again..

den här va också ganska mysig :)
http://bubblare.se/varre_benbrott_har_val_aldrig_fangats_pa_film/

Älskade David

sitter å grinar typ:P david fick nyss höra min "kärleksförklaring" till honom. han är den absolut bästa kusin man kan ha, okej han är den bästa människan i hela världen. Han är bästbäst! Vi vet precis allting som är värt att veta om varandra och det är såå skönt att ha någon sådan i sitt liv. Trots att han som liten gillade att bita i min näsa var det första jag sa när jag öppnade paket (2 år) "David låna den"
Älskar honom. Min bästa vän.73439-28




























P.S Han kan vara ganska rolig också, se bara va han länka:

http://bubblare.se/svensk_text_till_den_sovjetiska_nationalsangen/


Förberedning inför idolfinalen

Idag hade vi världens sovmorgon. Ja måste väl även kalla det sov?lunch? Iaf vaknade jag 11 och skulle börja 2=) Sådär lagomt.
I skolan hade vi text, idag med Fredrik!! Lite kul med omväxling även om Anita rockar... Men hon kommer tillbaka om några veckor och rättar Fredriks stavfel! hoho. Patrick stod för fikat men även Heddan hade med kakor. Jag, Ehlin och Malin fick även en specialare av Anna-Ida, fruktsallad! Inga fel.

När klockan var 4 och texten var över slutade dom flesta men jag, Ehllan å Kristin traskade över till Sundsta där vi skulle ha pos.livsstil. Lagade mat ikväll så slipper vi lektionen imorrn! Det var mkt trevligt och som jag sagt var vi endelade i grupper med folk vi inte alls känner.. vi var dessutom bara 2 i min grupp! men bra teamwork blev å allt flöt på jättebra:D
Fast just när vi åt kände jag att jag hamnade vid helt fel bord. Inga vidare kommentarer.

Vi var väl klara strax efter 6 och jag och Ehlin som planerat att åka med 18.50 bussen går ut och sätter oss för att vänta på stadsbussen å vänta inne i stan istället. När vi väl sitter där, ja då kommer det en Dejebuss:O hahahha. Fatta va häpna vi blev!?? Satt å gapade som 2 fån å peka på bussen när den åkte förbi.
Så vi fick som planerat åka in till stan där vi paxade två guldklänningar till revyn å sen åkte vi hem.

Nu på kvällen har har jag spelat en massa spel med pappa=) och jag VANN för en gångs skull på frågespel över den mest allmänbildade pappan i världen. Fast då hade jag lite handikapp, men ändå!


Imorrn blir det lång sovmorgon igen, åka in å köpa klänningarna, 1 lektion där vi ska titta på våra reportage och sen hem för att förbereda mig för Idolfinalen:D hhahahhaa. va KUUUL det ska bli!

puss smek!

Dålig start - Bättre slut!

Imorse var bussen cp! Det kom en ungefär 10 minuter för tidigt och en 15 minuter försent. Jag var där när den skulle gå och fick alltså sitta ensam å vänta på bussen eftersom alla andra som bor här på Risäter är så fucking duktiga och alltid är ute i god tid så dom hann med den första bussen fast den var 10 minuter för tidig :S CP!
Jag kom in till skolan förut där det blev lite träning för mig och Ehlin. Vi la även in några moment i våra redovisningar för att komma på högre höjder ^^ hoho! Jag styrde t ex mobben ja!
Redovisningen gick väl hyffsat! RIktigt svårt å säga faktiskt eftersom man varje gång får världens black out och har ingen aning om vad man sagt eller gjort, om man ens fått med allting?! Men ja, det gick nog fint=)

Sen blev det lite irrande runt på Älvkullen för att försöka förstå hur vi skulle greja grupperna till Pos. Livsstil imorrn! Vi ska ju laga mat och vår kära fröken har placerat oss i grupper med folk som vi absolut inte har snackat med förr - och dessutom skulle vi stämma träff med den gruppen för att bestämma vad man ska laga. inte jättelätt men det fixade sig till slut.

Denna dagen var tänkt att enbart ägnas åt Samhällsplugg men ett litet rykte om att Anders Johansson(Varför säger man alltid Johansson?) fått influensa och jajjemän! efter ett telefonsamtal med hans fru bestämdes att även morgondagens lektioner ställs in och vi slipper samhällsredovisning imorrn :D:D:D Hejdundrande gött just nu men det hade iofs varit skönt och haft det gjort för sen har vi(jag) inget mer plugg på hela terminen!

Efter projektarbete med A-I drog jag mig till stan och in på Åhlens för att catcha med Sandra! Vi hann inte prata färdigt och bestämde fikadejt nån timme senare. Jag gick efter det till Teliabutiken för att få reda på vad min mobil kommer gå på att laga (FET SPRICKA I DISPLAYEN, yttre). Kanske inte världens roligaste nyhet; 1070 spänn!!! HEJ SARAS JULKLAPP!?? Jao, vi får se vad det blir med den mobilen...
Sen blev det körlektion o den gick fint! Va ju tur eftersom dagen D snart nalkas :P Den tog dock slut väldigt fort så då hann jag även med ett varv inne på H&M där jag underhöll Michaela (praktik där) Hon berättade bl a att hon får ena väldiga stötar av kodgrejsknapparna.

Hejhej till Bergie och sen fika med Sandra. Spring till bussen och kvällen har spenderats framför tv:n! MYS.

Hmm, jag uppdaterar sällan men det blir riktigt långt när jag gör det känner jag. Det i sin tur känns tråkigt därav den speedade avslutningen!
Hejrå


OH, va jag är duktig!!!

Nu har jag iaf skrivit klart hela texten! Bara att nöta in den men det brukar gå rätt så lätt. Sen ska jag o Ehllan åka dit lite tidigare imorrn så då hinner man öva några sista gånger precis innan!

Pappa är i gbg å mamma är på kalas och hennes dåliga samvete genererade i cheezeballs och cola till mig och broder!!! THANKS! Så ikväll blire godda till House och sen börjar ju Boston Public igen med ny säsong. Trodde det typ va helslut när det slutade för några år sen men nu alltså tillbaka. THANKS!

Well, jag ska väl gå å öva lite till innan det blir softning framför tvn. Kanske ta mig en promenad också...
hejhej 

Dåligt med bloggande...

Ja det har inte blivit så mkt skrivande på sista tiden. Har ingen riktig inspiration och när jag vet att jag EGENTLIGEN borde göra svenska och samhäll blir det aldrig att man sätter sig och skirver. Då kollar man igenom skolkatalogen en timme istället, å sen kollar man igenom alla bloggar i en timme också. SEN gör man svenska!

Frågan är...

Frågan är vart Ehlin är
Frågan är om vi har samhäll idag
Frågan är om jag ska åka hem nu
Frågan är om vi får flytta samhällen på onsdag till torsdag
Frågan är varför Anders Johansson springer ifrån mig
Frågan är vad jag ska äta idag
Frågan är vad jag gör här

?

Bajs

73439-109

Det va inte dåligt, 781 kilo bajs - bara från mig!









psst.. http://www.bajs.no/

Skön dag!

So far so good

9.40 stod ja å Anna-Ida å hängde utanför Tessie. haha. Kände oss lite dumma men vi va inte helt ensamma iaf. Insläpp kl. 10.00. Sen fortsatte dagen men massa spring fram å tillbaka dit ungefär. Shoppade lite och fick även vardagsmake o massa tips. Anna-Ida gjorde även håret jättelockigt! Schnyggt. Lite taskigt väder bara för just sånna lockar... =/
Riktikgt mys hade vi det iaf hela tiden! Hon är faktiskt bäst den tjejen!
Mor kom och hämta.
Hem å äta.
Sen åkte jag iväg till hallen där det va juniormatch. Träffade Michaela och fick catch up från igår, haha. Matchen va väl kanske inte den roligaste men ändå roligt å va i hallen å träffa folk :D
Hem igen och åt middag å sen har ja sett lilla melodifestivalen eller va de hette. Finns så mycke sånt där nu. Iaf var jag för en gångs skull inte patriotisk utan hejade på Danmark för den låten va sjuuukt bra! Å han vann också. Va en liten rolig snutt med Boten Anna. Shiet va duktiga dansare som va i till låten. Typ nån blandning av folkdans och jaa, jazz, hiphop! Skitcoolt. Även om ungarna inte riktigt var i takt med låten när dom klappade... hrmm.

Fick mail från Soic nyss. Man ska tydligen göra om ansökning plus skaffa pengar om man ska med. Men fuuuuck! Ingen etapp passar?! Först är revyn ivägen, sen är det typ projektinlämningstider och sista etappen är precis innan studenten, och dom veckorna vill man ju inte missa. Nej usch va sur ja blev. Men ska höra hur det blir med den allra sista etappen innan jag bestämmer mig!

Hmm, nu vet jag inte riktigt va ja ska göra. Va gör alla ikväll egentligen? Arena, Lagfest, Pluggar. Där va visst svaret....
På återseende.

Duktigt?

Hmm, duktigt sara. Lägga sig tidigt vare... men tiden flög faktistk iväg pga av david å mattiasarna på msn!
jaja, NU blir sova.



Ps. Chatter från idag/igår. 604:orna! hahah Ds

Klippning, Halkbana å Fetiskväll

Well, idag har det hänt en hel del.

Började med att åka in till stan där jag tog en snabbvisit hos Helen som har praktik på Clipodrom just nu! Hon grejade till min lugg så att jag numera kan se igen. TACK!♥

Sen gick jag ungefär 2 meter till körskolan där vi samlades för att åka iväg till halkbanan. Vi va 4 st å en gick media å en annan hade ja teorin samtidigt som så de va lite gött att man kände igen några!
Halkbanan gick fint. Det va först nervöst, sen jättekul å sen riktigt drygt :P hmm!

Sen tillbaka i stan där jag å far tog en liten tur på stan för att leta dig.kamera. Det är ju det som står högst upp på önskelistan till jul. Jåraaa så atteeee...

Hemma igen sov jag en liten stund (skräll) och sedan styrde jag å Helen fetiskväll. Tänkte dra ihop några tjejer, vi fick med oss Andrea och Eleonor. haha. fast vi va inte så jääteamitiösa kanske och det räckte väl med dom. Dom två kan liksom själva stå för underhållningen en hel kväll! Vi såg dock på Idol istället å shiet va bra det var! Rätt 2 som gick vidare å nu spelar det ingen större roll vem som vinner. Samma som förra året, då hade jag inte heller nån favorit - lika bra båda 2. Fast det är ju ganska tråkigt iofs, inte ha nån att heja på i en final! Ni missade väl inte Kristin i publiken föresten? hahah va ja skrek när ja såg henne!

Nej ikväll ska ja sova tidigt för jag å A-I ska upp tidigt imorrn för en trip till stan - Tessie!


Hejsvejs

Forshaga vs Deje - Betyg!

hahahah. Va nyss ett inslag på nyheterna om att betygen i Forshaga kommun skiljer sig väldigt mycket beroende på skola. Central har tydligen mååånga fler toppbetyg än Deje. Har väl alltid tyckt att de vart nå skumt med Central.
Men exemplen dom visade från årskurs 9 har väl ändå några förklaringar.

Musik. Forshaga Typ 3 ggr så många MVG som Deje.
Okej, i Deje fick vi aldrig ta på ett instrument på musiken om man bortser från maraccasen i 5an! Folk är inte intresserade av musik (ja kultur över huvudtaget, dans etc) i Deje. Här är man intresserad av datorer. Här har man lan. Här spelar man cs å nätpoker!

Hemkunskap. Forshaga 17% MVG, Deje 2% MVG.
Hahaha. att ens 2% (det innebär högst 1 elev från årskurs 9) får MVG i hemkunskap med Pajen förvånar mig. Den eleven måste vart väldans bra bukspottskörteln eller på att räkna ut portionspriser!

Svenska. Kommer inte precis ihåg siffrorna men här va Fif också betydligt fler MVG.
Det här kan bara förklaras på ett sätt. De få som faktiskt fick MVG i svenska måste haft Marianne! Världens bästa lärare som faktiskt gör att man vill lära sig om svensk litteraturhistoria (nästan).

Hmm ja, nu har Central en hel del att förklara! För det kan inte vara så att ni är bäst i Sverige:D Det kan inte vara så!! haha.

Hightech-Sara ;)

TORRENTS!
Nuni har jag fixat med (MKT) hjälp av David både det ena och det andra på datorn. Skulle ladda hem ett mixerprogram. Trodde det bara var att gå in på en sida å klicka hem det men nehee... Först måste man tydligen ladda hem ett program som gör att man kan ladda hem annat :S cp!
Men nu är det klart iaf.
Ty David.

Nu tror jag att ja ska gå å kolla på allt jag missat från tv ikväll. Å äta. David tyckte inte ja skulle äta eftersom de sätter sig på magen om man äter precis innan man ska sova men jag får lite dispans för den här gången. Har faktiskt inte ätit sen den äckliga korven i skolan.
yes. vi säger så. hejhej

DANS Å SÅNG

Nu blire iväg å träna revy! jääj...


SOOOOOOOOOFT VECKA frågetecken
Måndag skola
Tisdag ledig
Onsdag inga lektioner bara lite projektarbete
Torsdag ledig
Fredag ingen skola, halkbana!


nej måste springa till bussen. ska överraska Ehlin!

Slut på dagen då!

haha problemet jag hade förrut försvann. Jag var tydligen tvungen å uppdatera varenda sida :S Skumt!

Riktig soft dag idag. På eftermiddagen tog ja bussen till tjärnheden där eleonor hoppade på å sen åkte vi tillbaka upp till deje. Först gick vi å skulle spana in den NYA KLÄDAFFÄREN i Deje, men dom hade tydligen bara öppet Fre å Lör! hahahha. Å de va väl kanske inte dom vackraste kläderna som hängde i skylten heller. Men kul ändå. Vi tog en sväng på Roths istället. Där har dom faktiskt mycket snyggt. Borde handla där oftare. Flera snygga partylinnen fanns.
Efter lilla "shoppingturen" gick vi till Hawbash och åt. Han va lika trevlig som vanligt. Ja ska nog försöka förtränga det där "Hej Sara, vad trött och sleten du ser ut" och lämna det bakom mig. Blir bäst så. För han gör ju faktiskt jäääättegod mat. Å det är bra!
Satte lääänge och åt o pratade igenom senaste veckorna. Har inte umgåtts så mycket som förr... Så hade lite å ta igen! Sen flamsade vi omkring vid Ica och Konsum när vi väntade på bussen. Tänkte visa Eleonor hur en passionsfrukt såg ut för det hade hon inte sett tydligen. Så det blev en massa spring fram å tebak.
haha men va ingående jag skriver allt. ja iaf så tog hon bussen hem å jag också.


egentligen skulle ja å helen simmat idag men det blev inställt. hahaha va ska det bli av oss? :D

nu ikväll har jag bara suttit framför datorn för att försöka ta fram låtar till revyn. å vissa behövs göras om så jag har suttit o mixat å grejat men de blir inge bra =/  Var ett tag sen ja använde mixerprogramet så får väl skylla på det! Vi har kommit igång lite nu känns de som iaf. GÖTT.

Oj, nu är klockan över 12. Ska ju faktiskt upp till skolan imorrn, inga lektioner men vi ska väl jobba lite projekt antar jag?! inte hört nåt annat iaf. Även en senlunch med Melly är inplanerad.

Erik är grym och har coola grannar som plingar på dörren.

hejdå.


Whoot?

hhaha what's up with the blog? ingenting har uppdaterats sen klockan 13? Fel på min dator eller?
Ehm inte ens mitt förra inlägg syns ju, även om det är postat. Hmm. Hur gör man då? Startar om datorn?

A day of!

YEEES Ehlin jag är hemma idag :P göttish.
Sov väldigt länge. Sen kom pappa med varm nyponsoppa å grädde. Gött. Sen sov ja länge igen å sen kom farmor å farfar. Börjar misstänka att dom är här varje förmiddag, inte bara när jag är hemma!? hmm. Vill dom undvika mig så då passar på å komma hit när dom tror att jag är i skolan?

Nu har ja precis ätit lite lunch och nu tänkte jag försöka få tag på Ehllan. men hon bakar nog muffins. Å hunden behöver väl ut också. HÄRLIGA REGN, HÄR KOMMER JAG!

Låt mig vara!

73439-106
Jag behöver dig. Snälla.



http://www.paulkopeikingallery.com/artists/greenberg/index00.htm

Alldeles vanlig måndag

Har verkligen ingen inspiration för att skriva ihop nånting idag. Dagen har varits om vanligt. Skola. Hem. Äta. Sova! Men imorrn ska ja nog va ledig =)
Det verkar lösa sig bland tjejerna...
Det går mest frammåt för Malin och det har jag faktiskt hejdundrande glad över. ♥


Jahapp, och nu var det bekräftat. Kärleksparet no.1 har gjort slut. Tragiskt.







Som sagt. Inspirationen sipprar iväg.
Heye


Framtidens reseplaner

73439-105

Utav Polen-filckorna blev Jennifer den första att återvända! Alla ville ju grymt mycket tillbaka till Krakow när vi va där! Underbar stad och mycket bra shoppning. Å nu är alltså Jennifer där, men det är väl mer för projektets skull antar jag =)
Ja, en resa till Krakow måste verkligen styras i framtiden! Närmaste utomlandsplanerna är väl dock Finland. Där har jag aldrig varit och det borde ses! Dessutom vore det jäääättekul att träffa finskorna igen från Cypern. Kunde ju inte åka dit på 22årsfesten. Men perfekt om man vill till Helsinki och vill ha nånstans att bo och ha nån som kan visa en staden!
Som jag sagt förrut så planerade ju jag och Sandra för ett x antal år sedan in ett par resor. När vi fyllt 18 skulle det bli Cypern och det är ju gjort. Nästa resa ska bli av när vi är 25 - Mexico som gäller då!!! Och det håller vi stenhårt på. Hoppas ju även att det blir några resor däremellan!
För min egen del är det Australien-Erin och Kina-Yi som gäller! Ska bli väldigt kul.
Sen att leva mer efter "Ta det som det kommer" är väl min filosofi så det känns lite väl planerat detta. haha. Men nej det är bara tankar som kommer gemonföras. När däremot.. det spörs väl =)

Söndag kväll

Okej, O Brother Where Art Thou är verkligen en av världens bästa filmer. Har den inte setts så GÖR DET! Och fast den är sååå bra somnade jag gott till den igår, den är alltså bra på alla sätt och vis :P

Idag hare vart en softdag. Men suttit framför tvn eller suttit i telefon å försökt hängt med i snacket, inte alltid så lätt! Jag och Mor tog även en vända till julmarknaden idag igen. Igår var hon tydligen där och rekade... Tänkte över saken inatt och idag var hon där och shoppade! haha. Jag följde snällt med - köra blev!
Efter det blev det film. Capote. Kändes som det var en sån där film man borde se - Oscarnominerad å oscarvinnare. Det var iaf hyffsad, inte världens bästa film men den va inte dålig på nå sätt heller. hhhaha nu känner ja mig som Daniel i Juryn!
Promenader har även tagits titt som tätt! Skönt å varmt ute idag :D Behövde inte ens jacka!

Nej det var inte så mycket mer som hänt idag. Ingen träning idag inte. hahah. Jag och Helen frågade oss förra veckan om det seeeriöst var värt allt slit. Jag vet inte ja...
Nej vi hörs! hej

picture of today

73439-103

Helvetet bryter loss igen?!

Utlänningen som vandrade omkring här på Risäter/Resten av deje och som jag hade några mindre trevliga träffar med är fri igen!!!!! Nu bor han tydligen i Forshaga och idag har han gått runt i centrum o tiggt pengar. Usch han borde ju låsas in på livstid :/ Det ryser verkligen i mig av obehag när jag tänker på honom, på vad han kunde gjort, på vad han gjort...








Kvällen har varit trevlig. Jag, MIchaela, Sandra, Linda och Daniel var på El Sombrero och åt mat. Mitt va jättegott men dom andra som tog nån tacorätt var mindre nöjda. Efter liten diskussion dissar vi både Arena och Score och åker hem istället. Gött. Så nu sitter jag här med världens godispåse och funderar på om man ska sätta på nån bra dvd!

Imorrn blir det lugnt, och det blir resten av veckan också. Vi har ingenting att göra i skolan denna vecka om ja förstått det rätt? =) GÖTT!!
See you.


LÖRDAG!!!

Mm, hur kan man starta lördagen bättre? Ostbågar till Äntligen hemma is the shit :D
Snart ska ja o mor åka iväg för att leta tapeter till rummet där nere och sen även gå på nån julmarknad? Myss. Ska även ta tag i backa/parkera på riktitg tänkte ja! Måste lära mig nu ju... haha.

Jag väntar även på ett telefonsamtal från sandra. hon ska uppdatera mig om vad som hänt under natten ^^



Nej. Nu ska jag återgå till soffan o ostbågarna
På återseende

Dream

73439-10173439-10073439-9973439-9873439-102

Lilla Lilla Johan!


haha ja så Johan blev kvar ytterligare en vecka i Idol alltså. Tycker nästan synd om honom. Han är ju faktiskt så mycket sämre än Markus och Erik och han har lyckats med att slå ut favorit efter favorit! Men det skulle inte förvåna mig om han går å vinner hela skiten! Väldigt fint gjort av Markus o sjunga för sin flickvän föresten... men det gav nog inga röster!

haha jag vet inte va det blivit av mig och fredagar. Har verkligen inte gjort nånting speciellt på hur jättemånga fredagar senaste tiden känns det som. Bara varit hemma, lagat mat, ätit godis och kollat på Idol! Men inte mig emot :D Idag var även David här och förgyllde. Giller den killen GRYMT! "Tänk att få vakna upp varje morgon till Your song eller Emagine. Uuuuunderbart"

I skolan började vi med att dansa. Det var riktigt kul och mycket svettigt! jag vill BO på ett ställe som Pulse. Värsta Spa:et typ!!! gahhhh....
Sen tog jag o Ehlin oss en promenad därifrån. Blev mycket sugna på mjölk men istället shotade vi vatten i cafeterian när vi kom tillbaka till skolan. haha. Softning i skolan blev. 3timmarshål! Sen blev det att följa med Sandra som moraliskt stöd en sväng och sen tillbaka till skolan för redigering av reportaget... Det är inte ens värt att kommentera!

Just nu är det Queen-Fat bottomed girls som gäller! Snart blir det nog sängen va?! Sov iofs 2-3 timmar när ja kom hem men börjar bli lite sömning

Planer för imorgon nån?

If I die before I wake

Torsdag innebär som vanlig låååång sovmorgon. Och som traditionen bjuder så va farmor å farfar här och fikade på förmiddan. mys! Jag fick även lite försenad namnsdagsuppvaktning. VÄLBEHÖVLIGT! Nu för tiden är det ju många som går igenom mormors/farmors garderob för att fynda men nu var det farmor som gick het i min garderob istället! haha. Sålde ett par skor till henne:D VÄLBEHÖVLIGT! Fast... de blir ändå inge Sthlm. Calle som vi tänkte fira var tydligen busy. Men då blir det tid över till annat iställe...!

Sen var det iaf skola, 2 lektioner. Textkommunikation I looooove!♥ Idag fick vi beskriva varandra typ som olika saker.
Jag var;
Kaka: Kladdkaka
Sport: Ridning
Möbel: Sleten(! haha) men snygg gammal fåtölj
Fortskaffningsmedel: Luftballong
Ja  å sen var det ju beskrivningar till alla också;D Typ den om kladdkaka "Ja alltså kladdkaka är ju ganska tråkigt..." hmmm, vet inte riktigt hur mina klasskamrater ser på mig! haha nerra. Ingrid förklarade flera gånger sen att det blev lite fel!
Sen drog vi övertid å vi missade bussen=///// HATA!!!!!!!!!! Så jag fick driva runt på stan med endast 4 enkronor nån timme och tigga pengar. Men fick inga pengar så till slut övertrassera ja mitt kort så nu har ja 70 MINUS! Heja sara!!
Det blev iaf hockey till slut efter lite support från Gotte. Det var mycket trevligt. Ännu bättre vare att färjestad vann, välförtjänt.

YEs... har väl inget mer att berätta och ingen lust heller för den delen!
Imorrn är det fredag och fredag är bästa dagen. För sen är det HELG!

herra

Freeeezing! Klick the länk!

huuhh! nu börjar de bli riktigt kallt här. får snart ta å lägga mig.

Sådär, ikväll hare varit mycket tv å mycket fika! Jättebra!
Imorrn styrs skola vid 1 å sen hem, hinna va hemma 10 min å sen in till hockeyn! TROOOR iaf att jag har en sån snäll bror som ska bju mig. Annars blire inge... No money!
haha fast däremot verkar det bli sthlm med david till helgen, vi ska även va snälla å fråga simon. så pengar måste dras in på något sätt imorrn elr fredag!
Btw.. spexet verkar fett kört :D
Nej det finns väl inte så mycket mer att säga ikväll. Far from heaven var en bra film med dåligt slut?
På återseende.

en liten länk:
http://bubblare.se/programledare_kan_inte_sluta_skratta/

Maaaat!

Usch fortfarande på G förkyld. Inte nog för att stanna hemma å tycka synd om mig själv men nog för att inte orka göra nåt :P
Idag hade vi inga lektioner men ja A-I å Ehlin va duktiga å gjorde en del samhäll ändå, å sen pillade jag å A-I med projekt ett litet tag också. går frammmmåt!
Fiskgratäng i skolan=Ingen mat för Sara. Kom hem från skolan vid halv 3. Somnar på dirren. Sen skulle ja å mamma laga värsta go pastagrejen men så ringer dom frn jobbet o hon måste in å akutjobba =/ Så jag fick värma nån färdigpastagrej istället. Är ju också rätt gött men inte lika som den vi skulle göra....


Tror msn är cp, för ja skriver å skriver till folk men får inget svar :D Blir väl inte dissad?! haha.



JACK JOHNSON o BEN HARPER ÄR KIIIIINGAR!
73439-97

Va blire?!

Nej nu är ja sur. Där rök våra chanser eller? TACK, TACK så mycket!!!

På väg att bli sjuker..

Usch ja bara nyser å snorar hela tiden. Har världens huvudvärk och allmänt slö i hela kroppen. Förkylning nu igen? Föresten så måste ja nog gå å kolla upp hörseln från förra förkylningen. Hade den inte blivit bra efter 3 veckor skulle man komma tillbaka å nu har det nog gått 5. Hör mycket bättre ändå men hör ju mycke sämre än normalt.. CP!

Idag hade vi 5-timmarsprov i skolan - Svenska nationella. Fick välja på typ 9 olika uppgifter å en va att skriva ett blogginlägg o ja gör ju inge annat på dagarna så det fick det bli. Ehlin tog också det va?! :P Tyckte ja skymtade modesidorna i texthäftet ;)
Vet inte om ja fick ihop det nå bra men det blev en text iaf!

Efter det tog ja å Anna-Ida å åt baguett på Sjökvistens. Förstår inte hur hon alltid får det billigare än mig? Ja kanske ska sluta köra på köttbullar. Anna-Ida åkte iaf hem efter det och då kom mor in till stan istället.
Vinterskor stod på inköpslistan. Eller från början nya gympadojor men jag var faktiskt så klok och övergav dom mot något varmare. Men alltså ärligt talat jag haaatar att köpa skor. Har världens beslutångest. Det slutade med att jag satt inne på Footnews säkert en halvtimme med 2 par skor och kunde iiiiinte bestämma mig. Men det blev ett enkelt val till slut. Dom ena skorna fanns bara 1 par kvar i min storlek och dom va tjingade (Använder man ordet tjinga?! haha) Dom ja köpte tyckte ja va skitsnygga men har ändå ångest och har iaf 1 veckans öppet köp :D
Förutom skoshopping tog vi oss även en titt inne i Ekolea. Ny frisörsalong, fast dom använder bara naturvänliga produket! BRA!!! Dom har även massa försäljning av ingredienser om man vill t ex göra egen bodylotion eller massageoljer eller något annat kul. Vi köpte nå persikogrus och olja som blir en go bodyscrub och sen köpte vi även ett set där man ska göra egna läppglans :D va kul va?! Ska vi ge bort i julklapp sen. Va inte så farligt dyrt heller... :)
Efter Karlstad blev det Forshaga. Där hade jag först en liten dejt med Falk och sen även Falks farmor på Ica;D trevligt. Mat mat mat blev å sen hem. ÄTA, SOVA!!!

Sen var det tydligen så att det är min namnsdag idag :D Dock inte Sara men Emilia! visste ja inte men fick nyss fika å grejer av familjen! mysmys.


haha sådär, en ordentligen redogörelse utav min eftermiddag. Nu ska jag försöka undvika att gå ut med hunden o sen blire House ;D Goooo Dr. House!
På återseende.

Godmorgon, Godkväll

Rätt nyss vaknat efter att ha sovit några timmar :/ jag kommer nog somna skönt ikväll?

åh, kom precis på att ja inte köpt nånting till provet imorrn! Duktigt. Men va tur att vi har en sån välsorterad cafeteria på skolan... Kanske kan man köpa med sig en paj eller pizza in på provet?! haha. Det är ju ändå 5 timmar - över lunchtimmer! Eller så gör jag köttfärssås nu som ja kan ta med mig... Får se hure blir ;)


Idag började vi halv 9. Sen efter den kortislektionen hade vi tydligen 2 inställda å ja började 14.00 igen. Så då åkte ja hem ja! fick go man istället för skolans... sen tillbaka å hade foto. Det va ganska bra även om det va lite krångligt, känner mig inte helt hemma i labbet än! Men snyggt motiv tyckte lärarn att jag hade iaf, så är väl bara att fortsätta att kämpa med ljusstyrka, kontrast OSV!


Har inte hört nåt om spexet än. Så förmodligen blire inge, eller ja vet inte. Vet inte om nån annan har hört heller.. men det va tydlgien vääldigt många som va riktigt bra! Å dom har ju tyvärr inte roller åt alla :/ 


haha nu ska jag skriva ett lektionsmejl till gotte. han vill tydligen lära sig saker och jag sitter ju inne med jättemycke kunskap! Perfa!
På återseende

glömde en grej...

Bilderna i förra inlägget hade ja snott från Ehlin å Heddan!
Kolla in dom vettja. Så får ni se ännu mer smaskigt ;)

http://eeehlin.bilddagboken.se/

http://heddan.bilddagboken.se/

haha fast Ehlin måste man tydligen vara vän med för att se, men de styrs va?

Galen lördag!

Lördag i bilder:
73439-94
Vi var bjudna hem till Amanda, Skåre, på middag! Vin och räkor intogs väl mest.
Linnea, Ida och jag.

73439-96
Sång och dans såklart. Linnea å Ida stod för sången och vi andra för dansen ;)
Anna-Ida och jag. Åsa fotar ;D

73439-95
Sen drog vi till bussen. Där övade Linnea på ställningar inför Arena!

73439-91
Heddan, jag å Ehlin mös mest istället!

73439-93
Bussresan, bäst på hela kvällen? :D Ja å Ehlin rockade loss rätt rejält med ehllans mp3! hahaha

73439-92
När man tänker på Johnny Depp, då ser man ut så här!
OJÄ!

Kvällen fortsatte sen med Arena. Där var det väldigt lagomt med folk. Mycket folk! haha blev lite jobbigt på dansgolvet ett tag med. Å extra mycke glas va de på golvet, så jobbigt?! Kvällens höjdpunkt var ju dåra att Hjalle var på scen å spelade. Kul å se! Kvällen liknade K6kvällen. Typ alla i klassen var där plus en massa dejekillar. Perfekt! Michaela dök upp också. Hon hade typ åkt till Arena själv, haha söt!
Sen att man var känd av flera som "Lebens kusin" vet ja inte riktigt.. jag har ett namn:$
Vi var duktiga och styrde skjuts hem också istället för jobbig och tidig nattbuss :D De va riktigt gött! Fredrik är snäll :)
Aa, kvällen va riktigt bra.

(Smek min handled fortsätter!)


Eddie, min vän <3

Jag "råkade" nyss komma in på ett forum som en av Eddies bästa vänner skapade när han gick bort. Han skrev helt enkelt vad som hade hänt, mest för att få det ur sig och för att ge andra en tankeställare - det kan vara sista gången ni ser era vänner, ta vara på dom.
jag måste bara få ur mig detta...
Detta forumet har fått hur många kommentarer som helst. Många bra men sen jättemånga fucked up kommentarer också. Alltså va tänker folk med??!? Folk från hela Sverige som inte har en aning om vem vår Eddie egentligen var diskuterar än idag hur hans död "EGENTLIGEN" gick till. Släpp det?
Folk skriver att det var dumt att skapa denna tråd, att det bara var för att få medlidande? Herregud. Tänk på vad ni skriver. Det kan vara ni en dag som sitter och vill dela med er av minnen med eran döda kompis vänner...
Aa alltså jag blir bara så trött på allt tjaffs, än idag liksom?
Kan vi inte bara minnas Eddie utan att anklaga varandra för saker?
För du Eddie, du var mitt vakande öga. Du dök alltid upp i dom mest välbehövliga stunder. Jag fattar än idag inte hur du lyckades? Du var så god rakt igenom. Vi delade så mycket, och det  kommer ingen annan åt. Allt det där spar jag inom mig tills vi möts igen.

Sista minuten farsdagspresent? Anyone?

hmm, ja å bror kom precis på att present till far har vi ju glömt. vet inte hur vi ska styra riktigt
nån som har förslag på nåt enkelt som man inte behöver ta sig till Kina för att köpa?

men då är kvällen helspikad iaf då :D Bara skjuts hem som inte är bokad men de är nog bäst å ta de som det kommer! ja menar... det går ju alltid en buss i värsta fall!

Jobbiga helgkvällar!

man vill ju verkligen ta vara på helgen! Då man hinner umgås, eller sova eller nåt annat som man inte hinner göra i vanliga fall...

Men åååh! vet inte vad jag ska göra eller vad jag vill göra ikväll ;| Det vore ju rätt kul å se handboll. Inte för att D3-matcherna brukar va de minsta roliga men för att va lite social i publiken, Sandra ska väl va där?!
Annars stanna hemma eller åka till nån å se idol. Det lutar det väl mest åt kanske...
äh kan ingen bara komma med värsta superduperförslaget?!?? Ja vill ha kul utan att anstränga mig? haha.

Å jag har ju varit väldigt inställd på att ingen utgång ska de bli denna helg. Men imorrn fåre nog bli så ändå. En mysig middag hos Amanda slår ju aldrig fel å sen fribiljett till Arena där Hjalle spelar å där få umgås med hela klassen? Aaa, det låter riktigt fint :)


Så kom med superförslaget nu då?!


(Hoppas du har en trevlig kväll Ehllan ;))

Spexaudition

Ohooo! Jag å Amanda har nu varit å sökt till spexet. Det va riktigt nervöst å ja vet inte riktigt hur det gick. I början kändes det bra men magkänslan nu känns lite sämre. Dom skratta lite iaf men ähh! Vi får väl se hure blir.. blev riktigt sugen på å va med nu iaf :D HOPPPPPPPAS!!
Malin kom iaf med på sång. Shiet va kul för henne ;D

Sen åt ja lunch med david å matte, hoppas att jag kan styra skjuts med dom hem sen..



Planer framöver är ju kanske dåra AYIA NAPA-reunion. Det vore ju faktiskt :D Biliiga drinkar i gbg fram till klockan 4 kan väl aldrig skada. Dessutom ska vi dansa till "Botten Annna" å de kan väl ingen undvika?

jäjä, nu börjar jag om en halvtimme. kanske ska försöka hitta nbågra kamrater :p
På återseende.

Köpt skitsnygga fiskar!

oooh gosh va ja är hungrig! åker ju till skolan 12 på torsdagar å de är lite för tidigt för att äta lunch då eftersom man precis har ätit frukost... å frukosten idag bestod bara av en smothie. så jag har inte fått i mig jättemycket idag. även om ja å Ehllan tog en varm oboy å choklad på eftermiddagen, men njaa står man sig inte länge på! heheh.

en soft samhällslektion å en rolig textkommunikation hare vart idag. texten tycker jag är det roligaste ämnet... iaf nu när vi har anita, vet inte riktigt om ja kommer säga samma sak till våren när vi har anders!?
efter skolan åkte jag med far å bror å köpte fiskar :D min födelsedagspresent till brorsan! haha finns så mycke fula fiskar. vi köpte bl a två st stora svarta med världens största och utåtstående ögon! SNYGGT! Sen köpte jag o far ett par tillsammans också. Skitsnygga ;)

ikväll vill mamma ha med mig på träning, men ja har ju faktiskt planerat söndag å ja kan ju inte träna 2 dagar i veckan?! haha. även om de bara va pilatus ikväll iofs...


imorrn ställer jag in pos. livsstil för jag å Berg ska på audition för spexet :D hahaha. Nervös?!? Dom kommer sitta där 6 pers som värsta idoljuryn. huu! Men ja å amanda har ju varann iaf, alltid något! ♥

Nej nu måste ja verkligen få i mig nån föda.
På återseende.

Well, mysig eftermiddag :D

Kändes rätt tungt att ta bussen in till stan igen vid 13. Menmen, vi hade ju faktiskt planerat.  Å på bussen träffade jag Thilda ♥ hur längesen va inte det liksom? Det var mycket trevligt att höra hur livet å planerna går för henne. Träffar ju deras bebis desto mer, Bonzo :D gud så söt!!!

Sen blev det avhopp vid skolan för att joina gruppen - Hedbern å Jacob :P Vi drog in till stan för att göra vårt reportage! Det skulle handla om vinteraccecoarer (ÄH ja kan verkligen inte stava till det ordet, är det rätt? haha). Vi gjorde intervjuer med folk på stan, intervjuer med statyer och sen även med en tjej från Vila och tjejerna som har startat Lilla Ego. Va riktigt trevligt att prata med dom sistnämnda. Dom va väldigt blyga framför kameran men det va så kul å lyssna på dom. jag vill också starta en affär :D Precis som den typ! Fatta va kul de skulle va...

Gruppen hann även med en fika på Rådhuset... det är så trevligt att va me folk från klassen som man inte umgås med så mycket.. man vet ju inte så mycket om dom faktiskt. Vi försökte komma på lite olika sätt att få klassen att umgås mer - fler klassfester å så. Vi kom till slut fram till att hela klassen skulle åka till Ullared och hyra hela stugbyn där å ha ett riktigt partaj! Samtidigt som vi köper billiga julklapps ;D Good one!
Buss hem å där träffade jag Helen. Nu looovade vi varann att träna på söndag. ingen ska festa i helgen heller så då borde vi vara fit for fight on sunday night!


Ikväll äre tv-kväll nr1 som gäller :D Å mor är inte hemma. På kickof nånstans så hon är borta över natten = (ÄR LIKA MED) keeeeeeebab, Piiiiiiizza :D looking forward. Riktigt hungrig nu. blev ju ingen riktigt mat när ja va hemma, bara glass :D men de va gott de med.
hejhej!

Slut på skolan!

yes, idag vare bara ett prov som skulle göras också:D så redan hemma.
Fast sen ska jag in till stan igen i eftermidda å filma lite. Så tror att ja ska skriva lite på vad ja ska säga... Lite punkter iaf, det spontana blir ju ALLTID bäst ! haha.


Å jo, mardrömmar blev inatt... blä

ooooh JIIISSES!

nu kommer jag drömma mardrömmar resten av livet iaf.
Tänkte skriva ett inlägg om hur trevlig kvällen var men soppa å kycklingbaguette.
Så skickar David läng - "Du behöver inte titta på det här, riktigt sjukt"
Såklart man tittar?! Dödskjutning irl i usa, skola.

"1, 2 BANG ord 1, 2, 3 BANG!?"


omg....

Dålig start på dagen?

Idag var det körlektion kl 08.00 igen då! Jag och Carl smed en plan åt mig igår att ja skulle byta buss i forshaga å så, fick sova längre på det viset :p bangar ju inte. så iaf kliver jag på en buss i deje, i forshaga går jag av för att byta till bussen framför men då ÅKER den!!! :S Så ja får gå på dejebussen igen. hahha.

Busschauffören på dålig svenska: Skulle du med den bussen?
Sara: haha jaa?!
Busschauffören på dålig svenska: Men vart ska du då?
Sara: Jo ja ska in till stan men ja måste komma in snabbare än den här bussen. (skulle kommit typ in 08.20 med denna buss)
Busschauffören på dålig svenska: Men min buss är jättesnabb. *blink blink* Jag kör fort vettu *blink blink*

jäjä tänkte jag. det är ju ändå inget å göra åt. anande att min körlektion skulle bli inställd men ni skulle sett va chaufförn körde på :D ahhahah! Så oja, vi var inne vid torget typ 5 i 8 ;) Precis jättelagomt!
I skolan var det "bara" prov som stod på schemat... sen pluggade vi lite projekt också ja å A-I! Sen blev det stan med Malin. Fixade diverse ärenden. bye bye till Mollan å istället joinade Jacob. Vi fixade också lite viktiga ärenden. Så gud va bra allt är nu:D

haha Ehlin fråga om ja har pluggat eftersom ja inte uppdaterat... men Njaa! Dåligt med det. Efter stan blev det massa godis å glass å annat framför tv:n. Sen en sovstund o sen har ja rensat i min byrå. Jag är verkligen en sån som inte kan slänga ett enda papper. tänker att de där kan man göra något kul av i framtiden. men nu slängde ja faktiskt några verb-papper från franskan i 8:an... va väl kanske på tiden?
men plugg kanske blir nu. har fortfarande inte läst alla texter i häftet! haha. har du ehllan??!

gud va mycket text det har blivit på sista tiden här i bloggen... yäpp. men vi säger så då! hej


cp-blogg

äre blogg eller mitt internet som är helt fucked up!?
jaja borde inte sitta här. plugg!! ehlin har skrivit flera inlägg om de :D Duktigt! hehe.
Men ja försöker ragga skjuts tills imorrn. har cp körlektionstid igen - 08.00! FUNNY :D

nää. ja gillar ohio-låtar ja!
Syns hej.

American History X

För några år sen spelade ja in den när den gick på tv å sen dess har jag letat efter bandet. haha. Tror ja har kollat igenom varenda band 1000 gånger, trodde iaf... Ja å bror skulle se på film förrut men kom inte överens om nån så då sa ja att ja tar ett inspelat band så får vi helt enkelt kolla på det som bjuds. Så kommer AMERICAN HISTORY X! Världens bästa film. Älskar den. Den är såå snyggt gjord.
Men hemsk... man mår inge bra efteråt direkt. Men världklass på den ja!
Ja blev så glad att ja hittade den  :D

73439-90

Bilder...

Ja nämnde att bilresan i onsdags va lite galen va...?
73439-8873439-8673439-8573439-8773439-8373439-89
73439-84

Jora så atte.... SMEK MIN HANDLED vettja!

Gårdagen - MalinFirande

Igår tog vi, andrea, johanna, kihlle, pär, matte å jag buss till Malin! Eller rättare sagt till Våxnäs. Där blev dryck å chips inköpt å sen fick vi oss en lång och iskall promenad när vi gick till Kasernhöjden. Malin hade skadat knät och kunde knappt röra sig, stackarn. Så partyt blev inte riktigt som planerat.
Vi började med att titta på en film hon fått. "snyggolinda på sandgrund". Utvecklingsstörda från Forshaga som gjort. Den va riktigt bra även om en subtitle vore på sin plats. Va lite svårt å höra va som sa ibland. Va mest "hrmgmsmkfsk" som kom ut från munnen.
Sen joinade David Carl å Matte huset. Då fick hon vår present. En gööörfin blender/mixer. haha så snygg :D Röd å fin. Chili! Så den blandades det drinkar i resten av kvällen.
Jag va mest seg å trött från dagen innan, förlåt, så jag tog mig en liten tupplur mitt i allt.
Alkoholen flödade i dom flestas kroppar. Lite för mycket i vissas...
För att vakna till lite följde jag med in till stan när dom skulle skjutsa Carl till Arena. Korv på torget blev för killarna och jag njöt mest av regnet. Träffade även på Fredda, trevligt!
Sen åkte vi tillbaka till Malin där vi städade upp lite och satt mest å småpratade. Mys.

Sen blev det hemfärd med David för mig å Kihlle å Matte. Plockade upp Carl på torget. På vägen hem kom ett sånt där ögonblick där det känns som man är med i en film! haha. Jag älskar sånna ögonblick. Det regnade utanför. Jag, matte å carl i baksätet å Elton John - Can't you feel the love tonight i högtalarna. haha vi sjöng och hade det sådär perfekt som det bara kan bli. Man vill bara skrika ut att man tycker om alla så mycket, så PERFEKT!
Mm, det finns så många man tycker om så mycket som man inte visar eller säger... måste nog bli bättre på de, alla borde bli det.

Sådär, ett ganska utförligt inlägg om vad som hände igår. Även om delar från "Jag har aldrig" och "sanning eller kånka" ströks. eller inte ens delar. allt som hände stannade innanför dom väggarna. "Det man minns kommer man inte ihåg" som Pär så bra uttryckte det. hahaha!
Det har blivit allför lite sovning detta lov så jag tänkte att söndagen skulle gå åt det. Men sen sitter resten av klassen å pluggar som galningar?! så det känns fel. men ja har ju inte ens med mig nå böcker hem. haha. Eller svenska kan jag iofs göra. Aa plugg fåre allt bli idag.
Nu vill ja ha hem min familj så ja får nån mat!!!!
På återseende.

SKANDAL (å Europekonsert)

HERREGUD, såg precis Idol från igår. Ja fatta inte va de va som hände... de verkade ingen annan heller göra. Cissi va usel, Johan va inte heller nå vidare. Så åker DANNY ut :S:S Va blire liksom?!
Cissi gillar ja inte så värst men Johan är väl helt okej. Men jag tycker faktiskt Johan kan ta å hoppa av. När juryn säger att han bara är där och tar andras platser... om de va till mig skulle inte jag vilja va kvar direkt. Han sa ju själv att han borde åkt ut. Cissi tyckte tydligen också att hon borde åkt ut och Danny va kvar - han är ju så mycke mer popstjärna.... Så varför inte bara hoppa av så Danny kommer in igen?!
haha jag är verkligen inget Danny-fan egentligen men jag vet vad som är bra å inte!
SKANDAL!


Så gårdagen då... fick va hemma å "vila" 2 timmar. Sen iväg till Rud. Förfest hos Alexandra. Va mycket trevligt men hände väl inge speciellt direkt. Ja å Helen lovade varann å träna imorrn, hoho! Syns babe!

Sen drog vi till Nöjes där de va världens kö. Alla klagade på deras system. haha men de gick rätt smidigt ändå! Men vi kom lite försent. Väl därinne tappade alla bort varann. men ja höll ihop me sandra iaf som slet med mig genom publikhavet. Först hamnade vi på lite jobbigt ställe. Visst har man hört talas om publikgung men herregud!!! haha där kunde man inte stå. Så fort man kom upp på benen knuffades man ner igen, shiet. de gick typ inte å va kvar där. Blev även nerdränk med öl där - första men inte sista gången den kvällen.... Sen hittade vi ett litet bättre ställe. Riktigt kul va de å även om man inte ens kände igen hälften av låtarna gjorde det inget - alla andra kunde dom ju! Carie-ögonblicket var maaaagiskt! Å avslutningen helt underbar :D :D Hade dock ett psyk runt omkring oss. Han var inte alls intresserad av musiken utan mer av att hitta nån att kyssa. aa lite svårt att beskriva hans beteende men helt sjuk va han. men såg helt normal ut. skum!!

När allt var slut hittade vi Alex i kön å vi 3 tog sällskap till stan. Mat från Sibylla som intogs på McDonalds blev för mig! Hur gott äre inte med mat vid den tidpunkten?!
Å sen blev det nattbussen hem. Va faktiskt helt lagomt. Hade inte orkar fortsätta. Det är ju en kväll IKVÄLL OCKSÅ!! haha. Då ska vi fira Melly ♥
Ikväll ska jag iiiinte ha högklackat. Jag är verkligen inte skapt för det. Ska ha bekväma skor! haha.
Nej nu ska jag gå å sörja lite mer över Danny.
Puss hej!

Fantastiska fredag - eeeeller inte!

Med glatt humör gick jag upp klockan 7 imorse för att ta mig in till körlektion. Men min far var så snäll å åkte bil med mig så ja slapp bussen iaf. Gött!!
8 va den klar å typ då kom min mor in med hunden som skulle klippas så ja gjorde som sällskap.
Hade tänkte å ta 10-bussen hem men då skulle ja bara hinna va hemma 1 timme eftersom jag skulle åka in med några kompisar till stan vid 12 sen.
Så smart som jag var stannade jag i stan för att slippa ha det så stressigt. Och jag vääntade å väntade. Åt lunch med mor å far. Å väääntade. Gick själv. Gick själv på Stan. provade kläder. å Vääääntade.
Pratar med Matte. Dom ska åka 13.15 från Deje. Yääj! 14.15 ringer dom å har fått fel på bilen i forshaga. Klockan 15 är dom äntligen inne. Då hade jag gått på stan ett bra tag så presentletning fick bli fortast möjligt tyckte jag. Resten är historia som inte kan skrivas här.....
Gaaah. Buss hem 16, hemma 17. Nu sitter jag här och ska alldeles strax bege min in till stan IGEN. Förfest på Rud och sen Europe på nöjes. Inte det minsta motiverad till nåt. usch vilken seg dag. VIll bara lägga mig i sängen med min gosiga nyklippta hund å se på idol :// och SOVA!

(ursäkta alla klockslag i inlägget. haha. måste varit väldigt kul att läsa detta. ursäkta.)

förresten...

GRATTIS ÄLSKADE MALIN!
ÄNTLIGEN ÄR DU 18, LÖRDAG KOMMER BLI BÄST.
å GRATTIS TILL TEORIN :D :D :D

Loooove you ♥
73439-82

Hooooola

SHIET vilken underbar och sjuk kväll de va igår:D alltså, de va längesen de va så bra!!!
Förfest hos A-I styrdes. Snygg makeup/hår. (Kolla in Ehlins bdb vettja) David, Matte, Matte, Amanda, Amanda, Malin, Anna-Ida, Ehlin. OSV! Typ ja å Linda.
haha hinner inte skriva så mycket.
Men iaf sen blev de K6! Bilresan dit va hysterisk.


SMEEEEEEEEEK MIN HANDLED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äh, ja. Vet inte om ja skriver mer om de nån annangång. Typ hela spm3 va där å då KAN de inte bli FEL!!! Men alla som va där vet vad som hände å hur stämningen var. Ingen idé å skriva här.

NU kommer snart kusiner. Antons födelsedag idag! Jag ska ut å gå me ludde. Gå å lägga mig tidigt eftersom 8 imorrn äre köra som gäller. jääähj!
Nej hejdå:d

DUMMA SARA!

Hela förmiddagen har jag suttit vid msn. Anna-Ida berättade att hon har körlektion imorrn. Dom har alkolås på deras bilar. hahaha! Så hon får ta de lite lugnare ikväll än planerat. Sen pratade jag med Malin. Hon skulle ut å köra nu. Imorrn har hon teoriprov och om hon klarar det ska hon boka uppkörning :D Hurreey!
Alltså har ja snackat en hel del bilkörning. 12.40 kommer jag på att JAG har körlektion 12.45!!!!!
Fatta va surt. Va DUM jag är. Har ju ändå inte nåt å göra idag. Perfekt bilväder. ååååååh =( Nu får jag betala och istället har jag en körlektion FREDAG kl. 08.00! JIPPI!!

HUR kunde jag missa det?!?!
Va sur ja blir på mig själv...

That 70's show

73439-81
Shit va fort sista säsongen har gått. Har man missat 1 eller 2 avsnitt har det hänt skiiiitmycket :( Tråkigt. och alla har flyttat å nya personer har kommit in, de är ju inte alls kul.
Idag ska de tydligen vara allra sista avsnittet! Hoppas Eric o Kelso kommer tillbaka så allt blir bra igen :D
Ååååh. ja vill ha tillbaka dom gamla avsnitten... där allt va så bra! haha. Hyde får ju t ex dra sig tillbaka till sin gamla stil. SNYGG!

Damien, Jack. BRA MUSIK!

åååh :D Nu har jag rensat bort typ 4/5 av alla låtar och kvar har jag låtar som måste ha gömt sig för mig förrut. Var har ni varit? :D hahaha. Känner typ inte igen en enda och dom är såååå bra!!!
Sen har jag även vart inne hos bror och hämtat låtar. Han har rätt bra smak =)
Det känns att en ny Jack Johnsson-era är på ingång. Jag lääängtar efter höst, vinter och jack johnsson. (jack involverar även Ben Harper) Å vad jag har saknat dig. Men det blev lite väl mycke förra vintern. haha.
Damien. Ett namn som har allt. Damien Marley, Damien Jurado, Damien Rice! Kan det bli bättre?

Hmm, tråkigt att alla bara försvinner från msn. Tänkte ju sitta här ett tag. Ska väl försöka få liv i nån av Carlarna kanske :) hoho!

Liquido - Narcotic
Jack Johnsson - Cookie Jar
Lily Allen - Smile
Coldplay - In my place
The Ramones - I wanna be sedated
Bara för att nämna några...