Kroatien, Summer part 2

Sådär nu har sommarens äventyr börjat.
Dryga 6 veckor i Kroatien.
Bor i lägenhet och skriver scheman.
Flyttar till båt imorrn för att segla.

Trivs väldigt bra :)

Skrevs måndag 12 juli

Idag har vi varit i Fulham och gått på massa lägenhetsvisningar. Har tyvärr inte hittat nåt jättebra. Antingen är det till ok pris men för långt bort, eller centralt och dyrt. Vet inte vad man vill satsa på riktigt...
Imorrn kör vi samma race igen och hoppas på bättre lycka då.

Thaimat intogs ikväll och efteråt dracks det bubblegum martini för min del så nu är jag så trött så trött.

Hörsssss

På en buss nånstans

Hoppade på bussen vid 10 och lyckades sova dom första 2½ timmarna så det är jag nöjd med. Sen lite teleprat med Ehlin och William och nu sitter jag här och kollar runt. Gratis internet på bussen tackar vi Swebus för. Att någon har gjort översvämning i toaletten så det är blött längs hela gången tackar vi inte för!

Framme om ca 1 timme. Då väntar lunch med Rebecka. Är så hungrig! Och vill träffa Rebecka!

Nej om man skulle kolla lägenheter kanske!

Sverigepausen är över

Idag är det söndagen den 11 juli. Det har precis slagit om till det. Jag har nästan packat färdigt mina väskor. Färdig blir jag aldrig. Om några timmar åker jag från mitt kära Deje igen.
Stockholm-London-Split

Min månad i Sverige har varit kanon. Bra väder alla dagar utom 1 (Det var också enda dagen jag badade). Jag har träffat mkt släkt och vänner och tagit det lugnt. Besök i Göteborg, Uppsala och Skåne.

Nu vill jag hitta den perfekta lägenheten i London och så längtar jag efter havet och vindarna i Kroatien. Just ikväll lockar inte det sociala, festen eller att min kropp förhoppningsvis ska bli några grader brunare. Nej ikväll vill jag bara sitta längst fram i fören och känna att jag lever. När det går som snabbast kan man sjunga så högt man vill och ingen hör en. (Inbillar jag mig iaf)

Jag tycker om mina vänner så mkt. Jag blir alldeles ivrig och vill att allt ska vara bra. Alla går åt olika håll och jag vill bara krama sönder. Vad hände liksom? Det ska ju vara vi.

Min familj är det bästa som finns.

Om två månader börjar min skola i London. Då börjar mitt Londonliv på riktigt. 3 år är det sagt.
Om nio timmar sitter jag på bussen till Stockholm. Nu flyttar jag på riktigt.