Helg på ingång!Goooooooooodkväll.

Har egentligen inget att säga. Känner bara att jag måste hålla denna bloggen vid liv.
Kanske ska köra på lite kortare inlägg men oftare? Hmm..
Imorrn är det FREDAG :D Känner på mig att den här helgen kommer bli toppen. Kan ju inte börja bättre än med en födelsedagsutgång imorgon och Broadway lördag dag!


Hur är eran helg?
PUSS

DAGENS GLASS!


Hmmm. Min nya grej här i landet är ju verkligen glass. Sverigefavoriterna var ju choklad och chips. Men choklad finns det ingen god här och chipsen gåre sådär med. Så det är alltså glass som gäller!

Idag var jag i affären och hittade en ny Ben&Jerryssmak. KANELBULLE :D:D HUUUUR god som helst. Det är typ bulldegsbitar i och kanel å grejs.

Japp. Det var dagens ;)

hejhej


 Hmm, den här sidan var... intressant

http://www.essential-architecture.com/tunick/tunick.htm


Vet inte om ja gillar eller inte!

You smell bad Sara


Sitter och diggar till Takida! Lyssnar igenom tracks som gick idag. Tacka Sverige för Public Service - SVT och SR! :P Lyssnade på fotbollen som gick förut idag och sen tittar jag på Svensson Svensson och Avenyprogrammet på svt ;D ;D Men IDOL vore...
Har iaf hittat motsvarigheten till Bonde söker fru här. Eller det börjar i veckan haha, tjejer som åker ut till en Ranch i sydusa.. typ :S kanske nåt att se!

Ikväll har jag varit barnvakt. Jag hade världens huvudvärk så det va inte så kul men det gick väl gaanska smärtfritt ändå. När Jason skulle sova låg jag bredvid honom i sängen så luta han sig mot mig men så satte han sig plötsligt upp "YOU SMELL BAD" "HAHA, Whoot? Thanks J" "NO, I said you smell BAD" Alltid kul att höra :P Men tror det berodde på att jag hade en klänning som jag fick från Sverige igår på posten. Så den luktar inte deras tvättmedel osv än. HOPPAS iaf att det va därför. hahaha.

Imorrn ska ja in till The City och shoppa gärnet. Det har varit dåligt på den fronten så hoppas på bättre lycka imorrn. Jobbigt när man vill men det inte går. haha.

Vad har ni få som fortfarande läser min blogg gjort i helgen? Ni börjar väl vakna strax? haha.

Godkväll!Vilken dålig bloggare jag blivit. Är det nån som bryr sig? Antal Läsare sjunker sjuuukt fort när man inte uppdaterar..
Har precis kommit hem från en kväll med Rebecka. Vi var på lyxkinarestaurang. Haha och sen va vi på starbucks och sen va vi på Shoprite. Så en helkväll alltså...
På fredag är jag sugen på utgång! Hur nu det kommer funka. Försöka komma in på 21 eller gå in på 18 och få en stor skylt som skriker att du är minderårig. Eeeh, hur kul är det :D haha. På lördag ska jag va barnvakt så då blir det lugnt. Funderar på att ta dom till bion så slipper jag fundera ut massa aktiviteter här hemma. hahaha.
Söndag åker vi nog in till The city. Måste försöka träffa min tyska vän och hennes gang också. Vi var lite trötta på att prata vårt egna språk så vi tänkte blanda oss lite. hehe.

Wellwell, jag har en egen dator numera :D Så glad för det. Och speciellt för åäö!!!
Imorrn blir det att hitaa på ngt med jennifer. jag är sugen på att gå till Maggie moos och äta glass. Dom blandar ihop glassen med toppingen som kan vara allt från gelebjörnar till flingor eller jordnötssmör. Alltid lika spännande!

Ha det bra allihopa. det ska jag försöka med iaf. hejhej

hahahhaha!

Snacka om att jag och pappan blev forvanade nar lilla Jason nyss skrek Bitch till sin brorsa.

Your such a son of a bitch springer han omkring och sager. Tycker han ar jatterolig.


hahahahahhaha. det tycker jag ocksa :P Men det far jag ju tyvarr inte visa. Nej nu drog pappan upp honom pa rummet. Det ar ju anda sangdags. hahaha, Jag och Ethan sitter och skrattar at honom.
Kul kvall. Killkvall!

Haaalla dar!


Ser att det fortfarande ar folk som kikar in har da och da sa kande att jag maste skriva lite.

Allt ar bra har. Har lite upp och nedgangar men idag ar allt hur bra som helst. Mamman ar bortrest 3 dagar vilket innebar att jag i princip kan gora vad jag vill.
Idag blir det att luncha med mormorn och hon ska kopa ett strykjarn at mig. Sjalv tankte jag kopa en DVD-box att ploja igenom under hosten. Ar sugen pa Entourage men vet inte vilka sasonger jag sett?:S


Jaja, har lite grejer att gora. Skriver mer en annan gang! PUSSS