LATEST

LATEST.. Latast? Sen? Det senaste?!

Igår var det Sara lär Ehlin och A-I hur man gör dag. Favorithamburgaren El Maco hade dom aldrig ätit så lunchen intogs på Mc Donalds. Dagboken/The notebook hade dom aldrig sett så på kvällen hade vi en myskväll hos Ehlin där vi åt italienskt, haha, och såg på film.
Det blev en sen natt eftersom jag hade en konversation med en full och intressant kille.. ehe!

Dryyygt att gå upp imorse. Men iväg till Råtorp med buss och sen kom pappa å hämtade mig å Ehllan å skjutsade oss sedan till Färjestad. Latest, latast! Nej det är ju faktiskt en bra bit och vi skulle göra något mkt fysiskt ansträngande, nämligen curling.
Det var svårt. Det var hårt. Mkt hal is. Blåmärken från brösten och neråt. I våran match slog vi ner instruktören. Eeeh, det kom en sten bakifrån som han inte såg och helt plötsligt så låg han där på rygg och hade slagit i huvvet.. lyckat. Stenen gick sönder.
Mitt lag förlorade.
BILDER HÄÄÄÄR.

Sedan var det dags för multimedia där läraren Håkan som bara är i skolan en dag i veckan lyckas vara sjuk!!! böööööl. Plus att vi var tvunga att bli färdiga med uppgiften idag. Det gick väl sådär.
Åkte in till stan en sväng efter det och letade upp Sandra. Tänkte styra en kväll med henne men hon hade tydligen blivit inringd att jobba. Hon baaara jobbar hela tiden den tjejen.

Imorrn blir det iaf iväg till Sthlm så en lugn kväll väntar. Men nåt kan man ju ändå hitta på tycker ja?! Vad bara...?

Kommentarer
Postat av: Karin

japp kostade 800 förr.. å den är sååå bra! It sajten hette det.. Hittade en anonns på blocket.. tror det bara fanns ett visst antal kvar..

Postat av: Karin

alltså den heter MP4.. det är det enda som står.. själva märket heter så tror jag.. superbra är den iaf:)

2007-02-02 @ 21:34:00
URL: http://karinolofsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback