Luke Perry-bilder efterlyses

hahaha. okej idag var det mitt eget fel att det inte blev nån solning. valde att äta mat och gå på stan istället så ja kom hem försent. ringde ändå till simhallen å snacka lite med Linda.

nu sitter jag här och letar efter lite snygga grejer att trycka! jag är inne på DYLAN. Bob Dylan eller Dylan från Beverly Hills. Luke Perry. Jag är nog kär i den rollfiguren. mhm..

Gotte tyckte först att jag kunde trycka honom, men sen ändra han sig och tyckte min tuttbild på msn. Då blev jag sur och bytte till bilden på mig å bananen. För mig visar den bilden hur otroligt fräsch och nyttig jag här. Ur Gottes ögon kunde den bilden pryda ett porrtidningsomslag tydligen :S Nu har jag en svartvit bild på jack johnson och ben harper. så får det bli.

nej men please. ge mig Luke Perry bilder. SAFTIGA gärna!

hej och hå jag har en ny
bloggvän.

hahaha, duktigt ^^

jag hade så ont i huvvet förrut och kroppen så jag skulle ta mig en tablett. Panodil va slut men jag hittade en annan karta utan ask. Mor och far var inte tillgängliga så ja fråga mammas kompis å hon trodde nog det var ungefär som panodil. så ja tog en!

haha, sen visade det sig att det var Antons tabletter som han fått efter sin operation som han skulle ta om han "ville att hela kroppen skulle domna bort". hahahahahah.

jag vet inte om det är tröttheten och sjukdom eller om det är denna tablett men jag är så fruktansvärt yr och illamående nu! haha. blir allt sängen.


får se om ja överlever tills imorrn :D

grrrrR

haha det går dåligt med min solning! idag var det tydligen helt fullt. men vi tar väl nya tag imorrn ;D

Bilduppdatering

Äntligen har min kamera lyckats lagt in de senaste veckornas bilder! Duktigt.
Därför blir det en liten uppdatering nu.

73439-16473439-162
73439-163 Spelkväll med klasskamrater73439-16573439-16773439-16673439-168
Mys i Mörkret med kompisar å klassen. Modevisning med många kända ansikten. Tingsek avslutade rockigt.
73439-16973439-17173439-170

Pulkaåkning i Bryngfjorder "Alperna" Skåre. Myssssssssss

Töligt seriösa

 
Hejsan Amanda, Amanda, Malin, Petter och Sara!
Självklart är det okej! Bra att ni frågar och jättekul att bli tillfrågad. Lycka till med arbetet.
Bästa H
Fronda

Spännande besök

Nån som man förr såg jämt. Visserligen var ja liten å dom va gamla men.. man träffades varje vecka. Vi var ju några familjer som umgicks. Sen flyttade dom till Sthlm, så har inte sett på huuur många år som helst. Ikväll får vi besök :D Spännande!!!


NU! är det äntligen över.
Samhällsprojektet som vi "började" med i september men som vi på riktigt började med för en vecka sen. Äntligen inlämnat och redovisat. Fatta göttt??


Istället för fotolektion tog jag idag istället en läxa. Ska ta 3 kort som representerar mig. En serie. Hmm, förslag?


Idag hade jag 2 planer. Sola och äta kvällsmat. Självklart har mamma inte kommit hem med bilen än så solning blir nog att skippa. (SKIPPY, hoho) Späckad söndag

Vaknar
Grejar
Eleonor kommer
Skjutsar mamma till stan
åker hem
är med eleonor
eleonor åker hem
åker och hämtar a-i
åker till ehlin
pluggar
åker till ehlins pappa
åker till ehlins mamma
pluggar
skjutsar hem a-i
åker hem
går ut med hunden
hämtar mamma i stan
åker hem

och NU sitter jag här och vet inte vart jag ska börja?! Skriva reflektion eller bränna cd? Som vanligt blir det inget alls och jag vill helst av alla bara gå UPP och krypa ner under täcker. Är fruktansvärt trött och på-väg-att-bli-sjuk-sjuk. huhhh! hatert

En lördag

Det blev en tidig kväll igår och imorse gick jag upp 9 för att plugga ;D det ni! Lördag å allt.
Mot eftermiddagen åkte jag iaf till Ehlin med A-I för att förbereda redovisningen. Tekniken strulade som vanligt.. men vi styrde till slut lite enklare utrustning på datorn :P Blir grejer på måndag de!

Sen åkte jag hem en liten stund och stillade min hunger med cheezballz. möömms.

Kvällen innebar iaf middag på Fontana de trevi. ooooomänskligt god entrecote åt jag. alltså hur har jag kunnat missa den förut?! Ny favvis. Jag hade ont i magen innan av hunger men hade mer ont efteråt av mättnad, hoho.
Det skulle egnetligen även blivit bio men få platser och dåliga filmer resulterade i att vi åkte hem.

nej. vad blir det av denna kvällen? jag tror precis det har börjat en film där uppe. får spring aå kolla pöss(MIN KAMERA får inte in sina bilder i datorn. fuck)

Nytt dansprojekt

Så efter att jag pluggat lite mer tog jag mig en skön promenad bort till Dejefors. Huh va hurtigt. lyssnade igenom alla revylåtarna så det blev danssteg lite här å var på banvallen, haha.
I hallen va det mycket folk som vanligt. Jag var för kvällen social med mattias nilsson. Händelserik match som deje vann med typ 10 mål. (Matchen innan sa domarn HÅLL KÄFTEN till ronja)

I hallen träffade jag Kiosk. Vi slöt fred och han berättade att han hade tänkt på min kaffesump. (Vi spådde i det sist vi sågs) Han hade nu senare försått att min som inte såg ut som nånting betydde slutet - slutet på revyn. Men för att inte göra mig allt för deppig erbjöd han mig ett nytt dansprojekt. Inte lika seriöst som det förra och det är än så länge väääldigt hemligt. Får hoppas att Ehlin kan. Hon har ju UKM-grejset också..Iaf efter matchen gick vi till pizzerian och beställde mat. Sen åkte jag och Carl hem till honom å började äta och efter ett tag kom Matte Matte David Pär och Risberg också med sin man. Risberg åt dock bara rester. En väldigt trevlig Maria ringde till Risberg och fick tala med dom flesta över högtalaren. Till slut skrek hon JAG VILL HA KUUUUUUUK. Och då kom Carls pappa också och ville prata, haha. "Fast Risberg har väl inte så mkt att erbjuda" "Aldrig att hon kommer in i mitt hus"
Efter en stund hos Carl åkte vi till David där alla andra är kvar men ja palla inte mer!


Ikväll är det ju förövrigt Torgny Melin i Folkan ;) Grejer det! haha.


Jag funderar på om ja ska plugga nu eller lägga mig och istället gå upp tidigt? jag är ju faktiskt trött...

HUH va duktig en fredagkväll

Fredag kväll och gissa vad jag gör? PLUGGAR :D:D:D efter lite strul med att överhuvudtaget få upp dokumentet är jag nu i fall fart med å skriver. Hittade en skitbra hemsida, vattenportalen, som handlar om precis det jag skriver om. (kaaaaanske tips till dig Ehllan)
Och eftersom jag pluggar nu kan jag få roa mig sen lite med en handbollsmatch och förmodligen litte mat! yesss.


Dagen idag började med pulkaåkning i Bryngfjorden. Lägger upp bilder på det sen eller imorrn. å sen va de slut på skolan. goett.

igår på textkommunikationen var en av uppgifterna att skapa en blogg. hoho. jag har ju redan en! Jag fick iaf vara bloggmaster och lära dom som inte kunde ;D sweet.


nej nu ska jag återgå till plugget. sen ska jag faktiskt promenera till hallen. nej jag har ingen bil ikväll.

SNABBbloggning - Mys i mörkret - Tingsek

huh! nu blev det hektiskt, men man måste ju såååklart bara skriva lite.
Kom hem för 10-15 min sen och åker om 10-15 min.

MYS I MÖRKRET!!!!

ooho. Det blir dans, film, mode och TINGSEK!!! och en maaassa mys såklart.
så nu är frågan om man ska ha mysisar eller inte. det är efterfest på Ankan efteråt så många kommer nog va väldigt uppklädda :P men njaa..
äh de spörs.

nu ska ja åka å hämta linda å sen ehllan. HEEEEJ!


Dagens humörsvängningar

Jag vaknade runt halv 9 och var glad att jag missat diskmaskinskillen som skulle komma en timme tidigare. Var nästan säker på att jag skulle vakna av honom. Iaf började dagen rätt fint. En aningens trött bara, som alltid.
Skolan fungera också. Mysimörkretgänget sprang omkring utklädda till morot och lejon. Förgyllde. Maten sög dock.
haha, sen blev det värre. När jag kom hem hade mamma ätit upp min mat som jag lagat igår så jag ringer till henne å börjar grina över att jag minsan hade köpt maten för egna pengar. hahahah. Det var faktiskt kris. Så jag säger att jag ska laga soppa som jag också köpt för egna pengar och slänger luren i örat på henne. Lagar den och när jag ska ta ner glas till mjölken råkar ett till glas åka i backen och det blev splitter över hela köket. Då fick anton världens utskällning istället över att det var för att det luktade så mkt korv i hela huset. (han hade lagat och den korvlukten är det väääärsta som finns). Alltså nu kan jag ju bara skratta åt det men ja va nog hemsk..
Till slut så somnar jag en stund men efter nån timme ringer sandra och väcker mig och även hon får sin lilla utskällning över att hon alltid ringer och väcker.. hrmm. ursäkta.

SEN började allt gå fint. Har ju som jag säkert nämnt förrut prov imorrn om EU! HEMSKT. Men jag började läsa och det gick så fort och smidigt. Uppdelat i 3 delar och mellan varje del tog jag en liten datorpaus. haha. Jag kände mig jätteduktig och fattade inte varför jag oroat mig över det här provet. Men nu hade pappa ett litet förhör med mig nyss och jag kunde visst inte lika mkt som jag trott... så nu är jag typ tillbaka på 0.

Men äh. det löser sig :)


Många skulle kanske kalla dessa utbrott för pms eller liknande :P Men jag vill nog påstå att det faktiskt var för detta provet det blev som det blev. Alltså stressen, pressen man känner är inte å leka med ibland alltså. huhh. Så går man och skjuter upp det hela tiden för att inte tänka på det och då blir det till slut för mkt.
Min lilla analys över dagen.
Tack hej.

dåligt med blogg

Dagens bloggning blev väl faktiskt väldigt dålig. och jag vet inte va ja ska skriva nu heller.
sitter mest uppe för att snacka med folk. väldigt intressant just nu faktiskt. plus att jag har fixat johannas msn. som gick 1 vecka i våran klass i 1an. hahahah

jag och berg har kommit på smeknamn till varann. jag=mango. amanda=rin (alt. rinrin)


å hungrig är ja. nej nu får de faktiskt snabbas på annars sover ja nog nu. hejehj

Motivation .

så sitter man här igen precis som igår och hade lovat sig själv att plugga direkt när man kom hem.
ähh... tänkte skriva ett långt och utdraget inlägg om nåt men ja orkar nog inte det .


At ali otaka... är ja lite nyfiken på vad det betyder.  nån som vet?

Nattplugg!

uhuuu! nu får det nästan vara nog. kmr ingen vart heller för den delen. skulle skriva 3 och har gjort drygt 1. HEJA!
kanske bättre att satsa på att komma upp över huvud taget imorrn istället...


överfiske, organiska miljögifter, främmande arter och klimatförändringar.

Ramdirektivet har nämligen högre status än medlemslandets egna miljömål.

Förr hade man administrativa gränser på kommun- och länsnivå men man organiserade istället vattenvården utifrån olika avrinningsområden, det vill säga efter naturens egna gränser.

Vattenledningarna har inte fått något underhåll och det är inte ovanligt att skador och läckage gjort så att avloppsvatten blandats med dricksvatten.snurridullsnurrsnurrdullirullsnurrdull


VATTEN!

Tänk va törstig man kan bli av att läsa om vatten. Fick hämta en kanna!
Fast det är ju rätt hemskt att jag läser om vattenbristen medans jag själv sitter å häver.. men som det står ;) Det hjälper inte att hoppa över morgonduschen för att rädda Kina.
haha


Föresten... 2 utav mina väninnor som var här i fredags på middag blev magsjuka. Hur kul känns det?!

Årets deppigaste dag.

Skola 8.45-16.15. Huh, hemskt.
Sen var det tänkt att åka raka vägen hem för att ha en totally pluggkväll. Men nej.
Jag tog stadsbussen in till stan och där snackade tjejen bakom mig om att forskare har räknat ut att detta är årets deppigaste dag. Ja är det så måste jag muntra upp mig med en sväng på stan istället tänkte jag :P hahaha.
Gick in till Sandra som jobbar på Åhlens och hängde där ett tag. Letade födelsedagspresenter hon kunde köpa till mig. Efter att jag varit borta några minuter och sen kommit tillbaka till henne stod det en utlänning där brevid henne. men han gick då.

Så här löd deras konversation iaf...
-Ursäkta vad är klockan?
-Halv 5
-jaha, vad är det?
-16.30 ?!?!
-alltså på eftermiddagen?!       (HAAAALLÅ???)
- ehe, joo.
-alltså, jag måste bara säga att du är precis min smak.
-ehe, okej.
-du får inte tro att jag är pervers nu...men...känner du någon som ammar?
-haha, neej, inte just nu iaf.
sandra kollar lite snett på honom
-
tycker du jag är konstig?
-nej jag bara funderade på varför du frågar så?
-joo, jag gillar att amma.
-ehe, nu ska jag nog jobba vidare här.. har väldigt mkt att göra som du ser.


HAHAHHAHAH. EKKEL!
Sen lämnade jag Sandra och drog vidare till MittiCity. Där gick jag in på Konsum. Alltså jag kan strosa omkring hur länge som helst i mataffärer, speciellt stora mataffärer som den. Menar alltså inte Dejes :P Men iaf slutade det med lite färsk tortelini, tomatsoppa med krutonger, naturgodis och geisha!
När jag kom hem sov jag bara pyytteytteeelite! men jag känner att jag nog måste ta en uppfriskande promenad om jag nångång ska komma igång med det här arbetet!!! BVläääää

tut tut tut tut tut tut tut tut

gaaah! har försökt ringa sandra jättelänge nu men de tutar bara upptaget. fast egentligen vill jag inget speciellt så ja vet inte varför ja fortsätter ringa ;P men de kan väl va gött å komma fram nångång!

ja förrut var jag iaf i Hallen å hälsade på. Inte jättemkt folk men vi hejade på. hoho. Var en jämn match även om den inte var särskild spännande... förrns i slutet. Var en riktigt uppkäftig man (från motståndarlaget såklart) på läktarn som skrek å hade sig. hahaha, han fick rätt mkt skit tillbaka också. En gång ställde sig domarn nere på planen å tjaffsade emot honom. Underhållning på hög nivå kallar jag detta.
Sen skjutsade Jennifer hem mig och jag missade första halvtimmen av Bingolotto, dvs första bingot. Så jag får ta å rätta lotten här snart. Vann iaf inget på dom andra 2, men jag va nära :D


Nu har jag iaf pluggångestångestångest...
Har stort samhällsprov på torsdag och tills på tisdag ska jag skriva ett jättesvårt arbete på 3 sidor om vatten"läget" i Europa. Ur bl a EU´s och FN´s synvinkel. Jiiiyyy!!! Imorrn har ja skola till 5. Alltså. Piss of!

jag vill ha chokladbollar. jag ska baka. nu.

Norge frågetecken

Om det smiddes planer för studenten igår smids det planer för EFTER studenten idag. En resa till Barcelona precis efter studenten vore inte fel. Det blir nog. Sådär lagomt varmt och skönt då!
Men sen då... jobb!!! Vi är väldigt inne på norge, tjänar bäst. Och en camping, det vore inte fel. Känns ganska varierande och bra. Träffar mkt folk :D
Men problemet då, vi hittar då ingenting om nå camping på norska arbetsförmedling eller svenska. gahh. Jag har problem med norska. Fattar inte vart jag ska söka.
HELP???Mmm, det luktar mat nu. Kan dock inte avgöra om det är postiv eller negativ mat. haha, kan man säga så om mat?
jäjä. Sen blire nog o kolla när killarna spelar handboll med Andrea.
Ses

  
3 bilder från i fredags

fucking kamera?

ehh, höll på å lägga in korten från i fredags. Lagt in typ 15 sen står det att de inte går att kopiera fler. Schkum.
Nej sånt här orkar jag inte med idag. Ge mig frukost nån. men vi har inge gott bröd :P hahaha ja dööööör.

Stockholmstripen


  
  

Lördagsnöje - Studentklänning!!!

Wöööj, här sitter jag framför datorn en lördagkväll. Hurra.
Jag har hunnit gå igenom hela internet snart tror jag, och NU har jag hittat min studentklänning. Alltså inte bal utan student. En sån där vit liten sak you know.
Bara att sidan just nu är cpseg men de blir snart å beställa. Hittade även superbillig tröja och en till klänning ^^
Känns gött och ha det fixat iaf. Om den nu sitter bra, är ju frågan först å främst. Sen har jag hittat skor också men ska vänta med å beställa dom tills jag ser riktigta färgen på klänningen. Den är mer naturvit än kritvit så får fundera på vad för färg skorna ska ha.

Balklänning är ju en annan 5a! Men jag är väldigt inne på att ta en tur till Sthlm å köpa en där. Än så länge känns allt väldigt billigt. Klänningen är relativt billig, min studentmössa superbillig.
- MAMMA, jag är billigast i klassen!!!!
Balklänningen kommer nog inte heller gå på så mkt om de blir som jag tänkt mig. Mm, då kan man lägga pengar på annat ;D Studentresa till Barcelona hägrar ju!Måste bara kommentera snön också. U N D E R B A R T. Alla som tvivlat på att det skulle bli vinter i år, alla ni som ville hoppa till våren redan i början av januari.. HÄR HAR NI!!!
ååååååh vad jag älskar snö.

Saturdays <3

Mmm, lördagar är nog nåt utav det bästa som finns. När man gör sådär lagomt mkt.
När man går en promenad, sitter vid datorn hur länge man känner för, har en kompis här på lunch, tittar på film, fikar, sover, sitter vid datorn....
Saturday I´m in love.

men nu? :P


gaaassh vilket snöväder btw ! Tur att jag inte kan ha bilen så att jag inte KAN köra ikväll, vill inte det i de här vädret liksom.

Nachos-lunch!

Jo, Spm3 kan äta. Riktigt bra, men eftersom malin å malin inte kom igår och jag hade köpt liite för mkt blev de en del mat kvar från igår. Då skapar man sig ju en mysig lunch istället :D
David kommer hit snart. Vi ska allt få i oss de här vi!!!

Va händer annars idag?

With a little help from your friend in the black hole

Jag tänkte bara hjälpa Ehlin att fylla
den svarta dimman som inföll 
sig för precis en vecka sen!73439-15273439-15173439-15073439-149

The winner takes it all!

grrr .
är sådär fett trött men här sittar man ändå och då kan man ändå skriva liiite.
A-I, Ehlin, Lidström, Ingrid, Berg och Ida va här ikväll och åt mat å spela spel. det var mkt mkt mkt trevligt. ja vann litte :D Malin H kunde inte komma av okänd anledning och Malin G kunde inte komma pga av knät :/ FUCK Malins knä!!!! Nee, vi får ses nån annan gång!


ehm, hitta på nåt med mig imorrn vettja? Jag vill inte gå ut. Men det verkar som om de flesta andra ska det. Kusin David ska tydligen va chaufför åt killarna och då tyckte Jennifer att jag skulle va chaufför åt tjejerna.. så att det liksom blev kusin-Leben-chaufför-kväll... men jag vet inte ja. Beror väl lite på bil kanske.

nä nu ska ja kolla på nå klipp ehlin skicka..
herrå

STUDENT-skit!

ehm, ja A.Berg visste inte vad det blivit av mig när jag faktiskt lämnade in säljbrevet förra veckan (skulle egentligen vart inne före jul men hälften av klassen har inte gjort det än) PLUS att jag redan i måndags gjorde texten som skulle vara inne nästa fredag. mm, det liknar inte mig. brukar sitta i sista minuten... precis som NU! Jag hade fått för mig att studentmössan skulle va betald nästa vecka, och jag är fortfarande inte helt säker, men har hört att de ska va betalt senast imorrn.
Och självklart strular det för mig som för alla andra :) Men nu sitter jag å väntar på att Kerstin (Ehllans mor) ska komma hem och berätta hur hon gjorde ;) och sen ska jag dela med mig till min mamma och sen löser vi nog det ska vi se... nooo problemas.

Idag började vi som vanligt kl. 13.00 . Bussen tog en liten sväng om på Örsholmen innan hon kom på att hon körde fel, men de gjorde inte så mkt. Samhällen kan man gärna missa både en och två minuter av. Japp, å sen text. Ingrid hade vääärldens goaste o kletigaste chokladkaka med sig. Grrr!

Väl hemma följde jag med mamma på shopping i Deje. Vi köpte nytt typ till några kuddar o sen spanade jag till en klänning, kan nog bli. Mat, gå ut å så, vila, tv.

Snart.. typ 22.00 tror jag, så va de nån het dokumentär tror ja! En mamma vars hus brann ner och det fanns inga spår av minstingen. Alla trodde alltså hon hade dött, men sen typ några år senare hittades hon:S Blir å spana in iaf.
Tror nog jag ska bege mig till tvn nu också med lite mackor och te!

Pöss å hej

Får vara nog nu!

Nej nu är jag riktigt trött på datorn och att inget jag skriver till folk på msn kommer fram ;(
Jag har flyttat om på favorit-bloggarna. Yenny är ju tillbaka så hon får komma upp på listan igen. Folk jag knappt läser eller uppdaterar åkte ner. Sen har jag flera riktigt bra bloggar som jag sparat fast dom har grejat lösenord... BAD! Ge mig något att läsa.


Föresten, ge mig något att äta. okej, klockan är 23:19 men nu är jag hungrig.

Jag lyssnar på Hanson - I will come to you. Den är sweet ♥


godnatt, vi syns imorrn - på samhällskunskapen :S

LADDAD för spelkväll

haha jag vet inte hur seriöst folk har tagit mig men jag har iaf bjutt in alla jag pratat med dom senaste dagarna på spelkväll, bara å komma. Typ fredag?
BLUFF är årets julklappspel. och det ääger. sen har ja massa annat å bjuda på också!


73439-148


Eehm, Ungmamma15 har äntligen fått sin Wilma. HURREY.
Jag är torr om händerna så nu blire smörjsmörjsmörj (jag hoppas Eleonor  tar åt sig?! ;)

Makaronilåda

Grrr .

Skola med projekt och religion

Doktor med svagt vibrerande trumhinna. haha

Ugn med makaronipudding

Har precis fått lite mat från min "Stjärnornas kokbok" den blev ganska smaklös trots att jag kryddat och kryddat... men god ändå. Mkt populär. Både farmor å farfar å mor å far har fått sig.


men. nu måste jag kanske sova lite, känner mig fortfarande som jag har störtgrinat, hooh! skumt.

Stockholm över dagen sådär...

Så har man avverkat en dag i Sthlm då... Lämnade Karlstad typ halv 7 imorse i inte mindre än.... Färjestadbussen! wooho. Fatta att folk kolla eller ? !;) hahahah.
Somnade efter att ha gått igenom helgens bravader med alla. Och vaknade med att vi fastnat i bilkö:S Gött. Satt nog fast en timme och smög frammåt. Vi fick några span i bilarna/lastbilarna i andra filen iaf, sågs ju några gånger :P

Eftersom vi blev så försenade skippade vi klimatutställningen på Naturhistoriska och åkte istället in till stan. Släppte av 2orna vid riksdagen och själva gjorde vi ett besök på Moderna. Lite intressant faktiskt, ställe man ska ha vart på!

Efter den lilla rundan tog vi en promenad till hötorget, kungshallen där det blev nudlar och kyckling. mötte en väldigt strange man där.. ehm ja.
Och efter lunchen gick vi några meter till nästa besök; Berghs school of communication. Skitsnygg "skola" och det är ju litte utav drömmen nu då. Man lär få fett med betalt efter att ha gått där... och bachelorutbildningen passar nog mig. 1 termin i sthlm och 3 terminer i t ex Sidney eller New York. oja. Jag skulle inte klaga om jag fick gå 4 terminer i sthlm heller. BARA 160.000. Drömmen gnager lite.

Det var iaf ett riktigt trevligt besök men sen drog vi vidare på stan. Mest inne på Åhlens city där vi letade jeans men fann då inget. Kom däremot hem med 3 linnen och lite annat.
Köpte även med oss lite mat. 1 liter Pucko och världens fetaste macka blev bra kvällsmat i bussen.


Mmm, rätt trevlig dag.
Kort kanske kommer imorrn. Who knows...Nu ska jag gå å leta fram en rolig låt som jag ska skicka till mina kompisar, (EHLIN, ANNA-IDA) om jag bara kunde komma på va den hette... nåt med love.

Godkväll!

Herre vilken seg dag. Men så är man ju sjuuuk också.
Jag och Ehlin är litte rädda för Anders imorrn. Egentligen ska han inte lägga sig i vad vi gör på dagarna men HAN gör det!
I vilket fall som helst ska vi till Sthlm imorrn. Kvart i 6 åker jag från Deje och halv 7 från Karlstad. Lyckligt.
Vi ska på naturhistoriska o på Berghs reklamskola. Ska tydligen vara mkt het ;) En del stan blir det ju också.. men vet inte riktigt om jag är ute efter nåt speciellt. Kläder kan väl alltid vara kul. En klänning?

Nu när revyn är över (detta eviga revytjat) känns det lite tråkigt... har liksom inget att se fram emot längre. Okej studenten om typ 5 lååånga månader och jag måste ärligt säga att jag inte ser fram emot den så mkt längre. Är så många i klassen som jag kommit nära nu det här sista året, och det vill man inte riktigt släppa.
Men Sandra försökte muntra upp mig med att försöka planera min födelsedag. om 1½ måndad. hahaha. Läge för det nu? Jag fyller iaf på en söndag och dom funderar på om dom ska fira mig samma helg eller helgen efter, problem? Och jag måste tydligen bestämma mig nu. Jag fyller 19. Inte 18 eller 20. Det är världens mest meningslösa ålder? Tror inte att ja planerar en sån dag så långt i förväg:P

Nej ge mig något att se fram emot snart!!! Annars går jag under.

Spana lite mera?

Får ni inte nog utav bilderna här nedanför?
Well, spana in
min och Ehlins bilddagbok då vettja.
Datumena 12-13 januari ;)

En helg och stormen Per ("Kiosk" Andersson) i bilder.

 Så var det dags igen. Det var fredag och vi var reeeedo.

 Andra dansen är den eeenkla. "Vi behöver ju bara mima" Danny and Sandy.

 I andra akten körde Ehlin på rött. Waterloo och Fi!

 Fredagens tog slut och då åkte vi med ljudkillarna och åt mat. Mys!
 Jag och Pär. Breezern var dyr och ljudnivån hög.
 Därför drog vi hem till Pär med film. Filmen var djup och vi var trötta. När vi sovit nån timme körde Pär hem oss.
 Jag sov några timmar och sen var det dags igen. På lördagen börjades det tidigt som ni ser.. 12.35 är klockan här :P hahahaha. GOOO EHLIN!
 Och här va klockan 12.45. GOOOO SARA!
 Vi gjorde oss iordning för den allra sista inledningen. Den blev minnesvärd. Nakenchock anyone?
 I pausen träffade jag en ljudkille. Jag träffade också sockermannen Per.
 Majsiflajsan är en aningens mer vild backstage än på scen där hon spelar panelhöna!
 I den allra sista dansen är vi så här coola. "GE ALLT, BJUUUD"
 Ehlin myser med Per. Jag är dock inte riktigt överens med honom än. Han gav mig ett ljus och sa förlåt men han får nog bju till lite mer ;)

Här gör vi ett litet kameraavbrott. Vi packar ihop vår loge. Säger hejdå till alla ;( Åker hem till mig. Styr lite. Byter om. Sen åker vi på efterfest :D Hos Maria. Till en början var det vi 3 och Per men sen joinar även Majsan med resp. och några andra sköna Dejefavoriter. Här bjöds det på vin och vin och vin. Martini, ölkorv, socker och massa annat gott. Vi berättade spökhistorier och funderade på nästa år. Hoppas verkligen det styrs. Jag och Ehlin blir hämtade för att vi ju ska iväg på förfest i Forshaga. När jag väl kommer till Forshaga kommer jag på att min väska med allt värdefullt i är kvar på efterfesten i Deje. Så när vi väl kommer till förfesten får Matte som är i Deje komma och hämta mig i fif, köra mig till efterfesten, hämta väska och sen tillbaka till förfesten.


 Och där fanns dom här hetingarna, Ehlin Sofia med pojkvän.
 Ehlin kunde, trots att revyn var över, inte sluta dansa. Så vi var tvugna att åka in till Arena. Det var mkt trevligt och jag träffade båda trevligt och otrevligt folk :) Som alltid.
 Efter en låååång dag och ungefär 24 timmars alkoholintag fick vi äntligen åka hem. Här är det jag och Robin som säger godnatt.


LOVELY FRIDAY!

Dagen vi gått å längtat på sen förra lördag kväll haha.
Morgonen inleddes med världens drygaste pos. livsstil. Planerade å hade oss å sen pratade vi om skönhet och ideal. (TRÖTT på såna diskussion nu. Typ enda vi gjort under gymnasietiden) I vilket fall som helst slutade min gruppkonversation lite... udda. Tjejen hade tydligen anorexia.
Jag bestämde mig rätt snabbt för imorse att åka hem tidigt för om ja skulle gå på andra lektionen skulle jag inte vara hemma förns typ, NU! Och hinna sova å fixa håret på 30 minuter finns inte. Så därför var jag hemma runt 12 och har hunnit sova flera timmar. Lugnt och sakta intagit varma mackor (för övrigt världens goaste med köttfärs, paprika, tomat och ost) och rullat håret.

Det var ju tänkt utgång efter revyn ikväll men får se vad kvällen bjuder. Gött å inte planera. Ska iaf keka efter revyn, bådar got :D
Ehllan drog iaf iväg å gjorde iordning sig nu hon. Vet inte riktigt vad jag ska göra iordning. Smink å så grejas ju där. Kanske leta fram kläder, party!
Önska oss lycka till ikväll. Det kan bli svårt att slå lördagens but we will try!


Knirr knarr

73439-130

Mmmm! Va mysigt med snö. I Karlstad töar det. HAHAHAH!

73439-129
Mihi. Min hund fick så söta bollar på tassarna när vi va ute å gick nyss...

Balhysteri

Helt plötsligt blev det vårtermin och studenten och balen är närmare än någonsin. En slags Balhysteri har brutit ut, och jag är inte sen att hänga på :P haha. Idag hos frisören snackade vi frisyrer och enligt henne är det bästa priset man kan få i karlstad typ 1000:- för en baluppsättning. Yeees! Lille dyrt. Jag vet inte ens om jag vill ha nån värsta uppsättning, eller det vill jag inte. Så nog inte värt.
Felicia har tydligen köpt klänning och Ehlin har åtminstone tyg. Jag och Sandra ringde varann och surfade lite. Vi vet iaf hur den ska se ut, någorlunda. Men hur ska man få tag på den?! Jag skulle gärna vilja ha en mönstrad och som inte är hellång utan som går till vaderna. Litte sött sådär.
Sen är det sminkning också... är det värt? Det skulle ju iofs bli kul att bli sminkad å grejad å sådär. Men värt? Tänk om det blir hemskt.
Baldejt? Ehm, joora så attee...
Skor, liten klack, mkt bekväma. Jag har iaf hittat ett par jag vill ha på själva studenten. Från La redoute-katalogen. Men är inte så inne på att köpa skor från katalog, provar gärna innan jag köper. Får se om de blir.
Nej planer smids iaf. Det värsta är att det faktiskt är flera månader kvar men allt måste göras nu eftersom det säljs slut och dom hinner inte sy och det blir fullbokat hos frisören och blablabla


73439-128
Ehlin är du på? Är det du och jag det där 15 juni? :)

Frisör-torsdag

Idag tog jag bussen in vid 9 istället för vid 12 som jag hade kunnat gjort, oooom, jag inte skulle klippt mig! Tillbaka på Kims klippakut blev det. Gillade faktiskt henne, ligger nära till skolan plus att jag siktade på lite rabatt ;) Färgade utväxt som blivit plus lite mer uppklippt och grejade till luggen. (jag fick min rabatt)

Efter det var de en riktigt torr samhällslektion och sen text, numera med anders :S, men vi fick iaf en ganska rolig uppgift. Ska skriva en text om en låt som väcker många känslor. Glatt, sorglit.. spelar ingen roll!

Jag vill iväg å sola nu. haha hade ju tänkt å sola varje dag den här veckan men det har ju inte blivit iaf! men har ingen bil och i det är snöovädret tänker jag inte gå (som om ja hade gjort det annars). haha nu när jag äntligen köpt mina lågskor blir det snö:P Typsikt! Men det är riktigt gött att det äntligen kommer snö. Hoppas den ligger kvar.

Nu ska jag styra helgen med Ehlin å A-I! Loooooooking forward.

Strömavbrott, projektarbete och pastasås!

Igår kväll när jag satt framför tvn och såg mitt kära Boston Public sa det POFF och det blev svart överallt. Det var väl iofs väntat. Så fort det börjar blåsa eller snöa det minsta blir det strömabrott på mitt område. Konstigt det där.. Annars brukar det komma tillbaka efter nån timme men nu var det svart tillochmed när ja gick å la mig. Runt 3 kom strömmen tillbaka och det blev ljust i typ hela huset:P Gomorron bare! Nej inge trevligt. Vid 7-tiden gick jag upp för att gratulera far på 43årdagen. Han fick tillslut en brödkorg med massa grejer i av mig å bror :p Gick och la mig en timme för att sedan som vanligt springa till bussen.

I skolan är det ju inga lektioner på onsdagar men då jobbar vi med projektet! Idag hann vi med ganska många olika saker. Satte in fotona vi kunde. Började intervjua lärare. Skrev in mer fakta och tog kort till framsidan av boken. Båda va skittrötta så åkte hem ganska tidigt.

Och nu sitter ja här och är vrålhungrig. Ska styra pastapastasås är tänkt. Men massa grönsaker i såsen. Hmm, och OST! måste ha ost. hah. Sen ikväll kommer släkten hit å då blir det mera mat.
Vi hörs.

Dagen so far

Riiktigt jobbigt att gå upp imorse. Kom iag upp typ 15 minuter innan bussen gick så frukost fick bli under tiden jag sprang ner för backarna. TUR att jag har nerför på morgonen säger ja bara... på bussen fanns david, matte och fredrik och vi åt minttabletter. David avslöjar att Ehlin är en riktig hjärtekrossare.. naaaw!
I skolan hade vi dryg medialektion, dagens enda lektion. Och efter den blev det köttbullar och potatis.
Jag träffade Linda och vi åkte in till stan. Hon följde med mig på min lilla shoppingtur där ja köpte grejerna jag rekade igår... Skor och mjukisbyxor :P Gött. Skulle ju köpa till pappa också men det hanns inte riktigt så istället har jag precis vart iväg till Forshaga med brorsan och handlat där =)

Idag är mor borta i Sthlm och far har dåligt samvete att vi inte får nån mat så förmodligen vankas det pizza(meaning kebab för mig) snart. Rätt okej.
jag SKA faktiskt vara duktig och nu lämna datorn för en liten titt på samhällen !
Later..

Handla

Just nu vill jag bara iväg och handla massa god mat som nån kan laga åt mig. Gärna något fräscht.
Sen blev jag väldigt inspirerad utav Ehlins shopping idag. Förutom att jag köpte mössan på stan idag rekade vi bra så imorrn blir det att köpa skor och mjukisbyxor ;D Men en kofta.. det vore inte fel. Och köpa något till pappa, måste bli imorrn. Alltid lika svårt, var ju jul nyss!

Btw, fotot blev inge bättre. Vi blev indelade i grupper och skulle planera en arrangerad bild vi skulle ta i studio nästa vecka. Eftersom höstens arbete var svartvitt med tema Vemod skulle denna bild innehålla mkt färg och mkt "tjo o tjim" tema Udda. Lät kul tänkte jag men mina gruppkompisar tänkte något annat... "Nej jag vet, vi gör tvärtom. Vi har en svart bakgrund och klär och i svarta kläder?!" Jo tänkte jag men sa att då kan vi inrikta oss på ansiktet istället och sminka å hålla på. Njee dom gick inte med på de heller. Helst osminkat och vi ska arbeta med skuggor istället. Jippii! Sen höll jag tyst.

Liiiite mer revytjat bara - men de här är faktiskt kul!

"Den unge trummisen Adam Käll samt dansarna Elin Sundström och Sara Mangsbo är revyns ojämförligt största glädjeämnen..." Värmlands Folkblad 8 januari 2007

Wohoo ;D Det där var uppskattat. Dock fick inte helheten så värst bra betyg. Klagades på manuset och ljudet. Annars var allas insatser, sånger och dylikt helt klart godkända!!
Nu vill jag upp på scen igen igen igen.

73439-121

Tråkig fotolektion!!!

Herregud, va blire utav fotot idag? Vi fick papper och penna! (bildlektion???) sen skulle vi skissa Saddams hängning, sen rymdfärden och sist E6an där den rasa... Hur RITAR man en bild som rasar? Och som sagt jag går denna kursen för att fotografera inte för att skissa.
Nu har vi iaf rast och när vi kommer tillbaka ska vi göra nåt grupparbete. Hoppas på nåt roligare ;D

Och jag vill hem. Och jag vill bli varm. Och jag har köpt världens goaste mössa!

KOM IHÅG!

Komihåg..

1. Gå upp imorgon
2. Byt busskort
3. Hinn med 7.55 bussen
4. Fråga om studentmössorna
5. Var nyfiken så du hänger med allt catchuptalk med klasskamraterna.
6. Ha religionslektion?!
7. Ät mkt mat och shoppa upp alla pengar förutom det som behövs till HELGEN (MEANING ALOT)
8. Köp present till pappa
9. Styr bil hem med pappa
10. Längta till helgen (eller nej, det behöver jag ingen komihåglista för att göra)

I´m siiinging in the rain

Mihi, skitväder ute och som vanligt älskar jag det. Eftermiddagen har betytt tv-tittning och nu har jag precis tagit en långpromenad med hunden. Sjöng igenom alla revy-låtar. Kan inte riktigt släppa det, typ bara det som snurrar runt i huvvet just nu. Jag börjar tillåmed få riktigt kläm på Dejeimitthjärta-låten :D
Får precis som
Ehlin ursäkta mig över allt revytjat. haha men som sagt... det snurrar!

Nu ska jag ta å spana in Ellos å Nelly. Och sen ska jag nog ta en lite tur på stan imorrn. TACK att jag slutar halv 5 på måndagar...

73439-127

Telefonväckning

Det är allt "tur" att man har kompisar som får upp en ur sängen på morgonen. Igår ringde Sandra kl. 7 (mindre kul) och berättade vad hon precis hade gjort. Sen somnade jag inte förrns 9 och sen ringde hon igen halv 11. Men då behövde jag faktiskt gå upp, tack. Jag i min tur ringde då Andrea som låg och sov och drog upp henne... telefonkedja, javisst! (kanske ska införa detta till vissa sjusovare i klassen?!)

Idag tänkte jag att jag skulle sova riktigt länge. Har varit extremt mkt att göra den här veckan och det var lovets sista dag. Men till slut kom ett telefonsamtal, Jennifer som ringde o fråga om ja skulle med till hallen senare. Fast å andra sidan va de bra, jag slog på tvn och det var Pippi´s långfilm. Vill man inte missa!

Imorrn är det skola för första gången på lääänge, snälla ring och väck mig då!

jaha, och nu?

haha man får sån tomhetskänsla när man kommer hem... jaha, var det här allt? allt går så fort där borta, man är stressad och pulsen går i en väldans fart hela tiden. Och sen då? Vad blir det nu? Jag har iaf tagit en långpromenad nu när jag kom hem, så det känns bättre ;) softat ner ett par grader !
nästa helg planerar vi iaf party efter, så det aldrig tar slut på all showtime.
Åke var söt och trillade av scenen, nästan...73439-125
Johnny lekte La dolce vita
Per tror han är en hårdrockare
Tösernas loge verkar ha lite mer fart än våran...
Själv så snurrar vi på åt olika varv hela tiden,
men hej va de går !

73439-126showtime

73439-124dags igen nu då... ska bara... sova lite först :D kan behövas efter inatt/imorse

Nattis

Sådärja. Nerverna har lagt sig ännu lite mer. Skakningarna har försvunnit. Nu ska ja krypa till kojs å kolla lite Bevvan. Inatt kommer jag iaf sova gudomligt skönt känner jag, första gången på länge.
Sen blir de upp tidigit imorrn för att åka in till stan å äta lunch med väninnorna. Mys! Fira ellis också.

puss, natt, blomma.

IT´S OOOOVER! The big premiär .


puuuh. så var det äntligen gjort. alla spänningar släppt (nåja, nästan alla) och vi har haft vår premiär. Jag tror det gick bra för dom allra flesta, skumt för å va premiär. Kommer säkert dom andra föreställningarna gå åt skogen istället. nej men, imorrn är en ny dag iag. Försöker värva lite kompisar så de blir fullt imorrn också! kom å titta vetja!

     
1. Inledning
2. Dressed for Succes
3. Fi
4. Blommor o tacksång

3-part!

Thank God for 3-part-samtal. Det kan lösa många problem... hoppas jag!


Genrep

Idag var det alltså dags för genrep. Jag visste att jag hade jättemkt att göra men ändå sov jag/gick i nattsärken till halv 5 då mor och far kom hem och det var dags att och till farmor å äta mat!
Halv 7 skulle vi va i Folkets hus och klockan 6 kommer jag på hos farmor att jag har en massa kläder att leta fram plus bränna en skiva! Va gjorde jag av den här dan? Carpe diem... ehmm.

Genrepet gick hursomhelst bra måste ja säga. Alla kommentarer var jättepositiva och dom va riktigt imponerade även om vi själva vet att vi kan mkt bättre ;P Gäller bara å komma ihåg allt. Vi insåg även att vi inte kommer få en enda lugn stund i 2a akten. Shiiiet alltså. Det blir spännande ;)
Imorrn bestämde vi oss för en revyfri dag. Fast nog blir det lite övning hemma. Imorrn kväll ska iaf David å Maria bjuda ut mig på mat. GOTTTTT! Oxfilé med gorgonzolapasta here I come.


Föresten. Visst har vi ingen snö men ikväll kunde man ju gärna åka skridskor på gatan... körde hem från revyn och herregud va de slirade. I Risäterbacken hade 2 bilar kört av så ja tänkte seriöst stanna och be pappa gå ner och köra hem oss! haha. men ja körde ungefär 20 km/h och nu sitter jag här :D Lilla biten från bilen till huset kunde man inte ens lyfta fötterna. Det var bara att glida fram, annars skulle jag druttat.
Var väl allt för idag. So long.

lite försenat - nyår i bilder!

73439-115
Vi började hos Carl, han lagade mat åt oss.
73439-116
Sen åt vi
73439-117
Efter maten mös vi
73439-118
På tolvslaget hade vi kommit till Mölnbacka
73439-119
Å sen sa jag o Matte hejdå

so fucking tired

giiish! vilken dag. mina vader och fötter vet inte vart dom ska ta vägen så ont har dom. Många timmar på stan resulterade i många kassar revykläder. till forshaga dans dans ångest. sista takterna gjorde rent ut sagt ont i själen att göra :P
hem en snabbis, få i sig lite man och duscha sig fräsch. folkets hus dryga 3 timmar å nu sitter jag här och styr klart låtarna tills imorrn! GAAAH, imorrn är det genrep. FATTA?

2006

Januari: Första timmarna av året 2006 intogs tillsammans med Anna-Ida på Stora torget, Karlstad. Ganska lyckat... Ett jullov som jag minns väldigt lugnt och som avslutades med en liten trip till Göteborg med David där det shoppades. Fick även ett besök av svt-värmland som gjorde ett reportage om mig och mina drömma, spännande ;) Den 10:onde fyllde pappa år och jag fick en kusin, Edvid!

Februari: Det som inte fick hända hände, en mycket kär vän som visste allt om mig och lite till, ömsesidigt, dog. Denna månad är mest som en dimma men det var ändå otroligt skönt med alla vänner som man kunde dela allt med. Man förstod vad som betydde. Jag hann även med att fylla 18 mitt i allt. Dagen firades med massa släkt och dagen efter var hela klassen här på dagen och på kvällen alla kära kompisar från Deje. Toppenhelg! Som present fick jag och tvilling en helg på ett lyxspa vilket verkligen behövdes.

Mars: I början av Mars fyllde David och Carl 18. Jag gjorde en miniresa till Gullspång för första gången. Intressant. Det va melodifestivaler varje helg och jag åkte för första gången skidor i Sunne, vilket förövrigt blev den enda skid"resan" detta år. Annars innehöll kvällarna mest film hos diverse personer.

April: Första festerna sen, jag tror nyår, kom. Vi åkte till Stockholm med klassen. Riksdagen, shoppingrunda och en titt på Hey Baberiba hann vi med. Det var påsk i Eskilstuna och kusin Edvin döptes i Jönköping. FÄRJESTAD TOG SM-GULD å det sågs hemma hos Pettersson innan firning på torget blev. På lovet tog jag och Linda en trip till Sthlm där det blev oerhört mycket shopping och utgång inklusive världsgod mat på Hardrock Café. Sista April meaning Valborg. Dejes största händelse och vi hade 18årskalas hos Linda. Det kunde blivit succé men ack så fel vi tog oss.

Maj: Början av Maj var soft med årets första grillning och årets första picknick. Varmt och skönt! Det var väl då vi skippade våren och gick direkt på vintern om jag inte misstar mig? I slutet av månaden tog vi farväl av våra kära fiskekillar som vi umgåtts mer eller mindre med i 3 år. En annan mkt trevlig fest(förfest) som vi inte kommer ihåg så mycket ifrån var hos Malin. Den tackar vi för.

Juni: Bror gick ur 9an och vi sa farväl till SPM2. Skolavslutning 06 slog ju inte direkt 05 men alltid trevligt att umgås med dom man gillar mest. Mitten av Juni kan det inte hänt så mkt och det måste varit dåligt väder för jag kommer då inte ihåg nånting. Midsommar firades iaf först i stugan och sen hos Carl, nyktert. Ingen trevlig upplevelse. När några få dagar återstod åkte jag med mor, kusin och faster till underbara Barcelona. Där fick vi massor av sol, många shoppingkassar och magarna fyllda med utsökt mat. Mkt trevliga dagar.

Juli: Vi tog med oss solen hem från Barcelona så många dagar tillbringades med Eleonor vid Skivtjärn eller med familjen vid stugan. En av månadersnas händelser var när Martina kom hem efter en årslång vistelse i Brasilien. Överraskningsparty så det skrek om det ! Annat party som skrek om sig var det hos Jennifer. Världsbäst!!! Jag och Sandra gjorde slag i våra drömmar och tältade på Storön 2 nätter. Mycket minnesvärt var bävrarna som höll oss vakna hela nätterna. På dagarna sov vi mest. Michaela och Pär fyllde 18 och det var FEEEST! Jag fick inte segla någon Ostindiefarare denna sommarn heller men däremot en liten tur på Vänern fick det bli med övernattning i båt vid en fin liten ö. Mys. Månaden avslutades på Västkusten, mest vid Orust. Ohoo vilka sköna dagar.

Augusti: Inleddes med Anna-Idas hemkomst från USA och Hamnfestivalen. Rätt skoj. I mitten av månaden pluggades det körkortsteori väääldigt intensivt, och det gick vägen! (ordvits). Anna-Ida fyllde 18, grill hos henne och alla som va där fick en varsin låt med sitt namn. Kommer jag ihåg rätt blev det många sköna hemmakvällar med film hos vänner även denna månad. Skolan började igen med mååånga mer elever och det medförde hårdare regler. Not like. Vi insåg iaf ganska snart att vi har ett fruktansvärt slappt läsår framför oss. "Hinner" knappt ses.

September: Första September var det 18årskalas hos Matte. Jättetrevligt. Dagarna gick och det var mest planering inför den STORA resan. Men först fyllde även Sandra 18 år. Hon fick spegel och ett "bra-att-ha-kit" till resan. Och 18 september gav vi oss iväg. Till Stockholm, Till Arlanda, Till Larnaca, Till Ayia Napa. TILL CYPERN. Vilket underbar vecka. Bara jag och Sandra. Själv där neri. Allt började jättebra när jag halvnaken öppnar dörren för världens snyggaste kille från GG. Hur skulle jag veta va de var för folk som knackar på hotelldörren?! Vi bodde iaf vid världens finaste poolområde där det var efterfest (reagge) långt in på morgonen varje dag. Vi fick finska väninnor, vi fick pojkvänner, vi fick inga könssjukdomar, jag fick stukad fot, vi fick mkt mkt god mat, vi fick dela toalett! Please rewind.

Oktober: Här har jag faktiskt väldigt få minnen. Men jag var iaf iväg på en trip till Stockholm med familjen och då hade jag öroninflammation. Mkt otrevligt. Ursäkta om jag glömt något stort. Det var säkert mest tv och mat som gällde :P

November: Det var höstlov. Jag hade besök. Malin och bror fyllde år. Det var vääärldens roligaste studentfest på K6. Förfesten hos A-I var inte heller dum. Det var Europekonsert, jag och Sandra rockade. Det var birthdayparty hos Malin och det rockade också ^^. (Smekminhandled-uttrycket infördes denna månad) Jag och Berg sökte till spexet men eftersom vi tydligen hellre ville vara med i rekvisitagruppen och faktiskt var väldigt oseriösa så kom vi inte med. Tur att man har en revy att öva på istället. Ni ska nog få se vad seriös jag är!!! MORR! Jag styrde dessutom halkbanan den 24:e.

December: Hela december väntade man på snö för att få lite julkänsla. Nu vet vi ju att den aldrig kom. Det kanske var därför jag inte hade köpt en enda julklapp fören bara några dagar innan aftonen. Men snön var iaf väldigt snäll och väntade på att jag skulle ta körkort (Körkort innan snön var ju målet) 11 december, Eleonor 18årsdag, intogs det på. December gick otroligt fort men det har hunnits med Lussevaka hos Ehlin. Litte party. "Mycket" dansträning. och lite skola. Julafton tillbringades hos mormor sen hos farmor sen här. och alla åker runt som galningar. Mellandagarna var fullspäckade med släktaktiviteter and I liked it! Nyår innebar middag med 88gänget (THE MIDSUMMERGANG majnus some girls) hos Carl och sedan fest uppe i Mölnbacka där folket får plus men musiken får minus.