Airport Athens Tuesday

Sitter på flygplatsen och väntar på mamma å Anton. Dom är försenade så passar på att nörda mig på datorn lite :)

Har haft härliga dagar ledigt. Jag och Anton hade världens skönaste kväll på båten i lördags. I söndags va alla såååå sega så vi satt i Lallarstugan hela dagen. Halvt Arkiv-X maraton, korv med bröd, film med Kevin Spacey, chokladpudding, 27 dresses, stuvade makaroner och falukorv, Armagedon. En heldag framför tvn helt enkelt.
Igår var det dags för midsommarfesten och jag och Amanda styrde hela dagen. Handlade, laga massa mat, dukade, serverade, bakade, och städade. haha. Helt slut var vi men kul dag :)

Nu står det att mor å bror iaf har landat så ska avsluta här.

Hört att ni fått riktigt toppenväder där hemma också :D Kul!!!
Ha det bäst. Pusss

Lavrion

Liten update då!
Så har man varit här nere dryga veckan igen. Helt okej vecka där jag har seglat med två familjer. Cissis båt har hängt med hela veckan och även Christian har mött upp oss då å då. Trevlig att ha kvällssällskap! Imorse vinkade jag hejdå till kunderna (blir så fäst vid alla att det är jobbigt! haha) som var helnöjda med veckan.

Ikväll blir det chiiiiilll. Baspersonalen har fest långt bort men som tur är Anton kvar (Hoppas även C och rebecka) så vi ska styra ihop lite hemmaspa och shapa upp oss! haha. Imorrn blir det häng med Amanda. Vi ska baka och ha oss för på måndag är det midsommarparty!
Och på TISDAG kommer mor och bror :D :D En-två dagar i Aten och sen ska vi bege oss ut i övärlden. Börjar nog på Antiparos så får vi greja resten därifrån.
Är som ni förstår ledig :) Gottgott. Party med Amanda och greker och sen mys med Rebecka en vecka efter familjeturen.


Well, då vet ni vad jag har för mig :D Hoppas allt är fint! Krams

När man får äran...

HEJ!

Ehlin aka
Ehllan här! Sitter för tillfället på Saras altan med varsina feta godispåsar och infravärmen är på i bôtt! Förut skjutsade vi in Anton till förfesten innan stora studentfesten på nöjes och nu är vi alltså back in Deje!! Sara ska cruisa iväg med arlandabussen om dryga timmen så nu packar hon det sista.. 

Jag hoppas för allt smör i småland att Sally (Sara alltså..hehe) känner att hon hunnit med det mesta hon tänkt sig under dom här dagarna hon varit hemma. Kort, men koncist, som våran svenskalärare Monkan brukade uttrycka sig. Nu är det ju några månader som hon ska befinna sig i Greklandet, hoppas dom blir underbara :) Kommer sakna dig till månen och tillbaka älskling, det vet du!!!

MASSA PUSSAR! (Sara hälsar nog också till sina bloggläsare ;)
/ gästblogger'n Ehlin

Sweden again

Sitter på Arlanda med blandade känslor.
Kommer hem till Deje några dagar för student. Ska bli riktigt najs.
Men det är sjukt va fort man fäster sig vid folk när man jobbar så tight. Åhåhåhå...


Ohwell. Göra det bästa av situationen. Fixa liksom! Behöver nån som fixar!