Frysmat i New Jersey!


Tjabba! Sitter ensam hemma for forsta gangen!! Skoooont. Sa nu tankte jag ta och varma mig lite frysmat (Slar allt nar man ar ensam hemma) Macaroni&cheese kanske for att fa omvaxling mot Sverige! hahaha. Sen tankte jag kolla fotbollen som jag fortfarande inte gjort eller en film.

Ha det skont allihopa. PUSS!

USA!

Nu sitter jag har hos familjen.
Las om det pa resedagboken.. sok efter smbo!
Jag vet inte hur jag kommre gora med bloggen och allt. Kanns dumt att skriva allt tva ggr. Forst pa resedagboken och sen pa bloggen. Och eftersom fler av mina vanner/familj laser rese. blir det att jag uppdaterar det mer! Vore gott med en laptop! Vill inte se ut som en nerd infor familjen. hahah.

Menmen, allt ar bra. Hur ar det med er?

Vi ses om 13 månader!TACK SÅ JÄTTEMYCKET ALLA MIN UNDERBARA, UNDERBARA KOMPISAR FÖR DOM HÄR "SISTA" DAGARNA!
Ni är bäst!!!Och som alltid ger mig min radio låtar med betydelse. När jag för några minuter sen skjutsade hem David kom den här låten på så den här är till honom och alla ni andra älskade där ute!


You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met
I'm stuck on your heart
I hang on every word you say
Tear us apart
Baby I would rather be dead


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Åh vad jag älskar er.

Äntligen lite blogg?Ibland mitt i all hets funderar jag över om jag kanske borde ta mig tid att blogga. Eftersom att jag gillar att läsa vad jag gjort. Men i nästa stund känner jag att jag istället borde börja packa, ingen dator. Men hela veckan har slutat med att jag har gjort precis allt utom att packa och blogga!

Ikväll har jag packat och nu bloggar jag. Men jag orkar inte berätta om veckan.
En annan gång...

3 dagar kvar till party!

image407
s

Min hjärna.


Jag måste bara få skriva av mig lite.

Det luktar Sandra i min säng. Det luktar Sandra om min fleecejacka. Hon har sina linsbrukar på min tv. Hon lägger ner sin själ i den här veckan. (Hon har tagit ledigt hela veckan) Mmmmmm! Jag gillar att ha Sandra omkring mig. Har blivit allt för sällan sista tiden. Vi ska ligga och snosa i min säng. Jämt!


Igår kom världens bästa Anna-Ida hit. Bara sådär. Typ runt 23-tiden. Smyger in utan att knacka och har sötaste blombuketten med sig :D åååh så go! Och söta sms är heller aldrig fel ♥


Jag kollar väder. Imorrn skulle det bli 25 grader i NY. Det låter inte fel. Kanske man får uppleva lite sommartempraturer nångång det här året... Kreta räknas inte :P

Det är mkt nu. Men det går bra nu, kompis det går bra nu!

När det är dags att kasta in handduken...


... när man är inne i "djupa" samtal med tre pojkvänner och alla inom en minut försvinner, då vet man att det är CS på gång. Då är det inte värt att vänta! Kiih skulle iaf ära mig med att nicka Doedarkvinnan. Det var tider det. Den bästa tiden!


Sova alltså.

Please


Snälla, lämna mig lite mer ifred. Gör det.

Fucking positve swedes!


Varför ska vi tro så mkt på oss själva i det här landet? När det kommer till tävlingar räcker det inte längre med lagomt resultat. Igår var det Eurovision Dance Contest och jag var lika säker på att Martin och Cissi skulle knäcka alla andra som kommentatorerna var. Men det gick ju lika bra som för Carola eller The Ark som också sjääälvklart skulle vinna.
Och nu när man sett fram emot flera medaljer i VM blir det bara en enda futtig! Trodde vi verkligen att en spjutkastare som kom från ingenstans skulle komma och rädda äran åt oss? Ibland är vi bara för positiva... Eller blinda... Eller självgoda... Eller....

Nej vi svenskar gör oss nog bäst i vårt eget hemland. Sverige!


image406