Cisen and Becca

Just nu är allt bara kaos och mest av allt vill jag bara bestämma mig för NÅT!
Fast Nåt är dock bestämt - jag kommer få en kanonavslutningen på den här veckan!

Imorrn åker jag till min kääääära, kära Cecilia i Uppsala!
Behöver prata med henne om ett och annat..




Dit kommer även min käääära, kära Rebecka!
Ska säga henne ett och annat också!



På fredag åker vi hem till Rebecka i Sthlm och har sen en fantastisk TYWeekend! Ska bli grymt att träffa alla man jobbade med i somras :)

Och appropå TYW. Jag fick allt några intresserade av hela grejen efter mitt inlägg. Kom igen och berätta för flera! Vi kan få en asnajs sommar(ok, vecka iaf) ihop! Nån frågade om priserna och båtarna och prislistan för nästa år släpps i december men i år, om man fyllde en båt med 10 pers, kostade det ungefär 300-400 euro per person. Det är själva båthyran så sen tillkommer alltså bl a flyg men det kan man få för bara några hundringar om man har tur - det hade ja ;) ! Läs mera!


Know what I want

Åh vad jag älskar hösten och den friska, kalla luften! Kan vara ute och gå hur länge som helst och bara.. andas! I Grekland var det så varmt så man aldrig kunde fylla lungorna och luften man väl fick i sig svettades man ut det dubbla. Här fyller man hela kroppen på ett andetag.
Okej förra veckan var jag så arg på kylan att jag lovade innerligt att inte stanna en dag mer än nödvändigt här i Sverige men idag är det annorlunda. Kanske borde hänga på Jennifer upp till Umeå?!

Jag är 21 år och vet inte vad jag vill i livet så jag får växla så här. Snart fyller jag 22 och då är jag säker på att jag kommer ha bestämda åsikter om precis allting!



Idag ska jag mysa med min älskling Ehlin. Det gillar jag. Jämt!

New day

Tjing!
Oerhört trevlig kväll igår och musikalen va huuur bra som helst :) Efteråt mötte vi upp Michaela och åt på käraste Alfies :)

Nu är det dags för promenad med hunden(som för övrigt imorse lät som kossan igen - ni vet), frukost och sen åka iväg till jobbet!


Puss, ha en bra lördag!

Sunset Boulevard

Okej det blev visste inte middag förens efter 22 ikväll så va tvungen att ta ett till mellanmål. Gjorde jättegoda baguetter med vitlökssmör, räkröra med vitlök, rödlök, dill osv osv å grönsaker. Smarrigt!

Nu håller jag på att göra mig fin så blir det alldeles strax musikal med min Sandris!

Ha en bra fredag mina vänner.
PUSS


Weekend

Bra start på dagen! Kiwi och kexchokladsmoothie.
Tänkte skippa mat idag för ska ut med Sandra ikväll på Alfies eller nåt annat gott ställe och äta - vill vara hungrig! haha.



The kids

Har haft massa grejer ja tänkt blogga om senaste dagarna men som bortblåst nu..
Har jobbat dagis igår och idag. Har trotsat sömnen. Lekt barn.

Imorrn ska jag med mormor till sjukhuset och under tiden ska jag och Sandra äta våran kära McDonaldsfrukost. Nu var det riktigt längesen vi gjorde det ;) haha! Ska bli gött.

Greklandsplanerna blev föresten inställda lika fort som dom blev fastställda. MKT skönt fast hade varit kul att träffa Christian. Istället får vi hoppas på lite annat jobb nästa vecka och under helgen bär det av till sthlm. Den här helgen ska spenderas med teater, jobb och bdayfirning. Trevligt, trevligt.


Och just det, LONDON BOKAT! Riiiiiiikti nice (Som vi för all del slutat säga nu, hahaha) med kära Cisen.
Sovplats och sånt där är ju inte kirrat men det löser sig väl!?!? 3-10 nov.



Oktober

Grym helg!
Fredan spenderades hemma i soffan med familjen och Idol. På natten hämtade jag David i stan och sen några goa killar här hemma i Deje som också ville hem :)

I lördags jobbade jag först på Färjestad. Var riktigt kul och det fanns att göra hela tiden. Jobbigt bara att dom a l d r i g ville gå när jag dessutom hade bråttom. haha. Bråttom till EHLINS 21årsFEST!!! Där svirade jag om till min GossipGirl-outfit.. Jag va ganska ensam om att köra på temat men det gjorde INGENTING! (Johanna va ju faktiskt Duff å Ehlin va S) Kalas, kalas. Jättegod mat hade hon gjort och jag som inte hade ätit på hela dagen kunde ha ätit upp hela tårtan själv. No probs! Ja och sen va ja tydligen på Nöjes... :S

Igår låg ja i soffan ungefär.. ja hela fucking dagen!!!


Ikväll kmr Ehlin hit på mys så ja borde kanske styra upp mitt rens som fortfarande pågår annars kommer hon få panik tösen.



Oh well, sen är ungefär hela veckan och nästa planerad. Mkt roligt framöver!!! Väntar bara på ett samtal som godkänner mig request om direktflyg hem från Grekland ;)


Tonight I´m cleaning out my closet..

Jag veeet att jag är världens sämsta på att slänga grejer men ikväll har jag gjort en liten rensning. Har faktiskt slängt både plastsnobbenfigurer och gamla Funtasie och Julia-tidningar :D Dock klarar jag inte av att slänga mattehäftena från ettan på gymnasiet...

MKT värdefullt är dock alla brev jag och Linnea skickade till varann i mellanstadiet. Och reglerna till rutboll! Hittade världens sötaste block från 4an där jag skrivit upp alla olika bänkplaceringar vi hade m.m m.m. Kära Eddie. 4an är nog min favoritårskurs.


Det blev ännu en vända till farmor idag. Firade hennes namnsdag och åt massa god kvällsmat. Fast sen blev jag hungrig nyss igen så har precis slängt i mig en tallrik med pasta.
Också har jag hunnit med en promenad med L och planerat London med William.

Nu ska ja nog fortsätta lite med rensningen i mina lådar så jag kan lägga i sånt som förut låg utspritt över golvet.

Puss å så!

The perfect man!

I helgen fyller E år och på lördag kör jag All In på gossip girl-tema.
Så Ehlin, just one favour - se till att min framtida man som är en perfekt blandning mellan Nate och Chuck finns på festen? :) Tack på förhand!




Igång igen!

Jag måste börja blogga ordentligen igen alltså! Det är ju hur kul som helst att man har skrvit så mkt som man kan gå tillbaka och läsa om. Nu har jag plöjt de första månaderna på det här året. Då var jag mest förvirrad och lite ledsen. Fast jag fick dansa ♥

Idag väcktes jag av farmor som ville bjuda på lunch så det var bara för mig och hunden att traska dit. Skön promenad. Älgköttbullar och potatis på menyn. En starkt favorit!

Nu har jag arbetat hårt med piiiiiiiiiiiiiiiiip för att piiiiiiiiiip men ingen S-----den här gången. Allt för ett födelsedagsbarn! ;)

 

Vill nån göra nåt ikväll? Jag är verkligen jätteplanlös nu väldigt länge.. Ogillas!


PS

Älskar regnet där ute!!! Sånt får man väl inte i Grekland?


Fredrik törs inte komma till skogarna i Värmland. Trots att jag erbjudit skogsbrand!

-Sov gott. Akta dig för trollen
-Sov gott du med, akta dig för brätzen!



PUSSSSSSSSSS

Hellas

Grekland i mitt hjärta. Haha Chrisitan ringde förut, förför mitt hjärta och vill att jag ska komma ner och segla med honom om 2 veckor... Hmhm, jag hade ju bestämt stop och sagt nej?!
Och vad blir det av vintern? Och nästa år? Och livet?


Tillägnat: Kvällsmat!

Sitter här och äter kvällsmat. Stort glas kall oboy. Macka med skinka och vitlök/pepparost(Hur skulle vi egentligen klarat oss i Grekland under sommarn utan vitlök och peppar??) och en varm macka med köttfärs, ost och tomater.
Kvällsmat är mitt favoritmål. Det kan intas i så många former. Värsta brakmiddagen, mackor och oboy, bara en kopp te eller en skål med chips å cola. haha. Och det bästa är att man sällan behöver stressa i sig den. Det gör man ju nästan alltid med frukost och lunch. Nej SKÅL för kvällmaten säger vi!



Storm

Hallå!
Mkt trevlig kväll igår. Åkte in till Pitchers med far och bror där vi åt hamburgartallrik med hallomi och tzatsiki(Mmmmmm Grekland) och kollade på hockeyn. Veeery nice! Hem och hann precis bara vända innan David kom och hämtade upp mig för att åka till stan igen. Väl där hängde vi hos Matte och tittade på Barcelonamatchen. Mötte upp Fredrik och köpte kinamat. Och efter mååånga om och men tittade vi även på film hos Fredrik. När klockan var 2 hämtade vi Johan, 20 år, vid Nöjes, snurrade lite kring Max och sen raka vägen hem. Trött!



En sak, jag har alldeles för många Fredrik i mitt liv. Eller jag klagar inte men det hela blir bara lite komplicerat. Gillar inte att använda efternamnen heller. Haha. Kände väl en 3-4 sen tidigare och har lärt känna 4 nya Fredrik under sommaren.


Nu ska jag laga indiskt till min familj. Sen vill jag äta chokladtårta. PUSS


One more week of THE life..

Hello Lovers!
Senaste veckan:

Lördag. Tar tåget till Sthlm och blir efter lokproblem uppmött av Cissi på centralen. Vi blir uppmötta av Anton och Fredrik utanför centralen. Jag och Anton går iväg för att köpa dryck och även Leo joinar oss i kön. Sen åker vi allihopa runtrunt i Fredriks bil och till slut hamnar vi på ett thaiställe med suuuperduuuuuper god mat. Väldigt välbehövligt. Säger hejdå till Fredrik och jag, Cis, Leo handlar mat och åker hem till honom. Chillar, gör oss iordning, Anton ansluter och vi äter goda tapasen som Leo gjort. Vi har det så trevligt att klockan blir jättemkt och det där födelsedagskalaset vi skulle på känder plötsligt för långt bort för vissa så istället åker vi in mot stan där vi dansar tryckare hela natten.
Söndag. Äter kebabtallrik till frukost och sen blir det shopping för mig å Cissi å Anton några meter bakom. Efter ett tag byts Anton ut mot Leo och vi vinkar av Cissi som åker hem till Uppsala. Jag följer med Leo hem igen och chillar hela kvällen. Runt 10 tar ja bussen in till stan igen och hem till Sophie där vi har fet catch up och dricker te.
Måndag. Den där tidiga morgonpromenaden vi skulle ta blev aldrig av pga ösregn med vid 9-tiden är det finfint väder och Sophie som väljer att inte jobba (Hurrey) bestämmer att vi tar en heldag på stan. Sagt och gjort. Promenad, bank, beyond retro, fira, affärer affärer, lunch på NK, affärer, affärer. Hem sova/jobba. På kvällen handlar jag mat och lagar potatissoppa med smörgås å massa pålägg och vi fixar Sophies tv och har en riktig tvkväll!
Tisdag. Lämnar fina Sthlm. Lunchar med Mattias i stan. Jag och Sandra hjälper mamma på hennes modevisning.
Onsdag. Jobb på dagis på dagen och jobb i LLA på kvällen.
Torsdag. Hängde vid Visten på dagen och på kvällen var det tjejkväll i MittiCity med Sandra och Ehlin och efter det tvkväll med Ehlin och Rickard.
Fredag. Städade ur garderoben. Ojojoj. På kvällen fetingmys hos Sandra med Eleonor. MAAAAT och Idol ;)


Såja, nu blir det mat i stan med far och bror. Puss på er!