STORMEN KOMMER!

Alltså dom som sa att stormen skulle komma i fredags verkade vara lite tidigt ute... NU är den här. Fatta va de blåser ute eller?! Går ju knappt å gå. Sen att de är typ 20 minusgrader som är ute å blåser gör ju inte saker bättre. usch usch usch! hata.

- Sara du är ingen sån där man vill strula med. Dig vill man gifta sig med. Tur att man har killkompisar som vet vad man ska säga!! :D

Jag känner verkligen för att rensa upp. Rensa en massa. Rensa låtar på datorn. Jag har inte en enda bra låt. Jag ska rensa winamp-listan. Bort bort bort ska dom.

Huuuuu! Nu ska jag tillbringa resten av natten om det så krävs till att hitta åtminstone 5 låtar som jag klarar av att lyssna på. Peace



73439-80
Nästan ett helt år sen. Jag tycker nog inte vi förändrats så mycket. Det är bra.

KYLA!! huuuhu!

Usch va kallt det är. Går runt i fleecertröjor, lager på lager hela dagarna...

Nu har man alltså haft machomannen från Gullspång här på besök några dagar. Mycket trevligt som alltid=) har typ tillbringat 99% av tiden på mitt rum. haha. Nästan iaf. Jag har till och med låtit honom lyssna på mina skivor som är typ 2 år gamla. MYCKET mod krävdes. haha jag måste varit manipulerad av en viss person ända ut i fingerspetsarna då. Förstår inte att jag lyssnade på viss musik och nu hatar jag det mest i världen! An2n. VILKET SKIIIIIIIIT!!!!!!
Hoppas bara inte att jag sjönk allt för lågt i mannens ögon :P
Igår var vi på lunch hos mormor å morfar. Va väldigt trevligt. längesen. Annars var man där minst en gång i veckan å åt. Iaf så tjatade morfar aaaaallt för mycket om båtar och släkten och hans uppväxt med Gotte misstänker jag. (FAN va din morfar kan prata :D) Mormor gjorde också en liten miss. Mitt under maten börjar hon berätta vad hackkorv innehåller. "Nermalda inälver, typ hjärta, njure, lever. Sara ääälskar hackkorv"  TACK mormor. Precis sånt där man vill höra när man äter mat :)

Nu har jag läst igenom alla bloggar. hade tydligen missat en hel del. Även kollat igenom bdb. Hatar bdb :P haha. Ändå måste man ju kolla. Men ja hatar den nog för att ja själv aldrig uppdaterar längre. Men nej. Korttagandet känns inte så hett längre. Kameran KAN det ju bero på kanske.

Ikväll ska ja nog ta mig en helkväll med min hund. Han behövs kammas kammas kammas för han ska klippas på fredag... Förstår inte varför man måste kamma bort alla tovar om han ändå ska klippas. Menmen, de kommer säkert bli snyggt. Hoppas det är nåt kul på tvn som man kan underhålla sig med undertiden.
Hejdå.
På återseende.

Studentfest onsdag - Maskerad

73439-79Partyt på onsdag innebär alltså att man måste klä ut sig! 73439-78
Jag och Ehlin sitter å diskuterar tema som vi kan ha. Jag tycker vi kan satsa på å va coola spioner eller nåt. Känner starkt för att glida runt i solglasögon faktiskt. Ehllan är mer inne på djugeltema. Elefant ville hon visst va...

Gomorron!

73439-77
Nu styr vi baby!

kladdig

usch sitter med massageoljakladdiga fingrar. inte jättegött vid datorn de...
har precis gett mamma en riktigt massagegenomgång. tänkte massera bort en liten (rätt fet) skuld jag har :D De går iaf frammåt...!

JAG HAR LOOOOOOOOV! Det är så gött att bara gå hemma. Inte göra nånting. Inte få panik över att jag måste ta vara på min lediga tid. Den här helgen får faktiskt bli hur soft som helst för resten utav veckan ska jag minnsan ta vara på ;) Party ons, fre, lör!! Födelsedagskalas tors!
Och sen får jag machomannen på besök imorrn och hur länge han stannar, de spörs väl...

så... nu ska jag gå å göra.... ingenting!
På återseende

Softish helg

Eftersom David ställt upp som shoppingstöd för mig i alla år va de väl inte mer än rätt att jag hjälpte honom lite idag :P Gled runt på stan men rätt fort gick de ändå. Byxor på Carlings blev resultatet och värsta flyt med bussen hade vi!

nu kommer snart farmor å farfar på besök. va jättelängesen ja såg dom.. konstigt! Fikamys blir iaf.

Sen städa å tvätta å greja fint på rummet.
jag hatar att ja har så lite pengar just nu :D Nej jag är inte alls suger på utgång, arena eller så. men en bio eller liknade kan ju alltid va mys. HEJHEJ BUDGETLÖRDAGKVÄLL!

BACK IN THE GAME!

Internetlös i flera dagar :((((( huuhuu!!! Men nu är man tillbaka då. hahaha.
Idag tänkte jag bara ta de lugnt hemma men nu blire in till stan me David. Trevligt trevligt :))

Sen hem städa tvätta OSV. Imorrn får man besök.

hejhej

Förändring

Så då sitter man numera med rödbrunt hår, lugg (!!!) och färgade ögonbryn... aaaand I LIKE IT :D
Japp, det blev en riktigt bra klippning. Hon tyckte nog jag var lite mesig. Men det var ändå mitt älskade hår som nu äntligen blivit så långt. men hon tog nästan ingenting på längden och hon övertalade mig till allt hon ville:P

Idag var det bara projektarbete i skolan. Gjorde faktiskt ganska mycket :D Känns så roligt. Sen ringde Sandra o ville ta igen för att hon ställt in dejten igår. Blev mys med chips jordnötter och cider (0.7% som sandra behövde visa leg för hahahah). Men det är ju faktiskt bara lillördag en dag i veckan!
När jag skulle hem råkade bussen ta av en väg för tidigt i Nobelplansrondellen så vi fick oss en ordentlig omväg. Upp på Rud å grejer:D hahahahha.

Nu är klockan halv 6 och ja tänkte gå å lägga mig en timme för sen klockan 7 ska vi iväg på vårat första revymöte! Spännande :) Ska bli roligt å se alla igen. Speciellt Kiosk. hhaha!
Nej vi säger så va?! Godnatt.

I väntans tider...

så nu sitter jag då å väntar på klippning klockan 16.00!!!!! Galet drygt. Amanda, Ida och Jacob underhåller iaf.
Blir väl en trip in till stan snart. Men jag tänkte få konstakt med nån tingvallabrutta som vill göra mig sällskap bara. Men msn och datorn överhuvvetaget är skitkonstigt så de går inte riktigt som ja vill...

Körlektionen imorse gick huur bra som helst :D Kändes så gött. Halkbana here I come liksom :D:D Men NEJ.  Här ska vi inte förvänta oss nåt.. ://
"Då va vi klara med stan då. Landsväg nästa gång" Halkbana please?! Vill liksom komma nånvart annars känns körlektioner som denna ganska meningslösa. jaja, är väl bara att acceptera.


nej nu ska ja försöka styra msn.
På återseende

Schyrre...

Bra avslutning på kvällen?

nej sovgott. hejhej

Bad Sara BAD!

haha de går så fruktansvärt dåligt me den där analysen. Men jag behööver ju faktiskt inte va klar med den idag. Kan ju sitta på torsdag kväll också :) Looking forward!
Så istället har jag sovit gott. Haft ett långt samtal med Sandra i tele. Hennes bror har tydligen tjejer som heter Sandra å Sara. Hmff! Hur kan han? :P hhahah Sen fortsatte jag och Fredda att disktutera läktarkultur. Färjestads klack är ju i "blåsvädret" hoho. Ja tror ja knäckte honom för han ville inte diskutera mer.
Kollat lite på tv och nu funderar jag på vad det ska bli för kvällsmat. Sugen på riktigt goda mackor :D Får försöka styra ihop nåt.

Erotikmässan till helgen dissas.

Imorrn blir det vissa stunder en väldigt hektisk dag och vissa stunder väldigt dryg. Jag har iaf Sandra som ställer upp och passar mig lite och går med mig på fotoutställning på kvällen! Har däremot ett hål mellan 12 och 16 som jag inte riktigt vet hur det ska fyllas. Hoppas på Anna-Ida :)
Klippning är det som gäller klockan 16 iaf. Spännande! Vi diskuterade om man ska komma jättesleten? Gärna osminkad med mörka ringar under ögonen för att före/efter bilder ska bli så effektfull som möjligt. Hmm det spörs:P
Å imorrn är det körlektion också. Det ryktas om att min körlärare är sjuk IGEN!!!!! gaaaah. Han lovade mig att va frisk:p haha. Men jag har inte fått nåt trevligt samtal från skolan och jag har tidigt på morgonen så vi får väl hoppas att han frisknar till... =/
Jennifer tog körkort idag föresten:D Grattis!! MEN nu är det faktiskt min tur tycker ja... VILL VILL VILL!

Nej nu är det mackor, te (the vatten) och tv-mys som gäller.

På återseende.

("tack detsamma, eller vad säger man?") haha


Sådärja

Då va dagens första koll av alla bloggar genomförd :P haha. Jäääävligt nice asså!


Trots att jag var såå säker på att jag skulle sätta mig ner och göra en fucking bildanalys igår blev inget gjort. Men idag SKA(vill) jag bli klar!!!
Ska bara sova lite först ;) Å sen ska ja bara...

Bildanalys

BildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalys
BildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalysBildanalys

okej nu är det bildanalys som gäller. vore så gött att bli färdig med den idag. helt pluggfri hela veckan!!
huuu. NU bliiiiiire Bildanalys!!!!

kort kort kort

Oooh :D Skickade precis iväg en beställning på framkallning av mina foton. Inte framkallat sen i februari så det var en hel del kort. Fler än 200 st!
Så kul. Pyssla, sätta in i album å ramar.

Är inte kort det bästa som finns?
Fast det har blivit riktigt dålig med korttagande på sista tiden. Det är nog för att så många andra tar kort å då känns det dumt om ÄNNU en drar upp ÄNNU en kamera. Men jaa, det får bli lite mer framöver tycker jag...
En ny dig.kamera JA TACK!! Men allra först en beställning!

Myskväll

Igårkväll hade jag Ehlin här på "middag" ;D hon fyllde ju år förra veckan men jag missade firandet så det fick bli lite smått nu istället! Tacopaj, lite filmkollning, idol å godis blev :D haha vi låg som två utslagna i min säng mest hela tiden.
Jäääääääääävligt nice asså!


Å nu är det lördag då.. jag har ställt in Arena så nu är jag helt planlös :/ å folk är sjuka å folk spelar handboll. Hmm, vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Fast det är kanske skönt det med :)
Nej jag har inget vettigt att skriva den här gången heller så hejdå!

Haaaaaaaaaaloo!

Aldrig 20 stycken som hälsar på Ehlin när hon kommer in 32:an! Inte på mig heller för den delen! men patric är det andra saker med :P


nu har vi haft pos. livsstil och då hade vi massage.!! Göttgöttgött..

nu blire me-pro o sen hem.
hej

Torsdag

Rätt go dag!
Blev ingen klippning idag eftersom jag, ehlin å a-i ska va hårmodeller nästa vecka:D Yiha!

Nej nu ska mor ha datorn och jag ska gå å pyssla lite med kort! Hej


På återseende

Dum dum dum

Usch nu är jag på sånt där uselt "nyss-vaknat-efter-sovit-på-dagen-humör".
Insett att jag bokat in mig på bio som vi ändå säkert kommer missa början på PLUS att det är min TV-dag så jag mycket hellre skulle stannat hemma med te å smörgås i soffan.
jaja. Bio kommer bli kul det med=) Efteråt iaf!

Och jag sov bort dom två timmarna jag tänkte jobba med text.kom. =/ det får väl bli inatt eller imorrn förmiddag då istället...


NU hoppas jag verkligen Matte kommer snart för vi kommer missa missa början annars :D

Mmmm!!

Tog precis dom två sista feta tabletterna av min Tikacillin-kur nu! GÖTT att det är slut. Tagit jaa riktigt feta tabletter både morrn å kväl! bläää.


HAHAH kaaan ni gissa vad jag har gjort ikväll? HJÄLPT min bror med Matte A+B! Prov imorrn och jaa jag fattar inte hur jag gjorde det men ja sa faktiskt en hel del bra grejer tycker ja=)
Tack och lov att det numer var frivilligt jag öppnade matteboken. Det känns sååå skönt att inte ha matte. Men ja kan tänka mig att det känns dubbelt så skönt för er i klassen efter att ni läst klart MaC, Och klarat :) good work!


hmm. inte fått en mess eller telefonsamtal på hela dan :( förtom sandra då men henne bad jag! Skicka ett sms till mig :D Å då inte utav sorten som Ehllan fick :S uhhuuu!


nattnatt

Tisdag-Tårta-Tänker

Gaaah! va störande när man nyss skrivit ett långt inlägg och när man publicerar det raderas bara allt :S

förövrigt så hör jag fortfarande ingenting på mitt vänstra öra. Det är också ganska störande.

Idag fyllde Bergiiih år! Det firades som vanligt i SPM3 med tårta, görgo tårta hade hon gjort. Men sen har lärarna tydligen bestämt nya regler och det innebär NOOO FIKA längre!! Whot? Va ska vi nu göra på lektionerna? Inte mackor, inte frukt helst... Känns rätt surt när man har skött sig bra i 2 år också kommer det nya 1or som grisar ner och som gör att ingen får fika... =//

Gamla fikabilder med klassen!


Va bara på en lektion idag; me-ko. Min grupp gjorde en superduperanalys av Ica´s egna varor-reklamen som gick för några år sen. Med den där bra sången!! Haft den på hjärnan hela dagen, haha, mindre kul.
Missade svenskan för tredje gången i rad på grund av körlektion. Den gick iaf väldigt bra men iiingen halkbana än. Vet att jag klarar den men han drog värsta historian om nån som bokat för tidigt och som kom tillbaka å grät för att hon inte klarade den. Tror inte riikkktigt på honom.

På eftermiddagen fortsatte jag å köra lite här hemma och vi åkte upp till stugan där jag var flitig och gjorde min fotouppgift. 24 kort knäpptes av och jag blev riktigt nöjd men jag tror inte jag gjorde alls som jag skulle. Skärpedjup?? hoho?! :D

Sen har jag även ringt 2/3 viktiga samtal den här veckan :P Duktigt. Usch hatar viktiga samtal som man vet att man måste ringa. bara skjuter upp dom. Viktiga samtal! haha va bra å kul det lät!! jag har mycket viktigt för mig faktiskt. T ex ringa till frisören :)

Nej nu ska jag ta å trycka ctrl + a, ctrl + c och sen publicera detta!
På återseende.







Sture-livet

haha det är sjukt men jag följer livet på http://www.stureplan.se/ ! Det är så kul att se vad dom har haft för sig.. hmm :P Det är på samma sätt som att följa M´s blogg. Han och de från Sture verkar inte riktigt fatta att det finns en värld utanför.
Roligast är att läsa Nikis "Dagen-efter" spalt. Där sammanfattar hon alla veckans festdagar, vilka hon träffat osv. Ett litet citat:

"Innan jag hann tänka vidare på vad de kan ha diskuterat så vilt sprang jag in i Filip Tegnér. Han hade en supergul tröja på sig med den roliga texten ”Lyxoutlets – alltid 40-70 procent på alla märkeskläder!”. Filip måste ha varit ironisk, för inte handlar väl han sina superexklusiva kläder på lågprisbutiker? Charmigt skämt var det i alla fall."


haha! nej det får vi verkligen inte hoppas att han gör.

Gå in och läs vettja. Det händer alltid något spännande i Stockholmarnas Sture-värld. Den är inte stor men det händer saker varje vecka... nya bröstförstorningar. tjejer som har samma klänningar. champagne som flödar.... ojojoj


Sthlmsweekend

Så va helgen över och måndag igen.
Helgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig på grund av denna inflammation... usch.
På fredagen blev det bara vila å idol-mys.
Lördagen ut på stan. Jag va inte det minsta laddad för en ordentlig shoppingtur men det gick ganska bra ändå. Spanade och spanade efter BB, specillt vid svampen men fann inte.
På kvällen gick vi ut och åt italienskt. Riktigt riktigt riktigt gott. Och sviinmycket mat!
På söndagen blev det en liten tur till Ikea och sen hem till Lidingö där det blev mat å lite sovning.
Aa, det låter som en helbra helg förutom att jag under dessa aktiviteter varit halvdöv, varit illamående och haft värk i halva ansiktet.
jäääj!!
Sov inge vidare inatt därför tog jag mig en liten sovmorgon, ganska stor ifs.... åkte in till samhällen. å sen vare foto. jag tänkte vägra gå till 5 idag men det behövdes inte för jag fick en hemuppgift. men däremot var jag så trött  när hon gick igenom den så ja kommer inte riktigt ihåg va den handlar om. typ tema "ut/ingång" skärpedjup-vemod-höst  och sen massa inställningar på kameran som jag tänkte att det kan ja göra hemma... eeeeh! HELP???

nej nu hoppas jag mor har fått iordning nån mat. sen blire nog enbart sovning.


(Krya Ehllan) 


"En riktig ordentlig öroninflammation"

haha jag skrev ju igår att ja skulle skaka ur vattnet från öronen efter badhuset. men de va nog inte det som kändes. usch när ja gick å la mig så bara pang började det göra skitont.
inte sovit på hela natten, gråtit för det gjort så ont, sur för att jag aldrig blir frisk.
Så nu har jag precis varit iväg till vårdcentralen(i Fif faktiskt) där gick det undan :P Men hon konstaterade en riktigt ordentlig öroninflammation. Hon kunde inte förstå om jag kunnat sova inatt. Penicellin och högsta doseing av en kombinerad panodil/ipren-dosering rekommenderades. haha JAAA! precis vad jag har önskat mig. Precis vad som behövs i Sthlm... ://

haha det där med listor va verkligen inte min grej. Kursiv stil istället för fet råkade det bli :S men de va inget ja själv gjorde. jaja, det är nerlagt som sagt va!


HEJHEJHEJ

En dagens bild kanske ;D

Spana in http://www.allposters.com/ vettja! Tyvärr är mina väggar hemma redan upptagna av annat. Men blir lätt att shoppa på sig när man får fler väggar att fylla.

73439-73



Listor

okej, jag är inte rikigt något fan av listor. gillar inte sånna där listor alls faktiskt. har aldrig haft en "blogg-lista" på bloggen och jag läser sällan listor folk skriver.
men nu ska jag göra ett undantag. här kommer min första och sista lista, mest för dig Ehlin!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? "von Würtemberg, bägge tillhörande vårt lands mest berömde" (från boken speciell avtalsrätt 1, Köprätt)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Bokhylla

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Time out

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.50 (23.16 visst)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
en skrivare som skriver ut massa grejer. eller hör det till datorn kanske? tja min bror tjatar om hockeymatcher.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Nån timme sen när jag gick till å från bilen för att åka å köpa kebab.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Msn-konversationer?!

8. Vad har du på dig?
Jeans, huvtröja.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
haha jag drömde att jag, sandra å eleonor sov över hos linn gustafsson men linn var inte hemma. å dom väsnades så och jag skämdes inför linns mamma.

10. När skrattade du senast?
Time out på tv nyss

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
ehm, karta, bilder, foton, almanacka

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag hade en väldigt konstig diskussion med en kille på msn förrut. den såg jag väl, eeh ja.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jorå så atteee... nej som jag sa; my first and my last one

14. Vilken var den senaste film du såg?
Lords of dogtown. ooohm kan se om å om igen. så snygg!!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Hus runt om i hela världen. å en ny mössa

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
ehlin fasta i en elvisp.. hm vad kan jag säga för att slå det?! The classic Sara-replik  "Jag säger Tomas för jag kan inte säga pommac" äh, det kanske va för internt...

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? hmm, att vi fick lite ordning på årstiderna igen kanske.


18. Tycker du om att dansa?
Eh Ja?

19. George Bush?
Varför ska han kunna bestämma att Nordkorea inte får ha kärnvapen när han själv har det?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke: Elliot, Jakob
Flicka: Sonja

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? överväga?! Jag SKA bo utomlands

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Det gjorde du bra


Puh! Aldrig mer ;)

keeebab!

yes, en liten kebabtallrik för enkelhetens skull denna torsdags kväll. Satt riiiktigt fint. men nu har ja ont i magen. man ska inte äta fort när magen är helt tom :(

73439-72

Denna är dock från Hawbash nångång förr i tiden. Ikväll kom den från Dejefors. Känns på nåt sätt säkrare att hålla fast vid traditionerna, vi bor ju trots allt i Sverige. Hawbash slår ju dock dejefors riktigt bra om man vill sitta på stället å äta. Och trots Hawbash har sagt att jag ser Trött och Sleten ut gillar jag min granne ändå!


Hahhaha. kebabtallrik slår sthlms-chixens sushi riktigt rejält.
Det är ju liksom jävligt nice med kebab ;D

Klart!

Sådär, då har man gått igenom dagskollen över bloggarna. haha. Nästan ett beroende att kolla in vissa varje dag. lite sjukt...
sen finns det ju en hel del som uppdaterar mer än en gång varje dag så en till titt hinns nog med senare ikväll.
men nu är jag så hungrig så ja snart dööör. mat blir därför. vill ha nå gott. oh, kanske ska man be mor köpa med en kebabtallrik hem ?! ;D skulle smaka de.

Vatten i örat!

Så var det torsdag kväll, IGEN då! Tänk att dagarna alltid bara rullar på som om inget hade hänt...
Imorse väckte A-I mig men sms, schyrre! Sen blev det filmtajm och matmys med mor innan jag begav mig till skolan. Sovmorgon till 13.00. DET duger iaf! hahaha

Tröttig Samhäll men seeen såg vi på me-pro våran stafettfilm!!! hahaha den blev riktigt bra. Många skumma figurer med men riktigt riktigt riktigt bra. Vi får styra en dvd med alla filmer på som Håkan sa. Ett måste innan studenten.
Föresten de kan inte va långt kvar till studenten nu! Höstlov om två veckor ffs :O

 När jag å Hjalle åkte buss hem fråga han mig vad ja skulle göra idag. "joo åka å bada skulle ju va rätt gött" typ 2 minuter senare ringer David å frågar om ja ska me han å Matte å bada!!! hahah, de va ju rätt lagomt bra. Så idag tog vi Davids jungfrutur med bilen bort till hallen å ett riktigt gött bad blev. Dock var det lite för mycke småbarn till en början men det styrde sig :) Matte o David är två bra killar dom!! Schyrre.

73439-71




Nu sitter jag bara å försöker skaka ur allt vatten i öra. jobbigt.

Något bra på tv ikväll?






Beeebis

Mycket lugn och trevlig dag.
Nu på kvällen åkte jag, mor å Maria iväg till dejefors eftersom Camilla(Min forna arbetskamrat) och Marcus(Min forna uppväxtkamrat) fått barn :) En sån söt liten kille!! Visst man brukar säga att alla bebisar är söta, men ja håller inte riktigt med :P Inte om man kollar på bebisarna i Kommunkontakten iaf, hahah. Men Jesper som han ska heta va riiiktigt söt. Å en massa hår hade han redan, å stora blåa ögon.

Nu är det värsta tv-kvällen som gäller.
Bonde söker fru. Alt. Packar o klart(paris) just nu.
Sen börjar entourage (stava?)
Gosford park? (äh kommer inte ihåg va den hette, film iaf)
Helt hysteriskt
Osbournes

Blir mycket på en gång där runt 23-tiden. Blir att prioritera. Blir att spela in.
Blir att ha sovmorgon imorrn! GÖTT.

Återseende.

Sovmorgon

hehe tog en liten day of. ja vaknade och ehlins tårta lockade gryyyymt mycket. jag hade ju varit med å bestämt tillåme. (förlåt ehllan) men, nej. ja hade inte suget att gå långt eller hålla på å byta buss för att sedan sitta själv i skolan för att vänta på en timmes lektion för å sen få åka hem igen. njee.
de blev en väldigt skön sovmorgon.
somnade med hunden i sängen. men när ja vakna va han borta. å han är fortfarande borta. å hans bur är borta. farfar eller nån måste ha brutit sig in å hämtat honom, hoppas ja! haha. jag sover så gött ja :D skulle då inte märka om de börjar brinna eller om det är inbrott. lika bra det!

så nu är klockan 12. frukost känns som det behöver intas. men ja har ingen mjölk :/ å ingen hemma.
just de, kanske ska skriva text-dikterna. de skulle man ju göra när ingen va hemma. men JAG? plugga 1½ innan inlämning? hohohoho.

nej. slut på blogg iaf.
på återseende.

EHLIN 18 år!!!!!!!!!

♥GRAAAAAAAAAATTIS EHLIN!!!!!♥

73439-70

http://eeehlin.blogg.se/


Mrs Miss

Varför måste allt allt allt roligt komma på en å samma gång?! Jag ska som sagt till Stockholm i helgen vilket ska bli jätteroligt. Alltid gött å komma bort och jag gillar Stockholm MEN

ψ
Jag missar tjejmiddag hos Andrea på fredagen.
ψ Jag missar tjejmiddag hos Ehlin på fredagen.
ψ Jag missar utgång med Ehlin som 18åring och massa roligt folk på fredagen.
ψ Jag missar utgång med Andrea som 18åring på lördagen.
ψ Jag missar utgång med HELA VÄRMLAND på lördagen. ("det kommer lätt bli lika mycket folk som på studenten") hmm ja jag vet inte ja...
ψ Jag missar MANDO DIAO.

bläbläblä.

73439-13


Men jag ser fram emot min Stockholmsresa... det gör ja =)

hahaha

hahaha jag vet inte va de va med mig igår riktigt när jag sa att 9.20 bussen var en lagom buss? :D
va huuur trött som helst imorse å va nära å missa den. hmm. ja tycker nog att 11.15 är liiite mer lagom ;)
jag har nog vänt dygnet lite fel. Somnar inte på nätterna men somnar mycket gärna på eftermiddan och kan lätt sova 3-4 timmar. ajrååå! det är inge bra å man mår inte bra efteråt, som nu!

jäjä. lite mer busstjat. imorrn äre problem. komma dit för tidigt? komma dit för sent? komma in till stan, tvingas gå i 3 minuter för att byta buss på EHLINS f ö d e l s e d a g ??? njaa. vet inte riktigt hur det här ska lösa sig. De spörs.


På återseende.

Sms

Föresten....

Tänk vad oerhört glad man blir när man får sms från en helt oväntad person där det står nåt riktigt fint. När man får ett sms från nån som annars aldrig är generös med komplimanger. Då vet man att man betyder.
Man sitter å bara läser smset om å om å om igen...
Tack!

The end

Så var denna måndag äntligen slut! Inge kul nånstans förutom att David tog körkort som sagt var ♥
haha jag tror att jag är gladare än honom. ja va mer nervös iaf! Så ikväll har ja varit hos honom å ätit lite gott. (gått, kiih) hoho. Jag vill oooooockså ha körkort. Å sen vill ja ha julafton.
Men nästan julafton blir till helgen. STOCKHOLM. hiiiiiiiiiiiiiiiii. och för en gångs skull har jag lyckats spara lite av mitt studiebidrag så jag ska nog faktiskt kunna ta å köpa nåt ;) skor, jacka, jeans. jo jag har behov även jag.

Imorrn blire nog ganska soft dag iaf. En lagom sovmorgon så jag kan ta 9.20 bussen. Den är faktiskt väldigt lagom. När man åker 11.20 så hinner man ju gå hemma å  inte göra nånting innan, haha. Helt onödigt ;)

Även fast min förkylning aldrig släpper borde jag väl börja träna också. har några insparade gånger så ja kan nog faktiskt köra pass varje dag den här veckan. Sån TUR jag har. hahahhah. Hoppas Helen, träningspartner är villig.


Åh. föresten såg jag Fråga doktorn förrut (nej jag hade inget annat vettigt för mig) å då iaf va han Rickard Flinga med. Han som sköt sin dotters våldtäktsman.
Man liksom bara måste gilla honom. Även om han verkar rätt väldigt bra speciell så neee. Han offrade verkligen hela sitt liv för sin dotter. Å hon vet väl knappt om det va?! Har för mig att dom har kontakt men han har inte berättat för henne varför han satt inne? Tänk vilket livsöde...
Intressant man!


Okej, inlägg med väldigt mycket olika saker men mycket som rör sig i huvvet just nu!
Nu blire iaf Kalla Fötter. OH! Bäst :D

Uhhuuu!

Vilken dryg och slitsam skoldag :P  Idag va fotot inte särskilt kul. Va i labbet hela tiden. De borde väl varit kul men njee jag va bara sliten o de gick dåligt.

David har fått körkort:D Så nu ska vi till honom .skriver sen puss

Ouuughf!

KLAR!!! KLAR med texten. Jag gjorde som han som lura in mig på Yasar Kemal sa, ljög lite. Det går alltid bättre då ;)

Nu ska ja bara plugga in texten också. Men de kommer nog gå fint, med mitt minne ;D




♥Parlamentet och Sopranos. SÖNDAGKVÄLL!!! ♥

CP CP CP CP

TUR att jag valde en sån bra författare som det finns så mycket information om. Okej SVENSK information om. Finns nada. Lite mer på engelska dåra. Men det är värsta cp-svåra texterna.
TUR att Erin finns. Å Björn då, han bor ändå i Australien och pratar engelska varje dag. Han kan en del han med :)

Gomorron

Ja ungefär iaf. Tog mig ur sängen för 5 minuter sen. Men då har jag faktistk hunnit med att läsa över 50 sidor i min bok, titta på dom bästa från idol plus Folktoppen. Utan att behöva lämna mitt rum :D så bra!

Denna dag skall jag enbart ägna åt svenskaplugg. huuh! Har 5minutersanförande imorrn och jag har inte börjat det minsta på att skriva vad jag ska säga. Så det får bli nu. Undra om boken också skulle va utläst? Har väl en sisodär 250 sidor kvar... errrm!
Men det löööööööööser sig, det gör det alltid :D
Förutom denna svenskauppgift som hägrar tycker jag vi har det hur soft som helst i skolan just nu. Vissa tycker visst tvärtom och stressar upp sig för prov som vi ska ha om typ 2 månader.. eeh. Och jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta så, eller ja. Ta å lugna ner er lite va! Det mår alla bättre av.

åh nu är solen framme igen ://



nej, nu ska jag va seriös. tjaaara!

Killkväll!

Ja om det var en renodlad tjejkväll igår var det motsatsen idag.
Bowlingen ställdes som sagt va in. Jag och Matte begav oss därför till våran kära krog uppe i Deje för att se fotbollen och ta en cola! I bilen på väg dit pratade vi vilt å brett om hur mycket sverige kommer förlora å att dom inte hade en chans. MAX oavgjort. Tänk va GÖTT å ha så fel ibland. 2 fucking härligt 0 :D:D Shiet va gött. Elmander är kung och vi älskar dig.
Okej, pizzan är godare på Dejefors så fast vi befann oss på en pizza ringde vi å beställde pizza från andra sidan älven. haha. Sedan åkte vi hem till Carl där även David var å vi 4 tittade på movie.
Trevlig trevlig mycket trevlig kväll.
Killar är allt bra att umgås med.

Nej usch nu är jag så trött att jag knappt ser vad ja skriver. Säng blir.

Never make a pretty woman your wife

Eyy!
Igår när jag kom hem från Linda blev det sängen bums. så trött så trött. sen vaknade jag vid halv 3 å va jättepigg. Dumt de där å lägga sig för tidigt...
Gårkvällen va iaf väldigt bra. Hur mycke mat som helst å idol där iofs absolut fel person åkte ut men rätt person är ju kvar så:D

Idag kom sandra hit lite å sen åkte vi till hallen där vi såg en dålig och dryg dam-match. förlorade väl med ungefär 20 mål... =/
Sen lite fika hos farmor å nu sitter jag här å försöker styra kvällen. Det går väl sådär; vi tänkte bowla men fanns ingen bana förrns 23.00. Liite sent tyckte vi. Men nu blire nog deg å film förmodligen. Duger väl det också..

Hejrå

Jäääjj, hungrig

Nu styrs snart Linda. Tacokväll och Idol. Som fööörr i vala! Innan alkohol och andra vuxengrejer blandades in :P haha.
Jag får köra för mamma ska va full ikväll sa hon. Anton, bror, vill ha en alkolist till mor. OKEJ??? Ska iaf hämta Michaela så hon slipper gå i regnet. Schyrre va?!

Nej nu är jag så hungrig så jag dööör. Maten är klar när vi kommer. DET är bra!


ooooh i wish i was a punkrocker with flowers in my hair.





Back in the days så att säga :P Before alkohol och tacos!



Höstmys

Okej, visst är det inte jääätteroligt när man ligger i soffan varm å go med dunisar på sig å man ser regnet ösa ner utanför å man vet att man måste gå ut med hunden.
Men så fort man har kommit ut, förutsatt att man har mössa halsduk vantar OCH så vidare på sig så är det ju gudomligt härligt :D
Detta kallar jag höst. Å de är så gött. Kan gå hur länge som helst. Tills jag blir blöt in på kroppen, då har ja gått för långt. Men de är riktigt jobbigt när det är sol å regn om vartannat. Jag gillar inte riktigt efter regn kommer solsken för det är bara så jobbigt :S man vet inte hur man ska klä sig å nej. ja kan inte ställa om mig så fort.
Sol på hösten är föresten rätt jobbigt hela tiden. För det är för varmt för att gå med jacka men för kallt utan.

NEJ, mer regnig höst åt folket!!!

Fredaaaaaaaaaaaaaaaag

Yääää. nu äre äntligen fredag igen!
Positiv livsstil är avklarad å nu äre bara lite soft mediaproduktion som är kvar.
På livsstilen bowlade vi. Kristin slog mig med några ynka poäng men ja tyckte de gick rätt bra ändå :D Bra att ladda upp lite inför imorrn... ^^
Sen fikade vi också. men de va bara vi i spm3 som digga de där verkade som. haha vi va dom enda som duka upp fika. men då hade vi de bäst också tror ja...

jaaa, nu har ja lång rast:D Lasangen hade blivit bättre i år iaf. HEJHEJ


Yummiiie

Mor har precis bakat bullar. Nåndag försent bara ;) men de gör då inget... guu va gott det är med nybakta bullar å kall mjölk. Bättre?


Idag hare vart rätt soft. Började 1 men åkte in lite tidigare för å styra klart vår film. Skitbra blev den enligt oss. Sen äre en annan sak om nån förstår vad som händer :P jäääjä

Sen vare en tröttsam samhällslektion, som vanligt. Å sista lektionen var en låånglång textkommunikation. Men dom lektionerna är iaf lite roliga. I like anita.

Oh, nu ringer de...


Gotte är tydligen sugen på tacopaj igen. Välkommen!

cypern


Jo jag o Sandra åkte ju som sagt var till Cypern för 2 veckor sen. Känns som man borde nämna något om det. nu när man har fått lite distans till det vill ja verkligen jäääättegärna tillbaka. jag insgå inte där nere va kul vi faktiskt hade. Å sista dagarna blev vi sjuka å ville bara hem så slutet va kanske inte jättebra. usch vilken jobbig hemresa det var!

Nej det går inte att skriva om det här. Precis samma sak som när folk frågar. "Hur var det i Cypern?" Jootack, svarar jag. Det var bra.
Torrt svar. Egentligen bubblar jag av intryck, händelser, personer och minnen som jag bara vill skrika ut och berätta om. Men det känns som att det är allt för mycket och istället kommer ingenting ut.
Så äh, cypernveckan får gå i graven med oss, SS-flickorna och de som delade veckan med oss; Häänah, Cathi, Scott, Jonas, Kingen, Skåningarna-Filip, Robbie Williams, Peter+Ulricehamn, GG, Norgetjejerna som faktiskt var från Dalarna, mormor och morfar plus alla andra som man konverserat med. Galet va bäst ni var.
73439-65



Kanelbullens dag

Kanelbullens dag, den är rätt stor egentligen. betyder mycket osv.
Iaf har jag iaf ätit 1! bulle+liten dricka=10 kr @ ÄG! De va rätt gött foktist.
Sen har jag jobbat projekt me Anna-Ida. Vi har fått Ola å Håkan som handledare, kan de bli bättre? Å det går faktiskt riktigt bra för oss för övrigt också. Känns som vi har kommit rätt långt iaf. Idag tog vi tag i en stor bit, Indesign. Mycket man kommer ihåg från 2:an? njeee....

Efter projektarbetet gick jag hem till Sandra som var sjuk. Hon fick hallonsaft av mig. Sånt gör riktiga kompisar. det vet vi :)
Krya.


Nej nu ska ja åka till hallen! Hääraa

nå, 3 inlägg på en kväll

duger ehlin?

men nej, åååh. :( taskigt humör nu. en kompis kompis har dött, självmord. inte nåt som piggar upp direkt. flashbacks... man vet inte vad man ska säga, eller hur man kan trösta, eller om man ens ska prata. hur ska man veta vad som är bäst? det går väl kanske inte att veta.


nej nu ska ja lägga mig å titta på film å drömma om morgondagen som enbart kommer bestå av fika, sol å bad :)
På återseende.

Efterfesten

Efterfestens bilder på deras startsida är ju helt äckliga och vulgära. Ta BORT BORT BORT!!!!
Annars blire nog en liten paus från den sidan också ;)

Okej, dags att bli seriös

Mm, nu får de väl bli lite skärpning här. Men man behöver små pauser här i livet. (Internet) Bilddagboken kan stå för The big paus! :P Känns gött va.

Så var det tisdag idag, jaha. I skolan var det Meko till en början och för en gångs skull fick vi göra något istället för att bara lyssna på en lite seg Ola. Trevligt också med nya grupper. Annars blir det lätt att alla bara håller med varandra och man vet redan hur alla andra tycker. Mer diskussion med nytt folk=Bättre resultat, tror jag. Okej ibland(oftast) är det huuur gött som helst o va me dom man verkligen känner men idag kändes det bra med ny grupp.
haha oj vilken analys. Men vi prata rätt mycke om det i gruppen. Inte enbart mina egna funderingar;)

Sen var det äckellunch. Köttkorv. haha namnet till å börja med, va brukar det vara i korv om inte kött? Sen att korven inte dirket hade någon speciell färg utan mest bara var trist var riktigt motbjudande. Nej Kexchoklad blev istället. haha alla smörgåsar och bullar var slutsålda i kafeterian. Konstigt?!?
Imorrn är det ju föresten Kanelbullensdag. Det måste ju bara firas!!

En 5-minutersvisit på svenskan och sen är jag så jätteglad att jag å Ehlin för det mesta känner samma sak; vi skiter i detta och gör det senare!
Vi sket i svenskan och åkte in till stan. Ösregn!!! TUR att Ehllen har paraply. Jag fick även en fin FFRI(fina flickor röker inte)-pin av Ehlin som hon beställt av allas våran blondinbella♥
Förvirrat i Mitt i City ett tag när vi sprang mellan Intersport, Team Sportia och en bankomat men det löste sig efter några timmar iaf. haha. Även en liten kompensation för den äckliga lunchen intogs på Wayne´s. Pastasallad o kyckling i världens godaste sås.


Ja, den här dagen kan nog räknas som en ganska bra dag. haha. På återseende.

Måndag

Hej Ehlin