Fredag full av jobb

Oh alla knappar tillbaka! Fet Kursiv och Understruken here we go!

Är tillbaka i södra Kensington för helgen och det känns mkt bra. Har rast från jobbet just nu och har precis fått i mig en blue cheese burger och en GBK-salad! Har nog inte ens kommit halvvägs genom menyn än. Chicken Satay kan vara favoriten än så länge.

Igår var jag ute på stan med Andrea och Emma. Vi gick igenom sisodär 6 Zaraaffärer men hittade ändå inte det vi skulle. På kvällen hade vi sugrörsparty med Linnea och ett gäng grabbar! Roligast när en utav sistnämda grabbar satte igång brandlarmet men var helt omedveten om det. How can anyone be that stupid? Take the staff door instead of the gentlemen?


Det är oerhört lugnt på restaurangen just nu. Sämsta veckan på hela året. Alla är ju panka. (Jo tack..) Föresten hade jag och Andrea ett spännande möte med vår hyresvärd imorse. Haha.

Nej nu ska jag se om jag kanske behöver tvätta lite och sen tillbaka till jobbet där även Andrea jobbar kvällen med mig - kul!
På återhörande. Puss

Och så vidare..

Solen skiner, ledig dag och lägenheten är faktiskt inte nollgradig. Ja livet i London är fortfarande rätt behagligt.
Linnea är här och sover ibland. Emma kommer snart hit och hänger med oss. Jag ska laga pastalunch. (Äntligen pasta! Även om hamburgarna jag får äta på jobbet varje dag är gudomligt goda kan det vara kul med variation) Och jag fick samtal från bästa Cisen imorse. BRA TORSDAG! Och en dag närmare helgen. Livet går frammåt mina vänner..

Nej det är dags att ta tag i dagen!
Pusssss

Vi tackar SuperSara7337 för det!

Haha tur att man kan lite html för jag va tvungen att koda allt jag ville "skulle hända" i förra inlägget?! Är det blogg.se 2010-versionen som är ute eller?

Nytt år - Nya möjligheter, som vi brukar säga.

Okej det är nytt år och, tydligen kör vi!
En del har hänt sen sist. Jag tog med mig Cissi och for till London i början av november och trivdes så bra att en månad senare flyttade jag hit. Tyvärr utan henne den gången men jag har å andra sidan träffat många trevliga människor här så London duger rätt bra det med.
I början bodde jag i södra kensington där jag även fick jobb men har precis flyttat ihop med Andrea på Edgware Road. Mkt centralt och bra. Här bor vi ett gäng tjejer i mindre fin och mindre varm lägenhet men livet är väldigt behagligt ändå så man bryr sig inte så mkt.
Idag har jag haft min första lediga dag sen julledigheten i Sverige och den har ägnats åt skypesamtal och shopping.

Min kamera har varit försvunnen sen ungefär förra blogginlägget men en ny ska införskaffas nästa gång jag är i Sverige!
Däremot försöker jag just nu bjuda på min första webcambild här i bloggen. Faktiskt den första cambilden jag tagit sen tiden då jag och Sandra gick omkring i rosa mjukiskläder och hade en gosedjursklubb(och det var ärligt talat högstadiet, inte lågstadiet som man kanske kan tro;)
MEN alla dom där knapparna där man kan välja saker är borta så - en annan gång!

Nu ska jag skriva lite mail och sen vänta på min kära roomie som borde komma hem efter dagens jobb när som helst!
Ska verkligen försöka med mkt uppdateringar nu framöver kära värmlänningar, släkt och övriga som fortfarande är trogna nog att klicka in på denna sida flera gånger om dagen!