Veckan då allt vände!

Har haft en sån supervecka här i London med mina nära och kära så nu är nästan allt strul som hände föregående månad bortglömt.
Förra torsdagen jobbade jag och Andrea tillsammans och efter en jobbig stängning bestämde vi oss för att ta en drink. En drink där även William joinade och när en drink blivit 3 tog vi taxin förbi Johan och sen vidare till
Mahiki. (Haha kolla länken, vi var där först;) Där dansade vi som galningar och drack gott ur en crazy skattkista. Andrea kom i säng trots att hon inte svarade när jag skulle checka henne och vi andra tre åkte hem till 12an.
I fredags var det jobbigt att jobba men ändå skönt eftersom jag visste att jag skulle sluta tidigt. Jag och William lagade indiskt och på kvällen slöt vi upp med några av hans barndomskompisar och gick ut på Whisky Mist.
Lördagen var T H E day. I ett helt dygn hade vi laddat inför maskeraden vi spontant kom på att vi skulle gå på. Sultans of Sin var temat så hela dagen gick åt till att hitta outfits. Fördrink hemma hos Gabri och sen taxi ut från stan(ingen aning om vart) till nåt jätteplace där allt var pimpat som en arabiskt harem. Olika dansgolv i olika rum och alla var sjukt seriösa med sina outfits. BRA styrt!
På söndagen blev det lite jobbande igen för min del och på kvällen var det bara take away och film som gällde.
I måndags fick jag ÄNTLIGEN min pinkod(har inte kunnat använda engelska kortet på 3 veckor) så shopping stod självklart på schemat och Meedee var min vapendragare. När kollektivet samlades på kvällen på 12an hade William och Johan varit på IKEA så chokladbollar, knäckebröd och pepparkakor svullades.
Tisdagen och onsdagen bestod bara av jobb - dubbelskift men igår fick jag sånna trevliga överraskningar. Först kom Andrea på min rast så vi åkte lite tub och dealade lite pengar och åt några chokladbollar. Sen kom Jesper, som jag aldrig hann bli 100% flatmate med eftersom att han flyttade ut när jag flyttade in, förbi utan notice och käkade hamburgare. Och allra bäst, senare på kvällen kom min underbara pojkvän(Ja kan du tänka dig bloggen, första gången jag kan använda orden min och pojkvän i samma mening) med en stor blommbukett och det var nästan så att alla gäster i restaurangen ställde sig upp och applåderade precis som i en amerikask film. Jag blir så glad av att det finns så många bra människor. Och extra glad att jag får ha dom.
Imorse åkte min käreste från mig igen men klarade vi 3 veckor nyss går nog 1 vecka superfort. Föresten så cyklade jag för första gången i London idag. En mkt speciell upplevelse som jag nog inte vill vara med om igen. Inte på en herrcykel i rusningstrafik iaf.

Nu ligger jag och tröstäter kakor i sängen men eftersom jag inte behöver bli tröstad fyller dom liksom ingen funktion och det blir mest bara.. äckligt.

Fredag imorrn - LEDIG!!! Som sagt - Vinden har vänt ;)

 


Kötta

Okej jag har cola, glass och cheezballs. Nu ska jag stänga in mig med datorn tills jag skrivit ett personal statement till skolan jag söker. När jag är nöjd med det ska jag unna mig shopping och ikväll ska jag förbereda allt inför att min käreste kommer hem imorrn efter över 3 veckor på vifft!

Glad valborg och första maj å alltihop!!