Well, mysig eftermiddag :D

Kändes rätt tungt att ta bussen in till stan igen vid 13. Menmen, vi hade ju faktiskt planerat.  Å på bussen träffade jag Thilda ♥ hur längesen va inte det liksom? Det var mycket trevligt att höra hur livet å planerna går för henne. Träffar ju deras bebis desto mer, Bonzo :D gud så söt!!!

Sen blev det avhopp vid skolan för att joina gruppen - Hedbern å Jacob :P Vi drog in till stan för att göra vårt reportage! Det skulle handla om vinteraccecoarer (ÄH ja kan verkligen inte stava till det ordet, är det rätt? haha). Vi gjorde intervjuer med folk på stan, intervjuer med statyer och sen även med en tjej från Vila och tjejerna som har startat Lilla Ego. Va riktigt trevligt att prata med dom sistnämnda. Dom va väldigt blyga framför kameran men det va så kul å lyssna på dom. jag vill också starta en affär :D Precis som den typ! Fatta va kul de skulle va...

Gruppen hann även med en fika på Rådhuset... det är så trevligt att va me folk från klassen som man inte umgås med så mycket.. man vet ju inte så mycket om dom faktiskt. Vi försökte komma på lite olika sätt att få klassen att umgås mer - fler klassfester å så. Vi kom till slut fram till att hela klassen skulle åka till Ullared och hyra hela stugbyn där å ha ett riktigt partaj! Samtidigt som vi köper billiga julklapps ;D Good one!
Buss hem å där träffade jag Helen. Nu looovade vi varann att träna på söndag. ingen ska festa i helgen heller så då borde vi vara fit for fight on sunday night!


Ikväll äre tv-kväll nr1 som gäller :D Å mor är inte hemma. På kickof nånstans så hon är borta över natten = (ÄR LIKA MED) keeeeeeebab, Piiiiiiizza :D looking forward. Riktigt hungrig nu. blev ju ingen riktigt mat när ja va hemma, bara glass :D men de va gott de med.
hejhej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback