Sova, tack!

Klockan 2 inatt tyckte Biljouren från Åkersberga att det var lämpligt att ringa mig. Jag blev sur och ignorera. Undrar vad dom ville mig... Kan det ha något samband med spanjoren som ringde och väckte mig förra veckan? Med skrikande barn i bakgrunden. Eller har det ett samband med Anders från Skåre som smsade mig för två veckor sen?
Ja min svenska mobil har inte varit så här busy på vääldigt länge!

SARAFM - BÄST MUSIK JUST NU!

Okej lite musiktips. Gammalt som nytt!

Metro Station - Shake it. Alltså har ni inte hört denna är det HÖG tid nu! LOVE! Blir sååå sugen på att komma hem och dansa med er alla mina vänner! Min aaaabsoluta favvolåt just nu!

3 doors down - Kryptonite. Så bra så bra så bra! Skönt gung. Passar i ALLA lägen. If I go crazy then will you still call me Superman?

The Killers - Somebody told me. Vad ska man säga? Killers är Killers och när den här låten når sin refräng då kan ja lova att gasen är i bott!

Boys like girls - Hero/Heroine. En sån där riktig typisk americansong som väcker vackra minnen om en pojke som man delade denna musiksmak med :)

Jack Johnson - If I had eyes. Den här låten kan man inte köra fort till. Den här åker på när man gliiider genom Morris Towns latinokvarter med solglajjorna långt ner på nästippen! Haha!


Finger eleven - Paralyzer. Detta är min och Elyses låt. En låt som man inte kan bestämma sig för vad man tycker riktigt. GRYMT bra när man är på humör. Men den måste spelas högt. Annars funkar det inte. Och man måste sjunga med. Högt!

Flo Rida ft. T-pain - Low. Haha den här måste jag ju bara ta med för att det är så otippat från mig. Men det här, det är verkligen USA för mig! Herregud vad bra den är och man kan inte tröttna.

Bubblare
Vågar ja säga Basshunter - Now you´re gone? :$



Så nu pojkar och tjejer har ni 8 sånger att lyssna på och kommentera! Vill ju veta vad ni tycker. Ja SARAFM blire nog oftare. Är inne i en riktig go musikperiod!


Snabbt om skabb?

Okej, några snabba frågor.
Hunden Reggie i huset har fått skabb. Kan man få det av att äta fel mat? För Andy säger att det är en allergisk reaktion på att vi ger honom människormat ibland? Själv tror jag att han fått det av räven som går och trycker sig mot staketet hela tiden? Det är väl ganska konstigt sammanträffande annars att jag för första gången sett räv här, och då flera gånger, och vovven får skabb samtidigt?
Och sen... kan hundens skabb hoppa över till människor? Eller framför allt mig? Usch, känner som det kliar över allt på mig.

image761
Haha, ser ni lilla muspilen som är mitt i bilden?
Den förstör ju allt.
Även om den tar ett tag att upptäcka...

Valborg frågetecken

IDAG HAR JAG KLIPPT MIG OCH DET VAR UNDERBART!
För första gången av mina 4 frisörbesök här i landet känner jag mig nöjd :) Gött!

Valborg imorrn och jag är jättledsen att jag inte får fira :( Dejes stolhetsfirande (vilket ord :s) Jaa, nu vill jag vara hemma med er mina vänner och grilla och titta på fyverkerier.
Men det finns faktiskt ett firande in the city på lördag. Vi spanar på det. Dock jobb som stör! Bläblä...

Nej nu ska jag börja jobba. Mer tankar senare. Pusspuss

Gamla Au Pairen på besök!

Ja hur gick det nu då? Janice, deras gamla Au Pair kom ju hit igår. Hon har stannat kvar här i USA, illegalt såklart, för att hon träffa kille å så här. Hon kom precis samtidigt som Jason kom hem från så vi hämtade honom från bussen tillsammans. Rätt stelt från allas håll kan ja säga. Ja.. eftermiddagen gick och allt var bara - konstigt! Vi spelade fotboll. Sverige mot Brasilien! Jag och Jason var ett lag. Det gick jättebra å vi ledde med typ 7-3 men sen tappade vi allt och då blev han såklart jättesur och krävde att vi skulle spela 3 mot 1!! Alltså jag SJÄLV. Och det gick den där gamla Au Pairen med på så gladeligen... Vi spelade även Rockband och där knäckte ja henne. Va gött:$
Alltså hon var jättetrevlig och söt å så. Men det kändes bara lite fel om ni förstår.

Inatt när jag precis var på väg och somna, runt 12 hördes två jättehöga ljud i huset och minuten senare hör ja massa fötter springa omkring på övervåningen och sedan här nere i källaren. Alarmet stängdes av och på och jag blev jätterädd men vågade inte röra mig från sängen! Hahaha. Iaf hade det varit Andy och Elyse som sprang runt och letade efter vart det där ljudet kan ha kommit ifrån men dom hittade ingenting. Så det var jätteskumt!!! :S

Så nu har man jobbat morgon då... Det är lite dugg i luften fortfarande så istället för att spela basket i 30 minuter innan Ethans buss kom bad han mig ta bilen och köra dom 15 metrarna till hörnet där bussen hämtar upp honom. Sen satt vi där och tittade på regnet och gissade artist till låtarna! Elton Johns Cant you feel the love tonight kom på och vi sjöng högt alla tre hela låten. Det var väldigt fint.
Ha en bra dag! Pussspuss

Det kom ett brev!

Nu ska jag ju inte nämna några namn här men jag har bekanta släktingar (eller iofs det är väl ingen förutom David som känner till min släkt så bra och han vet redan vilka ja snackar om men iaf...) som skickar brev till mig nu och då! Grejen är bara att jag inte känner dom alls bra så vet aldrig vad ja ska skriva tillbaka? "Jasså har din son en flickvän?" Har aldrig träffat sonen :P Hahah. PLUS att jag absolut inte kan läsa handstilen. Idag fick jag ett sånt där brev och denna gången var det värre än vanligt. Funderar på att ta ett kort på det å skicka till pappa så får han översätta. Han brukar va bra på knepig text...

Jo vi var ju på baseball...

  
 image760

Kopia?

Är inne och spanar in vad Forever21 fått in för nyheter på klänningsfronten.
Så hittar jag den här...
Har vi sett den förr?

image751

image753

image754

jmmm

Lunchade med Rebbie idag.

image749


Sen skulle vi köpa snacks tills imorrn och då hittade vi Annas pepparkakor!
image750'


Nu blire jobb om ett litet tag. Pusspuss

Fredagkvällen

Igår kväll var det jag och Gift som hängde. Vi åt mat på Fridays och det var lite problematiskt. Problemet var hennes tal. Eller ja... för det första pratar hon väldigt tyst, för det andra pratar hon dålig engelska, för det tredje spelades det jättehög musik och för det fjärde håller hon handen för munnen när hon pratar så man kan inte läsa läpparna heller.
Menmen, vi har det trevligt Jag och lilla Gift. Det har vi :) Hon blev nog lite rädd för mig dock för jag skrek till henne en gång när hon svängde och jag tyckte vi var milimeter från att krocka. Har blivit lite nojjig för trafiken sen nyårskvällen. Kan vi göra ett fel kan dom togika amerikanarna göra 1000! Dom kör verkligen crazy här.
På Fridays satt vi föresten "bredvid" två tjejer som jag hela tiden trodde var Au Pairer så när vi var klara gick jag fram och fråga och mycket riktigt - det var dom! Det var en svenska och en tyska från Maplewood så förhoppningsvis är det inte allt för långt emellan oss eftersom att vi träffades på R. 10.

image746

image747

image748

Bloggens 2årsdag!

I början av månaden tänkte jag jättemkt på att vi måste komma ihåg att fira bloggens 2 årsdag men när dagen väl kom var tanken som bortblåst. Idag är bloggen 2 år och 2 dagar och likaså Ehlins. Så därför måste vi fira!

HURRA HURRA HURRA HURRA!

Jag firar med kakor och Fanta. Hur firar ni?
Puss

Go METS!

Take me out to the ball game,
Take me out on to the crowds;
Buy me some peanuts and Cracker Jack,
 I
don't care if I never get back.
Let me root, root, root for the home team,
If they don't win, it's a shame.
For it's one, two, three strikes, you're out,
At the old ball game.


image745
På lördag ska jag hit och heja på METS. Excited!

Magi

Idag var jag och Jason på en Magic Show på Mt Tabour Library. Var mycket trevligt. Är så faccinerad av sånt där:P HUR GÖR DOM? Ni tror väl inte att tricksen är mindre komplicerade för att det är för 5-åringar? I alla fall fick Jason komma upp och assistera lite och som hjälp fick han är giraffbalong som var en hund...
Ja idag har vi haft jättekul ihop!

image743

image744

Beslutsfattning

Gud va bra det är när man har kompisar som hjälper en med beslutsångesten. Eller egentligen vet man ju oftast vad man helst vill men man behöver någon som bekräftar åt en.
Ikväll stod valet mellan att krypa under täcke med chips, glass och Fanta eller åka till en kompis. Min nyfunne vän Fredrik vägde för och nackdelar och kom fram till att det var dags att sätta på sig mysisarna :D hihi! Så japp. Inne blir jag ikväll.
Solen har tagit alldeles för hårt på mig. Astrött!
Filmade masas roliga snuttar på Jason förut. Får se om ja orkar lägga upp dom!

Höres...

Vattenmelonjuice frågetecken

Ljuuuuuvligt väder ute!!! Synn bara att man jobbar halvdagar för då hinner man inte sola sig på baksidan. Solen kommer nämligen dit runt 1 och det är då barnen kommer hem den här veckan...
Har varit och lunchat med Karin idag :) Mysmys! Försökte förklara för henne att göra så mkt som möjigt av tiden för nu har jag bara 4½ månad kvar och är jättestressad... Speciellt för att Rebecka och Jennifer drar snart och det är ju dom man försöker planera med. Nej inte alls kul :p Hah. Ännu ett stressmoment i vardagen.

image741
Eftersom att allt är så mycket meera här i USA måste jag faktiskt säga att vi konstaterade att det blommar mycket mera här också! Har aldrig sett så många blommande träd!


Nu sitter jag här med en vattenmelonjuice och funderar på om jag ska öppna den eller inte.. Tänk om den är äcklig? Den ser ju så god ut så då vill jag inte förstöra det fina!

image742


Nejmen nu ska jag läsa lite bloggar och sen springa och hämta J vid bussen. Hoppas han vill vara ute lite.. Blåsa såpbubblor har varit väldigt populärt i veckan. Lagon aktivitet i den gassande solen! haha. Sen vid 3 ska vi åka på Magic Show på biblioteket! Späääännande! PUSS

FÖRESTEN MINA AMERIKANSKA LÄSARE...?
Vad ska man se på tv ikväll? Torsdag liksom.. Vad händer?

Onsdag sammanfattning!

- Jobb
- Sova
- Lunch
- Skola
- Jobba
- Jasons T-ballgame
- Middag + Mall med Rebbie
- Datanörda med goooa människor ♥

Silver Bay - Inte att glömma!

Okej, vill ni läsa det här måste ni lyssna på Basshunter - Now you´re gone för att komma i rätt stämning. Volymen i bott!!! Ni vet väl att den även tagit sig till USA nu? Etta på danslistan om ja inte minns fel...
När man åker som Au Pair måste man läsa 6 credits. 3 credits får jag genom marknadsföringskursen jag läser på ett riktigt college under hela våren men under den här helgen fick vi 3 credits för att hänga med andra Au Pairer! Soft...
Tänkte väl försöka sammanfatta helgen lite men det är svårt för det var så mycket som hände och det kommer inte gå att beskriva va kul allt var:P American Poetry liksom.. hur kul låter det på en skala?

I alla fall, så i fredags åkte jag, Jennifer, Rebecka, Jennifer och Jennika en mycket bra bit uppåt i landet. Skulle väl ta oss ungefär 4 timmar men vi åkte mellan 2 och 8. Men då får vi räkna med hämta-Jennikapaus, kaffe/vatten/kissapaus, tankapaus. Problemet var ju bara att vi nu var i staten New York och där måste man tanka själv. Hur tror ni det går med 5 tjejer som inte tankat själva på typ ett år? lunchpaus, fråga-om-vi-var-rätt-paus och även en liten fotopaus där vi stötte på en gäng artiga tyska au pairer som vi bara stack ifrån:P
Åkte genom skog och ödemark flera timmar men till slut kom vi fram till Silver Bay som var sådär obeskrivligt vackert. Tänk er Dirty Dancing med huvudbyggnad, småhus och massa aktiviteter där emellan.

image731

image732


När vi väl kom dit började vi med att skriva upp oss på olika sessions och checka in. Jag, Jennifer och Rebecka hade önskat att få komma med varandra men när vi väl fått nycklarna visade sig att jag blev en liten outsider med "eget" rum. Gick dit och spanade men hittade ingen rumskamrat, däremot 2 svenska killar, (!) Emil och Fredrik som jag bodde dörr i dörr med. Efter ett tag fick vi reda på att den jag skulle dela rum med var en tysk kille och ingen utav oss blev särskilt glada :P hahaha. När jag gick in där en gång och hela rummet luktade korv (var det en taktik för att få mig att flytta?) bestämde jag mig för att bosätta mig i Jens och Rebs rum istället.
Senare på kvällen åt vi middag, lyssnade på en introduction (vissa ord är så mkt lättare på eng.) och satte uppe och bekantade oss med varandra. Mysigt :)

image733


På lördagen hann vi med:
- Mycket stor frukost. Nu snackar vi svensk hotellbufféfrukostklass!
- Fotolektion. Rätt värdelös och kall.
- Team building. Nu började vi komma igång. Mycket tack vare ledaren Albert som fick alla att jubla. Här hittade jag bland annat en tvillingsjälv. Svenska Irene som var född samma år, samma månad, samma dag och bara 30 minuter innan mig!
- Lunch och lunchrast. Förenades med killarna och åt Wraps och sallad som bjöds och sen hittade vi ett liten gömställe att sitta och sola på. Så mys så mys!
- Disco Dancing. Åter igen med Albert och man kunde inte låta bli att smittas av hans energi. Även Bobban var med och svängde lite på benen.. inga fel! Sjukt kul. Lärde oss bland annat Soulja boy-dansen!
- En brand.
När vi satt ute och väntade på session 4 faller helt plötsligt en elstolpe. Några sekunder av chock sen blev det kallabalik(vilket ord) och tyska hjältar skulle springa och rädda liv, mörkhyade tjejer med bröst skulle styra oss alla, dumma svenskor skyllde på tyskor, Bob ville ha öl, bilar flyttades hit och dit och sen kom brannkårn och tog över!
- Facebook/My Space. En session där en tjej satt och visade sin Facebook och MySpace sida. Lärorikt..... eh!


image734

image735


Kvällen bestod av fritid där vi inte badade, inte paddlade kanot, inte klättrade klättervägg inte hajkade och vi spelade heller inte baseball. Det blev middag, spontant drama och olympiad. Emil lärde oss glas-takt-sången och vi åt glass. Svirade senare om till discokläderna (nästan) men innan vi svängde våra lurviga satt vi och njöt nere vid vattnet i varsin gungstol och tittade ut över himmlen. Efter nån timmes dans och prat drog vi iväg på spökjakt... Emil var oerhört rädd när vi kom på efterkälken hela tiden men när vi hittade en orgel där mitt i huset kunde han inte slita sig utan det blev några gyllene tider toner! Najsnajs;D Husen vi gick i var iaf grymt äckliga och rädslan som fanns i luften gick att ta på!
Blev lite mer dans innan vi gick ner för att avsluta natten vid vattnet igen.

image736

image737

image738


På söndagen var det lite tråkigt att vakna eftersom man visste att man skulle åka hem. (Grattis om du kommit så här långt i min berättelse btw ;D) Vi hann iaf med lite Självförsvar och Am. Poetry. Det senare låter väl inte så jättehippt med det var så fint att sitta där ute i solen, höra fåglarna kvittra och lyssna på en jättebra lärare som läste fina dikter :) Drog oss hemmåt vid 12-tiden... Inte kul alls.
Tack, tack, tack alla fina människor ja hängde med och tack vädret för att du var med oss!

image740

image739

Home fucking sweet home

Jag är hemma efter en helg i världsklass!

Hjälp! Min klocka???

Min kraft för plugg denna vecka tog liksom slut när jag lämnade in projektet i onsdags så mycket plugg inför provet imorgon har det inte blivit. Men vet ni vad? Nu skiter jag faktiskt i allt vad marknadsföring heter!!!

Ni kommer ihåg klockan jag köpte för några dagar sen? Ikväll provade jag den för första gången och nu när jag skulle ta av den ("för att göra mig iordning för kvällen" som en viss PettPett uttrycker sig ;)) funkar det inte!!! Jag får verkligen inte upp låset. Har suttit hur länge sen helst och meckat och pillat. Inte bara mina händer utan har jag tagit till nagelklippare och allt möjligt. Vi får helt enkelt ha en tävling under helgen där den som får upp den vinner ett pris!

För helgen ja... Imorrn åker jag och 4 svenskor på en roadtrip uppåt i landet. Till staten New York´s huvudstad Albany och sen nån timme till. Helgkurs ska det bli och jag är faktiskt riktigt laddad! Mest för att träffa JenBen och kanske lite nytt folk :)

    
Det är vi som drar va! Rebecka, Jennifer no.1, Jag, Jennifer no. 2 och Jennifer no.2´s okända kompis!

En litten grej bara...

With a downward-sloping demand curve, marketing managers are especially interested in how sensitive consumer demand and the firm´s revenues are to changes in the product´s price. This can be conveniently measured by price elasticity of demand, or the percentage change in quantity demanded relative to a percentage change in price.

I reaaally dont get it and I couldnt care less.


Men äre prov imorrn så ärre!

Jämt sånni vet!

Fanta ¢¾ Chokladglass = Sant

Nya tag!

Åkte iväg för skönt frisyrbesök ELLER köpa en dvd-box. Jag kom hem med hårfärg och 3 filmer! Haha. Budgetvariant eller vad säger ni? Men nu fick jag ju båda två på en gång...
Nejmen så nu ska jag göra något jag aldrig gjort förr. Färga håret på mig själv. Har ju alltid haft en mamma eller schysst kompisar som ställt upp när det varit dags för hemmafärgning. Knappt gjort det på någon annan heller. För feg. Men den här såg ganska lätt ut. Bättre att göra bort sig på sig själv. det är en helt ny "produkt" som heter Nice´n Easy. Ska bara vara i håret i 10 minuter. Jaja, vi får väl se hur det går. Önska mig lycka till.
Puss!

Dagens vill ha:

Fiskbullar, potatis och rårivna morötter!

Internetsucker!

Det är inte bra att vara beroende av internet. Igår funkade det inte. Eller jo, jag kunde komma in på resedagboken och google. Jag kunde googla men sen inte gå in på sidorna. haha. Inget annat funkade! Så när jag tröttnat på att läsa foruminlägg på resedagboken var jag ju tvungen att göra något annat med mina fingrar (det här låter som det ska bli perverst) så började äta en massa. Eller var mest bara grymt sugen.. Hade inte så mkt att föda mig med. Blev morötter och dipp.
Var mest det jag ville säga. Sara ♥ Internet. Tragiskt.
Nu ska jag skriva ett mail till min vän Gottfried och säga att jag saknar honom en massa och fråga vart han håller hus. Han lämnade Nicaragua från några veckor sen o nu vet jag inte vart han är :/

Puss

Jag har en sån härlig bror!

Anton: Nån måtta får det va.. Ska dra.
Sara: Okej, pusspuss, ha en bra dag!
Sara: Hälsa!
Sara: Jag saknar er..
Anton: Jarå
-Offline-

WTF!

Stunden jag sett fram emot hela dagen. Hade bullat upp med kakor och Sprite. Äntligen skulle jag få se 100 Höjdare. Var ju en vecka sen sist. Så möts jag av detta:

image725

Idag är ingen vanlig dag för det är Reggies födelesedag. Hurra Hurra Hurra!

god morning!
Har precis jobbat morgon. Var riktigt jobbigt att gå upp imorse. Drömde om något fint, kommer inte ihåg vad men jag hade verkligen känslan av att det hade varit mycket trevligare att stanna kvar där. Varje morgon när jag går upp motiverar jag mig själv med att  "om 1½ timme får du slänga dig ner i sängen igen och sova". Nu har den där 1½ timmen gått och jag är ju aldrig trött när man flängt omkring med killarna och varit ute i friska luften.. Så därför är det här min dagliga datastund och snart kommer jag sova några timmar. Rätt behagligt liv ändå.
Om vi bortser från projektet jag måste skriva klart. Jag bad Elyse läsa igenom det och ärligt talat vet jag inte vad jag hade förväntat mig men jag blev bara sur när jag fick tillbaks det och hela häftet var sönderklottrat med kommentarer. Dels några gramatiska grejer och det är ju bra men jag tror inte läraren bryr sig om språket i första hand. Men sen var det fullt med "hur tänker du här?" "jag skulle säga..." "skriv så här istället!". Hade jag inte redan fått respons från läraren, som dessutom var bra respons, skulle jag ju blivit jätteledsen och trott att jag måste göra om hela arbetet. Jag vill väl inte ha hennes åsikter heller? Det är ju mitt arbete ffs! Äh, så som sagt var borde jag inte gett det till henne.
Jaja, sluttjatat om plugg nu. Blir att kolla om det finns någon trevlig inne på msn. Föresten så satt Falk uppe och pratade med mig tills klockan 5, hans tid, inatt. Blev djupa saker! Tur att man har några tappra, svenska nattugglor där hemma. Vi pratade bland annat om vad roligt det är att man skriver ner vad man gjort under dagen. En blogg eller en dagbok eller en scrapbook eller ett anteckningsblock. Hur kul som helst att kunna gå tillbaka. Så alla som tycker min blogg är tråkig, skit i att läsa, det här gör jag fram för allt för mig själv!
Puss.

image724

Lite bilduppdatering

  
- Rebecka gjorde Rice Treats
- Rebecka, Sonja och Anna

 
- Vi tittade på Hair Spray
- Så här såg min gratäng ut efter några timmar i ugnen. Den åkte rakt ner i sopen!

  
- Jennifer nördar på mitt rum
- Vägbeskrivning

Måndag

Har man riktigt, riktigt tråkigt om man läser Aftonbladet Ekonomi?



Nu ska jag iaf titta på Paradise Hotel och äta ostbågar som är några dagar gamla så dom är sådär lagomt sega!

Litte mer svenskt!

För att spinna vidare lite på den svenska tråden så är det ju rätt kännt att svensk musik är populär här i USA. Roxette och Ace of base spelas flitigt på radion, iaf på 90-talskanalen, men den hetaste låten just nu är vissellåten som var så populär i Sverige förra året. Och nej, då snackar jag inte Mange Schmidt med Giftigt utan Peter, Bjorn and John med Young Folks! Bara grejen att den låten fick öppna första avsnittet av första säsongen av succéserien Gossip Girl säger väl en hel den? Killarna vi hängde med på nyår var galna i svensk musik så givetvis var dom förälskade i Peter, Bjorn and John! Och i filmen jag såg i helgen, 21, spelades denna sköna sång!
Go Sweden!

image716

Ny klocka!

Mina vänner, kommer ni ihåg klockan jag hade förra året? Inköpt på Cypern. Den gick ju på något mystiskt sett sönder, (eller jag tappade den kommer inte ihåg) under en sen timme på en studentfest. Det var väldigt synd tyckte jag för jag gillade den klockan. I lördags dödade vi lite tid på Target och vad hittar jag där? Om inte en exakt likadan klocka!!! Hahha. Endast $14 (80 SEK typ) så självklart blev det en! Fanns även i guld så funderar på en till... Billiga klockor is the shiet om man ändå ska hålla på att misshandla dom som jag gör!

Alltid lika snyggt med blixt
image714
Bara det att jag inte får ut den ur asken :/
Och orkar verkligen inte gå och hämta en sax...
Den får nog stanna där ett tag!

Winner winner chicken dinner

Tjabba!
Var ett tag sen...
I fredags kom ett gäng coola tjejer hem till mig och vi hade lagamat/äta/tittapåfilm/sittauppeochpratahelanatten-kväll. Riktigt trevligt att kunna bjuda hem folk sådär. Blir ju inte av så ofta när man har en annan familj att anpassa sig till... Speciellt som deras sovvanor är som dom är. Runt 9 är lampan släckt!
Tänkte ju ta massa grymma kort också men blev inte alls några roliga... :/
3 tjejer sov över så på lördagmorgonen åt vi frukost ihop och sen gick vi ut och möttes av VÄRMEN!!!! Rätt najs överraskning! Skjutsade Sonja och Anna till tåget och sen tog jag och Jennifer en liten roadtrip till hennes gamla hus och område. På hemvägen tog vi svängen in till Mallet där det shoppades en massa. Men går ju faktiskt inte att låta bli i och med priserna som råder!
Smala Sussie och eftermiddagsnap hanns med innan vi åkte ut för middag och senare bio. Så mysigt att ha Jennifer! JÄTTEmysigt! Och så JÄTTEsynd att vi inte bor nära varann!
Igår sov vi ut riktigt länge och sen blev det pannkaksfrukost igen. Vid 3-tiden brummade hon iväg och då tog jag tag i mitt pluggande... Går väl sådär. Frammåt kvällen blev det grillpremiär. Årets första är alltid den bästa. Riktigt gött vare ;)
Aa, det var en sammanfattning av en riktig trevlig helg!

image713

Helg med Jizzle!

Tänkte bara säga att jag och Jennifer har det bra.
Hon står vid spisen och lagar pannkakor till oss. Stabil frukost det. Sen ska vi gå ut och sätta oss på trappen och äta. Det är typ 15 grader ute och klockan är bara förmiddag.
Nej hörrni, ha en fin helg :) Puss!

Också blev det kväll!

Nej nu är det dags att sova. Är så mysigt att ha vovven här i sängen. Ikväll ligger han till och med här uppe vid kuddare :D Gosongen:D
Well imorrn är det mkt att göra. Städa öööverallt, lägga undan tvätt, ut å röra på sig, duscha, handla, skola och börja laga mat! Också vare hunden med...
Äh. Godnatt!

en klänning på en tavla

Dagen blev mot mina förväntningar någorlunda bra. Hade ett rätt långt samtal med Elyse på förmiddagen och sen åkte jag iväg till mallet. Där shoppade jag skor. GÅskor! Blev ett par vita och blå Nike. Egentligen var det springskor men jag tror att dom kommer användads till gång mer frekvent så jag kallar dom nog det va:P Annars äre lite som att fuska tycker jag... Hittade också ett par skiiitsnygga silverdojor med rosa detaljer så jag valde bland dom. Men expediten tyckte inte att jag skulle ha kul så hon rekommenderade dom andra. Då är det ju bara att handla!
På vägen ut smet jag även in på Charlotte Russe där jag köpte en klänning. Och där, mina vänner, kommer ni in i bilden. Råd? Jag tycker den är snygg, men behöver jag den? Skön Anna-Idafärg som jag också gillar. Modellen är fin, men på mig? Dessutom har den rosett i ryggen som ja allt är trött på (fastän att jag köpte en klänning med just rosett förra veckan, haha).
Så.. Opinions please!


image712


Underbart väder har det varit idag! 23 grader, sol och klarblå himmel. Mmmmm! Men det verkar som att det försvinner redan imorrn. Snackas åska och regn :/ Töligt när jag sett fram emot en helg med Jizzle ute i solen! Men å andra sidan sa dom att det var blåsigt och molnigt idag - så dom kan ju ha fel om helgen också. Får hoppas på det bästa.
Ha det fint nu mina babes. Ta hand om er och varandra ;) ♥

lycklig över att ha ett subsitut för Ludde

image709
Du o jag nu Reggie, du o jag!

Jasons artwork!

Jo jag kom ju på att jag skrev att jag skulle visa bilderna från Jasons utställning:

  

image707


Facebook assså

Jean-Philippe added you as a friend on Facebook.

And who the fuck is Jean-Philippe?

Föresten...

Idag firar jag 7 månader!
image703
Tänk om jag hade blivit gravid på min avskedsfest! Då skulle jag va jäääättetjock nu.
Obs! Bilden har inget samband med texten.
Obs obs obs obs bosobvobosoboob
Boobs!

Lite morgonsvammel

Det gick ju alldeles utmärkt att sova själv! Hunden vid mina fötter och nallen på min arm så löser sig det mesta:P
Underbart väder ute så borde verkligen hitta på något men har ingen lust till nånting... Ska nog åka till Mallet och leta skor iaf!

Längtar tills imorrn när Jennifer och resten av tjejerna kommer. Ska bli mysigt :) ♥

Elyse frågade mig om jag inte kunde kunde "slänga med deras kläder" om jag ändå skulle tvätta nu när dom är borta. Kunde ju inte säga nej precis och tänkte att dom borde inte hunnit smutsa ner så mycket på 3 dagar. Men jojomen. 4 omgångar tvätt... Så ni vet vad jag gjorde igårkväll!

Nallade lite på barnflingorna till frukost. cocoa puffs. Gött dä.

Nej nu får jag ta tag i mig själv om ni inte vill läsa ännu mer osammanhängat.

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Bloggtips!

Om ni gillar mig gillar ni mina kompisar ännu mer - för jag har världens bästa!
Här kommer bloggtips:D

Forna SPM3
EHLIN - det var vi som tog det gemensamma beslutet att börja! Snart 2 år sen :D
ANNA-IDA - dålig uppdatering från denna tjejen och du behöver dessutom få ett password från henne! Kom igen nu A-I. Jag vill läsa!
SOFIA
JESSICA
AMANDA J
FELICIA - har precis gett sig in i leken! KUL!
THERESE


Kompisar
ANDREA - Hoppas du uppdaterar ofta i sommar från olika ställen i Europa!
ELEONOR - Läs om det spännande livet som student på Karlstad Universitet ;)
JENNIFER
JOHANNA
HELEN


Var det inte fler? Hjälp mig fylla på! Jennifer, Linda, Hjalle, Kihlle och Falk hade ju bloggar en gång i tiden som aldrig uppdateras så det är väl inte värt?

Idag har jag köpt majs!

Denna dagen suger riktigt.. Men det är en annan historia.

Efter skolan idag åkte jag till en mataffär och köpte massa majs! Jag tänkte nämligen försöka mig på att göra Cream Corn som jag snacka om för några veckor sen. Jättegott på restaurang och vi får väl se om ja kan komma i närheten utav det. Det första jag möttes av när jag kom in i affären var ett stoooort stånd med färsk majs. Sån där med skal å grejs vettni! Och jag tänkte att det är ju förmodligen godast med färsk så jag köpte 4 st! (4 för $2). Men sen kom ja på att jag inte alls vet hur man tilllagar sån där majs så jag gick till konservburkarna också. Där fanns det en som hette Cream Corn så en sån blev det men för säkerhets skull en vanlig också. Så nu sitter jag här med 4 kolvar och 2 burkar majs och vet inte vad jag ska ta mig till. Haha. Men det är väl bara att börja i nån ände...
Dricker cola och äter ostbågar och försöker få kontakt med mamma, eller nån där hemma men vet inte vad dom gör idag...
Aja, vi hörs nog senare så får ni se resultatet av The cream corn!
Puss

image702
Så här ser dom ut!

Vårtecken

Idag gör lövblåsarna fint på våra gator och torg.
En gång ville jag bli lövblåsare. Det fick SYON i 9an veta om.

SOOOOL!

Göttgött väder ute. Satt i bara linne och det värmde som bara den! Åt lunch och läste hur länge som helst. Men nu började det komma lite moln så jag gick in för att fixa lite i rummet innan jag börjar jobba.
Äh jag har verkligen inget värt att berätta idag.
Har ni? :P


Aldrig som man tänkt sig

Tänkte vara duktig och sova tidigt idag. Och jo, redan innan 10 slumrade jag gött. Men sen vaknade jag.. 12.00 och nu ligger jag här klarvaken. Kan man inte bara sova en hel natt nångång?
Så frågan är om jag ska stänga ner allt och ligga och titta i ett svart tak tills jag somnar eller "göra nåt vettigt" av tiden och titta på... Filip&Fredrik? Kommer jag bli trött då? Kanske.

Silverbay helgkurs

Idag fick jag brev från skolan som jag ska gå helgkurs på om en sisodär 10 dagar! Där ska vi hinna med att gå på 8 sessions eller förläsningar eller vad man ska kalla det. Och vid varje sessiontillfälle har man typ 7 olika saker att välja på. Om jag tycker att colleget jag gått på hittills har varit lite väl tungt och seriöst hoppas jag på annat nu!
Här är lite av det som vi kan välja på:
♦Ice Cream Making
♦Digital Photography
♦Story Telling
♦Disco Dancing
♦Teamwork
♦Social Networking, My Space and Facebook
♦Knitting for relaxation
♦American Slang

Vi ska även hinna med att ha OS med lärarna, gå på disco och ha ett spontant drama!
LOOKING FORWARD!

Litte svenskt!

Häromdagen när jag läste senaste numret av Nylon kom jag till en sida där jag genast "Kände mig hemma". Det var moppar och björkar och klädlinor och en midsommarstång. Det var reklam för det svenska märket WESC. Helnajs!
Och igår när jag tittade på tv så kom en reklam för en film som snart har premiär. Då var det inga mindre än Teddybears STHLM som spelades till  ;)
Så visst påverkar Sverige lite här borta också!

image701

Okej start efter helgen!

Klockan är inte ens halv 9 och jag är redan FÄRDIGJOBBAD för idag! ;D Fatta va gött. Rätt lagom mjukstart på veckan tycker jag. Elyse ska hämta upp båda killarna efter skolan och sen åker dom bort! Imorgon efter skolan har båda killarna baseballträning som jag inte ska med på så då blire inte heller så mkt jobb. Fast sent imorrn kväll ska jag följa med dom till Rockaway Mall och titta på en utställning där Jasons artwork har blivit utvalt att medverka! Lite spännande att se vad han gjort. Kameran åker med såklart.
Så vad ska man hitta på en heldag som idag då? Blir att plugga. Jappjapp!

Stop-Loss

Hallo! Ikväll har jag varit på bio igen. Blev Stop-Loss som jag skrev om förut. Den var riktigt hemsk men bra. Det var många snyft i salongen och jag såg till och med ett par som lämnade filmen. Blev väl helt enkelt för mycket. Det hela handlade om Irak-kriget och etiken som (inte) finns. Ska man alltid kriga för sitt land? Ska man tvinga att skicka tillbaka en soldat fast han inte vill?
Men mitt i allt det hemska fanns det även några snygga killar som piggade upp.
Se den vettja!!!

Jag har faktiskt inte hört så många åsikter om politik och krig från dom människorna jag träffat här i staterna. Är lite synd tycker jag.. alltid kul att höra vad folk tycker och tänker. Det känns som dom bara vill förneka allt och låtsas om som att det inte händer.
Hur kommer det gå med kriget när G. Bush får kliva av tronen tror ni?

image700

image699

image698

Experiment!

Håller på att experimentera med lite mat. Till "frukost" äter jag nu bagels med grönsaksphiladelphia och banan (!) på! Sviiingött!
Jag gör också något förbjudet! Svullar här i min källare ;) Mohaha!
Har ingen bil nu heller, så kommer ingenstans. Men senare hämtar nog Reb upp mig också blire middag och bio :) Tänkte försöka se Stop-Loss men Ryan Philippe igen! Hoppas det går bra.

Nej nu ska jag återvända till min bananmacka. Puss å kram!

Smala Sussie!

Så glaaad så glaaad :D Har precis laddat hem Smala Sussie. Har längtat efter den flera månader nu men ikväll tog jag äntligen tag i saken! Tveklöst den bästa svenska filmen som gjorts.
Så nu ska jag sätta på den!
Hoppas ni sover gott.
Puss mina änglar!

Ryan!

Fick inte tag på Gift, Rebecka sitter vid datorn än och tvekade på att Lovisa skulle dra hem från Boston så därför fick jag klara mig bäst själv! Gjorde mat och tittade på Remember the Titans. En av dom bästa sportfilmerna som nånsin gjorts! Den och Coach Carter! Var ett bra tag sen jag såg den nu så jag blev lite överraskad när jag såg att Ryan Gosling som spelar hunken i The Notebook även var med i denna film! Good Suprise!

image697


Såg på Ehlins blogg att Frida från Oh Laura! var med på kvällens Så ska det låta så var tvungen att spana in det ;) Va bra hon är! Riktigt duktig!

Neej, vad ska jag göra nu? Kanske nån mer film?

Puss


Snabba puckar!

Anledningen till att jag inte ska jobba ikväll är att kvinnan i paret dom skulle gå ut med förlorade sin pappa igår. Så istället ska hela familjen träffa paret och dom andra familjerna i deras "gäng". Dom umgås inte så mycket med deras släkt här men istället är dom väldigt nära dom här familjerna. Dom ska träffas allihopa och planera begravningen som redan är imorrn! (Imorrn !!!!) Jag måste ha missat nån timme på religionskunskapen för jag visste inte att man måste bli begraven inom 24 timmar då man är jude. Men eftersom det är lördag idag, och det är judarnas helgdag, får man inte bli begraven då. Ja.. mycket komplicerade "regler" inom religionerna! Sen, 7 dagar efter att personen har dött, ska familjen sitta hemma och deras släkt och vänner ska komma varje dag med mat osv... Så därför behöver jag inte jobba så mkt på måndag eftermiddag heller eftersom att det är dagen då Andy och Elyse valde att åka dit!
Det är faktiskt väldigt intressant att uppleva andra religionerns tradtioner. Även om jag var lite butter över att ja inte fick fira jul och påsk med dom! Men eftersom dom inte är "extremjudar" då dom går runt med hattar och polisonger, vägrar att göra något på lördagar(köra bil, titta på tv), bara äter koshermat osv osv är det heeeelt lugnt!

Ja men då var ju alltså frågan vad man ska göra ikväll? Laga sit något gott och titta på film? Höra vart Gift håller hus? Kidnappa Rebecka från datorn? Gå på bio själv? Säga åt Lovisa att komma hem från Boston? Sova? Vad röstar ni för? Puss!

Iiiinget jobb för Sara MangMang!

Så har jag precis skrivit i resdagboken om att jag ska jobba ikväll och blabla. Men så ringer Elyse å säger att jag inte alls behöver det längre :D:D Woohooo! Men vad ska man göra då? Planlös i New Jersey!
Nu ska jag gå ut och läsa i det fina vädret. Puss å kram!

NYC kväll och nattdjur

Godkväll, godnatt, godmorgon...
Precis hemkommen från New York där jag flängt runt med Jizzle! Trevlig kväll - kan inte gå fel med den tjejen!

Jag ville mest bara berätta att det märks att det blivit vår! Rådjuren blir bara fler och fler och det är timmar som denna som dom lever för verkar det som:P Vet inte hur många jag körde förbi nu på hemvägen och när jag går ur bilen, vad möts jag inte av om inte ett rådjur? Bara nån meter från mig. Och ett till, och ett till, och ett till. Fyra rådjur och jag står där och glor på varandra. Jag undrade vad dom tänkte men sen blev jag trött i fötterna och gick in. Haha. Nej men det är inte alls kul att det kryllar av dessa djur. Man vill ju liksom hem på natten, inte krypköra!

Hörs imorrn!

  
Dryck och mat
 
"Vi måste ju ta kort på våra outfits i sann blogganda"
  
Byebye @ Pennan!

Somebody told me..

Så vad har hänt sen sist? Ett litet nap som blev större eftersom det var så jättevarmt under täcket och så jättekallt i luften. Snooz en timme blev! Skola där det inte hände så mkt.. Killen som sitter framför mig, Ryan, skulle för första gången sätta ner pennan och då bara sköts den iväg :S Det var... Kul! Haha. Han fick en penna av mig istället. När jag kom hem läste jag ett brev jag fått av farmor och sen har jag suttit här å delat musik med brochaaan.
Jag och Jennifer planerar NYC ikväll. Blir förmodligen att äta på Ruby Tuesday. Det var stället vi åt på på julafton! Då var det dock i hennes Mall. Men ja.. vi får väl återuppleva lite julminnen. Jag är nog sugen på en Chicken Pot pie och Jen ska äta mos!
Men nu blir det jobb cirkus 2 timmar först!
Syns på stan!

image688

Glömska

Inatt när jag inte kunde sova låg jag och tänkte på tillfällen då jag glömt saker.
När jag glömde ryggsäcken på bussen i lågstadiet. Iiiiinte kul alls och en massa gråt.
När jag åkte iväg till Linda där vi skulle fira Sandras 17-årsdag men glömde kameran hemma. Som tur var kom mamma med den. Det tillfället ville man ju inte vara kameralös.
När jag glömde legget hemma på STUDENTkvällen. HUR kan man glömma det precis den dagen? Efter mååånga om och men och samtal med vakterna fick jag till slut en stämpel:P

Nu har jag hunnit med att jobba, duscha och göra min läxa till skolan idag. Skriva massa fakta om ett franchiseförestag. Jag valde Seven Eleven. Det är ju iaf något vi har liiite koll på hemma i Sverige. Så vad ska jag göra nu? Kommer inte in på msn så kan inte ringa någon... Nej det blir väl att läsa alla bloggar och sen slumra lite kanske?
Föresten, håller ni inte med mig att BB blivit tråkig sen hon fått kille? Toffel ;)


12.07 am

I feel like a hero and you are my heroine

Godnatt

I WANNA DANCE

Ligger och tittar på Step it up & Dance och jag blir så gryyyyyyymt danssugen.
Vill DANSA DANSA DANSA DANSA DANSA.
Jag vill stå på scen och bara ge gärnet!!!

image687
Och här har ni Ehlin och Sara...


Sara testar!

image686


Testade något nytt igår. Nämligen Mentos men som tuggumi! Lät som en bra ide tycker jag eftersom dom vanliga Mentosaskarna brukar ta slut så fort. Men dom här tar slut like fort för tuggumina tappar smaken efter 5 sekunder ;( Sen var det ju lite synd att dom stoppa Lime innuti också. Nej, inte världens höjdare. Vi får lov att hålla oss till tuggisar!

Hooostel

Meh va cp alla bloggar är då?
Klockan är redan 12 och jag har inte sovit än.. Ska jag skippa det hela idag? Hur trött kommer ja inte va ikväll då? Äntligen hade jag iaf samlat ihop pengar och skulle boka hostelet vi ska bo på i NYC när mina tjejer kommer. Hade hittat ett, till synes, jättebra som låg precis vid Times Square men IDAG blev det fullbokat just den helgen.. Kul.. Sandra och jag panikletade nya ställen och nu har vi även panikbokat ett nytt. Hoppas det är bra. Inga curfews och ligger vid Pennstation. Funkar väl också=)
Nej hörrni. Kommer bara bli tråkigare och tråkigare om jag fortsätter så ja återkommer senare istället!
Pusspuss

Svensk musik? och Jonas Brothers

Nu tänkte jag skriva lite om musik. Jag har ju faktiskt inte alls nån aning om vilka slagdängor som är populära där hemma eller vilka som ligger etta på svensktoppen. "Nya" låtar som jag försökte introducera för Anton när han var här var redan sönderspelade på Rix FM för länge sen och låtar som var självklara för mig hade han aldrig hört talas om. Jag har inte hört "Mikas nya" och jag har knappt hört nån svensk musik alls sen jag kom hit förutom nån Magnus Uggla-låt och schlagerlåtarna.
Vad jag ville komma till är att jag vet inte om ni lyssnar på The Jonas Brothers där hemma? En grupp som är väldigt populär bland ungdomarna här - och då menar jag dom yngre ungdomarna. Lite i Hannah Montana-klassen. Vilket fall som helst har dom väl gjort några småbra låtar och är ni sugna på en riktigt fin pojkbandsballad? Då ska ni ladda hem When you look me in the eyes!

image685

Lite fusk :$

Okej iiiinget ont mot Rebecka. Hon valde bara rätt kurs. Men jag måste bara få klaga lite hur orättvis livet kan vara ibland. Vi läser ju samma kurs, på samma skola, men på olika tillfällen och så här ser det ut:

Min kurs:
- Läser 22 kapitel och det är "mycket bra" om man läst kapitlet innan lektionen.
- Har 4 prov
- Gör ett stort projekt som har innefattat inlämningar och som slutligen kommer bli en skriftlig inlämning och en muntlig redovisning.

Rebeckas kurs:
- Läser 12 kapitel
- Har 3 prov

åhååå!

image684
Älskade lilla Mona.
Du var underbar i Bingo Royal!

Efterlysning

Är det någon som sett till Ehlins blogg nu under dom senaste timmarna? Hojta gärna!
Den verkar vara spårlöst försvunnen :/

image683

I söndags!

image675
Träffade denna tjejen!

image676
Åt mat på Hard Rock

image678
Gick till Naturhistoriska Muséet. Ett av New Yorks mest kända.

image679
Här spelades Natt på Muséet in.

image680
Fikapaus

image681

image682
Vi faccinerades mest av alla flygande fåglar. Seriöst.. det fanns inga trådar eller nånting. Stod jättelänge och försökte komma på hur dom gjort men vi fattade verkligen inte. Nån som vet?


April Fools Day!

Första April idag och dom luras faktiskt ända här borti också! Själv skojade jag till det lite inatt och lurades med mig själv. Hade lyckats somna redan vid halv 12 och vid tio över 12 vaknade jag och tänkte ut att man ju lägger på 6 timmar (:S) och fick därför panik! KLOCKAN VAR ALLTSÅ 6.10!!!!! Förra veckan försov jag mig när jag skulle upp vid 6 och nu hände det igen. Hoppade upp och drog på mig en tröja och började formulera ursäkt efter ursäkt i hjärnan! Började springa upp för trappen men såg att det var helt mörkt där uppe... Backade ner igen och såg att larmet fortfarande var på! fattade jag att klockan inte alls kan vara så mycket. Skönt att krypa ner under täcket igen!
Sen låg jag jättespänd hela natten och var nerför för att försova mig så sov inte så bra direkt! Var uppe och sa hejdå till Andy vid 6 och killarna brukar vakna i samma veva men idag sov dom så länge att jag var tvungen att gå och väcka dom 7.15! GÖTT!

Idag är det drygt 15 grader men regn. Vet inte alls vad jag ska hitta på...

Föresten så shoppade jag lite i söndags. Det blev klänningen jag skrev om tidigare och en cool tisha. Den där kjolen levde dock inte upp till mina förväntningar.. Blir att tänka lite mer!

image672 
image673 image674

Are you with me?

Nejmen ser man på! När man minst anar det funkar blogg igen! Jag undrar hur många klick tjejen som låg högst upp på "Senast uppdaterat"-listan fick :P haha!

Och i brist på att läsa blogguppdateringar har jag läst min egen. Jag som hade fått för mig att förra sommarn mest bestod av ett grått regnmoln var ju HUR BÄST SOM HELST! Det var party dygnet runt hela juni. Det var mååånga mysiga nätter i diverse stugor. Det var 2 härliga västkustveckor på Götheborg. Det var Beverly Hills-boxen. Men framför allt... Jag umgicks med dom jag gillar allra bäst och trivs allra bäst med dygnet runt. Jag saknar er så grymt mycket - det ska ni veta!
Men man måste samtidigt inse... det kommer aldrig bli som det var. Äh vet inte vart jag vill komma med det här men kompisar som inte umgås längre och jaa.. Det är väl bara att umgås oneonone:P I alla fall, Det kommer aldrig bli som det var! Men det är bra :D Nu ska vi skapa oss nya minnen att skratta och gråta över. Är DU med mig?


Puss