Foll Rolle!

Heeey boys and girls!
Har så mkt att berätta och vet som vanligt inte hur man ska få ner det i bloggen. Har jobbat från första stund jag kom ner tills typ.. NU! Lämnade av ett gäng danskar här på basen i förmiddags och nu har jag uppdaterat mig på datorn. Är ledig tills på lördag då ett nytt event kör igår men ja skulle jobba lite extra här i hamnen på fredag också så det går ingen nöd på mig.
Sömn är något jag är i behov av och hade sett fram emot ett skönt 9-timmarsnap nu men så kom grekiska chefen precis in å sa att det blir beach party ikväll å att han hämtar upp mig vid 4, alltså om två timmar, för lite drinks å meat-shopping. Ska bli riktigt kul. Speciellt att hänga med alla utanför jobbramarna. Sova kan man göra imorrn!

Lämnade Aigina kl. 6 imorse. Kunderna sov så det var bara jag och skepparn Leo som fick se en underbar soluppgång. Alltså det är så vackert här nere. Överallt. Och så god mat. Vet inte vart ja ska börja....

Hmm, nu står valet inför en nap eller en makeover. SpörsSpörs!


Aja, nu kommer ja nog vara på datorn en del de kommande dagarna så ni får fler uppdateringar! Ha de bäst. Pusss

Grek

Haha
"Sara is working" vare precis en grek som skrek innan han åkte iväg på moppen! (tror han ja)
Precis hemkommen från en bar där dom va hur hjälpsamma som helst med internet. Ringde runt i en halvtimme för att få tag på ett lösenord till sitt trådlösa. Sen efter nån timmes häng där stängde dom och jag flyttade mig till båten där jag sitter nu! Klockan är 23.00 och det är alldeles ljummet.
Har det bra. Är trött och sleten(Som jag brukar se ut, hrrrm) Tidiga mornar har ju aldrig varit min grej riktigt men det ingår i det här jobbet och jag tar det gärna!
Poros i söndag, Hydra igår. Där mötte vi även upp ett event med 5 båtar med skeppare och värdinnar från Charter School! Mkt trevligt! Nu finnes vi på Spetses och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Snabbt tempo hela tiden! Imorrn ska vi gå i hård vind till naturhamnen Dhokos och där hoppas jag finns lugn!!

Jaa, det var väl lite från mig. Kommentera och håll mig uppdaterad!

PUSS

Greeeeeeeeeeeece ffs

Sjukt stressad! Packar som vanligt i sista sekund! Datorn följer med till Grekland så vi hörs där!

PUSS

E E E

Nu åker jag till staden med bästaste bästa Ehlin och gör mina sista inköp inför öarna i Grekland!


PUSSS

Nap time

Åt lunch på Dömle idag med mamma, David och Kalle. Gött. Men kallt!
Ligger under duntäckte med tjocktröja och fryser just nu. Kollar väderleksrapporten för Aten. Känns genast bättre.

Gonatt

Bunny

En måndagkväll utan mkt till innehåll. Då är det bra att Ballar av stål finns.

ÄLSKAR Kaninkokerskan!


Saturday Night Live
High on salt

Jo jag va ju i Linköping över Valborg. Men kameran måste varit hög på saltvatten sen Grekland eller nåt så bilderna blev suddiga och få. Så här såg vi ut iaf:

Dagen efter åkte vi ut till landet där Jennifer föräldrar bygger ett fint hus


Också grilla vi korv!Slut

They're really saying - I love you

Jag mår så bra Jag mår så bra!

Jag har en ny fin hatt. Ikväll ska jag träffa Michaela, Helen, Erik och förhoppningsvis massa andra underbara människor. På söndag är ja i Grekland igen! HURRA.


PUSSSSS

Some music

Lyssna på den här till inlägget nedan ;)Dansa Christian hade bränt skiva med bl a denna låten. Vi diggade i flera dagar tills vi till slut frågade:
- Men Chris va sjunger dom om egentligen?
- Haha, va? Det borde väl ni veta?
- Varför då?!
- Det är ju svenska!

Haha, vi trodde dom sjöng på danska å han trodde dom sjöng på svenska. Vi kom fram till att det nog va norska. Speciellt när jag var den enda som förstod "På Gölve". Det måste vara norska när värmländskan förstår...

Teaser

Lavrio-Poros-Dhokos-Spetses-Plakka-Hydra-Poros-Aigina-Lavrio - Saroniska Övärlden

Valda sanningar - Segla med Delfiner - Olivia - Malibu - GT - Pink Pussy - Grekisk Påsk - Stilla naturhamn - Seglarintyg1 - Finaste människorna - ManÖverBord - MusikMusikMusik - Amstel - Kramar - Backa på stenkaj - Röd kyckling - Danska - Födelsedagar - TakeAwayDrinkar - Självinsikt! - "Studenten" - Kalla, snabba duschar - Filosofi - Sol - Gyros - Teamwork - 3 fiskar/9E - Grekisk Afton - 6meters vågor - Saltvatten - FestivalSara - Hårdkokta ägg - Snabba avsked
Vi styr resten på facebook! Går ju sååå segt här 1&1...

Hint


My cool

PÅSKAFTON!Since...

NU äntligen börjar jag återgå till mitt normala jag. Har verkligen inte kommit ikapp tiden. Men ikväll har jag sovit flera timmar, ätit massa ostbågar och kollat på Juno. BRA lördagkväll!
Så tänkte då också komma igång här igen, haha... Får se får se.

Sen jag "senast"(3 veckor sen) uppdaterade har jag :
-Firat påskafton hos Kristin
-Firat påskdagen hos kusinerna i Eskilstuna
-Varit i Grekland mån-mån, 14 dagar.
-Jobbat tisdag
-Pluggat, packat upp, packat ner onsdag
-Linköping tors-lör


Och lördag kväll är det nu och här sitter jag!
Btw, bloggen har fyllt 3 år! 24 april 2006 är första inlägget ifrån. Hurrahurrahurra!


Okej, ska se om vi kan få till några bildbevis på ovanstående också då!