Bundis med ett tantgäng


Det närmar sig.. 12.55 lyfter planet från Arlanda. Landar i Frankfurt där sen bär det av igen. Kul att känna på Tyskland lite. Men iaf kom och vinka av mig den 10 september vetja!

image403
Selma Spa hade dom godaste apelsinerna jag ätit...


Igår var den bästa dagen på mkt länge. Spa med Anna-Ida och Ehlin. En multivitaminbehandling för ansiktet kostade jag på mig så nu skiner jag som en apelsin. Annars hängde vi mest i utomhuspoolen, bastun och gymet. När Stefan Holm hoppade samlades hela personalen och vi tre i gymet eftersom där fanns deras enda tv. För övrigt var vi de enda gästerna dom hade den dagen. Eller framåt 5 började några andra komma dit. RÄTT SOFT.

Sen körde A-I racing hem där det bara blev ett snabbt ombyte för mig för sen drog jag och brorsan in till stan för middag. Alfie med gorgonzolapastan blev. Riktigt mys. Sen hyrde vi film och åkte hem å la oss och sov till den=)





IDAG, har jag hängt mest uppe vid stugan. Mormor hade nämligen sitt sista firande utav 70årsdagen. Idag var det forna arbetskamrater som ville uppvakta. Dom är tydligen ett gäng på 15 tanter som fortfarande hänger. Jag serverade och socialiserade och efter några timmar var jag bundis med allihopa (även hon som hade 20 skruvar i armen) och dom tyckte det var sååå tråkigt att jag skulle åka iväg. Annars fick jag mkt gärna fortsätta umgås med dom!

Ikväll är det topmodel igen som gäller! Woohoooo. A-I kommer hit och styr tacos, det tackar vi för.
Hejdå!

image404

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback