ja tack!

Sun
Clear
86°F | 54°F

Mon
Clear
88°F | 52°F

Tue
Clear
90°F | 59°F

Wed
Clear
86°F | 59°F

Dooooont you - forget about me!

Klockan är 3.16 så vi nöjer oss med en bild.
Imorrn blir det mer!
Natti.


fiiiilm



Nu ska ja hämta mamma, tjing!

"Sista" dagen med killarna

Ja, bloggen får komma lite i andra hand eftersom att ja försöker ta vara på varenda minut med min amerikanska familj just nu.
Men imorse åkte dom till Aruba så nu har jag några timmar innan ja ska ta vara på min MOR i 8 dagar :D

Igår hade jag den sista dagen helt ensam med killarna. Den började inte alls bra men sen när alla fått i sig lunch och andats lite hade vi en jättekul eftermiddag :D
McCain och Obama:


Vi lekte med Silly Strings! Finns det ett svenskt ord för det?

Only got one night

Finfin BBQ hos värdmostern idag!!! Så mysigt. Kommer sakna alla så mycket för dom aaaallra flesta av deras släktingar och vänner är så goa mot mig :)
Sen på kvällen mötte ja upp Karin i Mtown för en chailatte. Också massa mys och hon är också så go och hon kommer ja också sakna maaaassor!


PUSS

klag

Okeeeej. Barnen sov över hos mormorn och morfarn inatt och skulle komma hem runt 9-tiden på morgonen. Alltså skulle ja få sovmorgon 2 timmar ;D Woho!
Men för att hinna prata med pappa och göra lite fler grejer ställde jag klockan på halv 8 och va faktiskt duktig och gick upp då!
Nu är klockan snart 11 och har dom kommit hem än?? NEJ!
Blää... Jag skulle kunnat sova till 9- halv 10 iaf och ändå hunnit göra allt innan dom kommer hem.
Nee, ja ska inte klaga på det här :P haha. Förlåt. Men det är bara så jobbigt att inte veta! Däremot vet jag att Ethan får 5 kompisar hit senare och DÅ blir det jobbigt. Dom vill inte ha med Jason och Jason vill inget annat än att leka med dom och ignorerar mig totally...

Sådär. Nu var det slutklagat :) bra va!
På torsdag kommer mamma :D :D :D

Hungrig?

I söndags kom Ethan hem, 10 pounds lättare, från campet! Hurrey :D
På kvällen hade vi den sista middagen "bara vi"...




Hiiiiit ska ja på måndag :D woho!


I USA är brottning och basket viktigare!

Åh kan ni förstå vad tråkigt det är att tvingas följa Stefan Holms final genom Aftonbladets "minutförminuttjänst"?? :( Och kan ni också förstå vilken tråkig människa jag är som sitter och slaviskt uppdaterar denna sida för senaste uppdateringen och även hetsar upp mig för några fjuttiga ord?

hoho?

Här hände det inte mycket?
Jag har massor att berätta och bilder att visa.. Men jag har ingen ork :/


Och anna-ida. GRATTIS så jättemkt. Jag älskar dig och du är bästbästbäst i vääärlden.

Your hair still look kind of blue..

Kärlek suger och kärlek är det finaste som finns!

Nu ligger jag i min nya säng :) Den är mycket skönare och för stunden känns allt bra. Dagen har varit lite sämre för jag har ju inte "mitt" längre.. Andy gick lös i källaren och Elyse jobbar. Framför allt i just detta rum men går gärna runt i hela huset också så privatliv kan vi ju säga farväl till nu.

Ikväll har jag och Elyse iaf haft en skitmysig dejtkväll. Var på ett steakhouse och åt middag och sen såg vi Sisterhood of the traveling pants 2. Åååååh så bra :D Behövs inte sägas mer.


KARIN - svara på mina sms vettja ;) haha. Är det du som ringt och pratat in på mitt voicemail funkar inte det. Och jag kan inte se vem jag missat ifrån heller ibland så sorry om det va du..
Imorrn tänkte ja kanske följa med Jason på ett kalas som är i Madison men istället för att äta glass med skrikiga 6-åringar gå runt på Madisons gatar. Har nämligen spanat in en second hand-affär där som ser riktigt cool ut så KARIN - möt gärna upp mig om du vill!

Klockan är bara halv 11 men jag tänkte faktiskt redan försöka sova. Fick ju mig inget förmiddagsnap idag efter jag inte hade nånstans att sova så lite trött är ja nog! Eller så kanske OS har nåt intressant på G? Om ja bara hittar dosan.. Vart gömmer sig den i det här rummet?

Snyggast i OS

Ryan Lochte ♥

På efterfrågan från E!

Här får ni en liten hälsning från tidigare idag. Ni kan ju bara ta å stänga av när det är sisådär 20 sek kvar för ja glömde visst att sluta filma:P
Fast nu vill ja inte alls åka hem längre. Nu vill jag bara sitta i soffan med familjen L och äta vitlökspasta 24/7!
Ja här går det upp och ner som ni kanske märker!



P.S Jag har inte använt smålandlypsylet en enda gång på det här året:P

And tonight I´m cleaning out my closet

Det jobbigaste är nästan att jag nu packar ner mitt liv igen men det kommer dröja 7 veckor innan jag får packa upp det :/


Mina hejdånallar från David, mormor och Ehlin får ju packas ner igen!

Saknar dina ord jag knappt förstår..

La jag upp den här nyss? Isf spelar det ingen roll - den kan lätt få en chans till! :) Dejeplågan a couple of years ago?! ;D
Denna natten är det Fredrik och Mattias som är vakna och håller mig sällskap! Va bra killar jag har ♥ Även om jag har fått reda på bra mer än man behöver få reda på.. hrm!

Ne nu ska jag väl sova näst sista natten i källaren på Rookwood! Bara liite mer OS, föresten va har hänt med Sverige i simning? Var dom(obs dom) inte bra på sånt?
PUSSSS


Moving on

Åh jag vill faktiskt inte flytta ur mitt rum :(


Gomorron!

Åh, jag har verkligen vänt på dygnet. Uppe till 3-4 på natten (tur att OS finns) och sen sover ja hela förmiddan. Precis som ja kommer göra nu vilken minut som helst. Är verkligen dödstrött. Men idag ska ja faktiskt inte sova allt för länge för idag ska ja ta mitt största ryck på rummet, ja ska skriva brev å posta, ja ska äta lunch med Elyse och jag ska hålla utkik på msn efter min kära Jen ;) Också borde jag börja "jobba" på mina hejdåpresenter till familjen också borde jag boka några grejer...
Men först - sova så vi orkar det där!


Rebecka - Jag saknar dig också och igår åt jag bagel på D&D och tänkte på alla våra stunder i vintras :) 

Tack hare!

Precis kommit hem från en fika i M-town med Karin, Amina, Julia, Lovisa.. och en tyska!
När jag åkte hem körde jag på den lååånga, sega 25-vägen mellan M-Plains centrum och mitt hus. Där är det väldigt lätt att det går lite för fort för alla och så även för mig ikväll.. Men så plötsligt hoppar en hare fram framför bilen så ja tvärnitar ju, det small till och jag förväntade mig se min första roadkill i backspegeln men där var ingenting :S Så kanske sitter djuret kvar på bilen eller så kom det undan. MEN, det jag vill komma till är att bakom kurvan precis efter stod en polisbil och lurade så tur för mig så hade jag inte fått upp farten än :D Tack vare att den där lilla haren sprang ut!
Flyt!

RÖTT

Åååh vetni vad jag drömde om inatt!?
 

Extra saltat bregott och röd milkomjölk :D Det var Elyse som bjöd på det! Haha


Och inatt misshandlade jag min rygg också för nu kan ja knappt gå eller böja mig ner!
Då vet ni det, ha en bra dag!

tvåtusen7

Jag kollade på min blogg vad jag gjorde för precis ett år sen och det var tydligen en trevlig dag :D

-Min mormor fyllde 70 år!
-Jag tittade på Beverly Hills
-Jag hade en fin kväll med A-I, Ehlin och Sanna
-En nykter Sara och en fuller Ehlin åkte in till stan. Ehlin hamnade på Arena och jag på uteservering med Dejekillar. Efter ett tag tyckte jag att Ehlin varit borta allt för länge så jag gick in på Arena för att leta efter henne och där stod hon längst in i ett hörn och försökte dansa - på ett ben!!! Hennes knä hade tydligen gått ur led men inte bangar hon shake för de :D
Ja, det var ju såklart inte lika kul för Ehlin dagen och veckorna efter.. Men söt var hon!

       

Jizzzzzzzzzzzzzzzle

Åh vad jag saknar dig! Du behövs här i USA. Ingenting är sig likt utan dig i bilen, i telefonen, i sängen, på dinern, i biosalongen, på tåget....
Saknar saknar saknar!


Plock...

Åhåhåh, va mycket prylar jag har. Ja bara plockar och plockar å bär upp kassar innehållandes ton - men det finns lika mkt kvar :P Haha! Nu skulle ja behöva nån som Sandra som VET hur man rensar!


Har plockat ner alla dom här korten på mina bästisar :/
Och när jag gjorde det hittade jag små kommentarer A-I hade skrivit på baksidan av några kort! Haha, jag måste väl varit så stressad att få upp korten att jag missat det!

Sport?

Idag har jag sett på vattenpolo, badminton och just nu står pilbågsskyttefinalen på agendan.
Men nån handboll? nejnej, sånt sysslar dom inte med här vettni!



Wihoooo :S

En ful peruk och en blekturkos "klänning" :(

Varförvarförvarför? Imorse sa Elyse att jag liknade Cleopatra! Det hade jag inte tänkt på innan och nu kan jag inte släppa Eleonor i vårshowen ur tankarna :(:(:/


Ingen ont om dig Ellis♥

Bang bang boom!

För drygt en timme sen satt jag i bilen och såg ut så här:



Nu sitter jag i sängen och ser ut så här:
   

Oreos

Jobbar kväll.
Jag och Jason och Reggie ligger i gästrummets säng. Jason med armar och ben åt alla håll - så sööööt :D Reggie har kurat ihop sig lite mer men är lika söt för det.
Kihlle är på msn :) Tur att han finns!


Nattinatti

Pineapple Express



080808

sandra; lika mycket som dom är bögar är vi lesbiska, raaaajt? :P


Riktig kass dag har det varit! Hade massa folk här och Elyse har sett fram emot det här heeela veckan när vi allihopa ska leka och ha skoj! Men vem är det som har suttit nere i källaren hela dagen med hysteriska barn och vem är det som har krypit upp i soffan med en glas vin och haft tjejsnack??? Vavava?


Ne, nu rycker vi upp oss styr mall, Friendlys och bio. Hederlig amerikansk kväll!

Puss å så!

Time flies

A-I, Ja Chase och Ed var två killar ja dejtade för ett tag sen..(trodde ja berättat de för dig?) Föll först för Chase men börjar tröttna lite på honom. Han är lite för perfekt om du förstår? Ja gillar ju Bad Boys! Men vi får se hur allt kommer funka nu när ja drar till Sverige å så...


Idag är en bra dag! Efter jobbet följde jag med mamman å mormorn på långpromenad - bra start! Sen snackade jag med älskade Melly :D Hade lunchdejt med Elyse och vi hade djupsnack och nu på eftermiddan har jag äntligen blivit klar med Jasons garderob!!! Ni kan inte fatta va mycke kläder han har? Och kläder som väntar honom som Ethan har växt ut. Så nu är ja nästan klar med rensningen av hela rummet.. behöver bara göra lite plock i bokhyllan!

Nu sitter jag och pratar med den nya Au Pairen - Hanna från Finland. Intressant :S Hrmm! Och ja, typ imorrn ska ja börja flytta upp alla mina grejer till gästrummet för dom vill ha nästa vecka på sig att städa, tvätta och köpa nya grejer till det här rummet. För veckan efter det åker dom till Aruba och min mor kommer :D Hurra!
Men va tiden går fort va?


Kanske kanske har jag övergett Chase och övergått till...

Ed♥

Open your eyes, kärring!

Idag på posten hade posttanten gjort nåt fel med sitt hår. Hennes hår som annars skiner i grått var nu grönt missfärgat. :( Vid disken köper jag frimärken till Sverige.

- Do you need a passport?
- Nope!
- Oh, so you are from Sweden?
- Yep!
-  Is everyone from Sweden blonde?
Och här började jag fundera på om hon kanske var färgblind och att det var därför det blivit så tokigt i hennes eget hår. Hon måste väl kunna lägga ihop 1+1? Jag ÄR från Sverige och jag ÄR brunhårig. Alltså finns det brunetter från Sverige ;)
- Nope, you see.. I´ve got brown hair!
- Oh, but I learned when I was young that everyone from Sweden is blonde.

Och ja, vi har snö året om!


En spindelhistoria

Jag låg i sängen. Jag såg en spindel. Först kröp den på väggen långt ifrån mig. Sen kröp den på fotändan av sängen. Nästa gång jag såg den kröp den på kudden bara cm från mitt ansikte. Då satte jag mig upp. Nästa gång jag KÄNDE den kröp den på min arm. Då blev jag sur, tog den i min näve och gick med raska steg till toaletten. Öppnade handen och den var inte där. Gick tillbaka till rummet och hittade den i två delar :( Då fick jag dåligt samvete. Men spolade ner den ändå!

vänner från hela världen

Nu har jag precis haft kvällsfika med Siiiiiiiiiiiimone :D Min lilla marmelad :P haha!

Nu sitter jag och snackar med kära Fille som jobbar natt och äter daimstrut hemma i sverige men försöker även vara lite nationell så snackar med gamla utbytesstudenten Yi Li :D Och min lilla thaitjej här i USA - Gift!


femte augusti

Gooooomorron!
Gick upp alldeles för tidigt i onödan så det gjorde mig sur. Och Elyse möter mig med kommentaren "Jason had a bad night" Det brukar oftast betyda att han spytt ner hela övervåningen eller att han haft feberfrossa. Men den här natten hade det handlat om mardrömmar och han vägrade gå till camp idag. Lät ju inte allt för bra och Elyse var jätteorolig. Men när han väl vaknade var ju allt som bortblåst och han kom inte ihåg nånting från natten! SÅKLART! Tur att hon inte påminde honom, skulle vara så typiskt henne. "Är du okej med att gå till camp då J? Vad handlade mardrömmarna om inatt?"


Jaja, litet morgoninlägg bara.
Föresten börjar ja inte jobba förens omkring 7 ikväll. Sjukt?

PUSS

Jag saknar er än!

Idag är det en sån där tänkardag igen! Jag hör ju faktiskt hemma hos min familj och mina bästa vänner! Vill bara ha sista månaderna överstökade känns det som. Inte alls så att jag inte kommer uppskatta dagarna i Morris Plains och inte alls så att jag inte vill ha mamma hit (kommer om drygt två veckor nu, iiiiih) eller dom sista veckorna med Linda på västkusten men man har så mycket tankar om att komma hem...

Det jobbigaste med att vara borta är att "inte vara där det händer". Och nu menar jag inte att jag måste vara i centrum. Nej men det är bara jobbigt att känna sig otillräcklig. Att inte kunna hitta på något roligt för en kompis när han har tråkigt, att inte kunna komma med hallonsaft till en kompis när hon mår dåligt, att inte få dom senaste uppdateringarna när nån man håller mycket kär ligger på sjukhus, att inte kunna diskutera med en vän när hon är förvirrad. Att inte veta.
Och det är jobbigt att inte sova sked med Sandra, och det är jobbigt att inte dregla på David, och det är jobbigt att inte kramas med Anna-Ida och Ehlin. Det är det!


Men snart så!

Swing Vote

I lördags kväll hängde jag med Lovisa. Vi åt alldeles för mycket mat, pratade om Sverige, räkmackor och konstiga människor.
Sent på kvällen åkte vi för att kolla om det gick nån bra film och vi valde den bion vi inte visste nånting om - Swing Vote! Haha, iingen av oss hade hört talas om den men Lovisa hade bra erfarenheter av att välja en randomfilm så vi satsade! Vi var dock där i lite väl god tid så vi hann se allt folk som kom ut ur salongen från föregående visning. Och nu skojar ja inte - BARA pensionärer kom ut ur dörrarna!!! Hahaha, vi började genast tvivla på vad det här var för film eftersom det inte gjorts nån reklam om den och ja tänkte ut att det måste vara nån dokumentärfilm om årets presidentkandidater! När det var våran tur att slå oss ner i salen hade medelåldern sjunkit men det var bara massa outsiders. En hel del som gick själva och ja.. alla såg bara konstiga ut!
MEN, det visade sig vara en urmysig, rolig, sorglig, spännande film! Handlar om en försupen pappa (Kevin Costner) som får ansvaret att avgöra hela USAs/världens framtid. Absolut en familjefilm!
SE SE SE!


I lördags åkte vi karusell!



Föresten...

Idag läste jag i en bok som handlade om internationella svordommar!

Visste ni att Fuckersvenska heter Knöllare?


Hahahahahhaha, måste vart nån värmlänning som hjälp dom att översatta?

Walking alone in NoHo

Åh, ska väl skriva om helgen nångång.. Men oj vad det är jobbigt :P haha!
Är helt besatt av Engades and Underaged för tillfället som har visats hela helgen så ska återgå till det nu.

Idag har jag iaf varit inne i New York och gått och gått och gått. Var själv. Och det är det bästa. Gå runt där själv för då blir det i ens egna takt (dvs SNABBT) och man hinner titta och tänka mer på det man ser!



Mer imorrn helt enkelt...

q

trööööööööööööööööööött


.sova

You used to call me your angel

I miss you,
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you
sha la la la la
I miss you

Auuuuugusti!

Sådär, klockan är 11 fredagkväll och jag har precis jobbat färdigt. Ikväll lekte vi med vattenbalonger, kastade frisbee och spelade en basketmatch. Sen åt vi mexikanskt.(Skräll?) "It´s such a beautiful day for dining out" -  Jason 5 år. Och till efterrätt blev det äääälskade Maggie Moose! Chokladmilkshake med white chocolate chips! GÖTT va ordet! Sen hem och gjorde popcorn och tittade på en Dr. Seuss film.

Nu hittade jag en "bra" film med snygga killar i jag trodde ja skulle se på tv men några minuter in i filmen började deras ögon lysa rött och dom gjorde Matrixstunts. Nej, inget för mig. Istället hittade jag en Hannah Montana/Miley Cyrus-konsert. Va bra hon är! Och vilken teenstarsucker jag blivit :D hahahaha!

nee, nu ska ja sluta babbla och försöka sova. imorrn ska vi åka iväg rätt tidigt till Jizzles gamla hemtrakter: Point Pleasant. Dvs hav, strand och strandpromenader. Verkar dock som det ska åska och ha sig så vi kanske inte blir där så länge. Ska hälsa på elyses kompis som fyller år och har strandhus där!

Sådär, nu har ni fått en bra uppdatering va? :D Sov gott! Pusss


USA´s östkust!

En liten dos till...


plurret


Igår var jag hos Simone och fick kika runt i hennes hus för första gången :D Jättemysigt! Simone är nån jag gärna umgås mycket med nu innan jag ska åka hem för hon för över så bra grejer på mig; Skratt och världens bästa dialekt :D haha!

Upptagen_Tjej_Snart_20

Kära kära Anna-Ida har jag försökt att få tag på flera dagar nu. Skulle ju överraska henne med ett samtal tänkte jag men hon hade inte värmt upp sitt batteri nog (Hon får tydligen gnugga igång det) så det blev allt för svårt.
Ringde kära Ehlin (som jag hoppas också fick en överraskning :D) och hon berättade hela gnugghistorian för mig.
Fick till slut tag på kära pojkvännen Pär, som det var såå kul att prata med, och turligt nog befann han sig i A1´s house.
Ja det ska inte vara lätt när det kan vara svårt!

Så nu har jag fått en liten dos av henne men behöver mer. Mer mer mer!