Klockan är halv tre

. » Ehlin af grossbol säger:

BRA SARA

- Sara - säger:

hihihihiih

. » Ehlin af grossbol säger:

vad gru då

- Sara - säger:

just värmt en manacka!

. » Ehlin af grossbol säger:

men ååh

. » Ehlin af grossbol säger:

ja dricker

. » Ehlin af grossbol säger:

eller drack

. » Ehlin af grossbol säger:

oboy

. » Ehlin af grossbol säger:

mina föttwr luktar tåsvett

. » Ehlin af grossbol säger:

sch

- Sara - säger:

usch då

. » Ehlin af grossbol säger:

. » Ehlin af grossbol säger:

hungirg

. » Ehlin af grossbol säger:

en macka vore

- Sara - säger:

va gör du själv?

. » Ehlin af grossbol säger:

ja sitter ähr o fundilerar

- Sara - säger:

på vadå?

. » Ehlin af grossbol säger:

om ja ska drcka MER oboy

- Sara - säger:

de vore. jag gört okcså


Räknas det som nostalgi efter 14 dagar?

Sitter och diggar till Akon. Lite otippad artist av mig kanske men Dont Matter för minnena tillbaka till studenten och det är just där jag har tankarna nu. Tack vara Johansson! Kan man prata om nostalgi så här bara två veckor efteråt?

För 14 dagar sen...

Precis nu stod fjortisarna på baren och dansade.. trots att dom var tvunga att huka sig eftersom det är så lågt i tak. Vad bekvämt det måste varit :) men joo, vi såg era rumpor - det gjorde vi!

Precis NU kastade David upp sin studentmössa ute på torget (Som traditionen bjuder) och den kom aldrig ner igen. Han blev förtvivlad och poliserna bara skrattade.

Precis nu räddade jag Hjalle från Mrs X från klassen. Vi drack pigilin och blev väldigt djupa och förtroendefulla med varandra.

Precis nu dansade jag, hjalle, petter, amanda och amanda till Akon och Don't Matter.

   
   
En gång togs det några kort på mig och Hjalmar.

Godmorgon!


Nyss ringde A-I och frågade om jag ville med till Skopunkten. SJÄLVKLART, jag har ju tjatat om att få åka till Skopunkten i flera veckor. Synd bara att jag har zero money, får se vad vi kan skrapa fram.
Så nu blir det ut och gå, sen lunch med moder och sen forshaga-karlstad!
Puss

Då var det natten då. Fast mkt ljust

image332
Okej den här bilden är från efterfesten på midsommar.
Men jag kommer nog se lika nöjd ut när jag somnar om några minuter.
Godnatt!

Skriv igen!



Postat av: hej

Jag såg dig på Glada Ankan i kväll. Du var underbar vacker!! Jag hoppas jag får se dig nån mer gång.. :)

2007-jun-08 @ 01:32


JAG VILL SE DIG OCKSÅ SNYGGING!

HEJDÅ BABES!

image331
Såhär såg Ehlin och Anna-Ida ut när dom lämnade mig för typ 5 min sen!
PUSS PÅ ER!

Förvirrande dagar!

Nu är det mycket. Men helt plötsligt inget alls. Fram tills idag va vi helt inställda på att åka upp till Peace and Love imorrn. Igår gjorde jag och Ehlin stan rejält och köpte allt man kan tänkas behöva plus lite till. Jag tänkte ju som så att jag nog inte fått nå jobb på båten eftersom jag inte fått nåt svar och hakade på Borlängeidén. Men igår fick jag mejl och jojomän. På lördag skulle jag va på båten, kl 10.00! YES. Haha, inte alls som jag trott tackar jag nej till det - vi skulle ju på festival! Imorse blev dock allt så svårt och krångligt så vi hoppade av allt ihopa.

Så nu sitter jag här. Utan festival och utan Båten - Göteborg Marstrand.
Hur kunde allt gå så fel :P
Vi får hoppas på bättre tider.
Just nu är jag så sugen på chips. En tjockiskväll kanske?

Knytpicknick!

Tjaa!

Nu sitter jag här och väntar på Amanda Lidström som snart ska hämta upp mig. Sen bär färden mot stugan min där några från klassen ska samlas för litte picknick. Olika saker ska vi ta med oss och jag har gjort mackor, med kyckligcurryfyllning... Mycket kladd. Jag kunde inte ens rulla in de i bröden så ja tänkte att var och en får göra sin egen :P haha. Här har vi orken!
Så gött med lite bra väder igen. Men det håller nog inte i  sig så länge. Hördes ryktas om världens skurar imorgon :/ buuuhu.
Just nu skuttar Amanda runt på Ica i Deje, hoppas hon hittar bra! Som ni kanske märker har jag inte så mycket att göra så därför fördrivs tiden här. Jaja, nu ska jag försöka guida henne till Risäter och sen ska vi möta upp Ehlin och A-I nere vid busshållsplatsen.

Ciao!

Godkväll!


Grill och två filmer har vi hunnit avverka hos Mattias ikväll.
Ehlin fick vara kvällens fotograf så foton finns ju inte än...
Ja, det får nog vara nog för ikväll nu! Jag börjar bli hungrig igen.
Hejdå.

Det var alltså midsommar?

Midsommar firades i år utan någon alls midsommarstämning. Förutom Sofia som vid tillfällen försökte dra igång snapsvisor, och ibland hängde folk på! - ibland inte...
Folket bestod av både kända och okända ansikten, och det är bra! Kul med litte nytt. Synd att ingen snygging dök upp:P
Nåja, då har årets sommarhögtid klarats av också. Nu väntar bara en sommar fylld av bättre fester än midsommar!

image327

image328

image329

image330

Thanks!

FILMTIPS!

image326
Jag kan faktiskt inte riktigt släppa... Death Proof. SE DEN!
"Jahapp"-upplevelsen man får efter filmen är suverän!

USA?


Nån som känner till Caledonia, Michigan?
Det snöar där iaf...
Jag vill inte ha snö!

Efterlängtat!

Gaah :D
Sätter mig vid datorn. Två nya mail! Två nya mail som visade sig vara myyyycket efterlängtade.


Det första från en familj i USA. Äntligen har någon fått upp ögonen för mig. Det började bra; en son och en dotter, bor på kusten, dock på östkusten men det blir "billigt" för de som vill hälsa på. Men när jag väl googlade på orten (Förort till New Jersey) var det inte riktigt som jag tänkt mig.. men om några dagar ringer dom och vi får väl se hur det hela slutar!

Det andra mailet kan vara just mailet som gör mig sysselsatt i sommar. Mer än så berättar vi inte än. Men det är inte ett vanligt jobb iaf, så mycket kan jag säga.





Vilket bra slut det blev på den här dagen! Då önskar vi oss bara en trevlig midsommar nu då. Puss


Nu är det dags!

Idag har varit min recoveringday efter 11 hårda dygn av studentfirning.
Varför inte ta och göra en liten bilduppdatering så ni verkligen får se vad vi har varit med om!




7/6
 
Picknick med klassen i muséeparken. Kex och ost och vin intogs och sen bar det av till Ankan för äntligen var det ju torsdag! Mina fötter blödde men för stunden gjorde det ingenting. Dagen efter var mindre rolig...


8/6
   
Exärad. Vi åt, vi drack och vi lekte Lost i skogen!


9/6
En lugn kväll. Hade kommit hem sent från ovanstående ställe. Msn blev, hahaha.

10/6
  
Hela klassen drog till skogen i Kil där vi chillade, hoho! Det blev grill, promenader och solnedgång på bryggan. Min underbara klass ♥

11/6
   
På dagen var det SÄG-festival och vi plaskade i vattnet vid sundstatjärn. På kvällen plaskade vi i något starkare drycker, lekte indian och gick till Korriander. HÄRLIG KVÄLL med något dryg natt efterson det tar lång tid att åka till Forshaga. Var la hemma runt 5 till slut.


12/6
  
Tisdag dag ägnade jag med några heta tjejer från klassen och det styrdes banderoller, vad som fanns på den kanske ni ser?! :P EN FET KUK. Kvällen innebar sista middagen med klassen och efteråt samlades alla på bryggan vid älven, jag tror aldrig vi kan få nog av varann? ://

13/6
Dagen före dagen och det blev mest bara vila. Vad jag minns? :P Jag och Andrea övade nog lite hår och det blev en del städning här hemma...

14/6
    
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! BEHÖVER JAG SÄGA NÅGOT?????


15/6
   
Den magiska balen och alla var fantastiskt fina.


16/6
  
Pepp inför Nöjes hos Amanda. Där fick vi världens goaste studendrester och blev rejält dragna, haha som kanske syns på sista bilden. Nöjes är en historia för sig. En privat sådan!

17/6
Seeeg dag men på kvällen drog vi in till stan för att titta på alla heta Tingvallabruttor som hade bal - i ösregn ;/. Efter det åkte jag, Ehlin å A-I till FIF där vi hyrde film och köpte kycklingtallrik. Gottgott.

18/6
 
Jag och Ehlin hade inte riktigt fått nog av festligheterna så vi drog en middag till på Alfie! Se så fint Ehlin har matchat salladen. Efter det blev det GRYYYYM bio. Death proof. SE SE SE! JAG ska se den igen.



Så, nu är denna härliga tid alltså över. Och idag har jag fått sova ut. 16 timmar allt som allt sen igår kväll blev det. Tror att det behövdes...
Imorrn kommer Sandra hit tidigt med Lyxfrukost ända från Donkan. Det är grejer det. Som den gamla goda tiden. Vi ska också gräva fram något från den gamla goda tiden. MOhahaha. Vi har en litten hemlighet!
Gött att ha den här uppdateringen gjord. Nu blir det nog sängen även för mig.

Best days of my life...


Nattvadning i Xärad

Tja på er!
Värmen håller i sig men försvinner förmodligen lagom till student/bal. Jippey! Idag har jag varit hos Andrea och testat balfrisyr. Blev inte alls som ja tänkt mig men skitsnyggt ändå. Ska köpa lite flashiga spännen och åka dit å prova igen nån gång (ja typ nu, bal om 5 dagar:P) Nu har jag härligt "eftertupperinghår"

Fredag-Lördag var två jättemysiga dagar som tillbringades i Ehlins stuga. Bilder från de lägger ja upp snart. Föresten så har min kamera börjat fucka sig, också lagomt till student/bal och allt annat roligt den här veckan. Ja tror inte den gillar värmen så mycke :// Hos Ehlin blev de iaf mat och dryck. Vi lekte Lost ute i skogen ett bra tag. Jag var Kate och Ehlin va hon med barnet (Brunett vs Blondie). Vem som var Sawyer och Jack blev dock inte riktigt klart eftersom killarna bråka om vem som va tuffast:p haha. Det blev nattbad (vadning) vid en jättefin strand precis vid Ehlins stuga (HUS!!) Vi lekte kurragömma jättelänge inne i huset och andra mer privata lekar. När vi väl kom i säng nångång på morgonen läste Matte ur Åsanisse och jag kliade mig i halsen. Skönt ljud...
På lördagen tog vi bilen och åkte till en sjö där det blev bad och en massa movietalk. Låg där typ hela dagen och sen åkte vi hem. Sååå mysig helg :D:D

Nu bär det snart av till Kil. Vad som väntar där spörs väl... Spännande uppdatering ;)

Tre år med SPM3

     

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Tre år med SPM3

  

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Så ovärt!

Jag kunde ha luggit kvar mycket längre i sängen... Jag har inte gjort ett piss sen jag kom hit. Jag följde med Håkan till biografen bara för att konstatera att ännu en dvd inte fungerade. Sen har jag bara suttit här. Kollat igenom vimmelbilder (rekordsnabb uppladdning från bilderna igår), letat väska på nätvintage och tradera men finner då varken student eller bal. Eller joo.. några vita vina kuvert har jag faktiskt funnit! Får se om det blir, vill ha lite smakråd. 

Linnea har varit här lite och Patrick kom precis så jag har även varit lite social! Men nu funderar jag på om jag ska gå ut och sätta mig (ensam?) för här inne fryser man snart ihjäl. Pöss

VILKEN HÄRLIG MORGON!

hahahhahha. Så fint jag mår! Nu ska jag till skolan och i min ensamhet sitta och svalka mig i MM. Hoppas Anna-Ida blir klar med sitt prov fort.
Ha en bra dag!

Tre år med SPM3

   

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Shopping!

Jag har mina fucking guldiga dansballerina skor på mig!! Eller hade.. har haft hela dagen. Usch va obekvämt de va. Men har så dåligt med sommarskor. Har gått på stan och spanat efter nya idag men fann inget! Vill ha nåt med knyt, remmar men ändå som ska vara lätt och svårt att ta av. Svår kombination. TIPS?
Fann iaf en liten uppdatering för student/bal. Men väska är det svåraste att finna. Både till student och bal kvar. Grr!


Ikväll blir det picknick och utgång med klassen. Egentligen borde jag vara där nu? För vi sa sju eller? :p Men kom ju rätt nyss hem från stan och dåliga bussar går det. Kan va gött å hinna varva ner här hemma också!
Jaja, ska göra mig iordning och packa ner kex och ost! Tja!

Barfota i skolan

Vänta vänta vänta! Finns inte så mycket annat vi kan göra. Sitter på efterfesten och letar balfrisyrer, sitter i hörnet ch steker, springer barfota i mediakorridorerna och äter köttfärssås och spagge.
Jo vi har väntat. Först på läraren. Sen på att läraren skulle kolla igenom allt. Sen på att allt skulle ariveras och nu på att det ska brännas den första dvdn. Sen sägs det gå fortare men jag vet inte ja... men den här takten kan allt hända. Håkan hade med sig lilla Noa också som vi lekte med. A-I föreslog att jag skulle öva och jag sa några fraser på engelska men det gick inte hem..

Malin surfar på Aftonbladet om vädret. Ser inte dirket lovande ut om 7 dagar. VARFÖR kunde vi inte få ta studenten idag? Toppendag?
Nu kanske det blir mer sol. men man orkar bara sitta 5 min i taget. Alldeles för varmt. Då är det tur att man har kyliga Multimedia att svalka sig i! Heddan och A-I kämpar på med matten med Lars. Heja!


NU är det nog. 

Tre år med SPM3

  
 
  

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

SOOOOOL!

Gud vilken härlig dag! Idag tänkte jag städa på altanen och senare kommer mormor och morfar hit för grillning. Bäst att vila inför de dagarna som skall komma ;D

Tre år med SPM3

   

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Måste faktiskt slänga in en bild på Andrea också. Gillar ju henne så mycket!

image275

Klassmys i en olummig trädgård och vuxen vid Karolinen

Idag var klassen iväg på lunch hos svenskaläraren Monica. Mkt mkt trevligt. Vi fick sallad med kycklig och kassler och maasssa annat gott. På efterrätt bjöd alltialloläraren Anders på glass. Och det är så härligt att ha klassen samlad utanför klassrummet. Vi planerade vidare vad som skulle hända resterande dagar så nu är i princip varje timme fram till den 17 juni bokad! Så försök inte med mig ;)
Efter lunchen åkte jag och A-I till mediasalarna som för övrigt är helt tomma på folk denna tiden på året. Vi grejade klart det sista med boken och en översnäll och hjälpsam Nidsjö ("På media kan man se ut hur man vill. Man kan ha svarta kläder och man kan ha vanliga kläder") tittade igenom boken och sa att den såg perfa ut. Han var nog impad:p haha. Sen kände vi oss vuxna och tog bilen till Karolinen där vi betalade för parkeringen och sen letade upp Onedigitaltryck och lämnade in skivan! Hurrey. Nu ligger inte ansvaret i våra händer längre.
Stressad A-I och Sara åkte hem och var hemma en halvtimme för att sedan bege sig in till stan. Jag och David tittade på "Småskolornas" bal! Så fint så fint. Snaaaart är det vi...


image273
Ingrid, Petter och Ida

image274
Felicia och Amanda


Picknicktime


image270


Det blev Arnäspicknick igår. Mysigt. Snart igen!

Tre år med SPM3

    


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Picknickställen frågetecken

God eftermiddag!
Idag var en skitdag i skolan rent ut sagt. Vi har två saker kvar att göra. Trycka vår bok och bränna vår DVD. Och inget funkar!!! Ännu värre är att läraren vi har i ämnet bara är här på vissa fredagar. Och på fredag har vi vårat releaseparty! CP-brännare. Grrrrrrrr...

Men man blir glad av det vackra vädret iaf och jag och Ehlin ska styra picknick om sisodär en timme. Frågan är bara var. Förslag på picknickställen i Forshaga kommun mottages varmt! Varför kan inte vi, som Karlstad, när vi har en sån fin älv kunna utnyttja den bättre? Vartenda fikaställe längs älven ligger ju i skugga :(
Jag har föreslagit att vi grejar Forstjärn. Så här såg det ut förra året:



image263
Jag och Linda ♥
image264





Jaja, vi får väl se hur allt bli. Nu ska jag ut och gå! Ha de bra.
(Och Blondinbella, för guds skull, sluta INTE blogga) Tja.

Studentsvammel!

Såg nyss på dokumentären om människorna som tog studenten för precis 15 år sen. Vad spännande att se hur det gått för alla! Tänk om bara 11 dagar kommer vi skiljas och kanske aldrig mer vara samlade allihopa. Dom på tvn hade ju inte lyckats med det iaf!
Jag blir så ledsen när jag tänker på det men ändå kunde jag inte låta bli att gnugga händerna när dom visade bilderna från studentdagen. Snart vi snart vi snart vi snart vi!!!!


       


Jag har alldeles för mycket bilder jag vill visa från våra 3 år. Får nog lov att göra en studentnedräkning inkl. dagens SPM-bild här på bloggen! Okej....

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

UPDATE

Okej det är väl kanske dags nu. Ehlin som helt plötsligt kom in i världens bloggvåg samtidigt som jag mest har strandat eller nåt!
Men jag har ju haft så otroooooligt mycket att göra dom senaste veckorna :O


Student student student. Det är där mitt liv kretsar just nu. Det har varit studentfest på Nöjes. Avslutningsfest i Fif. Studentfest på Arena...
Igår då allt började som en grillkväll då vi skulle ha keps, dricka öl och titta på fotboll blev istället en flott vintillställning på Ehlin veranda. Men det kändes inte helt rätt så ombyte till keps blev och senare åkte även partykläderna på och vi styrde in till Karlstad. Mycket trevlig kväll



Well, Nå, Powerwalk, Rask promenad. Nån som känner igen raise your hand (upp med handen!)



Nu är planerna så att utnyttja de sista dagarna innan allvaret börjar.. Ehh. Allvaret innebär Midsommar, Sommar-utan-jobb-sommar, Flytt till USA! HEEJA ALLVARET!


image257