Sommarregn

Ja nu tycker jag faktiskt att jag kan säga att våren har övergått till sommar här i London. När det är varmt fast det är molnigt då måste det väl vara sommar? När jag gick hem från jobbet för en liten stund sen regnade det och det luktade varm asfalt.
Dagarna går långsamt men allt börjar ordna upp sig. Våran chef, som är världens bästa, kom tillbaks igår, Andrea kommer imorrn(efter att hon RÅKAT åka till fel flygplats och missat planet ikväll) och på söndag kommer William. Har saknat alla tre!

Sova nu. Dubbelskift imorrn igen. Låt det gå fort! Ledig på lördag. Shopping och pyssel.

Ciao

New Start

Idag vänder det!
Har haft en skitvecka(längre än så tillomed) på alla sätt och vis men nu vänder det. Har precis flyttat för andra gången den här veckan men den här gången hem till William. Känns mer stabilt. Om 20 minuter ska jag åka och möta David. Ååååhåhååhå DavidDavidDavid. Världens bästa helg ska det bli!

Out.
S.

Don't stop me now.

Kan vi alla bara ta och utnämna den 15e april till årets sämsta dag? Jag lovar att jag och Andrea är dom första att skriva under på det iaf.

Vill inte ens prata om det så vi drömmer oss bort med musik istället.
Gonatt.

Lägenhetsproblem

Godkväll!
Idag har bara varit ännu en intesägande jobbdag. Dom börjar bli fler och fler tyvärr och det känns väldigt meningslöst. Därför flyttar jag tillbaka hemresedatumet till Sverige hela tiden. Det som från början var månadsskiftet juni/juli har nu ändrat sig till början mitten av juni.
Mkt händer just nu annars i boendeväg. Och efter många om och men kommer 4 av oss 5 som bor här nu flytta på fredag/lördag till en pyttelägenhet, visserligen ännu mer centralt.. Ingen ultimal utväg för nån men det är sånt här liv man lever i London när man är 22 år antar jag.

Nu ska jag äta vit toblerone och hjälpa Andrea rensa ur vårt kära 222-rum. Inatt är sista natten vi sover ihop här på Edgware road.

Puss

LONDON EDITION!

Vad händer egentligen med Londonbloggen? Har gått över en månad IGEN. Kan ingen komma på ett bra straff som jag måste göra varje dag jag inte uppdaterar?!

Dom senaste dagarna har varit väldigt bra. Kan bero på att jag varit ledig en massa!
I torsdags var det först jobb som gällde men eftersom min ass. manager har gjort en helomvändning från att ha varit världens bitch fick jag sluta tidigare. Tog taxi till Mayfair där jag preciiiiiis missade en braksushimiddag(Synd jag som älskar det japanska köket!) Sen drog hela sällskapet till en klubb men innan det började spåra blev jag hemskjutsad på cykel genom heeela London. Finfint!
Fredag-Lördag hade jag och William Sara-weekend. Den innehöll massa solsken, picnic vid Themsen, Cinnabonätning, världens-finaste-klocka-present, mkt vila, bokläsning, framtidsplanering, Planet Hollywood, mexikanskt, Dominos och häng i olika parker.
Söndan innehöll jobb hela, hela dagen. No coments. Trött på jobbet.
Igår var det måndag och Cissi är i stan och hälsar på. Vi satt på ett italienskt hak i flera timmar och firade våran 1-årsdag. Och vi har väldigt mkt gemensamt den tjejen och jag. Från elev till instruktör bland annat.
Tisdag idag och jag har inte kommit ur sängen än fast det är strålande solsken ute. Men ska bli ändring på det nu. På med nya solglasögonen och senare ska jag möta upp Johan, Cissi och Jessica!

Ha en bra dag.
Puss och kram
Andrea, jag, Bettan på påskafton!