Klassmys i en olummig trädgård och vuxen vid Karolinen

Idag var klassen iväg på lunch hos svenskaläraren Monica. Mkt mkt trevligt. Vi fick sallad med kycklig och kassler och maasssa annat gott. På efterrätt bjöd alltialloläraren Anders på glass. Och det är så härligt att ha klassen samlad utanför klassrummet. Vi planerade vidare vad som skulle hända resterande dagar så nu är i princip varje timme fram till den 17 juni bokad! Så försök inte med mig ;)
Efter lunchen åkte jag och A-I till mediasalarna som för övrigt är helt tomma på folk denna tiden på året. Vi grejade klart det sista med boken och en översnäll och hjälpsam Nidsjö ("På media kan man se ut hur man vill. Man kan ha svarta kläder och man kan ha vanliga kläder") tittade igenom boken och sa att den såg perfa ut. Han var nog impad:p haha. Sen kände vi oss vuxna och tog bilen till Karolinen där vi betalade för parkeringen och sen letade upp Onedigitaltryck och lämnade in skivan! Hurrey. Nu ligger inte ansvaret i våra händer längre.
Stressad A-I och Sara åkte hem och var hemma en halvtimme för att sedan bege sig in till stan. Jag och David tittade på "Småskolornas" bal! Så fint så fint. Snaaaart är det vi...


image273
Ingrid, Petter och Ida

image274
Felicia och Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback