Hi there

Idag har jag varit duktig och pluggat och sökt jobb lite överallt på våran jord.
Nu är jag hungrig men har verkligen inte inspiration till nåt. Tog nog slut igår.. haha!

Har ni det bra? Pusss

Bringing some tastes of America

Vad gör du om du på söndagkvällen ser en matbild från USA som får det att vattnas i munnen på dig och du på måndagen har alldeles för mycket tid över? Jo du bjuder in 10 pers på en "Bra-start-på-veckan-middag"

Idag har jag bakat foccaicabröd, gjort egen pesto och tomatsalsa och egna hamburgare!

Amerikanskt original:



Svenskt copycat:

Heeey I´m just playing around

I helgen hade jag Linköpingsbesök av kära Jizzle. Hon kom i fredags kväll och då började vi med en cruisning i snöstormen till farmor som fyllde år och sen blev det en helkväll med Lets Dance och massa kompisar här hos mig. Jättemysigt.
Lördagkvällen blev grym. Vi började hos Louise på Gruvlyckan med pizza och singstar och sen åkte vi till Matte som hade lite pre-b-day! Sjukt kul. Nöjes avslutade som vanligt kvällen innan vi tog varv på varv runtom i Deje med bilen. Haha.

Lite bildbevis:










Special day

I lördags var det WILMERS stora dag! Dop i N. Ullerud. Allt var jättefint och perfekt trots lite namnfel här å där, men det gjorde ju bara det hela ännu mer minnesvärt haha!
Nu går ju tankarna vidare.. vem blir först i 88-gänget att gifta sig? ;) Vem blir nästa att skaffa barn.... ojojoj! Va stora vi är!


Linda, Sandra, Eleonor


Jag döper dig till Wilhelm (!!!!!)


Stolt mamma, pappa och gudfar. Jättekul att vår gamla SO-lärare Kjillan var präst!


Mina fina killar Mattias, Niklas, Mattias


Cool pappa - Cool son! High fiiiiiive!

Weekend.. Hurry... Pls....

Dagen har bestått av soliga promenader. Liten våldgästning av Ehlin. Våffelätning. Kalas!

Nu ligger jag här och gosar med hunden som luktar vanilj i skägget efter att ha ätit glass! I farmors knä, från tallrik, på bordet!


Tänkte att det varit dåligt med bilder här i bloggen på sistone så skulle slänga in en random. Men så random blev det faktiskt inte - bilden föreställer något jag delat med en väldigt speciell person. Många gånger! Och denna personen ska jag umgås med 24/7 from imorrn kväll. LÄNGTAR J!

Thank You

Idag gjorde jag något nytt på jobbet. Jag bytte ut restaurang mot bar. Inget tallriksplock men däremot Irish Coffee och Jäger på Jäger på Jäger på Jäger!! Jag som är så dålig på sånt... haha. Men tror ja skötte mig hyffsat ändå :)



Eating pasta

Finns inget bättre än en god pasta!
Rödlök, Pesto, Fetaost, Valnötter, Tomat


Gud, ja har haft en hel dag på mig å ändå sitter ja här å stressar när bussen går om 2 min! PUSS

Win/Win

Hej där onsdag!
Sthlm var riktigt fint och mysigt. På måndagen stannade vi även till hos kusinerna i Eskilstuna och firade dom på födelsedagarna - och åt god mat! Igår blev det shopping och sen bilen hem.
Nu sitter jag och väntar på ett samtal som ska berätta om en möjlig framtid och sen blir det en lång promenad. Vädret ser ju fint ut men hörde rykten om riktig kyla.

Halv fyra är det dags för jobb på Färjestad igen! Vinst ikväll är lika med final och det känns som det inte finns något annat att räkna med. Inget jobb för mig imorrn dvs :/ Haha, vilket dilemma!

Ha en fin dag :)

Heeey Mr. Dylan

Heey you!
Ni läsare där ute som är sååå bortskämda med inlägg från mig (postar ju typ stup i kvarten, hhrrm) får vara beredd på ett mkt kort avbrott här i bloggen.
Imorrn åker jag med min mor och far till Sthlm. Fuskisarna ska på Bob Dylan-konsert. Själv har jag ingen biljett men tror nog jag kan roa mig rätt bra i huvudstaden ändå!


Ja, det var väl allt. Natti.

Everything is on TV

Alltså vad tänkte TV-Sverige på? Singing Bee, Gossip Girl, Mia & Klara, Vårt bröllop i era händer, Sporten, Parlamentet, Wipeout, Nip/Tuck, Beck OCH Sanningens ögonblick på en och samma kväll. Och nu snackar vi ändå bara fyra olika kanaler under tre timmar!!! Kan dom inte sprida ut det bra lite så vi har något att göra på vardagskvällarna också?


Mina favoriter Gossip Girl och älskade älskade Nip/Tuck!




S s s s s s Sunday

hej söndag!
Syns mitt inlägg igår om hockey osv? Det står att det är postat men för mig syns det då inte på bloggen...
GUD VILKEN GO VINST iaf.

Igår hade jag iaf världens mysigaste kväll med min Sandra. Vi kollade på Robinsson och sen satt vi på Score i flera timmar med mat, mat, mat och 100kg prat på det!

Idag har jag varit på handboll. Ehlins Forshaga spelade här i Deje och jag tyckte dom bjöd upp till en rätt bra kamp med tanke på förutsättningarna. Sen kanske i Deje spela med sitt bästa lag heller men hur som helst var det kul att se :D Har sett alldeles för lite handboll i år..
Nu har jag precis kommit hem från farmor där det blev söndagslunch. Hjortköttbullar - sååå gott!

Plugg och chill står på schemat nu så får vi se om jag tar mig till fif ikväll för lite tv kanske.
PUSS hare!

Och du för oss samman...

Nu bliiiiiiire hockey! Är så pepp så de finns inte. Haha. Handboll liksom.. tssss!

Nej nu blire och sen blire nog stan för lite Sandramys! PUSS

Sad

Såklart jag blir lite ledsen när en sån vacker person från en av mina favoritfilmer går bort...


Quality time

Godkväll!
Idag har jag haft en jättetrevligt dag med mormor och morfar på stan. Vi lunchade kina/thai i Haga, shoppade och var på sjukhuset.
På kvällen var det givetvis hockey som gällde och David kom över ett tag. GÖTT med Färjestad då!! Vinst, vinst, förlust, vinst, vinst kör vi på okej?

Imorrn är det helg igen. Vart tog veckan vägen? haha. Har inte många planer alls. Sugen på handboll på lördag och givetvis hockey. Men resten är fri lek ;)
Blir nog in till stan en sväng för lite shopping också ska vi se om inte jag och Mattias kan få till en lunch. Allt för längesen.

Sov gott kära vänner!
Pusssss



Sara och Mattias

Missing the US more and more each day...

Finaste vännerna - Rockaway - Mat - NYC - Resor - Party - Kultur - Landskap - Musik
Och såklart - Familjen!






















Sprayt and a weekend in the G, B and G!

Mitt frånvarande de senaste dagarna har alltså berott på Göteborg. Där finns nämligen 2 av världens bästa människor; Anna-Ida och Pär! Vi, jag Ehlin Sanna Sofia och Robin, åkte dit på fredagkvällen och tog oss på egen hand hela vägen ut till lägenheten deras. Eftersom vi inte hade nyckel blev det häng där ett bra tag. Alla var så sjuukt trötta just då! Haha.






På lördagen blev det en lååång shoppingdag - och jag hittade, ingenting!!! Menmen, det gjorde inte så mkt för kvällen kom ändå och den blev riktigt lyckad. Trots att vi inte är vana tiderna. Bor man i en stad där allting stänger 2 skjuts ju allt liksom fram en hel del.







Söndagen bestod mest av tv-tittande men vi tog oss till slut ut för att få i oss lite mat. Sprayt och miniralvatten blandades med kebab! På eftermiddagen drog Forshagagänget hem men jag stannade kvar till tisdagen och hann bl a en mysig promenad längs hela inloppet, grekmat, Intersporthäng, gaissångövning med Pär och ännu mer häng i soffan.

Tacktacktack alla inblandade för en riktigt rolig och lyckad helg. Styrs snart igen? ;)


I ain't got a motorboat but I can float your boat

I julklapp av farmor fick jag bl a en liten prenumeration av Cosmopolitan och som premie fick man ett värdebevis för skönhetsbehandling. Igår fick jag listan över de ställen man kunde boka på över hela Sverige. Jag klickar mig in på Värmland och vad står inte högst upp på listan? Jo Energicellen i Deje! Hahaa. (Förutom det bara ett ställe i Kil. Vart tog Karlstad vägen?) På energicellen är det ju som alla Dejebor vet floating som gäller och jag är inte det minsta sugen på att prova på det faktiskt... Kan inte se nöjet i det. Många säger att det är avslappande men jag tror det är minst lika avslappnande med massage och då är det ju skönt samtidigt!
Nej, den där skönhetsbehandlingen får tas ut vid nästa gbg eller sthlmsbesök minnsan!



Back..

Okej NU, efter en hel eftermiddag igår av sömn och en 12-timmarsnatt är jag tillbaka. Herregud Göteborg tog helt slut på mig. Det är alltså där jag spenderat fredag-tisdag.

Ska sätta på mig kläder och ge mig ut för en promenad alldeles strax. Ser ut att va riktigt fint väder... Om det bara kunde sluta blåsa!?

Ikväll blir det skola igen för första gången på typ en månad. Hoppas inte dom tror att jag droppat! :S

PUSS

Sandrewskij

Hmm, va blogg verkar vara segt! Står att det ska vara nåt driftstop inatt så kanske det som redan är igång? Ja, då blire iaf inget flummigt nattinlägg från mig. Hahah.

Det blev bio tillslut. Och den var mkt bättre än vad jag förväntat mig. Man ska alltid gå på bio negativ så blir man glatt överraskad ;) Värst vad jag hängt mkt i k-huset på sistone. Kändes väldigt konstigt att den här gången vara en del av publiken. Det luktade Does your mother know that you´re out i hela lokalen.
Ett gäng brandmän på typ 10 stycken gick föresten ner i källaren strax innan bion började och kom aldrig upp. Vad hände där egentligen? ;) Sist var dom 15 stycken men då kom dom iaf upp! Haha..

Jaja, nu snackar jag med Sandra i tele och snart blir det kvällsmat och göra sig iordning för kvällen som damen i fråga skulle säga!

PUSS

Movietajjjjm

Hej och Hå! Hade en trevlig eftermiddag i stan med morfar. Vi hittade även en bil åt mig.. Ska visa senare.

Linnea är sjuk så det blir ingen bio för oss men nu frågade Linda om jag ville gå med henne och Maria istället. Det är Män som hatar kvinnor som gäller och egentligen är ja inte alls sugen på den men kan va mysigt att gå här i Deje när det för en gångs skull är bio här. Fast fick precis reda på att den är 2½ timme.. Kommer somna ja :/ What to do?



New day - Car day

Gomorron, typ!
Blev paff när jag vaknade imorse och klockan va så mkt. Inte riktigt meningen... Men nu har jag varit ute på promenad(SOL!) och ätit lunch so I´m back on track.
Nu ska jag och mamma med morfar till stan och han ska få sin födelsedagspresent. Nämligen att få åka runt till olika bilhallar (han har önskat sig det inte våran idé haha) och fika (min idé!).


Ikväll blire nog bio med LM! Sweeeeet.

PUSS Ha en underbar tisdag.

Night Bloggin´

En gång i en tid som ibland känns som igår och ibland känns som 100 år sen fanns världens bästa högstadiegäng! Sara, Sandra, Linda, Eleonor, Michaela och Andrea!

You´re the inspiratiooooon!

Satte mig vid gamla datorn nu och hittade filmen jag gjorde om oss då nångång för längesen... (eller vad det nyss?) Fy va många minnen vi har tillsammans. Skratt och gråt.


Jag vet att jag ibland lever alltför mycket i det förflutna men ibland kan man inte låta bli att sakna och önska sig tillbaks.





Worlds greatest

Tidigt imorse ringde dom på mig från dagis och ville att jag skulle komma och jobba. Måste väl erkänna att jag inte var så sugen (jag skulle ju stå i duschen hela dagen :O) men mamma peppa mig bra; Efter den här dagen har du tjänat ihop till ett par nya jeans.
Och vid 2 fick jag ett sms; Bara 1½ timme kvar, du hinner få ihop till ett inträde på Nöjes!!!

Haha, Världens bästa mamma. Hon vet vad jag behöver!




Spinning the night

Äh, hur trötta ni än är på revybilder kommer ni inte undan. Jo faktiskt lite.. ikväll orkar jag inte uppdatera några fler men ni ska inte behöva vänta länge imorrn! ;)

Imorrn tror jag bara jag ska duscha hela dagen och försöka få nån ordning på mitt hår. Resten av veckan består av jobb ons, tors(om nu färjestad kan tänka sig att förlora imorrn dvs - snäääälla för min skull?), fre. Till helgen åker vi ett gäng till göteborg och hälsar på världens sötaste par. Mina kära Pär och Anna-Ida. Ska bli grymt!!!


Sov sött!


Och Karin - Hoppas INTE det är slutbloggat för dig!!!

Skåre by night

Efter revy, tårar, en massa hejdåande och en mellanlandning hos Ehlin kom vi till Sanna i Skåre för förfest. Där började vi med en väääldigt god kebabtallrik som satt riktigt fint och sen blev det melodifestivalen och dansdansdans! Fin kväll!










Reaching for the stars...

Enough is enough



Årets program och bild från collagen de satt upp på väggarna. Där berättades det om varje år revyn har pågått(30 år!!!) så den här bilden är från 2007 när E var med första gången.

Sweet Sunday

Godkväll godkväll!
Trodde jag skulle ha en hellugn dag hemma med tanke på allt "slit" igår men det blev till slut en riktigt kul kväll hemma hos David med massa folk:) God mat, Alias och Buzz!

Nu ska jag ladda in bilder och sen uppdatera om helgen.
Pusss

The End

Godmorgon! Jag undrar vilka ni är som är som är så morgonpigga att ni redan har kikat på min blogg... ?

Idag känns allt konstigt.
Revyn igår gick hyffsat. Jag var lite väl taggad eftersom familjen och flera bekanta satt i publiken men ohwell, idag är en ny dag och idag ska allt sitta perfekt. Det är ju sista gången. Just det gjorde att jag inte ville vakna imorse. Vill inte att det ska va slut. Vi har såå kul under hela träning och uppvisningstiden och sen knäpper någon med ett finger också är det som bortblåst.. Så konstig känsla. Jobbigt. Lär ju kännas ännu värre ikväll. Ännu ännu värre imorgon när man vaknar.

Ikväll föresten, kommer bli en mycket spännande kväll!


Juuuuust dance!

NEEERVÖS, svimmar snart!

Happy Bday!


Världens bästaste bästa kompis! Forever and ever...

Hockey BREAK DOWN

Handen i chipspåsen. Det är dags för SLUTSPELSHOCKEY! Är såååå pepp!!! Färjestad kommer gå långt, långt i år! Nåt annat finns inte.

Har jobbat på dagiset idag igen. Var skojit :)

Snart åker vi till Dave och firar!


PUSS


Where in heaven have you been all my life?

Gooodday!
Idag har jag jobbat på dagis mellan 7 och 11. Som tur va hade dom ringt redan igår så jag fick lite framförhållning iaf. Hade varit jobbigt om dom ringt halv 7 imorse! Hur som helst var det gött att jobba lite iaf.
När ja kom hem lagade jag jättesmarrig mat. Kyling, ris å grönsakswok.

Well, idag firar jag min doggy som fyller 7. På torsdag firar vi David som fyller 21 och strax efter det är det Carls tur. KUL med massa födelsedagar :D

Hoppas ni har en bra tisdag!

Wonderful Winter

Jiiiisses va det har snöat idag! Bara vräkt ner sen imorse. Kändes det inte som vår förra veckan? Jag sa ju tom till E att ta på sig skinnjackan (Även om det sen visade sig vara en dålig idé) Menmen, mars var väl inte riktigt redo... back to January! Gick precis ut med Ludde. Men kom inte hem med honom - kom hem med en snöboll!

Nu ska jag åka och underhålla Linda. Vi hörs pusspuss!

Give me


All American Rejects ♥

Help me

Alltså jag schamponerade håret 3 gånger igår och balsam lika många gånger och ändå är håret en enda stor tova idag. :/ Vi kanske kan ha en tävling? Hur många liter spray(och andra hårprodukter) användes totalt för Saras hår under helgen?


Nu kollar jag på Ellen och ska snart laga mac n cheese som ska ätas till Oprah. Härliga, arbetslösa måndag!

VF for life!

Kolla hääääär då!


here we go

Nu är första helgen över. Är så trött så ja egentligen inte alls borde skriva just nu men vad gör man inte för läsarna? Har haft en sjukt bra helg iaf. Revy,revymiddag och utgång igår och idag revy! Gått skitbra måste ja säga:P

Så här ser man ut innan:


Så här medans:




Och så här efter: (Tack för blommorna)