Farligt Farligt

Tänk om ett 3-våningars Forever21 kunde vara min garderob? Åtminstone 1 våning?

Nu är vi i Säään Frän och allt är göragött!

I MISS YOU



New York, you're perfect, please don't change a thing.
Your mild, billionaire mayor's now convinced he's a king.

And so the boring collect, I mean all disrespect,
In the neighborhood bars
I'd once dreamt I would drink.

New York, I love you, but you're freaking me out.
There's a ton of the twist, but we're fresh out of shout.

Kändisar:

Heath Ledger och Ryan Gosling


Också Allen Ludden då!

JAG ÄLSKAR SAN DIEGO!

Frågorna är många, bilderna likaså. Här är ett smakprov:

Har jag funnit paradiset på jorden? Är det alltså i San Diego dom finaste killarna med lockigt hår gömt sig hela tiden? Varför måste jag åka härifrån? Hur kan så många sköna människor från hela världen samlas på ett och samma hostel? Och vad gjorde egentligen R.F där? Jobbade? Pffft!












Framme!

Just nu sitter jag och Linda på ett asskönt surfarhostel i San Diego. Vi BOR på stranden. Sand överallt här inne med, haha! Dock sover alla än.. Klockan är ju bara 10 (Hård natt inatt för många också, sexande par i vårt rum) men för mig är den ju klockan 1pm så ja börjar bli stressad att göra något av dagen!

Aaaaaaaaaaaaasjobbigt att säga hejdå till familjen. Say no more...



PUSS

karinaminalovisafridajulia

verkligen inte kul nåååånstans...
att man alltid ska lära känna dom där bra människorna :( Blir ju så mycket jobbigare då!

Massa hejdå bara...

Nu håller jag på och göra mig iordning för snart ska jag (och Hanna) åka iväg för ett sista hejdå med tjejerna. Middag i Morristown blir. Småjobbigt...

Simone är lycklig och fick hit sin pojkvän idag så istället sa hon hejdå till mig igår! Hon kom hit och vi satt uppe hela kvällen och åt brownies och pratade igenom allt och ingenting. Fick en jättefin hejdåpresent och kort.. Men ja, sverigereunion i april med min marmelad :P haha!


Valet närmar sig i Morris Plains






Sista gången i NYC!

Igår åkte jag för sista gången, detta året, in till city. Mötte Sonja men mötte även Hanna - orkanen!!! Den hade letat sig upp dit nämligen och det var väääärldens oväder. Vi gick från Penn till 27th st, 5th ave och eftersom jag GILLAR REGN vägrade jag ha paraply. Något jag ångrade grymt ett tag men när ja sen insåg att paraplyer inte hjälpte ett skit fortsatte jag att gilla regn och trotsa.

Så vad gjorde jag min sista gång i NYC?
- Åt cinnabon(tack A) på Penn Station och tittade på människor
- Gick på Museum of sex. Visste ni att delfiner penetrerar varandra i deras andningshål?
- Åt italienskt i Chelsea. Hamnade helt omedvetet på en av mina hosts favvorestauranger i hela city!
- Starbucks. En varm sådan!
- Sa hejdå till min fina, underbara kompis Sonja :(

    



HEEEEEEJDÅ NEW YORK CITY!

Hejdåpresent

Ååhå! Precis när jag publicerat förra inlägget knackade det på dörren. Det var Elyse som precis kommit hem från flygplatsen och Ethan som dragit sig upp från sängen. (Klockan är snart 23.30) Det hade nämligen kommit ett paket till mig idag som jag va tvuuuungen att öppna nu. Och vad var det? Vääärldens finaste fotobok med foton från hela mitt år här! Så nu har vi gråtit alla tre och bara kramats och kramats.

aa, jag kan inte skriva mera just nu.. Känslorna är för många liksom! blir bara svammel...


1 vecka vs1 månad kvar!

Precis hemkommen från fika i Mtown med Simone, Karin, Lovisa och Julia. Första gången jag gjorde något utan Hanna(Nya au pairen) sen hon kom! Sköönt att äntligen få prata ut . Inte ens haft tid att göra det i bloggen ju! Men fikat var trevligt som alltid. Stället med dom belgiska våfflorna har verkligen blivit vårt stammishak nu. Synd bara att vi inte hittade det i vintras när vi sökte mysiga ställen att sitta på...
Och nu är det verkligen inte alls lång tid kvar. Om precis en vecka, onsdagen den 10e sep, den här tiden hoppas ja att jag och Linda har hittat varandra på San Diegos flygplats och är påväg mot vårt coola hostel som ligger preciiis vid stranden! :D Och om preciiiis en månad, fredagen den 3e okt, den här tiden hoppas ja att alla mina vänner är samlade hos mig och vi är uppe hela natten lång och bara gosar med varandra! Keey?

Förra fredagen hade kära Amina och Karin ordnat en sån fin hejdåmiddag till mig. Va verkligen jättemys. TACK tjejer!!!


Jag fick en choookladtårta med ljus satta i en form av ett hjärta :) ♥

   
  

Bold

Så nu kom dagen då det äntligen var höst igen. Luften känns mycket lättare (nooot!) på nåt sätt...

Jag ligger ju lite efter i bilduppdateringen så då kan ni ju lika gärna vänta nån dag till eller hur?

GOSSIP GIRL började idag och det var huuuur bra som helst - såklart! :P

Natten till idag drömde jag mest att jag gick runt och kramade Mattias (i Älvkullens cafeteria), och det var ju för att det va hans födelsedag idag. HURRA HURRA HURRA!


Imorgon ska jag typ jobba halv 7am till 10pm så vi lär väl inte höras förens då. Och då äre moviemaking som står på schemat.

Nej nu ska jag efterfesta lite och sen slumra. Puss på er som förtjänar det!


Labour day!

Idag är det helgdag är och jag är kind of ledig! Fick sova ut och sen pratade jag med både Anton, mamma och kära Anna-Ida i mick.
Jag, Elyse och Jason har precis kommit hem från  en promenad till mormor å morfarns lägenhet. Svettigt i alla backar vill ja lova. Så underbart väder!!!

Så för att fira vädret och Labour day ska snart jag och den nya au pairen här i familjen; Hanna åka till Simone och ha picknick. Mysmys! Och KARIN, ja får inte tag på dig? Ring mig?

Och apropå Simone så skicka hon lite bilder till mig idag får den uuuunderbara river raftingen vi var på:

Före:


Efter: Fyyyy va sletna vi var då!!!


Mycket vattenaktiviteter här i bloggen nu!

Nee nu måste vi åka iväg. Simone väntar!

Niagarafallen

      
      

Även om jag hört att "åååh, niagara är såå turistigt" kan man ju faktiskt inte säga något förens man själv varit där. Och jag, JAG älskade hela stället! Jag hade tänkt mig att det låg upp på nåt berg med massa skog runt omkring men det var ju faktiskt stora städer. Speciellt på Kanadasidan! Kanske är jag bara jättebesatt av vatten men ååååh va häftigt allt var!

På bilderna med dom blåa kapporna åker vi båt. Det var mysigt. Men när vi har dom GULA på oss, då är vi faktiskt på väg att gå raaakt in i ett utav fallen. Och det var DET som var det absolut häftigaste. Vi stod där, jag och mamma, och skrek höstskriket i Niagarafallen. Hur coolt på en skala?

Beige? Grön? Grå? Svart?

Konverserar med min Osse. Vi pratar favvofärger!

fredds sdderf säger:

ja gillar typ

fredds sdderf säger:

hm

fredds sdderf säger:

typ chinosfärgen