Kebab vs Gyros


Sitter och pratar med Eleonor på msn och vi snackar keeeebab! Det är ju så gött. Massvis med sås ska det vara så att pomme fritsen drunknar. Rödlök, tomat, gurka. Också massa kött ;) Idag ska vi beställa från Dinern och det är där jag får mitt substitut till kebab (eftersom det inte verkar finnas här) - GYROS!

Längtar!



Nu går vi alla in på
Eleonors blogg och kollar hennes nya frilla :D OKej?

Sms!


Jag använder ju inte min svenska mobil här men har den ändå alltid igång eftersom jag vill ha det alarmet på morgonen. Får ju typ aldrig sms men idag hörrni - ja då har jag fått 2!
- Jag kommer gärna hem till dig Marta innan hockeyn ;)
- Nej jag kallar mig inte för Mispa på Match.com

Poliser med munkar - såklart!


Nu har jag preciss kommit hem från en liten kvällsdate med Rebecka. Hon letade efter gulligullklistermärken till sin pojkvän (alla ♥s dag snaaart) så vi började på en leksaksaffär men hittade inget vettigt. Sen åkte vi till Wendys (dom kör med Pipp Långstrump fast kille i sin reklam) där Rebecka åt. Mataffärn där chips köptes till mig och hon hittade äntligen sina klistermärken. Vi avslutade hela rundan med Dunkin Donut där jag fick min blueberrybagel. Hängde lite med några poliser som självklart åt munkar ;D

Nu ska jag titta på ett nytt program som heter The moment of truth. Vet inte om jag skrivit om det förut men det är iaf ett program där man måste svara på massa pinsamma och svåra frågor om sig själv. Självklart ingår en lögndetektor. Man vinner massa pengar om man svarar rätt å blablabla. Inte direkt djupt men underhållande så här en onsdagskväll när man inte har Gossip Girl längre.

Får se om jag bloggar något mera. Annars - Godnatt!

Sjuka människor!

 
image529

Denna kvinnan är just nu gäst på Oprah!
Hon är ju helt sjuk.
Typ får tjippa efter andan mellan varje ord. Det verkar lite jobbigt.
Hon har fött 3 barn.
Alltså det ser ju inte normalt ut på den här bilden men hon ser ännu sjukare ut i profil för alla hennes organ ligger i buken eller vad det nu heter! Så det sticker liksom ut jättemycket precis under midjan.

Nej jag behöver väl inte säga så mkt mer om henne. Tror bilden säger sitt?
Nu blir ja upphämtad av Reb. Ha en bra kväll.
Pusspuss


Väderrapport


Åhh! Det som var så grått, regnigt och mysigt imorse! Nu är det klarblå himmel och sol. Aja då får man ju använda solglajjor iaf. Nu blir skolan. Pussss!

Fear Factor live!



Här är en liten bit av den showen vi var på i Florida.
Unviversal Studios!

Ajajaj!


Jag har köpt ett nytt läppbalsam/lisyl/chap stick som jag precis smetade på mig. Men AJ AJ AJ vad ont det gör. A-I och Ehlin om några vet väl vad känslig mina läppar är för starka saker så då kan ni tänka mig nu. Hahaa. Får verkligen hoppas det hjälper! Hittills har jag bara hittat dåliga grejer för läpparna. Får nog be familjen köpa med några Labello när dom kommer  - det är grejer det! Hihi. Hoppas bara inte det är sån där Lim plumber, har hört att det också ska sticka så här, för då kommer jag väl se ut som nån annan Blondinbella snart? Nej ingen expandsion för mina läppar tack!

Good morning menu


Ibland blir man lite snopen. När man är van vid att vakna några gånger per natt (och gilla läget - alltså somna om fort igen) är det väldigt konstigt när man vaknar och klockan ska ringa om 5 min. Det hände idag. Och jag fick panik. Vad har jag gjort med min natt? Kändes helt bortkastad. Det bästa med att sova är väl ändå att vakna och somna om?

Det regnar så härligt idag. Efter att jag lämnat Jason vid bussen stod jag ute en lång stund. Hade jag varit hemma hade jag gått en promenad (gärna med Ehlin eller Sandra) men här anses det vara... konstigt (!) att vara utomhus när det regnar. Och inte vill jag vara konstig inte :P

Nu ska jag nog slumra lite om jag kan. Sedan väntar the college.


image528

Godnatt jorden runt!


image527
Jag älskar mina rosa solglasögon. Syns det?

Nu är det dags för mig att säga godnatt. Hoppas att alla där hemma i Sverige redan sover, vissa kanske redan är på väg upp? Hjalle brukar ha en tendens att logga in när jag loggar ur. Till alla amerikanare vill jag bara säga Niiiighttime!

Människans bästa älskare?


Hittade just länk till den här sidan på Hibb´s blogg.

Alltså - SERIÖST???

image526

Tisdag tjugonionde januari tvåtusenåtta


Dåligt med uppdatering idag. Varför vet jag inte för ja har inte gjort något speciellt...
Var med Jason på basketträning nyss och det är rätt kul. Dels för att 5-åringar är väldigt söta när dom jagar bollar och dels för att tränarna är heeeelt okej ;D
Idag fick Jason ett gult kort hem från skolan. Det innebär att man har gjort något dåligt och blivit varnad. Får man ett rött är det rektorn som gäller. Han har börjat slåss jättemycket. Förstår inte riktigt gränser mellan lek och allvar och det var väl det som hade hänt i skolan idag. Så jag, Elyse och Andy hade precis ett jätteseriöst samtal med honom. Åååh vad jag hatar seriösa samtal. Alla sitter och stirrar på en. Led med honom. Menmen... något måste man ju göra för att sätta stopp på det!

Imorrn är det lektion igen så jag ska plugga nu. Tur för mig att jag tycker det är någorlunda interssant och att jag känner igen det mesta. Annars hade engelskan tagit emot!

Syns.

Kvinna att inte gilla



image525

What´s up with this woman? Igår intervjuade hon kändisarna på röda mattan och beeeerömde och berättade om alla BEDÅRANDE klänningar som bars. Nu sitter hon i ett program och dissar allt och alla som aldrig förr. Vad har hon att komma med liksom? va va va? Nej Debbie Matenopoulos är ingen favvo hos mig!


Haha. Det ÄR kul att dissa folk.

Goa gubbar!


Nu har två av mina fina killkompisar lämnat sina hem. En för lumpen i Skövde och en för en resa på obestämd tid i Sydamerika. Jag kommer sakna dom. Även fast jag inte kommer träffa dom mindre nu än jag gjort dom senaste månaderna så är dom ju inte hemma i tryggheten längre :$ Men man får väl bara önska dom all lycka :D

image523

image524

Bajsmannen strikes again!


Han har gjort det förut. Han gör det igen.
Some clues...

... han blev en gång så arg att han bajsade på sig.
... han har gång på gång på gång bajsat på sig för att han "inte hann".
... han har bajsat på sig i skolan.
... förrförra veckan veckan bajsade han vindruvor över hela badrummet. På golvet, på väggen, i byxan men faktiskt också i toaletten!

Idag gjorde han det i badkaret. Badkaret var fyllt av vatten.

Vem är han?

Till Jennifer!

'

hahahah. Det fanns en vääääldigt snygg kille i filmen jag snackade om i föregående inlägg ;)

Meet the spartans!


I lördags när jag var i Marlboro skulle jag, Jennifer och två andra tjejer gå på bio. Vi velade rätt länge men sen började jag och Jen berätta för dom andra om en film som hette Meet the (nånting) och den handlade om en kille som kom hem till sin familj för första gången på länge. Vi bestämde oss till slut för denna men när första sekunden av bion kommer igång vänder sig Jennifer till mig och utbrister: VI ÄR PÅ FEL FILM! hahahah. Vi hade tydligen ingen aning om vad vi snackat om när vi sa vad den handlade om. Det är var en film där dom gjorde parodi på allt som hänt under året 2007. Filmer, kändisar, händeler. Var väl inte en film som jag skulle valt i första hand men den var faktiskt väldigt rolig :) Helt värd att se!
Det var vi och fjortisarna!

image522

SAG awards!


Här sitter jag i min säng nyss hemkommen från helgen hos Jennifer. Min snälla hostfamily kom och hämtade mig i Secaucus så jag slapp åka så mkt tåg och hur jag klarade mig på den tågstationen ska jag berätta en annan gång!
Kollar på SAG awards. Många fina klänningar och människor. Ryan Seacrest är sjuk och Elyse jublar. Provar två, för mig, nya godissorter. Det är sura mentos och Twizzlers med chokladsmak. Spännande och... hyffsat gott.



image521

Ehlin!


Tänk att en Dagens outfit kan göra en så glad!!!

Att digga Ace of base!


image519
I saw the sign!

Nu väntar ja på att Jennifer ska bli färdig å sen draaaaaaaar vi!
Vi kör på brunt ikväll. Eller kanske inte längre.
Har Jennifer ändrat sig?

En fest att minnas


Som jag försökte antyda förut verkar det som att alla där hemma är riktigt PARTY idag. Pratade snabbtsnabbt med Ehlin förut men hon hade bråttom å skulle ut. Och nu skrev Sandra full å go på msn. Så söt så söt. Hon påminde mig om en gång vid stugan när jag v ä l d i g t gärna ville bada. Men det ville inte Sandra att jag skulle göra. Vilket party det var! 6 tjejer å något att dricka.

Minnen:


image517

image518


Ännu en weekendtrip!


Det verkar vara en Nöjeskväll i Värmland. Själv är jag i Marlboro hos Jennifer och har en datordag. Hon jobbar närmligen så jag underhåller mig själv med Aftonbladet

Lämnade mitt hus i Morris Plains vid 7tiden igår och kom fram till Jennifer vid kvart i 10. Synd att vi inte bor närmare varann. Men nu får vi en hel helg tillsammans iaf! Fick sällskap av Rebecka på tåget till nyc för hon skulle till sin pojkvän i Connecticut över helgen. Dom har skaffat en liten gris tillsammans så det var första gången hon skulle få se den. Och jag har precis fått se den i camen! Sötis. Hade till och med fått en tröja! Snygg. Men är inte grisar väldigt "hårda" att klappa? Känns som om dom har så hårda, sträva hårstrån?


Ikväll ska vi ut och äta och se på bio med en annan svensk tjej. Jag vill gärna se Juno igen. Annars går ju Atonement som jag har gått och suktat efter rätt länge nu! Får se hur det blir...

Ska jag kanske ta och ladda upp lite filmer från Orlando? Eller ska jag kanske gå och se vad Jennifer sysslar med?

Puss!

 
  

Sögen?


Åh. Ibland är man ju så sugen på något men man vet inte vad. På dagens lektion pratade läraren mycket om Ben&Jerrys så när jag var i affären trodde jag ju självklart att ja va sugen på det. Men nej.. usch får inte i mig nånting. Köpte även choklad och sura godisar iaf suget efter det skulle komma. Men nu vet jag. Det är chips jag är sugen på!!! Ska gå upp och kolla om vi inte har något. Elyse har åkt iväg så ja kan kolla omkring i köksluckorna så mkt jag vill!
Och apropå snoka... jag har en annan grej jag måste kolla upp nu när jag är ensam hemma! Kanske återkommer!

Blueberry bagel @ Dunkin!


Denna förmiddag har jag inte tagit någon nap (än) utan strax efter att jag slutat jobba blev jag upphämtad av Rebecka och vi åkte till colleget. Hon ska nämligen försöka få träna med soccerteamet. Egentligen får man inte det är om inte är fullpartstudent... Men vi blev inte så kloka efter besöket ändå!
Därefter åkte vi till Dunkin´ Donut och åt världens godaste frukost. Blueberry bagel med creme cheese och till det oboy!
Myms.
Nu borde jag posta vykort/brev, plugga, duscha, packa, städa men först blire nog att titta på en av E!´s alla bra dokumentärer. Idag handlar det om kvinnor som förälskar sig i män som sitter i fängelse.. Intressant!

Vad händer i helgen vänner?

image513

Rädd


Just nu sitter det världens biffpimp utanför vårt hus i en bil :S Är lite rädd. Ska han komma in och mörda mig? Förmodligen väntar han på städerskorna men dom brukar alltid ha egen bil. Och dom är här inne några timmar. Så det blir allt kallt för honom?! Han skulle ju liksom kunna åka iväg och göra något under tiden. Men nej han har valt att sitta ute i en kall bil och se farlig ut.
Så kanske konspirerar dom.. kanske blir vårat hus stormat vilket sekund som helst? Jag är ensam hemma.

Marketing


Något som är lite fuskigt!
Jag och Rebecka läser samma kurs på college (Men på olika tider och med olika lärare - dock samma bok) men hon behöver bara läsa 12 av bokens kapitel under denna terminen medans jag minsan måste läsa alla! Det är en fet bok. Den har 733 sidor.
Imorrn har jag min andra lektion och jag är fortfarnade lite nervös. Imorrn kommer det ju vara mer på riktigt. Ingen introskit längre!
Wellwell, nu ska jag somna till denna underbara bok. Godnatt 24 januari!

image512




















Annoying


Jennifer berättade förut att hennes 5-åring verkar ha kommit in i en ny testperiod. Och jag får inget annat göra än att hålla med om Jason. Denna vecka har varit hemsk!!! Vet inte om han kom ur sin "goda" form i Florida eller något för nu är han helt knäpp.

Vi kan sammafatta det så här:
Jason pratade (skrek) konstaaaant i bilen förut så jag och Ethan började skämt om att vi måste hitta hans Offknapp. Jason svarade lugnt "It doesn´t matter if you find it. I all ready pushed my annoying button"

Jo. Resultatet av det knapptrycket har jag märkt av!

image511

Smygätande


När man inte vill gå upp klockan 6 på morgonen är det bra att ha en stay-at-home-mum. Eller hon är ingen hemmafru men hon jobbar hemifrån.
Men det är inte bra att ha en sådan när man vill göra vad man vill i huset under dagen. Jag har försökt att smita upp och ta med mig lite mat i rummet (Egentligen får jag inte äta här nere så det är därför jag måste smyga :P haha)
Men varje gång jag har varit uppe så har hon kommit in i köket samtidigt! Jag har då fått hitta på en annan anledning... dricka lite vatten... gå ut och hämta posten...
Men posten idag var bra! Fick nämligen brev av min kära Sandra. Vi har hunnit med många brev nu dom senaste veckorna. Och som hon skrev - va kul vi kommer ha om några år när vi läser igenom dom! haha.


Nej.. nu får jag gå ut och möta Jason vid bussen.

Universal Studios - Orlando


  
   



Här får ni en pyttebilduppdatering från helgen. Tänkte ladda upp fler men nu ville inte blogg.se mer :(
Jag tänker inte skriva någon text men vill ni hemskt gärna få reda på vad jag, i ord, gjorde i helgen råder jag er att kolla in resedagboken ---- sMbo!

Så gick den bloggdagen...


Nejmen vad kul! Vad blev det av min bloggdag? Ja, jag kan ju inte skylla på att jag inte haft tid för jag har slappat här i mitt rum hela dagen. Men däremot kan jag skylla på att jag inte kommit in på blogg. Åååh! Jag som såg fram emot att skriva och berätta. Nu börjar jag jobba om en kvart så det blir ju inte så mycket av det.
Ikväll vill dom att jag ska följa med och kolla på Ethans basketmatch (Ethan är 10 år och Jason är 5). Det är jättedrygt att kolla på hans matcher - långa är dom också! Men jag har egentligen inte slutat jobba när dom åker iväg så känner som ja borde joina.

Yeye. Nu ska ja ladda upp ett inlägg som inte funkade förut.
Vad gör ni ikväll swedes?

Oh mah gad. LOOK at her booooobs


Hejhej! Nu har jag sovit några timmar med Ehlin och A-I och pysslat med lite andra saker.
Funderar på om jag ska pysa upp och nalla lite cashewnötter. Tänkte titta på Gynnings program. Idag är en riktig slappdag! Igårkväll när jag var i gallerian fick jag sån längtan efter pappa så jag fick gå och köpa en "pappatröja" på Expressmen. Den är jättego så den myser jag i nu!

Jason och Ethan var jättejobbiga imorse. Ethan kan man lugna ner för det är bara att säga "Skärper du dig inte så får du inte åka till Superbowl" men man har inte riktigt något att hota Jason med. Hans favoritutryck imorse var
"Sheeeeees HOT!"
"Oh mah gad. LOOK at her booooobs"
"You want a piece of me huh?"
Samtidigt som han drog upp tröjan eller drog ner byxorna!



Men åh nu kom jag helt av mig i skrivandet... Kollar på E! - Daily 10. Massor om Heath Ledger. Alltså han har gjort så sjukt många bra filmer. Så dumt dumt dumt allt det där :( Han var så fin!

Torsdag

Idag ska jag återgälda gårdagens dåliga bloggande med en hel bloggdag!
Jag ska bara... sova lite först!
Natti!

10 orsaker att sörja


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Nyknådad!


Efter att ha legat på en mycket oskön säng som i princip bara bestod av fjädrar (och nu snackar vi inte dunfjädrar utan stålfjädrar) under hela helgen var min rygg lika med död idag. Därför gjorde jag något som jag längtat efter i evigheter - maaasssage! Det var så gött så gött. Massagetanten tyckte synd om mina nack och ryggmuskler men nu mår dom lite bättre iaf.

Håller på å lägger in kort från helgen på datorn men det tar en väldans tid. Kanske beror på att det är en del videos. Åååh.. nu börjar jag jobba om en halvtimme. Så ja hinner nog inte uppdatera något mer. Ikväll är det american idol! Det är kul.

På återseende.

I´m back!

image502

Men det blir ingen större uppdatering förns imorgon eftersom varenda cell i min kropp värker!
Kropp som huvud.

Fina vänner man saknar, del 3


Mitt bildutbud av gamla bilder är ju inte så stort här så därför hittade jag inte någon
snajsig bild på denna tjejen tillsammans med någon annan än mig...


image500

image501

Det här är min fina vän Anna-Ida. Jag saknar henne jättemycket. Jag minns fortfarande hur hon kom fram till mig en av dom första dagarna av gymnasiet och frågade om det var jag som var släkt med Maria. Det var i biblioteket. Där sa det klick eller något för efter den dagen var vi oskiljaktiga! Jag gillar henne så mycket trots att hon tycker om att jaga mig med innebandyklubbor över hela skolgården på väg till bussen (det var faktiskt inte kul) och trots att hon ibland när vi "pratar" stannar upp och jag märker att hon är helt i sin egna värld. Jag längtar så efter att få komma hem och skapa drömmar tillsammans med henne. Jag vill leva en framtid med Anna-Ida!

Saknar dig.


Det är torsdagkväll

... och här sitter jag och äter Mentos röd och min allra sista Marabou chokladkaka. Det är mjölkchoklad.

Sara-Elysedag!

image498

image499


   Idag har Elyse tagit ledigt för att ha en fixa-iordning-sig-dag med mig inför resan imorrn. 5.30 am lämnar vi huset för Newark airport och vid 7-tiden lämnar vi Newark airport för Orlando - Florida! Excited!
   Vi började iaf dagen med pedikyr och manikyr! Första gången gången jag var på pedikyr och jag måste erkänna att jag har varit rätt orolig för vad dom skulle tycka om mina fötter så jag har gått och fixat till dom i över en vecka :P haha
   Min blåa tånagel som jag fick efter en liten incident hos Jennifer kunde jag dock inte trolla bort! Så därför fick det bli en riktigt mörk färg... fast antar att jag skulle tagit det ändå. Jag är ju ändå ganska mörk och ful! Jag hade dessutom gjort misstaget att sätta på mig stuprörsjeans. Då kunde dom ju inte vika upp dom så långt. Annars skulle man fått massage ända upp till knäna! Vadmassage som jag tycker är så gött ://
   Elyse vaxade sig även mellan ögonbrynen och läppen!


   Efter timmarna på SPA-stället gjorde vi lite andra ärenden och till slut hamnade vi på dagens lunchställe - japanskt! Men såklart åt jag inte sushi utan det blev nudlar och kyckling! Elyse sa ännu en gång att dom gärna skulle vilja att jag stannar ett år till. Känns så kul att höra för då måste dom ju verkligen uppskatta mig men samtidigt känns det bara jobbigare att ta beslutet att åka hem...


   Nu har jag precis packat lite inför imorrn och ska ta mig ett litet nap innan pojkarna kommer hem! Pusss

Nu får det vara nog!

Nej nu får vi ta och säga hejdå till denna sextonde januari när

Nicklas Pettersson fyllde 21 år, 
det är precis en månad kvar tills min familj kommer,
allt äntligen blev klart med college - jag har tom student-ID,
Jason lyckades med att inte bajsa gröna vindruvor över hela badrummet (det gjorde han redan i förrgår istället)
jag såg den första riktigt fina killen i staten New Jersey
CW11 valde att visa ännu en repris av Gossip Girl
vi fick en ny tvättmaskin!
Tito Beltran transporterades bort från "hans" rättegång i ambulans

image497



















MEN SERIÖST?????!??!


Här har man sett fram emot ett nytt Gossip Girl i en hel vecka.. Så visar dom FÖRSTA AVSNITTET - IGEN! Tredje gången dom visar det :( Gahh blir så sur!




Tur att man har världens bästa
Ehlin som piggar upp med sitt inlägg! Saknar dig goaste!!

CCM!

image496
Idag registrerade jag mig på college!
Jag ska gå marknadsföring och börjar nästa onsdag.
Det ska bli spännande.
Colleget gör mig dock pank.
Hejdå!

Bilder!

image495

image494

Nå, är det så här vi ser ut? :P


MAAAAT!

Jag vet inte riktigt varför men... här kommer lite mat!

   
   
 


Det här (plus lite till) har jag lyckats smälla i mig under mina fyra månader och fem dagar.
Om en månad och en dag kommer familjen! woho!
♥♥♥♥


Också var det tisdag igen!

Godmorgon!
Sådär, då har jag precis läst klart morgonens skörd av bloggar och tänkte ta mitt förmiddagsnap redan nu eftersom ingen intressant var inne på msn. Men det är svårt... har sjuttioelva kacklande spanjorskor utanför min dörr. Snart kommer förmodligen en kika in, med avsikten att komma in och städa, men så ser hon mig här i sängen - ursäktar sig och går. Så är det varje gång! Haha. Att dom aldrig lär sig..

Igår var jag och pojkarna med morfarn på en mexikansk restaurang och åt. Det var gott med lite tacos även om köttfärs inte är populärt här så dom lägger inte ner särskilt stor möda på att göra den bra! I vilket fall som helst så fanns det där en kille som gjorde kariktatyrer på alla barnen och mig! Ska ta kort på dom sen och visa. Blev rätt roliga :D

Är ensam hemma idag igen. Så skönt! Tänkte skriva lite brev senare och om vädret duger ta en promenad till brevlådan. Det har aldrig hänt förut. Finns ju inga trotoarer här så jag tycker det känns lite obehagligt att gå på vägen men det ska nog gå ändå!


Bowling

Igår var vi ju iväg och bowlade. Vi svenskor plus två brassar tävlade mot varandra! Trevligt men lite drygt kanske... Bowling är ju inte såå kul!

image483

image484

Jessica Simpson means bad luck!


Här i USA är footballslutspelet i full gång. Giants är det som gäller här i huset och igår kväll var det vinna-eller-försvinna-match. Giant spelade mot Dallas och ALLA trodde Dallas skulle vinna men deras (f.d) stjärna dejtar Jessica Simpson och sen dom började träffas har han spelat skitdåligt. Och det var precis vad han gjorde igår med! Såå... VILKA VANN?? GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAANTS!!!!!
Så alla Dallasfans, och alla andra också iofs, skyller på Jessica för att dom nu är ute ur slutspelet!
Tack Jessica säger jag!

image482


image481

Swedish Fish


Jobbet blev som jag befarade inte särskilt kul!
Mamman har ju sedan några månader tillbaka gått ner i viktväktarna så därför beställer vi inte in lika mkt restaurangmat längre - eftersom hon sitter där med sin sushi eller kycklingfilé. Men det har iaf bidragit med att vi har lite mera råvaror i kylskåpet och runt om i köket. Därför kunde jag göra något jag aldrig gjort förr här men som jag ofta gör hemma. Göra mat genom att slänga ihop lite utav vad som finns hemma! Så det blev lite av min gamla broccolipasta, osaltade cashews, nån go dressing å rivna morötter! Hahaha! DET är väldigt bra för att vara här!

Dom kom hem rätt sent så då gick ja å la mig, åt swedish fish och pratade med kära Kiih på msn till sentsent. Rättare sagt kl. 8 på morgonen för hans del!
Tur att man har några natt(eeh, morgon)ugglor där hemma i Sveariket!

image480


Idag blir det månadens Au Pairmöte! Bowling som står på schemat plus information om TrekAmerika. Typ en organisation som ordnar resor.. som t ex passar att åka med sista månaden! Kan ju bli intressant.. Även om dom flesta resorna innebär camping och jag är ingen campingmänniska.

Nej nu ska jag dejta duschen som
Ehlin skulle sagt! Puss

Dags för jobb!


Har suttit nu i några timmar och väntat på att min hostmum ska komma ner och säga att hon är alldeles för sjuk för att gå ut ikväll - meaning, jag slipper jobba! Men istället kom hon nu ner och såg fräsch ut efter att ha sovit några timmar och berättar att utgång blir för dom. Jobb blir för mig!

Så hoppas ni hade en roligare kväll än vad jag förmodligen kommer ha. Hoppas killarna är sugna på filmkväll. Har ingen annan fantasi ikväll. Inte kan vi åka ut och äta heller för dom får mat redan nu!
Jaja, ska spring upp. Vi hörs! Puss

Flum på Times square!



Här är en lite filmsnutt från igår! Enjoy!

New York by night!


    

Igår träffades jag, Rebecka och Jennifer i NYC. Längesen vi var alla 3!
Jag var inne först och gick runt på H&M. Jag kan verkligen köpa hur mkt som helst där! Såg att dom svarta skorna jag köpte för några veckor sen, med dragkedja, även finns i vitt. Det var ju mkt snyggare! Blir kanske att köpa dom också för dom är ju grymt billiga!
När Jennifer kom in hängde vi på Penn Station. Köpte lite Swedish Fish och gottade oss med. Killen i kassan frågade om vi va ryskor. Dom verkar ha fått något Hangup på det där med att vi skulle vara ryskor?!?! Flera stycken som frågat det. Enligt mig är det ju inte positivt men det ska det tydligen vara enligt dom. Vet inte om ja litar på det. haha.
När slutligen Reb kom in så gick vi mot Times Square. Det är så härligt att gå där. Man blir alltid så glad och fascinerad av ljuset på kvällarna! Vi åt middag på Planet Hollywood och efter gick gick vi bara runt.
Mycket trevlig kväll tjejer!

Igår åt jag bulle!

Igår gled jag runt i gallerian och åt bulle. Jag tog mig en titt bland finlirarna på Lord&Taylor och alla Chanelbruttor tittade snett på mig där jag gick med min bulle och chokladmjölk. Men jag är lika glad för det!

image471


Jag berättade ju att jag var tvungen att packa mina saker i deras väska inför Orlandoresan. Jag har iaf bestämt mig att jag ska lägga lite saker där i men det mesta ska jag försöka få med mig i mitt handbagage. Därför behövde jag ju en snygg handbagageväska! Jag gick runt på Rockaway över en timme och letade oversizeväskor men jag hittade bara en på H&M som var sådär. Och sådär är ju inte särskilt kul. Den hade bara ett jättefack dessutom! Men till slut gick jag in på JCPenny och där stod det en väska mitt på golvet. Den verkade inte ha någon hylla att höra till och jag tyckte synd om den - så jag köpte den! För den var rätt så perfekt. Att den dessutom hade kostat $60, varit på rea, sedan halva reapriset, sedan 10% mer av eftersom jag hittade ett rött streck gjorde ju ingenting! $15 fick jag lägga ut för den!
Färgen gjorde mig lite osäker men vi kan nog komma bra överens. DET ÄR JU VÅR!!!

image474

Att jag dessutom lyckades ta världens bästa bild på den är jag stolt över. Men ni får nöja er!



Jennifer är allt bra go ibland!


Jennifer är söt.
Denna kommentaren fick jag nyss.

Men vad kul att du lever! Nee ja skoja bara!




hahha. Vad fel det kan bli ibland. Imorrn ska vi ses :D Jiiiiho!


Godnatt

Movietajm - Charlie Wilsons War


Det blev bio denna torsdagskväll. Det var gött att komma ut lite. Jag hade lovat Rebecka att bjuda henne på bio som en julklapp så det blev alltså av idag! Charlie Wilsons War var det som sågs. Jag hade förväntat mig väldigt mkt och den levde väl inte riktigt upp till det. Men dög ändå!
Däremot vill jag gärna se Juno igen. Och igen!


image469

image470

4 månader!


Kelly eller Carrie! Who cares :P Hon va ju ändå history nu hoppas ja! haha!



Idag har jag varit i USA 4 månader och det innebär 1/3 av mitt jobbår. Hur länge jag stannar efter får vi se. Förut var jag helt inne på att absolut stanna varenda dag jag fick men nu har jag förstått att pengar spelar in en del och även hemlängtan.
Hemlängtan. Det har jag idag. Vet inte vad det har varit med den här veckan men den har inte varit den bästa. Försov mig ju i måndags... Ingen bra start på väskan. Inte nu till helgen men nästa ska vi åka på en långweekend till Orlando. Av någon konstig anledning vill mina hostparents att jag ska packa i deras väska plus att vi ska packa redan nu till helgen! För det första vill jag inte stå och rota, i en och samma väska, efter mina grejer med 4 andra personer och för det andra så har jag ingen bra framförhållning så packa en vecka i förväg funkar inte riktigt.. Funderar på att bara ta med mig ett litet större handbagage, för det måste jag väl få ha?
Nej denna vecka tänker inte jag och familjen i samma banor. Elyse hade lovat att jag skulle få ha bilen idag men nej den har hon tagit till NYC och hon kommer inte hem förens sent ikväll så ja tar mig inte ut efter jobbet heller :/

image468
Universal Studios blir om 8 dagar!


Just nu tittar jag på ett Project Runway maraton och väntar på att mor eller far ska ringa.

Jag har bestämt mig för att vara ledsen och sur idag! Allt negativa på en gång liksom. Imorrn är en ny dag. Imorrn är det fredag! Imorrn får jag lön! Imorrn är dagen att vara positiv på. Inte nu!!!

Det är onsdag! Det är Gossip Girl!


Det är onsdag och det innebär ju självklart Gossip Girl! Om 7 minuter börjar det!

image467
Mannen här i mitten kan jag tänka att gifta mig mig med! Jag brukar inte vara den som faller för personer i serier eller musikgrupper men här var det K Ä R L E K vid första ögonkastet. Han dejtade ju Kelly Underwood ett tag men det verkar vara över och enligt E! så letar han efter nu tjej att skämma bort nu.
Jag undrar om han har Facebook?


Nu börjar det om 3 minuter så det är dags att sätta på CW11! Hörs sen!

Depp...


Sitter just nu och bläddrar i ForshagaDejebladet. Det är la rätt häftigt ;D


Idag är en dålig dag.

Glädje och energi!


Woho :D:D Hämtade precis posten och hade fått ett paket och ett brev. I paketet låg godis, maaaassa tidningar och spel från min kära farbror. Brevet var från min kära Sandra!!! jag blev så glad så glad.
Sånt där ger en massa extra energi så jag va tvungen att skutta runt hela huset. Hahha!

Så nu ska ja äta lite glass (Det är varmt här idag btw, 15 grader. I torsdags minus 8) och läsa NWT och Hänt Extra och Bamse!

Men FÖRST ska ja skriva till ehlin på msn.


Puss

Shopping at VS


Eftersom jag sov lite för länge imorse hoppade jag faktiskt över min förmiddagsnap och åkte istället till gallerian. Det var jättelängesen jag va där på förmiddagen och det är så mkt skönare då! Jag och pensionärerna! Är lite trött på allt folk sen julrushen och dom efterföljande reorna!
Jag shoppade på mig lite från Victoria Secret där jag har presentkort! Men jag skippade rean och istället blev det lite från Betsey Johnsons lilla kollektion! När jag inte kan få klänningarna får jag väl köra på underkläder!
Försökte även lämna tillbaka en klänning på Macy´s men där funkade inte systemet eller nåt så det får bli en tur till gallerian senare i veckan också!

image463
VS

image465

image466
Betsey Johnson


Nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal från Sverige. Puss!

Amerikansk reklam!


Den här reklamen skrattar jag och mina svenska vänner gott åt:P Ehee.. man är glad? att vara svensk!


If you cant get a Sven...

Oh no :(


Idag försov jag mig.
Jag trodde inte det var sant. Klockan stod på 8.40 när jag vaknade. Vanligtvis brukar jag sluta 8.30!!!
Sprang upp till mamman å kände mig jättedum. Hon bara skrattade åt mig. "Jag tänkte att du nog behövde sova om du inte kom upp" Joootack. Det var väl snällt tänkt. Men jag känner mig ändå bortgjord :(
Åh vilken dålig start på dagen. Nu kan det bara bli bättre!

Repeat



Ibland slutar jag att lyssna på musik. Alltså med det menar jag randomlyssningen på datorn/mp3n. Jag kan störa mig så fruktansvärt på att det finns/att jag har så mycket dålig musik att jag helt enkelt slutar. Orkar inte!
Men i samma stund som jag slutar randomlyssna kommer det upp en låt som får gå på repeat, repeat, repeat. Dessa dagar är det
Lenny Kravitz - Again som står för repeat.


(och det är nog dags för en rensning i musikmappen och på dom amerikanska radiostationerna)


Mission: Find a sailor to kiss

image462
När Sonjas hostmum kom till olycksplatsen var det första hon sa:
"You gotta go in to the city. You gotta find your sailor. You gotta kiss your sailor"

Det tyckte jag var snällt sagt.

En liten fundering bara



Jag funderar på om jag och
Gastroesofageal reflux kan ha något gemensamt?

Jag är grymt sugen på chips. Jag har inte ätit chips på flera dagar. Imorgon ska jag köpa chips! Jag ska nog åka iväg tidigt och köpa chips så ja har under hela dagen.

Godnatt!

Och det var så här det blev!


Vi kan dela upp kvällen/natten/morgonen i 3 delar:

DEL 1
Jag har kommit till Princeton. Jag och Sonja har gjort oss iordning och är glada i en bil. Vi åker igenom en korsning och sen stannade tiden. Vi missade den lilla detaljen att det var rött för oss och en bil med mycket hög hastighet kommer från vänster. Smash. Båda snurrar runt lite och sen tog det stopp. Vad gör man? Vad gör man? Vad ska vi göra? Sonja tänker på glassen som kommer smälta. Sen bara är det en virvelvind av poliser, andra bilar, bärgningsbilar, Sonjas familj, telefoner och konstiga människor.
Wellwell, allt gick bra och här sitter jag nu och ler lite åt det hela. (Vi fick åka amerikansk polisbil)

DEL 2
Vi åt nyårsmiddag hemma hos Jackie bestående av potatismos, kalkon, massa god sallad, glass och en kaka! Vi blandade ämnen som barnuppfostran och valborg i Deje. Trevligt trevligt. Vi blev försenade och missade vårt tåg med 2 sekunder (stod och bankade på det) Istället firade vi 12-slaget på nästa tåg!

DEL 3
Sista delen kan vi beskriva så här: