Älskade Sverige!

Heeello!
Är hemma i Sverige över helgen för att fira Anton som fyller 20 på tisdag. Massa släkt kommer hit imorrn så det blir kul.
Landade på svensk mark igår och efter ett väldigt drygt tåg kom jag till Karlstad runt 8-tiden igår. Åkte raka vägen hem till Ehlin där det svirades om, hem till Sanna för förfest och sedan ut på omtalade Club Moments.. Trevligt, trevligt, jag träffade fina Anna som tydligen är i Karlstad och minglar en gång i veckan. KUL!
Idag har jag hängt med mamma och nu på kvällen var jag och Anton på A night at the opera. En Queen tribute på Scala Teatern. Hur bra som helst=)
Det är så skönt att sova i sin säng igen! Den är verkligen bäst. Även om sängen i London nu är "trevligare".

Wellwell, sova tidigt ikväll för imorrn ska jag åka in till stan tidigt och äta frukost med världens bästa Sandra.
Heeejdå!

Ett försök!

Haha okej det verkade inte vara några trevliga toner i föregående inläggs kommentarer så nu får jag ta mig samman! Och klockan är ju trots allt kvart över 8 en lördagsmorgon och jag har legat vaken över en timme och då är ju kreativiteten som bäst.

Jag är kvar i London och har börjat plugga. Bor i en jättemysig lägenhet med världens bästa pojkvän som dock är ute och reser alldeles för mkt.
Senaste veckan har varit väldigt bra ändå. Liiiiiist:
Torsdag: Mamma som hade varit här några dagar packade tyvärr och flög hem. Vi firade Andreas födelsedag med middag på Bumpkin, drink på Cosmopol och utgång på Boujis.
Fredag: Seeen brunch och pälsshopping på Portobello Road med Andrea och Emelie. På kvällen kom KroatienAndrea, Bob och Johan hem till mig för vinuppesittarkväll.
Lördag: Hockeyshopping med Denise på Picadilly Circus. Pizzabakning med Denise och Cath hemma hos mig med utgång på Phoenix - hur bra som helst!!
Söndag: Slappdag men som avslutades av promenad till South Ken och Andrea och Meedee som våldgästade runt halv 12 för te och mackor!
Måndag: Massa skola och en väldigt jobbig men asrolig hockeyträning. Warm up är A och O har en osportig tjej som mig lärt sig. Inte direkt på intervaller..
Tisdag: Lite skola, utbrott på den engelska banken som är så efterbliven så man bara vill skratta, och en jättebra spelning med Joshua Radin som Linnea bjöd med mig på! Fick även vara med på efterfesten och träffa huvudpersonen i fråga ;D
Onsdag: Tyckte att jag var way too trött för InDesign i skolan och sov istället vidare. Åkte till Amina på eftermiddan/kvällen och åt kebab!
Torsdag: Letade balklänning på Selfridges och affärerna(ok bara topshop, haha) runt Oxford Circus. Utan resultat.. På kvällen åkte jag till East London för att möta upp Denise, Cath, Francesca, Amina och Denise roomates. Gick ut på The Old Blue Last dit jag absolut kommer återvända snart!!
Fredag: Långpromenad med Andrea i Hyde Park var planen men affärerna och restaurangerna på High Street Ken stoppade oss lite men till slut följde jag henne iaf till Hyde Park Corner och sen hela vägen hem igen. På kvällen kom Amina till Fulham och vi åt god italiensk middag och såg Wallstreet på bio.
Idag är det då lördag igen. Jag och Amina ska sluta upp igen för shopping. En hatt är prio eftersom vi ikväll ska på nåt spännande hattparty på en båt på floden.. Hmm.
Får återkomma vad det är för nåt egentligen;)
Nu har jag tänkt att sova ett par timmar igen. Alldeles för tidigt det här. Jobbigt!