And the cat wished that it was a bee!

Nu har jag precis kommit in från en långpromenad. Faktiskt det längsta jag gått här hittills. Jag gick (mest för mina egna anteckningar) ner till R. 10 och Depasquale, upp tillbaks och till parken där jag körde styrka och tittade på män som spelade basket. Drack mitt gröna iste som smakade piggelindrink och solade i den gassande solen. Mycket trevligt. På tillbakavägen fick jag sånna fruktansvärda skavsår men jag provade att springa och då kändes det inte alls! Förmodligen för att man sätter ner foten på annat sätt? Så iaf fick det bli springa hela vägen tillbaks.

När jag kom tillbaks hade jag ett brev som väntade på mig på köksbordet. Från älskade Ehlin! Va glad jag blev! Även om det va skrivit några.. hrrm, veckor sen gjorde det iiingeting! Blev också påmind om ett annat minne som jag hade glömt bort! Nämligen diskussionen vi hade om när man egentligen ska ta av solglasögonen när man går på bussen! Dilemma ;)

Sitter och försöker hjälpa min kära kusin David och min kära kompis Mattias som fyller 20 år idag (!!!!!!!!) med skjuts in till stan. Så snälla, sabba inte Mattes b-day. Var chaufför!

image671
Mattias, jag och Dave!

Minnen

Igårkväll somnade jag redan vid halv 9. Vaknade vid halv 12 igen och var vaken till 3. Roade mig med att lyssna på Takida, David Gray och Damien Rice, tänka på fina och konstiga minnen och gråta lite. Det är ju faktiskt så att man måste tänka på sina minnen ofta - annars glömmer man bort dom. Och man måste variera minnena man tänker på, inte samma varje gång. Det är ju alltid samma historier som dras på släktmiddagar och tjejkvällar. För visst måste man väl ha varit med om mer än så? Det är så roligt när man kommer på dom där gömda guldkornen som finns längst bak i hjärnan. När jag åkte förbi dig, du stod ute på din trapp och vinka till mig och det pirrade i hela mig eller när du sprang in i mitt hus, låste in oss på mitt rum och berättade något väääldigt viktigt eller när vi inte sa ett ord tillvarandra på en buss på Lidingö för att sedan brista ut i gråt för att sedan brista ut i skratt.

Ta vara på era minnen!

Marketing Plan

Ibland är det nästan värt att ge upp plugget när det inte alls går som man tänkt sig.
Nästan...
Sörjer med Raffaelo

Promotion Strategy

Ibland är det nästan värt att plugga bara för att uppleva känslan som infinner sig när man är klar.
Nästan...
Firar med Raffaelo!

Önskelista/Inköpslista till helgen!

image668

image670


haha, trodde jag hade dom andra bilderna sparade men så var det inte så vi tar och säger godnatt istället också kanske vi uppdaterar den imorgon! Natti.

Grattiiiiiiiis grannie!

Idag fyller min kära farmor 70 år och jag fick precis ett telefonsamtal från kalaset där dom lät telefonen gå runt. Önskar faktiskt jättemycket att kunde vara där. Känns verkligen som man missar något och jag vill veta vad som skrattar åt i bakgrunden och jag vill skratta med dom... Jag vill spela kulspelet med Anton och Simon och jag vill prova nya kuben. Jag vill äta Marias fläskfilé och potatisgratäng.
Vi har iaf skickat lite bilder på varandra fram och tillbaks. Idag har jag på mig en klänning jag fått av henne och den här fick jag:

image667
Kolla va tjock Ludde blivit eller är det bara all päls?! Han hade visserligen varit där sen 10 imorse. Och gäster hela dagen betyder bara en sak för honom; mat mat mat!

Testar lite!

Mitt förra inlägg om Reggie syns inte. Eller ser ni det? Ser ni det här?

Titt vilken goding!

Älskar bildens djup, skärpa, kontrast.... verkligen ;)
image663
Fick precis lite besök i sängen!
Vi övar lite. Om två veckor åker familjen bort så då ska jag vara hundvakt och då måste han sova i min säng har Elyse sagt. Jag klagar inte.
Hoppas Ludde ser detta och blir avundsjuk så han myser lite oftare med mig när jag kommer hem...!
Eller ja, myser och myser... Reggie har ju vänt ändan mot mig men har är i alla fall här. Tror bara det är någon välkomnande gest ;P

27e mars 2007

Vad hände för ett år sedan? Mkt spännande...



En väldigt upp&ner dag idag. Vet inte riktigt vad jag vill med saker och ting...

Idag hade vi religionprov som nog gick hyffsat! Sen på meko var det en kille där från Hyper Island och snackade. Lät ju som en riktigt bra skola iaf (FETAAAA JOBB) men vet inte riktigt om det är den typ av inriktning jag vill ha...
Sen tog jag och Ehllan en runda på stan. Bl a köpte hon en äcklig glass och jag knasterpulver (som man hade när man va liten ni vet, med dippklubba) Jag blev glad eftersom jag insåg att jag hade lite pengar att spendera. Men ingenting fanns att köpa! Till slut hittade jag ett armband på J. Det va snygg ;D

Sen fortsatte jakten på den perfekta balklänningen! Jag och mor far till Viken. (haha) eehm, där fanns HUUUUR mkt som helst, och äntligen i den stilen jag ville ha - 50tal! Iaf så provade jag på och en föll jag för lite... men kunde inte bestämma mig. Skräll.

Hemkommen ringde Majsan och berättade att vi hade lön att hämta ut :D Jäääj. Hon berättade också att det blir ett år till och att dom JÄTTEgärna vill att vi ska dansa igen. Självklart sa jag. I ögonblicket jag la på insåg jag att jag ju förmodligen inte är hemma då... fuuuuuuuuuuuuuuuuuuckkkkkkk.

Några minuter går och det ringer igen. Då från STS. Intervjubokaren! Det kändes bättre igen... jag ska ju faktiskt få komma utomlands (Förhoppningsvis) Revydrömmarna kändes bortblåsta för en stund.  Men när hon sen berättade hur intervjun går till började tvivlet igen.... det blir inte lätt detta :P

Föresten måste jag hålla med Ehlin. Det är med bloggen känns inte lika inspirerande längre. Även om det blev långt idag. Nu skriver jag mest för att komma ihåg vad jag gjort...
Trött på EF, på BDB på blogg. GE MIG NÅGOT NYTT!

Jaja... som avslutning får jag väl faktiskt lägga in lite bilder från helgen.






Btw... Vad händer med FBK?
Btw... Varför ger jag mig aldrig med Bubbles? Förlorade med 2 färger kvar nyss..

Persikoklubba

image662
Shoppade på VS förut. Där hade dom PINK-klubbor med persikasmak.
Jag gillar klubbor som smakar persika så det blev såklart en.
Sug på den du!

The Moment of Truth

Här ligger jag i sängen och äter chips, choklad, kanelbulle å dricker oboy. Hade laddat riktigt ordentligt eftersom att det skulle va säsongfinal av favvoprogrammet The Moment of Truth ikväll. Skulle tröstäta. Hela programmet va jättebra - men det var INTE avslutning. Det är minsann nästa vecka säger dom nu. Bara för att dra så många tittare som vanligt. Dåligt av dom tycker ja :P Då måste jag ju köpa allt det här nästa vecka IGEN, jooooobbigt! Haha.

image661


Filmade lite till Ehlin förut när jag var och shoppade så tänkte greja lite med det nu och samtidigt se utröstningen i Am. Idol.

Marketing

Idag hade jag min första lektion efter det sköna springbraket! Haha. I kursen läser vi om dom fyra P´na. Product, promotion, place och price. Och idag kom vi in på PRIS. Och jag säger bara det.. jag vet varför jag inte läste Matte C. Idag var tavlan fylld av formler och kurvor och jag fattate inte ETT skit! Usch, provet efter det här kaplitet kommer inte bli roligt ;(

Efterlysning

Hjalmar, läser du fortfarande min blogg?
Säg Musikal i så fall!

Najjjs picccs!

image658
Så här såg jag och Sonja ut igår

image659
Så här fina var Sonja och Gonza i Central Park igår

image660
Så här blå var himmelen

Helgen...

Orkar faktiskt inte, vi copar lite!

Påskafton
På kvällen träffade jag thailändskan Gift. Vi åkte till Dinern och jag åt en stoor Gyrostallrik medans hon pillade lite i en skaldjurstallrik. Hon frågade hur mycket jag hade gått upp egentligen eftersom att jag äter så mycket. Jag hann äta upp min mat PLUS en efterrätt innan hon bestämde sig för att lämna halva sin huvudrätt.
Skyndade mig hem efter middagen för att hinna umgås lite med familjen och planera söndagen. Kom hem halv 9 men då var huset redan släckt och allt var tyst!!!
Påskdagen
Gick upp runt 10 för att fråga om Elyse kunde skjutsa mig till tågstationen osm dom brukar göra på söndagar. Men idag var dom inte hemma! Dom hade tagit båda bilarna och åkt jättelångt ;/ Men vid halv 3 kom jag iaf in till the city där jag mötte upp Sonja och senare en svensk kille. Vi gick till FIKA där jag åt smörgåsen Karlstad och efter det gick vi till central park och bara NJÖT av vårsolen. Hittade en stenplätt och sen låg vi där flera timmar. Underbart!
Annan dag påsk
Idag har vi ingen helgdag här så allt är back on track. Upp och jobba klockan 7, handlat skivor att bränna ut mina kort på, ta Jason till basketträning och sen åt vi på Wendys och åkte hem i rusningstrafiken - underbart det också!

FÄRJESTAD

alltså ni kan inte förstå vad roligt det är för en hockeyälskade tös som jag som inte blivit tillfredsställd under hela vintern få se när sitt hockeylag göra 3-3!
ni kan inte förstå vad bedrövande det är för en hockeyälskade tös som jag att missa sista perioden i denna spännande match pga att jag börjar jobba!

Godnatt!

Hade helt sjukt trevlig dag på Manhattan idag! Oh oh oh. Så härligt väder. Bara njöt av solen i Central Park flera timmar!
Uppdaterar mer om helgen imorgon=) Då är det måndag! Då är det bara 5 dagar kvar till helg igen. YES!
Pusspuss!

Istället älskar vi kanal 9!

Hej Sara!


Tyvärr har vi inte rättighet att visa elitseriens matcher utanför Norden, det var därför ni ej kunde ta del av gårdagens match.



Med Vänlig Hälsning
Malin Åström
CANAL+ Kundtjänst


En stor fet, tjock, oläslig text

   Lite irriterad även denna dagen faktiskt. Middagen men Gift igår var trevligt men jag berättar mer om det senare för jag vill bara komma till det vesäntliga.
   Jag hade inte sett min värdfamilj på hela dagen igår så jag skyndade mig hem lite efter middagen så att jag skulle kunna umgås med dom lite samt planera in söndagen. Är hemma redan vid halv 9 men nej då är det släckt över allt och det hörs inte ett knyst. Jag fick smyga in och kände mig liksom lite dum som kommer hem "så sent".
   Och idag var ju planerna att åka in till NYC så jag går upp vid halv 10 för att  höra om dom kan skjutsa mig nån timme senare. Andy och Elyse brukar alltid vara hemma den tiden eftersom att killarna är på hebrew school. Men nej inte idag. Ringer och hör var dom är och då är allihopa, men i två bilar, långt borta i Short Hills och ska på nåt camp möte :S Kul att man blir informerad...
   Men ja, dom kommer hem runt 1-2 så blir att hoppa på ett tåg då! Kunde iaf ha bilen vid stationen så jag slipper stressa hem! TACK och ajdö.

Anekdot

Bara en liten rolig grej innan vi stänger fabriken (????) för idag!
Igår åkte jag och Jason bil och som alltid ville han lyssna på Disney Channel men efter ett tag blev han så inne i sitt DS så jag satte på min(Ethans) svenska skiva istället. Och som jag säkert berättat förut var den första kommentaren när jag satte på den skivan i september "What the hell is this?". Därför har jag inte spelat den nåt mer för ungarna. Men jag började zappa lite bland låtarna när Jason plötsligt utbrister. "Nooow! I LOVE that song. Go back!" Då ville han helt plötsligt lyssna på en The Hives-sång :S Jag klagade inte och vi åkte vidare...

Gyyyyros på ingång!

Nu är kvällsdate styrd! Ska träffa thailändksan Gift igen. Var ett tag sen nu... Jag ska iaf ta henne to the fancy Diner! haha. Hon är aldrig ute och äter så verkar vara tacksam för det mesta. Hon är go :) Jag ska ha GYROS! Är sååå hungrig.
Okej kanske inte världens bästa printscreen här men ville bara visa att hon gärna använder sig av bilder istället för ord i sina msnkonversationer! Kan blir lite svårt att första. Man får sitta och tyda dom eller lägga till dom själv för att se vad ordet bakom bilden är. haha.
Men nej, nu ska jag göra mig iordning och sen åka iväg. Ha en trevlig påskkväll, eller det börjar väl bli natt nu! Ta det lugnt, speciellt ni som firar Johanna. Har en känsla av att det kan gå galet till? :D GRATTIS JOHANNA!


image657

Irriterad!

Nej nu är ja pissed off. Bestämde mig att jag skulle köpa Färjestadmatchen och satt i över en timme och försökte mecka på Canal+´s hemsida. Minut för minut kom vi närmare nedsläpp men NEJ, jag har fortfarande inte fått igång det. Och nu har dom tillomed tagit bort "alternativet" att titta på det. Vet inte för att man inte kan hoppa in i matchen efter ett tag eller om det är för att det helt enkelt inte funkar för fler.
Internet cpar sig också. Sitter och uppdaterar Aftonbladet hela tiden så jag får reda på vad som händer men det är faktiskt inte vidare kul.. tror jag ska stänga ner allt, äta godis och installera Sims. Sen ska ja ta mig en rejäl promenad. Inomhus eller utomhus spörs.
Glad fucking Påsk.

Också blir det en ny dag.. Påskafton 08

Joo.. jag hade ju faktiskt, lite halvt, fixat planer tills imorrn men nu verkar dom bli framskjutna tills på söndag. Så vad ska man då göra lördagen den 22 mars? Påskafton och allt. Det blir nog att roa mig med paketet jag fick av mor idag. Lösgodis, tekula och The Sims innehöll det. Då har jag att göra ett tag. Sen vore det ju inte alls fel att beställa Färjestadmatchen på canal+ faktiskt. Det borde man kanske ge sig själv i påskpresent?

Påskpuss!


Never back down!

Det var typ sjuttioelfte gången gillt för mig och Lovisa ikväll men vi sågs alltså äntligen. Mötte även upp en tyska och åt god asiatisk mat. Beställde in rätt efter rätt eftersom att vi "skulle sitta länge" men när vi inte ens kommit halvvägs tog det verkligen bara stop för alla. Att få maten wraped är mer regel än undantag här in the states så det fick det bli!
Visste inte vad vi skulle göra riktigt när vi ätit så fort men till slut bestämde vi oss för en bio med Ryan Phillipe som Lovisa berättade handlade om krig och sånt - typ som Pearl Harbour. Men det kom aldrig någon Phillipe och inte heller något krig! Hahaha. "Fel" film igen. Filmen vi såg var dock riktigt bra! Never back down med snyggigarna Sean Faris och Cam Gigandet (seen from O.C). Det var typ en modern version av Fight Club om man bortser från allt psycho. Mycket bra musik också! Alla låtar man har lärt sig att gilla här. Alla man förknippar med USA.
Aja, så vill ni se en film med lite för mycket våld och aaaalldeles lagomt mycket snygga överkroppar så är den lätt värd!


image653

image654

image655

image656
Vi digga toan!

The AuPair´s rulebook

Rule no1
Råkar det vara så att det är långfredag så barnen är lediga från skolan men mamman envisas med att jobba så du får ta ett heldagspass ändå? Anordna playdates - hos någon annan - gärna någon som är villig att ha barnen länge! Så får du några timmar ledigt mitt på dan. Inte fel va ;)
Själv njuter jag!

Dålig förlorare!

Gahh! Får man vara en riktigt dålig förlorare mot barn? Jag låtsas som ingenting men sen lägger jag in en liten extra hård knuff mot Ethan ibland för jag är så sur och han är så dum! Vi var ute och spelade basket och för en gångs skull ledde jag STORT. Då börjar han helt plötsligt "hitta på"? massa regler som jag inte vet stämmer eller inte. Så jag har ju inget att sätta emot. Iaf jag gör faul hit och dit eller så gör han faul så jag måste ta straffskott och det gör han bara för att han vet att jag aldrig sätter straffskott.
Nej FY vad livet är orättvist ibland.
Föresten så vann jag 20-18, men sen hitta han på att vi skulle spela till 22 å då vann han! =////////


image652

Dollar vs Kronor

Vissa amerikanare tycker svenska pengar ser ut som leksakspengar... Vet inte vart dom fått det ifrån? ;)

image650

image651

Hey there Sara, what´s it like in New York City?

Sitter här och söker biljetter. Skulle ju faktiskt vilja komma in i Madison Square Garden nångång men verkar inte komma några bra artister ;S Däremot hittade jag Plain White T´s. Åh underbart. Dom spelar till och med i New Jersey! Men i Atlantic City... Är inte det typ flera timmar bort? åh! Det kanske går tåg?

Första framkallningen!

Ang. föregående kommentar: Ööööh, nej? Hur skulle det ha funkat att spela den i bilen 06/07??? :S Inte alls enligt min mening. Skulle ju känts som man var... ute och åkte i framtiden!



Slut på jobb. Åkte och hämtade drygt 100 kort som jag framkallat. Första gången ja gjorde det här så ligger lite efter. Orkade bara med till nyår. Sen tog mina fingrar slut. Köpte het chailatte och sval blåbärsscones på Starbucks som jag sitter och smuttar på nu. Ha en trevlig kväll!

Move along

OM man nu till helgen, for exaaample, skulle komma iväg på en liten biltur skulle ja ladda cdn med All American Reject. Känns väldigt American Roadtrip -08!
Ladda hem Move along och It ends tonight. Själv ska ja ladda hem resten! PUSS!

image648
















Onsdag morgon

Just nu är jag sugen på att skriva ett sånt där smart inlägg med massa poänger. Ett genomtänkt inlägg som folk skrattar åt eller engagerar sig i. Eller ett inlägg där jag lägger upp massa flashiga bilder så folk uppmuntrar min dolda fototalang. Eller massa coola bilder från helgens festande så folk blir avundsjuka på mitt liv.

Men nu är det så att jag har varken poänger eller bilder. Kan bara säga Hej, jag har jobbat morgon, det mysregnar, nu ska jag sova.

Godis

image647
Är inte Raffaello nåt av det godaste man kan äta så säg?

På väg ut

Hallå på er!
Nu är det färdigjobbat. Kollade på två R-movies med Jason idag. Alltså filmer man måste vara minst 17 år för att se och då gärna i vuxet sällskap. Han är klipsk den där killen. Lurar mig och har sig! Sen har "vi" badat och spelat guitar hero. Måste hålla med
Jennifer om att kalla det här jobb känns lite konstigt.
Nu var det tänkt att jag skulle träffa Lovisa men henne har man inte hört något från på hela dagen så ja vet inte ja... Ska iaf ut och köpa grattiskort. Nästa vecka blir farmor 70, farbror 40, kusin 10 och kusin 8. Även några kompisar som blir 20 men ni får nog nöja er med internet (A).
Thats it!

image646

Svensk reklam

Har inte fått mycket respons på förra inlägget. Lågt tycker jag. Men tack Ehlin för stödet. Det värmde!

Sitter och tittar hockeyn! Så glad att jag kan se nån match då å då :D Och dessutom får jag ju även se lite svensk reklam i och med det! Var läängesen! Såg just Icas påskreklam. Woho!

Nej vad har jag mer att berätta? Börjar jobba om 5 min. japp, så äre. pöss

Hörrni!

Kan vi inte alla bara enas om att vi bannlyser frasen
Keep up the good work
Alla som är med skriver upp sig genom en kommentar!

100 höjdare

Skulle precis släcka ner allting när ja fick se att Filip å Fredriks nya avsnitt av 100 höjdare redan ligger uppe på kanal 5. Var tvungen och kolla och det är ju så BRA. Kommer på mig själv gång på gång ligga och flina och jag får nästan ont av det konstanta leendet som bara finns där automatiskt.
5a på deras lista var Everglade, och tänk.. där var ju jag för bara några veckor sen. Tänk om vi hade sprungit in i varandra. Då hade jag blivit glad. Jag och aligatorerna.

image644

Natti

Thinking

Just nu känner jag mig bara så nöjd. Tillfredsställd med livet liksom. Allt är lugnt. Ligger här i min säng med min nya iPod i ena handen och kinderchoklad i andra och kollar på reality efter reality. Jag har ingenting planerat i veckan men det gör mig inget. Inte just nu.

Men jag är lite orolig. Orolig över att det är påsk till helgen och här i huset firar dom inte det. Visst påsk är väl inte högtiden man längtar mest efter men det är ändå en helg då man träffas allihopa och har det mysigt. Men jag kommer inte ens få hänga med min hostfamily på påskafton för då ska dom in och se The Lionking på Broadway, utan mig ;/

Fast det är lugnt nu! Det äre.

Nano - Naananananana

Efter litet snack med Eleonor imorse åkte jag till Rockaway för att köpa en Zune. Jag menar 3 ggr mer utrymme för pengarna låter ju inte helt fel. Men dels var den ful och dels fanns inte modellen inne så istället åkte jag till mallet och rent på impuls köpte en röd iPod Nano. Så nu sitter jag här i min matchande röda säng och dolar med den.
Jag har lagt in Ace of base - I saw the sign.
Jag är nöjd.

image643

Myyyyms!

Åh vilken trevlig kväll det blev till slut. Vi åkte till Andy och Elyses favoritrestaurang som var något "lyxigare" än dom vi brukar va på. Tog ceasar till förrätt och stek med nån sorts majsgratäng till huvudrätt. GUD VA GOTT! Speciellt det där majstjoffset. Vi skrattade konstant under hela middan. Inte svårt när man har årets clown, Jason, i familjen! Elyse försökte ragga åt mig på servitören som hette Dimitri och var singel. Såg heeelt okej ut! Fast vi diskuterade faktiskt förra helgen på 20årskalajset att ens "nivå" på snygghet hos killar nog har sjunkit sen man kom hit. Men den här killen skulle sett bra ut i Sverige också, lovar!
Så jovars, jag står lätt ut 6 månader till i den här familjen. ♥

image639

image640

image641

image642

Cheeese

Värst vilken softishhelg det här blev! Igår vågade jag mig på att köpa ostbågar för första gången här i USA. Det känns som att det kan gå riktigt fel men ja blev faktiskt rätt positivt överraskad. Enda nackdelen var att dom var så STORA, självklart - jag är ju här jag är! Och OLW´s smakar nog mer. Men alltid kul att ha provat, haha!
Idag gör jag också nåt ja inte gjort på länge. Har flätor i håret! År sen! haha. Men riktigt gött är det att få bort allt hår :)
Nu om nån timme bär det av till The Striphouse där vi ska ha lite firning av min halvårsdag. Själv känns det inte så speciellt att vi ska gå ut men mamman är så excited över den här middagen så det känns kul att hon bryr sig!
Hoppas allt är bra där hemma! Saknar er. Mycket.

image638

Pusspuss, godnatt!

Close your eyes and I'll kiss you
Tomorrow I'll miss you
Remember I'll always be true
And then while I'm away
I'll write home everyday
And I'll send all my loving to you


image637

Mina grymma killar!

Jag måste bara få säga att jag har sånna underbara killkompisar som alltid är så goa och enkla mot mig! Det behöves mera sånt... Idag satt jag och hade en telestund med David, Carl, Mattias och Mattias - samtidigt! Var så roligt att höra er. Sen har jag haft Kihlle på msn hela kvällen :) Så trevligt

    
    
När man har er behöver man inga pojkvänner i världen!

Weird people

Det händer bara sjuka grejer här på andra sidan så vi tar och hörs imorrn igen, okej?

Fredag på ingång!

Nej nu blir det sova.
Morgonen blir nog rolig. Morfarn fyller nämligen 70 år så han ska luras hit på morgonen och så ska vi fira honom med mysfrukost. Nybakta bagels och balonger över allt. På dagen blir det prov och på eftermiddan när killarna kommer hem ska vi till morfarn och äta tårta, på kvällen ska vi gå ut och äta och kanske efter det blir det bio med Rebecka.
Ja, det verkar bli en väldigt trevlig fredag. Bara provet går bra och jag känner mig bättre i kroppen! Håller tummarna.
Gonatt!
TGIF

Sail away with me honey!

Tyckte att det fick vara nog med pluggandet och istället lyssnar jag på kvällen repeatsång.
David Gray - Sail Away.
Så fint så fint. Finns det något bättre än låtar med vackra minnen?


image629

Nemän!

Här sitter jag och och får fyrkantiga ögon genom att stirra i min marknadsföringsbok när plötsligt en bild på Carolina Klüft dyker upp! Inte illa och jag blev faktiskt lite uppiggad! Kanske för att bilden hon är med på gör reklamför energidryck? HO HO HO!

Men ååååh!

Så har jag suttit senaste timmen och uppdaterat aftonbladet för att titta hur det går för färjestad. NU, 7 minuter innan jag börjar jobba, ser jag att jag kan se den LIVE, GRATIS, och alldeles perfekt här på internet.
KUL!

Konverserar

Jag gillar hur jag och min hostmum är så sociala mot varandra under dagarna. Hon sitter framför en, eller två datorer där uppe och jag sitter med min (marknadsföringsboken brevid) här nere. Också mailar vi tilll varandra!


Hey - I am going to leave around 2 and then just do all my stuff and go straight to the tricky tray - you ok with that.

Couple of things

  • Have ethan pick out his short and tshirt for baseball
  • Can you give J bath tonight

Thanks

E




Sure, that sounds okey!




Thanks - I just thought if I am out - I may as well do all my stuff J



Nu kan jag väl inte svara igen? Då blir det ju löjligt. Men ja vill ju inte dissa henne.. haha

Sjuk med Jack Johnson

Varför är det så att jag alltid "väljer" att vara inspirerad till att blogga på kvällskvisten när blogg.se väljer att vara för busy för oss amerikanskor? Jag hade ju massor ja ville berätta igår men nu kommer ja inte ihåg något. Eller jo några...
... Jag är fortfarande inte tiptop. Fick det härliga kommentaren "Usch va trött du ser ut Sara" av Elyse imorse. Därför ska jag snart sova. FAST jag lovade mig själv att inte sova idag eftersom att jag måste plugga. Men nu är det så. Jag ser väldigt trött ut så då behöver jag sova. En rinnande näsa och konstiga drömmar gjorde inte sitt för skönheten inatt.
... Jag satt och repeatade Jack Johnsons nya låt igår. Förut har jag ju tyckt att Jack=höst, men den här nya albumet- DET är vår! Åh åh åh va duktig den där människan är på musik alltså. If I had eyes! 


image628

Hjälp med musicplayers?

Jag vill köpa en ny musikspelare då min mp4 inte verkar gilla mig längre. Vi hade många fina stunder i bussen han och jag men nu är det alltså dags att se sig efter något nytt. Då känns en Ipod Nano rätt så given för det är i den prisklassen ja tänkte mig å den är ju behändig och bra. Men så TRÅKIG. Kan dom inte komma med något nytt? Kolla lite på en Zune, många fina färger iaf, haha. Men har typ inte hört nånting om den? Såå Hjälp mig någon?


image626

Zune vs. Nano?

image627

Tisdagen fortsätter...

Hejhej!
Här händer det inte mycket idag. Sov till 12, pratade med pappa lite och sen åkte jag och köpte glass. Det brukar väl alltid göra en lite friskare? Men nja, inte hjälpt så mycket iaf. Elyse la fram massa mediciner åt mig men ja är lite skeptisk mot allt dom stoppar i sig...
Nu har jag bara softat framför tvn. The Real Housewifes of New York. Men nu är det slut och jag borde väl göra mig redo för jobbet som börjar om 25 min!
Ha en bra tisdagkväll. Tänk på att nu, för några veckor, är jag närmare er än någonsin, bara 5 timmar ;) hihi.
Puss

Godmorgon!

Usch idag är ja sjuk :( Inte kul alls.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jackie 20 år!

Denna helgen var jag ju iväg på 20årspartaj hos Jackie. Mycket trevligt! Vi va typ 10 svenskor, 1 svensk och 1 amerikan! Nej det är bättre att ja visar några bilder istället för att babbla:

image617
Jackie älskar rosa så därför fick hon en rosa påse med massa rosa saker i av mig ;)

image618

image619

image620
Jaa, vem tror ni jag tänkte på när jag såg denna flaskan?

image621

image622
Gabriel och Annika satte sig i lekrummet ett tag!

image623 
Jackie hade en liten popcorngömma

image624
Såhär mysigt somnade vi

image625
Och så här cool såg ja ut dagen efter

6 månader!

Idag har jag varit i USA i hela 6 månader. Nu börjar alltså nedräkningen! Men vet inte riktigt om det är positivt eller negativt. Beror lite på vilken timme du frågar mig.
Idag har det helt klart varit negativt. Dagen har varit underbar trots att vi hade ställt fram klockan en timme så det kändes som man gick upp 6 och plus att barnen bara hade halvdag och var hemma redan vid 1. Båda killarna har varit underbara! Efter att båda gjort sina läxor och spelat lite spel åkte vi iväg och åt glass. Solen sken och allt var bara så trevligt :D Var till och med så generös att jag köpte varin leksak till dom! Jag tog Jason till basketträning och efter det åkte vi till Wendys där vi två satt och filosoferade över lite och skrattade så vi grät. Alltså han kan verkligen vara såååå underbar den killen! HAhahha. Säger saker man inte trodde en 5åring skulle kunna säga.

Såå.. 6 månader alltså! Vad har man hunnit med egentligen? Här kommer lite bilder:


   
September


    
Oktober

   
November

   
December

    
Januari

   
Februari




Också har ju lite ut utav mars gått med det får ni uppdatering från alldeles strax!

Pop Fiction

Jag antar att det, där hemma, skrevs om Paris som gick omkring med någon sorts Guru eller Shaman på sin shoppingrunda? Det gjordes det i alla fall här. Det skrevs och spekulerades överallt. Även på dom "Seriösa" nyheterna.
Men så visade det sig ju att allt bara var ett skämt som Ashton Kutcher ligger bakom i och med hans nya serie Pop Fiction! Denna gånger lurar han alltså inte kändisar utan han låter kändisar lura media! SÅ ROLIGT :D
Alltså kan man aldrig mer veta hur sant något är längre (Det kunde man väl inte innan heller iofs?)... Har Kevin Federline verkligen fått en sådan ölmage på bara några veckor?!

Jäjä, go Pop Fiction iaf!

image591

Kortis

Gomorron allihopa!
Helgen var mycket trevlig.
Karlstad Streetstyle va?! Strange, strange!
Jag älskar min bodyscrub!
Vad gör alla idag? Ingen inne på msn :/
Puss

Princeton

image590
Nu åker jag till Princeton för att träffa dom här tuffa brudarna!
PUSS!

Torn

Nån länkade denna till bröderna Schulman och sitter ni inte och läser igenom deras kommentarer tycker jag att ni borde ha rätt att se den ändå!
Underhållande. Rolig kille.


Sakna, sakna, sakna, sakna, sakna

     

image589

Å hej å hå... tänk vilken fin kille!

-Heeeeej! Ser du att jag har kort på oss? :D :D :D?
-Nej ja ser ingenting men ja önskar att jag gjorde.
-Och jag önskar ännu mer att jag satt brevid dig

Pustar ut!

I några veckors tid nu har dom flesta på lektionen suttit innan och diskuterat vad jobbigt detta kommande prov ska bli. Hur mycket det är att lära, 14 kapitel - 350 sidor, och vad svårt allt faktiskt känns. Men ingen har aldrig frågat läraren hur provet är upplagt utan bara tagit för givet att "ett Midterm test är ett skriftligt prov på allt man har läst under terminen". Idag var det dock någon som frågade läraren hur mycket han egentligen förväntar sig av oss och då säger han "Ja, det är ett prov med 50 frågor och ALTERNATIV. Fram för allt på det vi läst efter förra quizet" FATTAR ni vilken lättnad?! Det hördes hur luften bara gick hur alla och ett leende spred sig!
Visst det betyder ju inte att det blir en pluggfri vecka men ungefär hälften så lite att läsa än vad jag tänkt mig! Gud va gött.
Det är helg och jag firar med chips :)

image581 ♥  image580

Stensamling

. Ehlin af grossbol säger:

så är det massa jobbiga småsaker som man vil lspara men man vet inte vart man ska förvara dom

.Sara. And Alicia Keys is singing about my boyfriend - no one säger:

mm vet hur de är

.Sara. And Alicia Keys is singing about my boyfriend - no one säger:

kan aldrig slänga nåt

. Ehlin af grossbol säger:

ja DU vet verkligen

.Sara. And Alicia Keys is singing about my boyfriend - no one säger:

:$
.Sara. And Alicia Keys is singing about my boyfriend - no one säger:

haha

.Sara. And Alicia Keys is singing about my boyfriend - no one säger:

du syftar väl inte på mina stenar?

. Ehlin af grossbol säger:

ehrm.. näääe


Night talk

Har precis pratat en lång stund med Jennifer i msntelefonen. Hon ska förmodligen åka hem redan i början av Juli :/ Och det känns väldigt tråkigt... och väldigt SNART! Tror nästan varje helg dit fram är bokad(okej inte riktigt men det händer mkt i vår) och då går tiden gryymt fort.
Vad vill ja komma fram till egentligen? Jag saknar redan Jennifer och tiden går alldeles för fort. På måndag har ja jobbat halva min tid!

image579
I'm not ever alone, you're not ever alone
Curley Sue och Boston Jizzle!

Färgglatt parteeeeyy!

På lördag ska jag på 20årsparty! Där får man inte ha på sig något svart, vitt, grått, brunt eller jeans! Däremot får man gärna glittra lite extra! Haha, rolig idé. Speciellt som dom flesta, inkl. jag, ju kör på precis dom färgerna på fest.
Så därför ska jag snart iväg och leta colorful klänning! Blir nog en sväng på Macys. Lite småtråkigt att gå där tycker ja men man brukar kunna hitta lite speciella saker...

image578



Jag och Elyse går och är lite småsura på varann. Hon för att jag inte följde med på basketen igår PLUS att ja kommer missa den på söndag och jag för att ja inte tycker hon borde vara sur på mig för det! Åååh, inte rätt läge att vara sur nu Sara!

Varmt vaniljsocker på min kropp

Idag blev det inte mycket bloggande. Inte så mkt som hänt så... Följde inte med på Ethans semifinal basketmatch och fick dåligt samvete. Men ja ville faktiskt bara slappa här nere. Jobbade över ändå!
Har smörjt in mig i en bodylotion jag fått av Jennifers hostmum. Den luktar varmt vaniljsocker! Spännande va? ;)

I och med skrivarstrejken som varit under hela vintern så går det typ inga nya serier nu.. Istället får kanalerna satsa på reality så det kommer massa olika typer! Kollar just nu på premiären av High School reunion! Verkar lite småspännande. Eller framför allt eftersom ja tänker på hur det själv skulle se ut på våran högstadiereunion eller från gymnasiet.
Ooh, nu kom precis första kyssen!
Undrar vem man själv skulle kyssa av våra 5 killar? haha!

Nej nu ska ja titta klart på det här och sedan på något mystiskt som Jennifer länka till!
Ha det gött allihopa. Hörs imorrn igen! Puss

image577

En onsdag!

Har
- Jobbat
- Sovit
- Pluggat
- Skolan
- Dunkin
- Hem snabbis till Rebecka

Nu
- Datorn

Ska
- Jobba
- Basketmatch?
- Softa?
- Titta på The moment of truth och äta B&J, förhoppningsvis med Linda genom datorn :P


HURRA FÖR DEEEEEEEJV, MIN BÄSTA BÄSTA BÄSTIS, SOM FYLLER 20 IDAG!
INGEN ÄR SÅ BRA SOM DU!

Skulle så gärna vara hemma och fira dig och överlämna presenter själv.
Menmen, det är ju som det är och vi kommer ta ikapp det här året senare!

vår

Åh åh åh
Igår var det världens skönaste vårväder och nu spöregnar det. (Fast det är väl också vår va?)
Nån som vill ta en promenad?


Bekymmer

Det är inte alltid så lätt. Det blir inte alltid som man tänkt sig.
När hetsen över att ha haft familjen här har lagt sig har annat kommit på tankarna. M å s t e fixa allt inför Sandra-Michaela-Linda besöket. Hotell ska bokas och allt måste gå ihop med olika tider, jobb och flyg :/ Även om det ska blir alldeles underbart att mina älsklingar kommer är planerandet inte alls kul...
Att gå på en weekendkurs på college är inte heller så lätt som man tror har vi insett idag. En 4-timmars bilresa till destanation unknown överraskade oss lite oväntat så nu vet vi inte hur det blir - med något.

Nej usch.
Nu har jag drock dragit på mig min CREW-tisha och ska bara drömma mig bort till platser och folk jag mött med detta plagg på kroppen. På min kära båt är allt så bekymmerlöst. Alla går in med sån härlig attityd. "Allt löser sig". Man lever i ett konstant float av kärlek. Lindvägen 3 Fridhem och någonvästkuststad (att inte ha reda på var man är hör liksom till) Klockan 06.30. Spanjorer, Cameron Diaz, jag och en soluppgång. Man är bäst i världen och det finns ingen morgondag. Människor som är motsatsen till en själv men ändå bara mötas av glädje uppoffringar och förståelse.
Mm, lite Osten-pepp är precis vad jag behöver. Nu blir det sweet dreams!

Något alldeles, alldeles förtrollande!

American Idol, eller alla länders Idol för den delen, hade förra veckan sitt bästa, underbaraste, vackraste, och alla fina superlativ som finns, ögonblick förra veckan.
Stäng av allt annat ljud. Släck lamporna. Tänd ett stearinljus. Titta på honom i helskärm. Lyssna på honom med alla dina sinnen. Har är 16 år pojken. 16 år. Och jag älskar honom!


Braces!

Så kom dagen när hela Ethan blev fulländad. Idag fick han den första biten på sin tandställning och den klär honom så bra. Ni vet Ethan har ju hela looken man ska ha för att kallas ett visst T vs G-ord. Bara tandställningen som saknades! Hoho.

Finn ett fel...
image576
... tandställningen saknas!

And I´m back in the game!

Back to normal...
Då var det månag igen då och nu börjar ja jobba mer vanligt igen. Därför blir det ju även mer bloggande. Att allt var tillbaks till verkligheten igen kändes imorse när jag kom upp och Elyse bad mig börja jobba tidigare i eftermiddag, jobba längre imorrn kväll, följa med på basket onsdag kväll och babysitta på fredag när dom ska ut. JIPPEY - äre måndag eller äre måndag?
Åh, det känns så tråkigt att dom åkt :/  Vi får se till att det händer något roligt snart! Hoppas till helgen.

Näee, nu ska ja ta mig en rejäl förmiddagsnap för något sådant har inte prioriterats när familjen varit här. Så det är på tiden.
Puss!

image575
Fick av familjen när jag kom hem från flygplatsen i lördags!

Lördag kväll

Ja ibland undrar man ju vad man gör här, när man har världens bästa familj, släkt och vänner därhemma...