Bio å Forshagakebab!

jahapp, nu funkade det visst ändå :D haha. Min iaf... knepigt.

Kvällen har inneburit mys med far, kusin david och hans far. Åt kebab för andra gången i forshaga på mindr än 1 vecka. Rätt kul. Och jag måste säga att Lustens slog VP!
Sen bar det in till stan och bio, Departed. Skitbra men lite väl mycke blod å dödande kanske!



äh de va nog inte så kul å skriva nu. sova måste
imorrn blire anna-ida å ehlin. ♥
                        

VAD har hänt?!

Va har hänt med bloggen liksom?!

Och med Ehlins? huh... vi har nog hållt på med detta för länge?!

Vännerna över hela världen



73439-199


Här sitter jag i Deje. Under sportlovet.
Medans Carl precis har varit i Mexico, Jennifer är på Mallorca, Sandra i Stockholm, Linda förmodligen i Gbg?, Amanda i Italien, Heddan i New York, Andrea åker snart till London, bror och mor är på väg till London, Jonas i Australien, Felicia, Berg, Hjalle, Petter m fl är i Sälen, kusinerna med alla kompisar åker snart till Sälen.
Jag vill också iväg nånstans...


Men de ska ja faktiskt, på bio :D Så nu blir det in i duschen. Pusss

YEEES!

Okej jag klarade inte mitt mål igårnatt. Men då satte jag upp nytt... att jag skulle klara spelet under lovet. Och nu är det gjort ;) Lovet har ju inte ens börjat än egnetligen ;) 4 minuter kvar!!!


Oscarsgalan inatt :D

FETISsöndag!

Eftersom vi var så nyttiga och åt fruktsallad (stryk allt det andra) igår så kände jag för en riktig fetissöndag idag! Upp till affärn med bror och till kiosken och hyrde film blev. Hann å se både David och Falk som för övrigt var dagens Komihåg! hoho. Chips, glass, godis och dricka till Thankyou for smoking. RIKTIGT bra och rolig film. Den gick så lätt liksom! Behövdes.


Mysmys, undra bara vad man ska hitta på en kväll som denna? Just dom här timmarna brukar ju annars innebära ångest och plugg, men inte idag inte :D


Heja Sara!

Spelnatt

Åh jag har suttit och spelar det här från att jag skrev förra inlägget. Tänkte att IKVÄLL ska ja klara det.. men nu dog ja. 130000 poäng nånting.

Nje gonatt fåre nog bli. pöss

MYSKVÄLL med världsbästa Anna-Ida

Tack för ikväll älskling!♥


73439-198

Hata lördagsshopping

Alltså jag klarar verkligen inte av att gå runt på Bergvik en lördag, har alla fått lön nu också eller? Tjocka tattiga människor med dunjackor som trängs och alla går i slowmotion. Sen när jag samtidigt ska ha 4 saker på jättekort tid och jag inte vet var det finns blir det för mycket. Jag började nästan gråta. haha.
Fick tag i 2! Presenter till Simon. Det var ju ändå det viktigaste.
Så nu ska jag åka iväg till honom å säga grattis. Hejdå.

T-shirttryck

Jag sitter här och försöker knåpa ihop ett t-shirttryck. Det går inge bra. Men det blir nåt med solglasögon och Marilyn iaf ;) haha. Samtidigt sitter jag å Kihlle å spekulerar i vad som kan ha hänt i Deje. Hoppas det står i tidningen imorrn. Nej nu får det nog bli godnatt för mig. Ska klampa riktigt högt i trappen så jag väcker...


73439-197

Biosugen

Oooh finns så många filmer jag vill se just nu! Högst upp på listan ligger nog Linas kvällsbok.
Då är det värt att man har en sån här
och en sån här, hihi.

Let´s dance ?

Nehej jag har minsan blivit inkörd på mitt rum för att titta på Let´s dance eftersom PIIIIIIIP måste se Så ska det låta! Hon har haft tv-rummet sen 4-tiden eller nånting i eftermiddag:P haha. vet inte om ja ska skratta eller gråta. Jag å pappa kollar på Let´s dance hos mig och Anton kollar på nåt 3e program inne på sitt rum.

73439-121



Världens polispådrag uppe i deje föresten... SPÄNNANDE!

Musikmånad - BRA Karlstad

Ja säger bara, BRA jobbat Karlstad.
Mars bjuder på bra musik!


73439-193
2 mars, K6. Suburban Kids With Biblical Names

73439-195
9 mars, Nöjes. Melody Club

73439-194
24 mars, Nöjes. Salem Al Fakir

Och sen ligger det väl i min plikt som classmate att göra lite reklam för The Mellow Bright Band också :D 10 mars på Arena och 17 mars på Nöjes.
Vet inte hur jag ska hinna med allt...

DUKTIGA MAMMA :D

Nuuuuu gick precis mormin i mål på kortvasan!!!!
3:17 blev åktiden. Då är hon nog besviken eftersom hon ville komma under 3 men de skiter väl jag i :D

Så duktig... då är det Maria vi väntar på också då. Hon ligger nog inte så långt efter.


HEJA HEJAA HEJA!!

Sportlovsaktiviteter

Sådär, då har jag fyllt min kvot av utomhusaktiviteter detta sportlov. hoho.
Blev väckt av en inrusande släkting runt 11 och hon sa att jag minsan var tvungen att gå upp och äta frukost å ställa fram fika efter kusinerna skulle komma snart.
Fika blev och sen blev det av till pulkabacken. Faktiskt roligare än väntat. Det är ju så preparerat nu så ingen jobbig snö att pulsa i.


Jahapp, sen tog dom bilen och åkte hem till Eskilstuna igen så nu är kvällen öppen för förslag.
See youuu..

Utdragen födelsedag!

Trodde ja inte.
En hel veckas firande har det varit nu:P haha. 19årsdagar smäller högt.

Fredag. Middag med vännerna på Alfie+Score
Lördag. Ute och svirade på Score+Arena med A-I och Ehlin. Får LJUSblå cider :p hooh.
Söndag. Big day. Släkt här dygnet runt och mycket mat intogs.
Måndag. Mormors vänner är här och fikar å firar :D
Tisdag. Post post. Kort. Kort. Brev. Brev
Onsdag. Småkusinerna är hemma i Värmland och jag å morfar blir firade :D
Torsdag. Får paket i skolan av Malin (och Johan) - Världens racerpulka. Uppblåsbar dessutom. Kommer hem, mors moster är här och får paket av henne.
Fredag. Slår på datorn nu och vad får man om inte ett födelsedagskort från Ehlin. haha. Lite försenat ♥
Nästa tisdag. Då ska allt Kalle fira mig med bio.


Hmm... då saknar jag bara från Johan. Sen har jag checkat av alla som borde fira mig :p haha.


mm, jag gillar att fylla år :)

KiiiiiNAMAT

Mums mums mums. Nu ska jag åka iväg till Ehlin å äta Kinamat. Ehlin är lite amatör på detta men elitätarna Sara och Anna-Ida ska nog lära henne ^^
Herrårå

73439-192

Skum dag - dagen innan lovet

eftersom det var den sista dagen innan lovet skulle jag å Ehlin utnyttja skolan till max. haha. Egentligen börjar vi 1 idag men vi skulle ta 9.20 (OKEEEJ, jag försov mig och fick skjuts) för att gå på estet 3ornas föreställning. Den va riktigt bra, ryser när jag hör folk sjunga så bra!!! Jag har bara så dålig koll på vilka alla är, hade ingen aning om att de gick så många killar där :P haha. Blir å spana skolkatalogen.
sen blev det fiskburgare, godare än vad jag trodde och efter det en ovärd samhällslektion. vi har dock börjat låtsasköpa aktier så nu när jag kom hem hade jag och far ett långt och djupt samtal om aktier :P hahaha.
Textkommunikationen... den va skum :S Jag vet inte va alla gjorde. Och va alla gjorde där? Men folket droppade lite då å då. Jag stannade ändå ganska länge. Ja den lektionen va skum :P


Nu har ja lagat mig lite pasta å vitlössås å kyckling.
Ikväll kanske de blir Kinamat med A-I å Ehlin.


Puss å burr.

Babbel, massa tjat om dagen helt enkelt

Idag gick vi alltså runt och lyssnade på representanter från olika yrken.
Började dagen i skrivsalen för att lyssna på en från Reklambyrå. BORING! Vi har ju inte gjort annat de senaste 3 åren att få reda på hur man jobbar på en reklambyrå så det va lite onödigt. Att det var första passet gjorde det ju inte bättre.. somnade ett antal ggr.
Sen åkte jag å A-I in till stan där vi letade upp på hennes pass 2 som var mäklare. (A-I kommer få börja dricka en vääldans massa kaffe nu, haha). Sen mötte jag upp Ehlin som hade haft en mysig sovmorgon och vi gick till Hudterapeut-rummet. Det var mer intressant att lyssna på iaf men behandlingarna i prislistan fick min uppmärksamhet liiiite mer än själva Suzie. En helkroppspeeling, lite massage med brunutansol fastnade jag för ;)
Sen var det lunch och då blev det faktiskt Sibyllaburgare för mig och Ehllan. GOTT! Jag mötte upp Sandra, fick kvitto och bytte min skjorta. Så fin så fin :D
Hjalleskalle försov sig och skickade sms att han nog inte kommer till Musikalgrejset. fukkkkk. Aja, först lyssnade vi iaf på Starta eget. OVÄRT.
Musikal blev sista anhalten. Efter typ en halvtimmes tjat fick jag med mig Jessica, otippat! På det passet var det 3 töntar, 3 fjortisar, 4 esteter också Jag och Jessica. (Vill gärna inte placera in mig själv i fack. haha) Vilket fall som helst var det lite roligt att lyssna på. Han var nåågot mer avslappnad än de andra 3 "föreläsarna"

Oj va mkt text det blev helt plötsligt...

Kom hem och sov sov sov. Kvällen har jag spenderat hos mormor där mina småkusiner från Eskilstuna vistat just nu. Födelsedagspresenterna rullar in. Äntligen har minstingen börjar snacka lite också så man kan leka med honom :P
Imorrn drar mamma iväg för å åka Vasaloppet(kortvasan) på fredag. Men så kommer hennes moster och ska bo här istället. Enligt mamma ska hon sova brevid pappa men för hans skulle hoppas ja inte det... blir lite märkligt å ha henne här när inte mamma är hemma.

Men gud va ja skriver.
Hejhej

Sen uppdatering - Fredagen i bilder




  
  

Boston Public och Australien

Igår skulle det tydligen vara det allra sista avsnittet av B.P? Någon som märkte det? Va väl ändå den tråkigaste avslutningen jag någonsin sett av en serie. Säsongsavslutningarna på B.P har ju varit jättebra... så kommer det här :S FYYYY!

Läser just nu med avundsjuka Rädisans, J.S´s resedagbok. Han och en kompis är iväg till Australien på sånt här Work&Holiday-grejs. Typ ett halvår. JAG VILL OCKSÅ!!!!!! Studenten har aldrig varit så välkommen som idag.


Yrkesinformationsdag - vilket ord!

Imorrn ska jag vara amibtiös och gå på alla 4 passen om jobb. Alltså man får välja att lyssna om ett jobb på ett pass... Eftersom jag inte har en susning om vad jag vill bli är det lite spridda skurar. Får även lov att traska runt på Tingvalla av alla ställen, HEJ jag är från SÄG, syns det?

1. Okej jag ska börja dagen med passet om reklam, kommunikation, information. Jag måste ju faktiskt stå på mig lite och hålla mig till media! Men det kan nog bli intressant.. eller ja, vi har ju hört om de här yrkena på varje kurs under snart 3 år... men ändå :D

2. Då ska jag bege mig till Tingvalla och möta upp Ehlin. Vi ska gå på informationen om hudterapeut. Först var det mest för moraliskt stöd för Ehllan men det kan nog bli riktigt intressant. Fast jag ser mig mer henne i en vit rock och tända ljus. Jag är ju hellre den som tar än ger om jag säger så ;) (hahahaha, Sanning-fråga)

3. En liten outsider... Starta eget. Ja det blir ju faktiskt bäst om man gör allt själv så varför inte?

4. Back on SÄG. Om vi inte funnit varandra förr fann jag och Hjalmar varandra i ettan när vi både insåg att vi hade ett starkt och varmt brinnande intresse för musikaler. Vi startade musikalklubb och skrev insändare i tidningen. Men visst skulle allt bli så mkt bättre om livet var en musikal? Om alla bara brast ut i sång nu och då skulle livet kännas så mycket enklare. Helt enkelt, sista passet ska jag o Hjalle lyssna på en musikalartist!!! Det vore de!



SÄG, Tingvalla, Mat, Tingvalla, SÄG. Duktig dag! (Jag missar för övrigt Henrik Huss ;( )

Underklädesshopping

Är det nån shopping jag gärna undviker är det underklädesshopping. (Ja ni förstår, jag kör ju mkt hellre på insida-utsida-insida igen) Men i födelsedagspresent av farmor fick jag pengar till just det så idag begav jag mig ut. Usch va jobbigt det är. Hitta något snyggt. Hitta rätt storlek. In i provhytten och av med alla kläderna för att inse att det inte alls passar. För att inse när man är på väg ut ur affären att man missat något jättesnygg.
Sen kan jag inte släppa tanken på att det inte är det bästa? Kanske finns snyggare i annan affär? Det är ju inte direkt så att man kan lämna tillbaka då.. nejnej.
Usch vilken hemsk dag på stan. Kom iaf hem med 3 par strumpor. hahaha.

PLUS ett torrschampo. Nu får vi se hur detta slutar. När jag ändå är inne på hår. Alltså mitt hår måste vilja ha dreads, så fort det gått nån dag sen jag tvättat tvinnas håret ihop där bak. Det är inte ju inte direkt vad jag vill ha nu, men ska jag en dag satsa på dreas... då vet jag att ja kan få naturlia ;)


Puss å hej

Sportlov om en vecka!!!

Hmm, sportlovet börjar ta form. Hahaha fast jag har så få planer så jag vet inte va de ska bli av detta...
Men jag har iaf lovat Kihlle att låna hans Vännerbox och äntligen sätta mig in i denna underbara serie.
Så då har jag väl å göra ett aaantal timmar kan jag tänkta mig.

Mina msnpolers, haha hur låter det?, åker ju till Sälen så det blir det inte mycket av.

Däremot beställde "jag" klipptid till hunden på torsdagen så då har jag väl å göra några dagar innan också. Sen fyller han 5 år så jag ska ha kalas. Idag bjöd jag in en hund och hans 70åriga matte. Va kul vi ska ha.


Nejmen uh vilket torrt lov det låter som :S


Men först ska vi klara av en vecka i skolan, som för övrigt går riktigt trögt nu, och jag ska även försöka få till en uppdatering om helgen. Va ju faktiskt min födelsedag å allt :D


pöss

Sjukanmälan?

Ursäkta men är det helt omöjligt att sjukanmäla sig nu för tiden eller?
Den nya skolsidan suger. Man förstår ju ingenting. Verkar mer bara vara en massa informantion.. typ om föräldrar skulle vilja gå in å läsa. Vart är informationen som rör oss på riktigt? Nu har dom iaf fått upp en matsedel, det tackar jag för!


Som det framgår har jag åkt hem och är sjuk!!!

LYYYYYCKA!

Gah. Jag hade planerat att skriva pos. livsstil uppgiften ikväll. Ska ju va inne imorrn å ja hade inget ämne.
Så fick ja reda på att de va HOCKEY, missa inte! så kommer ja på... SJÄLVKLART skriva om Ekologisk mat som ja redan har ett arbete om. Behöver bara ändra lite här å där, under hockeyn :P



PUSSSSSS

Nattplugg

Ovanligt att jag pluggar den här tiden dagen innan inlämning ;)

men som SAGT. Det blir bäst så och jag får mycket tid över itll annnat ovettigt.



men nu är ja så kissnödig att ja inte ens kan skriva. PÖSS

Tur/Otur

TUR
Jag fick en soltid
Jag hade damsugarn kvar i rummet

OTUR
Jag har tappat bort min mammas vante
Solariet krånglade så jag från början bara skulle fått sola 10 min
Mitt diadem gick sönder pga av att det stötte emot en fåtölj
Jag rev ner en kaktus så det låg jord och pyttesmå stenar över hela mitt NYSTÄDADE rum


Ikväll vinner otur.

Inga missförstånd

haha. jag är sååå glad för Ehlins skull.

Hjalle kom på föregående inlägg kunde tolkas på lite olika sätt ;) men jag är inte ute efter hennes kille. Mohahaha.

Dagen i bilder

 Kl. 7 gick jag och mamma upp för å sen Tjenare Kungen. hahahaha.
Sen sov jag nån timme och åkte in till skolan. Värd samhällslektion.

 Foto var de tänkt sen. Men efter att vi suttit och snackat ett bra tag kom vi på att vi inte hade någon lärare.. hon va tydligen borta idag :S Va BRA att vi hade suttit där och väntat.

 För att fira att jag slutade 14.00 istället för 16.30 åkte jag in till stan med Anna-Ida och köpte Melody Club-biljett. Nöjesfabriken 9 MARS!!!

 Sandra hängde även med oss i stan och för att fira ännu lite mera, jag menar... det är ju mångad, gick vi till godisaffären och köpte godis! Dock slut snart...

 På bussresan hem var vi med om något traumatiskt. Usch... bussen tvärnita och ja tittade fram. Då hade tydligen bilen före kört på en katt ;( nu låg den bara å sprattlade på vägen...

 Och nu sitter jag här som vanligt och har som vanligt tankar på att åka å sola. Måste bara ha en bil först. Men pappa kommer nog hem snart.. då är det såklart fullbokat :S

DEJT DEJT DEJT DEJT DEJT




VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ EHLIN OCH ATT JAG OCSÅ VILL DEJTA!
Fast det kommer säkert bara sluta som i min dröm. Han va tjock å ful och alldeles för på.


En dejt till alla hjärtans dag åtminstone?

Duktigdag

"Idag har ja varit duktig" (känt citat från en B-bloggerska)
Jag gick upp tidigt å tittade på skidskytte och störtlopp.
Mat.
Sen har jag städat jäääättebra i mitt rum och hela garderoben. Huh va DUKTIGT. Har dock byrån och lilla hyllan kvar. Men dom har inte blivit städade på år så dom kan nog vänta lite till ;D

Nu sitter jag här å planerar födelsedagsmiddagen för vännerna på fredag. 21 pers är jag upp i och där går nog gränsen ;) Men ja våga inte ringa och boka till så många. haha. tur att man har en mamma.


nej nu ska ja faktiskt plugga.
HEJHEJ

Melodimys

okej de här skrev ja typ i eftermiddags.. uppdaterades tydligen aldrig.




Nu har jag fått början på en riktigt fin lista till fredan. Några namn som saknas bara ;)Ikväll, eller nu snart, ska jag åka in till Sandra med Linda och kanske några fler. Ska bli trevligt för det va längesen ja umgicks sådär med dom nu ;DJapp så in i duschen men först en koll på vimmelbilderna från igår. Tror dock inte jag kände nån som va ute igår. om man bortser från HEddan:D hahahah ;)

Besatt

Okej den här flugan kan jag gå med på.

En dag med bodybalance

Alltså jag klarar inte av att se ett par som bor här. Också har dom 2 fula taxar som typ heter Sixten och Blixten (NEJ, det är värre än så tom) FATTAR inte varför allt knäppt folk flyttar hit? Please spare me!


Eftersom bodybalance inte alls var mig grej... (inte ehlins heller ;))
.. och jag inte hade nån skåpnyckel med mig
.. och jag inte hade nån lunchkompis
.. och Ehlin hade dejthysteri
.. och det gick en perfekt buss
.. och jag hade packat ner hemska kläder som inte alls passade denna dag
åkte jag hem efter pos. livsstil. Det var skönt. Jag och mor lagade oss fettucini och till efterrätt åt jag hallon o glass. Sen har eftermiddagen, förutom en långpromenad, mest spenderats framför tvn. Oprah och Anja Pärsson var dagens kvinnor.

Farmor hade styrt supriseparty för farfar, som egentligen fyller år imorrn, ikväll :D Så där har jag tillbringat kvällen. Thai/Kina-mat stod på menyn. Singaporenudlar är absoluta favvisen. Räkor och massa starkt och nå mer kött o maaassa nudlar. Att vi fick världens godaste chokladtårta (kladdkaka, chokladmousse, vit choklad) till efterrätt gjorde mig lite sur. Jag fick inte ner alls mkt efter nudelätandet :P


och nu sitter jag här och planerar helgen (imorrn) och nästkommande som innebär min 19-årsHELG. haha. den blir fullspäckad förhoppningsvis.


pöss. på återseende.

Götheborg

Vaknade imorse av att denna gamla bekantskapen var på radion. Per, JönköpingsPer.
Han har ju fått turen att vara med på flera etapper han..
Jaja, här är iaf lite randombilder på han å Götheborgsfolket.

73439-179 73439-177
73439-178

Sally Mann


Senast på fotot så snackade vi om en fotograf som heter Sally Mann. Hon har tydligen gjort flera kontroversiella fotoprojekt. Det första var för typ 10 år sen när hon tog kort på sina barn - nakna. Upprörde tydligen väldigt många. Men jag gillade bilderna.
Det andra projektet tog hon på natur, det tredje på när barnen var vuxna och det senaste, som det pratas mkt om nu är bilder hon tagit på döda människor som håller på att förruttna i naturen. Dom bilderna gillades inte lika mkt kan ja säga...


73439-174
Här va favoritbilden. Snygg. Cadycigarette

73439-176

73439-175

Glittrande snö

MMm, vilken mysig promenad ja tog förrut. Myssnö äre just nu!! Å den glittrar så fint. Men det har blivit riktigt kallt igen, usch!

Mina kläder från Ellos kom idag. 2 klänningar, kofta å en riktig girlygirlypyjamas. Fast den fick man med på köpet. Jätterosa och med snobben på. *Överlycklig*



Entourage va bra!

Jag hade tänkt å inte sitta så länge ikväll. men när mina vänner överger mig för spel ska nog ja också spela lite. har hittat massa roliga spel :D

Entourage

Idag åt jag lunch med Anna-Ida. Vi hade inte så mkt att säga till varandra idag heller.

Inatt drömde ja att jag smög omkring runt husen på Vävaregatan. Sen blev jag skjuten av prickskyttar med luftgevär. Sen vaknade jag 20 minuter innan bussen gick och hade ont av alla skott. (iaf nacken)

Idag va de inga lektioner i skolan men vi jobbade med projektet. Går bra som vanligt :P haha. Även om Indesign inte är våran starkaste sida. Vi har iaf räknat ut att om vi vill ha boken i färg kommer vi få sälja dom för 70 kr styck. Lite mycket kanske.. så vi får se oss om efter alternativ.


Jag ska inte sova bort dagen som jag gjorde igår så när jag kom hem ställde ja mig med mamma å lagade mat. Å nu har vi precis ätit efterätt. Jag har även bokat SOLTID!!!! Det var verkligen på tiden.
Ikväll är det dåligt OC och bästbästa Entourage som gäller. Säsongspremiär för det sistnämnda:D YEEEA!
73439-173



Byter från Telia till Halebop idag. Spännande.
Imorrn är jag ledig.


Ny hobby?

Patiensduell på msn, ny kvällshobby.
Fast Hjalle är nog den enda som är dum nog att spela med mig.
Dock gick det inte bra ikväll. Jag var smart nog att sluta när jag... eeh.. inte hade nått toppen än.

"Vilket konstigt snöfall det är"

Jag, A-I och Ehlin hade i princip ingenting att säga till varandra alls under lunchen idag. Till slut fick Ehlin ur sig "Vilket konstigt snöfall det är" iaf. Bröt tystnaden lite iaf.

Vi siktar på Melody Club, 9 mars.
Vi siktar på utgång, 17 feb.



En enda lektion i skolan idag men den va dryyyg. Mot slutet började vi däremot greja lite med utloppslådan. Skulle skriva ett recept för hur en "Sammediaklass" bakades. Vi gjorde upp från början att INGEN skulle ta illa upp. Vi fick ihop grejer som 10 liter hårspray, 2 meter klackar. När till slut nån kläcker 75% fejkad solbränna får Amanda nog :D "MEEEH. Ni hittar ju bara på grejer om OSS. Måste ju ha något om dom kulturella också. Jag säger 40 meter garn!!!!"

Efter lunch och typ 10 minuters projektarbete och jag o Ehlin in till stan. Blev inte så mkt handlat. Bara en pucko och godis! När jag kom hem sov jag..  drygt 3½ timme... kunde dock behövas efter föregående natt.

Nu ikväll har jag gjort som BB och alla andra randombeautychick och tagit hand om mig själv. haha. tog iaf världens längsta bad (det är inte ens kul) å sen har jag haft masker och inpackningar och kräm hit å kräm dit. Nja jag vet inte.. inte riktigt min grej!


Well, om man skulle ta  å koka sig lite te kanske.

73439-156
Ehlin å A-I

istället för ehlin

nehej ehlin verkar inte vilja uppdatera idag så ja gört väl istället då.
har har idag bara vart in till skolan en snabbis, redovisning. sen en snabbis till stan och åkte hem runt 11.
Jobba med barnen blev och nu ska hon träna o sen sola. eftersom hon inte kan några övningar till sin boll har hon letat på internet (hahaha)

själv har jag varit iväg till kyrkogården och kört runt lite.
nu är jag huuur sugen på kebab som helst. kan vara för att jag inte ätit sen dom där små makaronerna vid 12snåret. i vilket fall som helst ska jag vänta lite för att kanske hitta en matpartner plus att jag vill bli ÄNNU mer hungrig. mohahah.


peace and love.


Min hjälte

I came by today to see you
I had to let you know
If I knew the last time that I held you was the last time
I'd have held you and never let go

It´s kept me awake nights, wondering
Lie in the dark, just asking why
I´ve always been told
You won't be called home
Until it's your time

I guess heaven was needing a hero
Somebody just like you
Brave enogh to stand up
For what you believe
And follow it through
When I try to make it make sense in my mind
The only conclusion I come to
Is heaven was needing a hero
Like you

I remember the last time I saw you
You held your head up proud
I laughed inside
When I saw how you were standing out in the crowd
You're such a part of who I am
Now that part will just be void
No matter how much I need you now
Heaven needed you more

Cause heaven was needing a hero
Somebody just like you
Brave enogh to stand up
For what you believe
And follow it through
When I try to make it make sense in my mind
The only conclusion I come to
Is heaven was needing a hero
Like you

Heaven was needing a hero
and that's you



73439-172

Lilla breaket

Så nu är jag hemma på min "lilla" rast. Har precis fått i mig makaroner. Skulle gjort ostsås också men struntade i det eftersom den gick ut i septemer... 2005!!!! haha.
Har även tagit kort nu då som är "MIG". Tog på dansskor å flugan, min vägg med alla fotona och glass ute i snön. haha jaa, jag vet inte ja. Brist på fantasi... äh det får duga.


vill inte skriva mer nu. chill

vimmelbilder en seg söndagkväll

Eftersom blogg är cp-seg ikväll har jag hunnit med att göra lite annat. haha jag menar sååklart inte att jag har lämnat datorn för det utan ja menar att jag hunnit göra annat datorn.

Vimmelbilderna från gårdagens arena var vilda som Ehlin uttryckte det. Tyvärr (?) var inte någon av mina närstående med men jag kan däremot konstatera att först och främst är det inte snyggt att ha nätbrynja under väst! Det är heller inte snyggt, framförallt inte på killar, att BARA ha väst utan nånting över. hahaha. Jag kan även konstatera att alkohol påverkar ens utseende drastiskt. Men det visste vi redan, right?!

Jag har även suttit och läst igenom dagböckerna som jungmännen skriver ombord på Ostindiefararen och fann att min kära Norrman "Det sa bara kling" Håkon är ombord igen. (vi träffades första gången vid ett middagsbord och när vi hälsade på varandra klingade det till i glaset därav smeknamnet. Alla andra tyckte självklart att vi var menade förvarandra )♥
Dom verkar iaf ha det bra där borta... har kommit till Indien nu, Chennai. Min avundsjuka är ungefär såhär
<------------------------------------------------------------------------------------------------------> stor nu.
Min bror sa att för första gången i livet lider han med mig. Det måste va något stort. Det var ju faktiskt det enda jag ville, enda målet. Hmm, men vem vet.. det kanske kommer fler chanser? Men det är ju inte samma sak. Och inte samma personer.


Tredje sidan jag besökte var Ellos för att titta till mitt lilla paket. (va många ord med dubbelbokstäver det blev i slutet av den meningen, WOW) Om jag förstod det hela rätt skickades det idag så det borde ju komma fram imorrn eller på tisdag. Jääj!

Apropå imorrn. Jag har lektion 09.00-09.20. Sen börjar jag igen 14.00!!!!! GRRRRRRRRR på den. va blire då liksom? Jag har en liten plan att jag ska hinna hem och ta kort. Men jobbigt ändå.




precis ett år sen vid den här tiden... jag gick och la mig som om ingenting hade hänt. ingenting hade hänt då. sen hände det. och jag vaknade

söndag

det börjar kännas vad som är på gång. vilken dag det är imorgon.

Nattblogg

Sthlm var helt okej. Hittade dock ingen balklänning, som var hela syftet med Sthlms-resan egentligen.. menmen.

Nu har jag precis varit i stan och hämtat lite folk. Blev ståendes där ett bra tag eftersom vissa inte kunde bestämma sig om dom skulle med, men nu är ja hemma iaf. Har snart varit vaken i 24 timmar. inte dåligt.


säg inte vem som "vann" melodifestivalen. det ska ja se imorrn. snälla gör inte det



oh. kihllevän skriver på msn. tur att man har nån.

FTW

fuck this world

http://www.soic.se/

LATEST

LATEST.. Latast? Sen? Det senaste?!

Igår var det Sara lär Ehlin och A-I hur man gör dag. Favorithamburgaren El Maco hade dom aldrig ätit så lunchen intogs på Mc Donalds. Dagboken/The notebook hade dom aldrig sett så på kvällen hade vi en myskväll hos Ehlin där vi åt italienskt, haha, och såg på film.
Det blev en sen natt eftersom jag hade en konversation med en full och intressant kille.. ehe!

Dryyygt att gå upp imorse. Men iväg till Råtorp med buss och sen kom pappa å hämtade mig å Ehllan å skjutsade oss sedan till Färjestad. Latest, latast! Nej det är ju faktiskt en bra bit och vi skulle göra något mkt fysiskt ansträngande, nämligen curling.
Det var svårt. Det var hårt. Mkt hal is. Blåmärken från brösten och neråt. I våran match slog vi ner instruktören. Eeeh, det kom en sten bakifrån som han inte såg och helt plötsligt så låg han där på rygg och hade slagit i huvvet.. lyckat. Stenen gick sönder.
Mitt lag förlorade.
BILDER HÄÄÄÄR.

Sedan var det dags för multimedia där läraren Håkan som bara är i skolan en dag i veckan lyckas vara sjuk!!! böööööl. Plus att vi var tvunga att bli färdiga med uppgiften idag. Det gick väl sådär.
Åkte in till stan en sväng efter det och letade upp Sandra. Tänkte styra en kväll med henne men hon hade tydligen blivit inringd att jobba. Hon baaara jobbar hela tiden den tjejen.

Imorrn blir det iaf iväg till Sthlm så en lugn kväll väntar. Men nåt kan man ju ändå hitta på tycker ja?! Vad bara...?