The Stage Is My Dancefloor

Är så sjuuuukt pepp idag alltså! :D Kommer bli en superdag.
Tagit en lång och skön promenad i fina vädret och nu äter ja glass till frukost! Kan nog inte få en bättre start.
Håll alla tummarna för mig och Ehlin idag! Bästa Anna-Ida kommer sitta i publiken, och Ehlins mor. Någon mer där ute som kommer? :D




I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same

All eyes on me, in the center of the ring


Deje Deje Deje

Urinerande man skyllde på - Deje
Under natten mot fredag såg en polispatrull att en man kissade mot ett träd på Kungsgatan i centrala Karlstad.
När poliserna konfronterade den nödiga mannen uppges han ha förklarat att han kom från Deje, och att han inte kände till att han inte fick lätta på blåsan där han stod. Enligt polisen erkände mannen visserligen brottet men han vägrade trots det att skriva på en ordningsbot. Osv..

Från dagens NWT.

The sky looks like the turkish flag

Jag som hade utlovat en bildblogg i och med nya kameran och allt. Har väl inte riktigt nått upp till det kanske... Mesta dels för att jag aldrig kommer för att ladda batteriet. Men nu är det på laddning för imorrn ska kameran med backstage på revyn såklart ;)

Hade jag haft med en kamera under fredagen hade jag tagit kort på:
- Min vackra farmor i hennes kök
- Det underbara morgonvädret på Mon
- Polisen vid mormor och morfar
- Min röra
- Kattmaten och chokladen jag gav till Maria och David
- Ehlin när hon dansade
- Ehlin och jag när vi sjöng i bilen hela vägen in till stan, va gör man inte när man inte har radio? (eller där hade jag nog filmat, hahaha)
- Michan och Sandra på H&M
- Min äckliga toast på Coffehouse of George(dom får nog inge fler chanser av mig nu :()
- Jonna på toan
- Kebabtallriken jag åt med extra allt
- Mig och Eleonor när vi nördade framför youtube
- Ellis in rap version!



Meeen.. bilder, en annan dag som sagt ;)

Spring?! No way

Näee vad är det här? Ljus och fågelsång redan klockan 6 på morgonen. Har vaknat runt den tiden både igår och idag och inte kunnat somna om. Är det vår på ingång? :( Jag vill gärna sova liiiite till. Igår kunde jag somna om efter några timmar men idag åkte jag och Ludde istället till farmor. Sen gick vi upp till mormor och hälsade på där med. Nu har vi kommit hem, äter frukost, läser tidningen och väntar på Oprah. Fin fredagsmorgon!


I´ve got life!

Gud, ja sitter å kollar på Big Brother(Rosing-säsongen) på tv400.. Hur b?

So hard..

Revyträningen tog slut på mig. Heltrött. Hann med en sväng till Simon också för lite firning. Nu har jag sagt hejdå till min familj som lämar Sverige för Spanien några dagar och om 2 minuter sover ja.
Natti

I brush my hair and I´m thinking of you

Igår kväll blev det ingen dans så jag gjorde ett spontanbesök hos Sandra. Det är så skönt att ha dig på lite närmare håll - om än bara för ett tag! Först hälsade vi på Erik på Rud och sen blev det godisköp och film på Herrhagen.

Idag har det städats, läst igenom revysångerna(dom kunde jag ju inte tydligen) och såklart följt med i tv/radio/tidningar om Victoria och Daniel. Tycker det är lite småkul faktiskt!

Ikväll blir det dans å träning, såklart, också vill ja gärna hinna med ett stopp hos kusinen som fyller år. Får se vad som hinns med.

Hoppas ni har en bra tisdag. PUSS


Phoenix or Stiller?

Orkade inte mer än Röda Mattan inatt på Oscars så nu har jag uppdaterat mig om priserna osv. Fin Heath´s familj var..

Älskar vad Stiller och Portman gör här! Hahaha, och hon var föresten snyggast av alla - som vanligt!




Nu ska jag ut på en promenad och sen följa med mormor in till stan. Dans nångång senare ska väl försöka styras också. Bara 5 dagar kvar till premiär!!!

Oscar Baby!

Godkväll!
Vaknade upp riktigt seg imorse. Men inget lite geisha(tack Malin) och gos med Ludde kunde råda bot på. Ja tror han va extra snäll bara för att han missuppfattade festen igår lite.. Han måste trott att festen var för honom eftersom alla åtgolvet. Han som annars alltid går å lägger sig när det kommer gäster var med, i centrum, heeela kvällen!
Well, senlunch hos farmor och sen blev det till att röja i huset. På kvällen blev det kebab(himmelskt gott) och GG med Ehlin och Rob i fif.

Nu blire Oscarsgalan med brorsan. (Jen, jag skulle va med er nu ju :O)


Soooov gott!

Why all this glitter?

Hade världens bästa kväll igår! Efter revyträning och matlagning i flera timmar blev klockan äntligen halv 7 och mina allra bästa kompisar gick genom dörren. Vad mer kan man önska? (Jo jag hade iofs önskat att några till kom genom dörren men så går det när man bor för långt bort och sjukdomar härjar) Jag hade gjort mysigt så vi alla satt på golvet med kuddar, tända ljus och massa mat - partyt var igång! Glitter och glamor var temat och jag tyckte alla fick till det riktigt bra! Särskilt med mina lånegrejer, hahaha! Vi lekte lekar, blandade drinkar, gosade med Ludde och frågade min nya bok om livsavgörande beslut. Efter att jag och Ehlin skottat snö kunde vi låsa och dra in till stan där vi dansade hela natten lång. TACK så mycket alla som kom och gjorde kvällen så grym!

Nu ska jag lägga in lite bilder från min nya kamera! Och det finns en risk att jag är den nya Mogi. Vad har hänt med vissa bilder?! Oskärpa så det skriker om det.. Så skumt! Men jag måste väl helt enkelt lära den mig bättre...





haha, så snyggt att vi posar på precis samma sätt! revyskada?























Join me!

Honey - kom till mig på lördag!!!


Forever 21

TACK så mkt för alla telefonsamtal, sms å facebookhälsningar ;) Jag har verkligen världens bästa kompisar. Och världens bästa födelsedag hade jag också!
Frukost och paket på sängen. Ehlin här på förmiddagsfika. Lunch med mamma - stuvade makaroner.♥ Bakade smörgåstårtor. Mormor, morfar och kusinerna från Eskilstuna här på middag. Revyträning plus revyfika. Och när jag kom hem vid 8 igen var det ännu mer folk här så bara att köra på tårta och tårta igen! Avslutade dagen med Gossip Girl och CHIPS!

Fick min älskade bruna kamera föresten ;) Vi kommer ha mkt skoj ihop! Så nu kanske det äntligen kan bli en bildblogg det här igen. Varit riktigt dåligt med sånt på sistone.



Idag har jag åkt pulka med kusinerna och snart blire dans i folkan med E.

PUSS!

Pre B-Day

Idag har det varit full fart hela tiden. Dans i fif, shopping i ksd, städat, bakat, handlat, pluggat här hemma.
Imorrn fyller jag år - jag älskar att fylla år!

Så har ni inget för er imorrn är ni välkomna hit och fira dagen med mig och massa gott att äta ;)


För ett år sen vaknade jag upp i USA och fick bland annat lipsyl och en Floridaresa...


Cakecakecakecake! Imorrn blir det en choklad/hallonmoussetårta. Måste nog somna bummmms så jag får sätta tänderna i den nångång!

...

Reminder:
Fredag stan med Matte å David. På kvällen mys med Eleonor och Jennifer.
Igår spenderades Alla hjärtans dag med jobb typ hela dagen med jättetrevliga Alex. Vi hade turkar i ena rummet och Frölundaiter i andra. Bättre kan det väl inte bli? ;) Jobb imorrn igen. Får se vad för spännande gäster som väntar då!
Idag har David och Kalle varit här på långlunch. Och snart tror ja vi ska iväg på mer fika. Dans, plugg, Gossip Girl och Jamie Oliver blir ikväll.
Thats it.




Jag och en blond E, känns längesen :P

Mooorning

Ojoj, kvart i 10 idag Ehlin. Inte så illa va? ;)
Och Ehlin... Inatt spelade min lillebror nattinnebandy. Alltså är det två år sen vi var där och hejade på. Han var minst och blev överkörd av alla stora 3:or. Våra egna spm3-killar t ex, haha! Nu är han störst(shit) - hoppas dom tackla på 1:orna riktigt mkt. Är dom värda!


Godmorgon och så. Fredag idag å ja har typ inga planer alls. Söka massa jobb.

Ha de fint. PUSS

Hehe

Hejhej!
Osugen på att skriva. Har varit sjuk, som alla andra. Farfar fyllt 75. Intensivdansat i folkan. Odansat idag, blev bara snack. Skola. Planering för födelsedagen oooooch så vidare.


Fick parkeringsböter igår föresten, min första. Det va intressant :)

Random

I fredags var ja hemma å slappa för första gången på flera veckor. Mysigt med mor och far. Åt goda baugetter med räkröra, rocky roadglass och ostbågar. Zappade mellan På Spåret/Let´s dance. Att Kitty håller sig kvar alltså.. Men det är ju skönt att ha nån man inte gillar också så man kan hoppas på henne hela tiden. Dom andra gillar ja hela bunten tror ja, även om Morgan och George är favoriterna :) Lets Dance-nörd!!!

Igår lagade jag mat mest hela eftermiddan. Gäster här på kvällen med bl a David :) Senare delen av kvällen ägnades till utgång. Lite melodifestival i fif, konstig förfest i Haga och sist Nöjes - såklart. Vi är inte så mogna så vi går på Blue Moon än serrni ;) Väl därinne dansades det till stängning. Lämnade inte dansgolvet en minut, haha! Sjuk men trevlig biltur hem med ett gäng Dejekillar.

Imorse hade jag min sista barnvaktssöndag - skönt!!! Vi bakade tårta. Sen dess har jag bara sovit och kännt ett stort behov av godis men får la vänta tills bilen kommer hem halv 10. Då blir det jouren mina vänner!


Har ni haft en bra helg?

In memoriam

Så länge vi minns lever Du...


Och vi minns i allra högsta grad. 3 år sen - känns som igår. Blir kall, och varm.
Saknar dig min vän.

Smile for your life!

Är nog sugen på en ny kamera ändå. Min fungerar någorlunda men använder den ju verkligen inte eftersom det inte är kul när den ser ut som den gör, haha. Men man får väl se det som så att den blivit rejäl använd när den nu fått det skick den fått.
Har kollat på Sony Cybershot-T77 idag. Nån där ute som vet nåt om den? Den verkar helt okej men har dock dåligt batteri enligt reccensionerna. Och det vill man ju faktiskt inte ha. Speciellt om man är ute och reser och inte har tillgång till laddare varje dag.

Menmen, den verkar riktigt bra för övrigt och är snygg. Älskar brunt som färg på teknikprylar och faktiskt så finns denna i brunt. Japp, brunt eller svart får det bli. Eller va säger ni? (Sara med beslutsångest känner ni väl?)




Whe jo fjom?

Hade roligt som vanligt på engelskan igår. Skippade spanjorerna denna gången (man lär sig, haha) och sällskapade med en svenska och en tyska. Vi "lärde" oss betoningar på meningar men vid vårat bord tyckte vi det var roligare att prata med kinesisk brytning. "Whats youy nejm?"

Glidit lite på stan med Ehlin idag. Blev lite till revyn och sen smink för mig. Händer ju inte allt för ofta så det var ju kul med lite nytt. Fikade på Waynes-Rådhus och mös omkring som vanligt:p

Nu på kvällen har Eleonor hälsat på och vi har planerat och skrattat. Gjorde mat också som nog skulle få Carolina Gynning att sätta i halsen. Delade på en stor panna köttfärs, en hel burk creme fraishe. Lägg till massa ost och lök så har du där en god och nyttig nachotallrik ;) hahahahha.

So far.. Still good

-Nudlar/Thai
-Klädprovning
-Smoothies
-DansDansDans
-Hälsa på David


Nu.. Skolan! Puss


Ohhh but boy you’re only a child

Gud va det dansas här på mitt lilla flickrum, haha. Man kommer verkligen i olika dansstim där man kommer på hur mkt som helst och ibland står det bara still still still. Men nu har jag gjort så mycket att det säkert kommer vara bortglömt tills imorrn. Borde åka å visa E nu så vi är två att minnas. Imorrn ska vi försöka med lunch å dans i folkan igen. Blir nog bättre än förra veckan.

DansPuss!

Sara goes LKPG

Hemma efter bästa helgen hos Jennifer i Linköping! På fredagen blev jag uppmött av hennes söta mor på stationen och på kvällen tog vi oss, trots sjukdom, en tur på stan där det blev middag och inköp av två stooora godispåsar som fick agera frukost resterande dagar.
På lördan blev det shopping i Ikanohuset och bilguidning runt om i staden. Finns nog inte en enda del av Linköping som Jizzle eller familjemedlem inte bott i! haha. Kvällen innehöll asskön förfest och utgång. Var faktiskt sååå skönt att gå ut och inte känna igen ett enda ansikte ;) Efterfest och ett väldigt, obligatoriskt, tjatande om min dialekt.

 
Några timmar senare..
 



När vi vaknade upp i söndags hade vi båda sån fruktansvärd träningsvärk i magen. Haha, helt sjukt. Men det måste vara ett bra betyg att vi dansat och skrattat så det ger oss träningsvärk! På söndan fick ja se Linköpings centrum i dagsljus och deras nybygge i finaste solnedgången. Middag hos J´s föräldrar. Smarrig thaigryta, filmkväll och natten innehöll Super Bowl-party hos grannen. Hur gryyyyyymt spännande var det inte???! Tyvärr förlorade vi ju dock så det var tråkigt...


Tröjan på och taggar inför Super Bowl! Gooo Arri!


Idag var det bara chill innan mitt tåg gick och sen var det rälsen som gällde hela eftermiddan.
Ja, där fick ni ett kort sammandrag av helgen.
Tack världens bästa Jennifer för att du finns :)


Mission: Finding Reb!

REBECKA! Ring/Smsa mig ASAP. 0739 575 676.
Ja har smsat dig men förmodligen fel nummer eftersom jag inte fått nåt svar.