VALBORG!!

Hmm, så mycket mer än igår vet jag inte mer än att det verkar komma mycket folk till Jennifer! Som alltid på valborg...

Men jag minns en valborg för lääängesedan!

1 Maj VALBORG!!!!!!!!
Jaoo,, de va igår de=) Först så trodde ja å malin att de inte skulle bli någe rolit för vi börja kvällen me å äta tacos SJÄLVA å diggade te sveningvars.. hehe.. bröjar bra=P Mmmm,, å sen gick vi uppe i deje.. I typ en timme lr nåt.. De va litte roligt å se alla.. De kom så här en,, Hej Pöjker!! Hej kärring sa ja.. Hejhej,, sa en annan som bara kom helt plötsligt=P Haha,, jaa,, äh.. de va inge.. Orkar inte förklara..
yeye,, sen kom david carl anders å per upp dårå.. Då hade carl nyckeln te centrumhuset där uppe=) Så vi stog på bästa platserna vi=)) hehe,, yeye.. de va kul iaf..
Sen gick alla te kiosken! Å sen hem te malin.. Där vare klädpingis:o hehe.. Å vi gjorde litte allt möjligt;)
Sen så ve 1 så skulle dom hem,, Anders å Per sa att dom skulle GÅ hem te österdeje!! Öhm,, jaja.. å ja å malin cykla.. hehe,, å dom fick inte låna..=P Menmen,, Då cykla ja å malin te michaela där sadnra va oxå=) Fast där va de inte så värst kul.. Fick inte komma in=( Utan vi stog där ute i regnet=P hehe..
men sen ringde ja te anders å då hade dom fått skjuts efter ett tag.. Skönt,, annars hade malin inte kunnat sova=P yeye,, jaaa.. sen så fick malin värsta problem ve datorn men de tar vi en annan gång=P
haha,, Pussar på allihopa faktist!!;)

Utdrag ur lunardagboken 2003!


image249

haha skulle hitta en bild på vitsippor men hittade den här snygga på sP istället. Enjoy!Att göra lista:
Klä på mig någorlunda normala kläder
Göra mat och äta
Plocka vitsippor med mormor
Fika med mormor å morfar
Handla mat och dryck tills ikväll
Göra sig iordning och sen åka iväg till Ferren hos Ferrie!

What a great day. Hoppas alla får en bra valborg. Det ska jag ha!

Valborgsplaner


Idag har man mest suttit framklistrad framför tvn, telefonen och datorn.
Valborgsplaner har smitts och äntligen börjar dom ta form i något konkret! Men som alltid kan folk aldrig bestämma sig (jag är en av dom) "Det kan ju dyka upp något bättre" Nejmen man vill ju höra med sina polers så man ligger på samma våglängd^^  Slutsats; jag vet inte riktigt vilka jag ska umgås med imorrn :P

   
Valborg -06
Jag bestämde mig för att titta på en fransk film som gick på canal+ förrut. Det tråkiga var bara att textöversättaren måste varit väldigt dålig på språket för det kom bara text lite här och där. När dom pratade som tydligast och när det var lätta ord som tillochmed jag förstod dök det upp en liten remsa. Det var synd, den verkade så bra den där filmen :P
För övrigt är jag väldigt insats i Gymnastik-EM som pågår just nu! Hejaheja.

Bil på natten är det bästa!

Godkväll
Nu har jag precis hämtat mina älsklingspojkar från Mölnbacka och sett till att var och en kommit hem :P Var nästan att jag följde med dom in och stoppade om dom!
Nattåkning är den bästa! Fast helst ska man ju inte köra dåra men... Vi hade Marie Lindberg och John Lennon på högsta och sjöng med, Matte var så snäll och masserade mig hela vägen. Kan det bli bättre?

hihi


Eleonor och Andrea ställde upp på mitt gardenparty! Var urmys med filtar och massa gott att äta. Toast, tacos, vindruvor, kakor, brownies.
Ellis planerade valborg :P
"Prosit, nej, rapis"Nu är det nog faktiskt dags för mig att bege mig upp till mitt varma rum. Gött.

Come on, let´s have a teaparty!

Jag är så sugen på att ha ett riktigt traditionellt teaparty. Dock blir vissa av mina vänner skrämda av ordet tea så jag har döpt om det till gardenparty! Men kruxet är ju att alla är så busy! Det är match hit och jobb dit och fest hit. Och här hemma sitter jag framför datorn, skriver mail med en till tjej som ska åka till USA, great! Fast jag har faktiskt varit ute en hel del. Synd att man inte riktigt kan sola bara....

Kom igen nu och let us have a gardenparty!!

   

Snygg vältränad. Endast i ett litet förkläde^^

Hej snygging! Jag är en vältränad snygg kille..lust att ha en lbutler på tjejfest ikväll?
 som serverar er endast i ett litet förekläde??
eller atta jag bara städar hemma åt dig i ett litet förekläde?
 jag är snygg..vältränad och ser bra uthahahahahh, TJEJFEST anyone???

My love

image239
Bara för att Ehlin inte vet skillnad på gem och säkerhetsnålar.

Greenpeace, Tacobuffé och Balklänningstyg

Dagen inleddes med en mkt seriös lektion. Positiv Livsstil. Lekar, stod på schemat för dagen. Haha så roligt när man går in för något. Greenpeace var bäst! "Killikill" Tjejerna upptäckte min svaga punkt... Knän!
Jag och Ehlin reklamade lite för våran lektion nästa vecka och vi kom överens om att vi skiter i Spa eftersom våran lektion är ganska lik. Istället blir det nog BodaBorg.

Efter lektionen gick jag och hälsade på Ehlin, Sofia och Robin som "ställde ut" sitt företag på Projektutställningen. Inte så mycket å se direkt så vi valde att bege oss till matsalen där dagens händelse var. Det var ju TACOBUFFÉ som skulle serveras. hahaha, heeelt otroligt. Vi var där 15 min innan matsalen skulle öppnas och ändå var det knökat med folk. Och när dom väl öppnade dörrarna var det värre än på en riktigt bra konsert med drag i! Det blev sånt otroligt tryck och vi slets från varandra och folk fastnade. Det var helt sjukt... Mat fick vi iaf till slut och det var himmelskt gott.

image240
Ehlin, Robin och SofiaHåkan var inte här idag så vi bestämde oss för att åka hem. Väl på bussen kommer smartEhlin på att vi glömt böckerna till fetingprovet vi ska ha nästa torsdag. Vi som har tjatat och tjatat om att vi måste ta med oss det hem. Ehlin hade tom skrivit upp det :// Fuck. Kom iaf hem, gick av i centrum och mamma mötte upp mig. Vi tittade i tygaffären om dom otroligt nog kunde ha nåt tyg som passade klänningn och ääntligen. Visserligen beställningsvara och jag har bara sett färgen på en 3x3 stor provlapp men nu får det faktsikt vara nog på letande! Gött att det är klart.
Åkte med in till stan igen, lämnade mor på jobbet och sen åkte jag till skolan och hämtade våra kära samhällsböcker!!! Skjutsade även hem Fille i samma veva. Schyrre!

Ikväll blir det inte skumparty men förmodligen Eleonor! Trevligt.


Utloppslådan

Sitter just nu och lusläser årets utloppslåda.
Man vill ju inte missa image238allt finurligt som
avgångsklasserna fått ihop. Fast okej, naturklasserna
där man inte känner igen en enda kanske
inte är så hett ^^
Menmen, jag gillar våra sidor och omslaget
är snyggt.
Emil i klassen
som knåpat ihop!

Nu är frågan mat...

Eftertraktade prislistor, finally


För sjätte gången gick vi till Free Sun för att hämta de eftertraktade prislistorna. I över tre veckor har vi försökt fått tag på dom. Och NU, äntligen var dom klara! JIPPI. Hahahahahha det var de FULASTE prislistorna jag sett. Handskriva och det såg ut som en liten fjortis hade skrivit med en massa krummelurer överallt... Gash, är det de här vi gått å väntat på? Efter Bon Aqua-spaning och hel&halv bagge drog vi oss till skolan där vi genast satte oss och skrev om prislistorna, på en dator! Jag menar... vi går ju media, detta kan vi :P haha. Nu är dom snygga. Imorrn ska vi dela ut dom och nästa fredag ska vi ha lektion. Spännande!

image237

GRATTIS BLOGGEN!

Mäh! va dumt detta blev. Igår fyllde bloggen 1 år. Å det missade vi, jag å Ehlin. Vi började samtidigt å hade tänkt oss fira med dunder och brak men nejnej! Har iaf lovat henne o bjussa på en kaka imorrn^^

LISTA! HAHH

1. Ut å gå
2. Top Model
3. Baka


Tjatja

Helgen, dagen och framtiden!

haha så roligt att antalet läsare bara ökar när man bloggar mer sällan :P

Helgen var party. Hos Malin med Ricky osv och senare på Nöjes. HELT okej! Lördan vinkade jag av Ricky och fortsatte sedan hemmåt för en softish dag. Avslutades hos David med A-I, Ehlin och Matte där vissa åt kinamat, andra grillat, såg skräckis + b-svenskfilm! Söndan var de kalas som gällde. Väldigt spontant hade vi födelsedagsfika hos Linda. Mys. Senare på kvällen var det 45-årskalas hos Maria. Mycket gott och mycket trevligt.

Tankarna just nu snurrar mest kring studenten och det är la inte så konstigt... Oerhört lite tid kvar nu och frågan är ju mest hur man ska hinna allt. Jag borde nog ta efter listmakaren nr. 1 Sandra Pettersson och skriva listor. Jag tappade det där lite när hon flyttade..

Idag är det onsdag och det är Top Model om en halvtimme. Jag ska också baka tills imorrn. Så frågan är ju om det ska bli nu eller efter... Vore gött me like cookies till ^^ haha. Men å andra sidan är ja inte säker på hur man gör så borde kanske vänta tills mamma kommer hem från jobbet!

Planer inför helgen/valborg skapas... Kommer dock ingen vart. Rykten rykten rykten!

image236
Pigga på Nöjes!

Frågan är ju...

image235
?

Jämt så att ni känner igen mig om 50 år!

image234

Fick precis ett mejl!

Var bara tvungen:$
Svart på vitt!!! Nu är det på riktigt. VERKLIGHET!Antagen efter Intervju Sara!


STS Au Pair till USA

Grattis du har nu blivit antagen.

Hej blivande au pair

Nice moooon

Får väl ta tag och greja till ett inlägg!

Var precis ute för första gången idag. Burrrr ("Man skulle satt på sig en till tröja", klassiskt citat från tjejen som alltid skruvar tillbaka alla skruvar, Ikeatoaletten -04) Usch vilket väder de va nu. Fast jag har varit jätteglad under dagen att de äntligen kom lite regn och blåst. Vi behöver variation. Fast vi kanske inte behöver denna varitation när vi ska spela brännboll på Pos. imorrn! Fast tror nog jag hellre tittar på, är faktistk SJUK :P

Dagarna som gått har mest bestått av sjuk och projektrapportskrivning. Nu är den äntligen klar och det firade jag och mamma med middag å sen va vi och såg Rent ihop med Sandra och Lotta! Mycket trevligt. Själva musikalen va väl sådär, alla var superduktiga men vet inte om ja gilla musiken riktigt...

Imorrn är dagen vi väntat på länge!!!! STUDENTFEST NÖJEEEEEEES!!!!!!!!!!! Jag och Malin får spännande besök som vi ska guida runt bland Karlstads alla hörn och vi ska även bjuda på underbar middag! Wöjj kommer bli bra detta känner jag på mig!


Men nu ska ja ta å packa ner litte. Puss Kram


Dagens NWT!

Wöööj!!
Missa inte sista sidan av dagens NWT.
FREDRIK OLSSON IS MY MAAAN!

Ni är så snygga pojkar!

Fet update

Fullspäckad helg.

Fredag: Efter en väldans massa solning kom A-I och Ehlin hit. Vi grejade litte och Ehlin fick silvernaglar. A-I som tagit körkort, fredagen den 13e till ära, hade bil och vi cruisade ett tag i Deje. Målet blev iaf hallen där årets DM-finaler hölls. Mycket spännande, eehm? Efter att alla helt plötsligt bara försvann stod jag kvar med Malin vid min sida och hon var så snäll som skjutsade hem mig. Men hemma blev jag inte länge. Tog bilen och hämtade Mathy och Dave. KROGEN BLEV! Efter det åkte vi hem till Orrvägen och tittade på Sunes sommar. Myssss!

Lördag: Börjades tidigt. Jönköping var dagens mål, 30årspartaj. Jag, mor, bror, mormor, morfar. Mr. Falk hade varnat mig för alla dessa kamerer som är uppsatta längs vägen denna sträcka. Snällt. Väl i Jönköping blev det mycket lära-känna-ny-släkt-som-man-bara-kommer-se-på-jämna-födelsedagar. Well, det va väl iaf en schysst släkt - dom köpte lotter av mig! Till sin mors, och alla andras förtjusning, började kusinen Edvin GÅ just denna dag! Perfaaaa! Hann även med en sväng in till city för att leta baltyg men kom 20 min försent. BAAAAAD!
Kom hem lagomt till Bingo royal, säsongsavslutning! Och för första gången får vi full bricka. Vi ringde för fullt men istället kom nån CP-Bella från Sthlm fram. Jag som till och med tänkt ut hur jag skulle förklara var Deje låg...

Söndag: Idag var det också upp tidigt för barnpassning. Så jag har tillbringat största delen av dagen på Dejefors lekandes cafekund! Mycket bra när man kan bli uppassad i en solstol. Vi åkte upp till sjön en stund också och där åkte såklart en utav dom i vattnet ;( Glass intogs på skämmstället men förvånasvärt många som hittat dit :P

Jaja, nu väntar jag på att Andrea ska ringa för vi ska avsluta lovet fint tänkte vi. Lutar åt promenad, Pearl Habor och mat. Inga fel!


Första stegen!
Himmelsk god smörgåstårta, Studentmat!!!Some bouseonger!

Feeling HOT HOT HOT!

Jiiiises vilket skönt väder!!!
Ligger ute och skriver mitt personliga brev.


Ostindiefararen Götheborg

Ooh! Se vem som varit duktig och uppdaterat ^^


jag sitter som vanligt en torsdagkväll och väntar på Entourage...
puss

Det är lov och det är onsdag!

Vilken lugn och behaglig kväll. Ett lov får gärna ha sina up&downs! Det ska hända mycket och samtidigt ingenting.
Imorrn blir det däremot inte lika lugnt så därför ska jag snart gå till sängs. Upp och skjutsa mamma innan 6!!! Bara för att jag själv ska kunna ha bilen sen :P Ska till tandläkarn och sen ska jag och A-I in till stan för att greja med vårt hemliga projekt! haha.

Det blir nog inge party för mig den här helgen men nu verkar det som att vi styr studentfesten iaf! DET gillas kan ja säga.


Well, finns inte så mycket mer att säga ikväll va?

Har föresten börjat spela Sims igen. (Mina småkussar gav mig gnistan tillbaka) Så kanske ska ta en liten snabb titt för att se hur det går för mina familjer innnan jag går och lägger mig!


Spottävling!

image227

Bloggreklam!

jag som trodde man skulle bli pigg om man inledde dagen med en långpromenad. Nonono.
Anna-Ida kommer hit snart och vi ska projekta!

Jag tänkte göra lite reklam för
den här tjejen också som börjat blogga ;D Kulkul!

image228
Jennifer, längst till höger!


Nej nu ska ja springa å möta A-I vid bussen! PUSS

Gräsbrand och frukostbröd

Ett litet morgoninlägg...
Precis varit ute och gåttis långis med Luddis och då såis, nej nu räcker det, vi konsekvenserna av branden som härjade förra veckan :( Usch det luktade fortfarande. Min favoritplats där min nästa film skulle spelas in va helt förstörd:(

jaja, jag tänkte överraska mamma, som fortfarande sover eftersom hon jobbat natt, med nybakt bröd så nu letar jag recept!

Hejdå. Ha en trevlig dag ♥

Barntema

Idag var jag på intervju för STS Au Pair. Det gick nog fint, jag och intervjuaren låg nog på ganska samma nivå vad gällde engelskakunskaper, intervjun var ju helt på engelska. Jag fick också svara på påståenden som

"ibland kommer du på dig själv ha på dig kläder som du inte kommer ihåg att du satte på dig"

Aja, i det stora hela gick det iaf BRA! Så skönt att ha det gjort.

Bilder från helgen, mina sköna kusiner. 
Alice och Ebba visar sina dramatiska ådror. "Monstret i skåpet"


Och här är jag med minstingen!


haha vi fortsätter lite på barntemat och jag slänger in en bild jag hittade på datorn. Jag och broder :D

Nu ikväll har jag varit iväg till Anna-Ida. Vi, som dom sista i hela Sverige(Forshaga kommun), såg ikväll Off side. Den va ju bra även om vi tyckte att den nästan drog lite mer åt drama än komedie!
Nej nu ska jag se om jag finner något sevärt på tvn!
Oboy får det bli iaf, vaaaarm.

Sjukt snygg bild och amerikanska barn!

haha jag vet inte ens vad jag ska skriva. Sitter och är nervös mest hela tiden. Hos david övade vi på svåra engelska ord också fick vi crepes med kycklingfyllning!


image221

I´m no superman, duudu. Duuudududuuu!

Hemma och vänder

Nu är jag hemma. Precis ett dygn var vi i Eskilstuna.

Nu åker jag till David för måndagsmys!

Hejdå.

Ji! ji ji ji ji ji, jiiiiiiiii, ji ji ji ji ji jiii!

Så var ännu en påskafton slut och jag har roat mig med att bränna en skiva de sista timmarna. Det blev många på J, Johnossi, John Legend, John Lennon, Joshua Radin, Justin Timberlake och säkert nån mer! Men J är ju en snygg bokstav, eeh.

Alltså är måstet, musiken, för morgondagens bilfärd kirrad. Ska på en långtrip! Blir borta ända tills måndag kväll ;D Och då ska jag förmodligen bara sitta och va nervös och öva inför intervjun som är på tisdag. huhh!
Har föresten suttit och fyllt i och fyllt i papper ikväll! Tänkte nog skriva uppsatsen i bilen imorrn. Men de spörs väl hur blir me den saken!image220Ha det gott kära vänner. Nu lämnar jag er för
den här snyggingen -------->

Give it to me! NICE HOUSE!

Titta på det här. Klicka på länken där priset står  på 16 000 000.
OM jag fick det huset skulle jag kunna tänka mig att lämna trygga villan i Deje ;)

Ormar i diverse hål, Pizzaletning och reggae!

V-I-L-K-E-N galen kväll :P hahaha. Från att inte ha nånting att göra, till det här! Det är så de ska va!!
(Okej kanske inte lika impuls som att åka till Danmark! Men ey, vi åkte till Karlstad - bara sådär!)

Hämtade upp Andrea vid 7-tiden och som det alltid blir med henne i bilen blir resan aldrig som man tänk sig. Hon är ju så snygg tjejen att jag har svårt att koncentrera mig på körningen och därför blir det som det blir ;D Vi hämtade upp Sandra och åkte sen till Stockfallet till Michan och Såne! Dom förfestade och vi tittade på. Blev underhållna av Sånes mor. hoho. (Vilket hål är egentligen värst att få upp en orm i?) Efter en stund där åkte alla in till stan och vi 3 som ej festade började iaf leta mat! För att göra det långa kort kan jag säga att efter ha gått runt i hela stan, kört bil runt på hela Norrstrand slutade vi med hamburgare från Kenneths i bilen till reggaekvällen på P3!!!!!!! HELL YEAH vilken kväll :D:D
På vägen hem möttes jag och Andrea av en mystisk syn. Jag skulle vilja tro att det var något typ av UFO!

image219
Långfredagen blev inte riktigt lika dyster som jag hade tänkt mig på grund av Sandra å Andrea! TY!Imorrn är det påskafton men jag har då inte nåt påskgodis alls. Eller bara sånna där äckliga ägg som smular sönder sig av socker! Jag vill ha chokladägg med olika färgade papper runt om beroende på fyllning. ska påsken va!

Nu sitter jag och väntar på att FBI-arkiv ska börja. Efter det är det Brottsplats USA. Dom 2 programen plus kriminaltekniker är favvisar just nu!

Puss dåee


Mother earth..... Mother earth...... Mother earth......... Mother earth

Aaaaadrian my love!

Nu ska jag å glutta (ENTOURAGE) på den här snyggingen för andra gången idag!
Godnatt!

image218

Sändiepändie

Kvällen har spenderats hos Sandra.
Den är fett censurerad men bara för å va snäll kan ja bjussa på 2 oldie pics ;D

image216

image217

barnpassning


heeey. ska de va så här lätt å passa barn kan ja tänka mig heltid ;)

73439-215

och om man sen får sitta med föräldrarna och diskutera det bästa grundskoleåret - 4:an - samtidigt som man får lön så VISST!
Ääääntligen lov?! Eller... haha det här lovat har man inte längtat efter tycker jag. Inte på samma sätt som man brukar iaf. Det är det allra sista lovet man har! huhhh!
Idag kommer Ehlins pappa hem :D

well well. idag är den stora frågan : UTGÅNG?

Till Hjalle!

Bara för att jag gillar Hjalmar så mycket:


Efter en kort dag i skolan lyckades jag övertala Anna-Ida att följa med in till stan. Vi gick mot bussen men när vi kommit halvvägs kom den så vi började springa. Det var dock ganska mycket folk som skulle med den så vi kunde gå den allra sista biten. Skönt. På bussen fick vi sitta på sätena så vi satt mittemot varandra.
Vi klev av på torget och gick till Olssons tyger. Där skulle vi kolla efter tyg till min balklänning. Jag är inne på ett cremefärgat och vi hittade några snygga men inget som kändes så där perfekt. Jag föreslog ett grått/silver men det tyckte inte A-I. Förmodligen för att hon inte gillar silver sa hon. Hon är mer en guldmänniska.
När vi tittat klart på tygaffären gick vi längs drottninggatan. När vi var utanför Lagerhouse ringde min mamma och sa att hon var i Dyvelsten. Vi bestämde att vi skulle ses utanför McDonalds när hon kommit in till stan. Dels för att jag ville lägga studentmössan i bilen för att slippa dra på den men också för att vi skulle åka till Våxnäs.
Utanför Veromoda hittade A-I kläder hon gillade. Det var bl a en tunika för bara 99.50 och den provade hon, en vit! Skitsnygg men hon kom på att hon inte hade några kontanter. Då stod hon och funderare ett tag på om det var värt att gå och ta ut pengar. Det hela löste sig när hon kom på att hon inte hade kortet med sig heller!!
Vårat mål var J och där skulle Anna-Ida titta på en trenchcoat. Den kostade 1600 men hon hann inte prova den för hennes buss skulle gå alldeles strax. Vi hann in på Åhlens en kortis och då ringde min mamma och sa att hon hade kommit. Där skiljdes jag och A-I.
Jag gick med raska steg till McDonalds och kände hur ont jag började få i fötterna. De där vita tygskorna utan någon sula alls typ är inga shoppingskor direkt. ONT! Jag hoppade in i bilen och vi körde mot Våxnäs. Under tiden visade jag bl a studentmössan och vi pratade lite om morfar.
När vi väl kom till Våxnäs låg det inte kvar en tygaffär där mamma trodde så vi cirkulerade runt ett tag tills vi kom på att i Fjäderngallerian kanske det fanns. Vi åkte förbi men inget fanns där heller. Så när vi åkte därifrån såg vi en tygaffär som vi aldrig sett förr! "Möbeltyger och modetyger" hette den men vi lyckades aldrig hitta några modetyger på den affären tyvärr. Brevid den låg en Secondhandaffär som vi kikade in i. Jag fick 4 partyglas med guldbubblor på. Jättefina. Jag var även sugen på att köpa en jättefin elefant men det får bli när jag flyttar hemifrån. Inne på affären kom mamma på en idé som jag och Anna-Ida kan göra för att finansiera våra klassböcker (projektarbetet) men det är än så länge hemligt. Jag provade också ett halsband med vita plastkulor men det satt lite väl åt kring halsen så det blev inget med det köpet.
Efter Våxnäs åkte vi vidare till Herrhagen där det också skulle ligga en tygaffär. Den var svår att hitta och vi åkte på den klassiska "körskolevägen" och jag lärde mamma högerregeln. Den kom till använding :D Jag mötte även min gamla körlärare. Tygaffären på Herrhagen var mkt liten och de hade inget intressant såg vi direkt men expediten var väldigt pratsam så vi stod kvar där säkert 10 minuter. Hon hade haft den affären sen 70-talet och alltid jobbat där, inte ens hunnit gått ner och tittat på sina barnbarn när de hade balen. Tragiskt. Hon berättade också att det är både tvåbenta och fyrbenta varelser som brukar pissa på hennes trapp. Usch sa vi! Tanten tipsade oss om Vanjas tyger. Vet inte vad gatan heter men det ligger iaf mittemot Free sun. Vi parkerade vid Domkyrkan men först gick vi en sväng till Ballroom och tittade. Mycket snyggt men inget blev köpt där heller. När vi sedan gick mot Vanjas blåste det så mycket att jag var tvungen att dra igen jackas. Burr! Jag hade fortfarande jätteont i fötterna. När vi kom fram till Vanjas visade det sig att hon hade lunchstäng till 14.30. Klockan var då 14.20. Men vi kikade in genom fönstret och det såg ändå ut som hon hade en del intressant så först tänkte vi stå kvar och vänta men jag var så kissnödig så vi bestämde oss för att gå och fika på ett ställe med toallet. Vi valde på Maché och Rådhuscafet. Det fick bli rådhuset. Mest för att jag gillar deras oboy! Mamma beställde en kaffe och jag sa att jag ville ha en varm oboy plus en kaka. Det beställde mamma medans jag var på toaletten och kissade. Vi satte oss i fåtöljerna längst in i hörnet och där lös solen och det var jättemysigt. Mamma hade beställt en passionfrukttårtbit. Den var jättegod! Under fikat diskuterade vi hur jag skulle ha håret på balen och om jag skulle gå till frisör eller hur jag ville ha det. Vi ska nog dels kolla med Adams uppe i Deje eftersom jag gärna inte åker in till stan bara för att få en uppsättning men förmodligen blir det så att mammas kompis som jobbat som frisör ska komma och hjälpa mig lite. Hon skulle höra med henne iaf.
När fikat väl var slut gick vi tillbaka till Vanjas och hon var en jättetrevlig norrlänning. Hon förstod ganska snabbt vad jag ville ha och tyckte jag hade bra smak. Hon kom men flera olika förslag som jag gillade. Bl a att lite svart tyll ska sticka fram längst ner på klänningen. Hos henne var vi väldigt länge och tittade på tyger och olika kombinationer. Även här var vi mest inne på cremefärgat. Jag blev även lite sugen på duvblått men det tyget var nästan slut ;( Det slutade med att jag iaf bestämde mig för ett mönster. Ett mönster jag kollat på förrut på Olssons. Däremot tog inte Vanja kort så vi gick för att ta ut pengar och då gick vi även in på Olssons igen. Det fanns inget bättre där förutom att de hade många fler färger på tyllet. Utanför Olssons skiljdes vi eftersom mamma skulle och jobba. Jag som skulle vänta på bussen ungefär 20 minuter gick in i Arkaden. Första stoppet blev Lilla Ego. Den affären gillar jag även om det mesta snygga är för dyrt. Men däremot hittade jag en snygg kjol på deras Secondhandavdelning. Fast jag orkade inte prova. Åkte ner en sväng till Myrorna och gick där ett bra tag men ingenting hittade jag där! Så jag åkte upp till Lilla Ego igen och provade kjolen. Den var jättefin :D:D Så den köpte jag. Även om ekonomin suger just nu. Men ska höra med mamma när hon kommer hem om hon vill sponsra, den var ju inte alls dyr! Bara 150 kr. Den var rutig på lite olika sätt. Blå och vit. Hon som jobbade där tyckte om färgen jättemycket, jag med!
Jag tog även en sväng in på Bergkvist men där fanns det inte mycket att hurra för. Vid det här laget hade jag missat den bussen jag tänkte åka med och det var 15 min kvar tills nästa så jag ringde Sandra för att höra om hon möjligtvis var i stan. Men hon hade blivit sjukare igen och låg hemma i sängen. Tråkigt. Jag hade ju inte så mycket annat att göra än att gå till bussen. Jag tog vägen genom mitticity. Då mötte jag ett gäng från Deje så jag tänkte att det kanske är nån jag känner. Och mycket riktigt - Pär fanns där gömd i klungan. Trevligt att träffa honom lite för det var längesen. Han dock inte prata så mycket eftersom jag var osäker på när bussen gick. Men när jag kom fram till busshållsplatsen visade det sig att det var 12 minuter kvar  :// Jag gick då in på Åhlens för att fördriva tid. Tittade lite på mössor och hattar som jag brukar gilla men det fanns inget snyggt där idag. Trodde att tiden hade gått men när jag kom ut till hållplatsen igen var det 6 minuter kvar så jag gick in igen. Då åkte jag ner och tittade på lite olika tavlor och ramar. Jag tycker det är så tråkigt att sätta upp andras kort på väggen! Ska det va en tavla ska det va målat, för måla kan jag inte göra själv. Men helst sätter jag upp foton på väggen. När jag kom upp igen så var det 2 minuter kvar så då bestämde jag mig för att vänta på bussen. Det blev besvärligt med bussarna eftersom det kom så många samtidigt och Dejebussen kom sist. Den hann jämt bara förbi McDonalds. Då blev det tveksamt om man skulle gå ända dit bort eller vänta på att den kommer fram dit man står. Det blev något mellanting...
Väl på bussen blev jag jättetrött så innan vi hade kommit till Färjestad måste jag ha somnat för sen kommer jag inte ihåg något mer!

♥♥♥

Ny MÅNad, MÅNdag, fullMÅNe

Jag som tänkte lägga in massa bilder från föregående vecka och helg. Men allt för jobbigt.
Idag blev det new haircut. Eller ny och ny. Bort med det slitna och en mörkare ton i håret, skönt! På fotot idag började jag med förstorningarna av mina bilder. Ska göra en jättestor och två stora :P

Som traditionen bjuder umgicks jag med David ikväll. Tacos och 100 höjadare blev. Tittade även lite på reser men det va jobbigt.

Nu ska ja sova. Om inte lite bubbles först?! Det va längesen.
puss då