Heading for the weeeekEND!

Nu är det fullspäckade dagar i Saras liv!

Igår stod ju lunch och dans i Folkan med Ehlin på schemat men så ringde dom mig från dagis på morgonen och frågade om jag kunde komma och jobba. Och som en tjej med väldigt små inkomster för tillfället kan man ju inte tacka nej till sånt. Så jobb blev under dagen men det gick fort. Sen drog jag en sväng till Forshaga så vi fick lite dans iaf. Får bli lunch nästa vecka istället. På kvällen var det ju skola som gällde. Denna gången dock utan Jennifer :(( Hoppas du ändrar dig tills nästa vecka ;) Igår joinade några som inte kunde nån engelska alls så du behöver aboslut inte känna dig sämst!!!

Idag var det sovmorgon och sen jobb på Färjestad resten av dagen. Fick servera några riktiga höjdare idag ;) (Engligt mig iaf, Örjan höll inte riktigt med haha) Men jag kan väl säga så mkt som så att det var elittränare och landslagstränare!

Jag är så sjuuuukt taggad för helgen! Imorrn åker jag till min älskade Jennifer i Linköping och äntligen ska jag få se och träffa allt det hon berättat om i ett helt år. Känns ju som ja redan känner hennes familj, haha! Vi kommer nog inte kunna vara lugna en enda stund!


Ohwell, that was all for me! Sov gott så hörs vi på måndag igen. Om jag inte snor Jizzle datorn vill säga!



Soup huh?

Imorrn är det onsdag och onsdagar kommer innehålla lunch med E och dansträning framöver. Funderar på vad ja ska bjuda på. Fick ju så gott av henne förra veckan! Förut frös jag så då blev ja sugen på soppa men då måste den bli ruskigt god om Ehlin ska gilla den:P Nej, vi får helt enkelt gå igenom kyl och skafferi imorn bitti för att se vad som finns. Nu är inspirationen lika med nada.



Words from a Friend with big F

"Lyfter man blicken finns det inga gränser, så när man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla mun stängd. Om man vägrar att se bakåt och inte vägrar se framåt så måste man se uupp"

Time for a Change

Godmorgon!
Inte ofta jag är vaken så här tidigt om jag inte har nåt speciellt att göra. Trivs oerhört bra vid datorn under natten så jag sover hellre bort förmiddagen.
Är uppe för jag skulle ringa Universitetet, som bara har telefontid 8-10, men problemet jag behövde hjälp med var redan löst upptäckte jag nu  - hurra!


Igår såg jag och mamma Changeling på bio. JIiiiiiz vilket bra FILM! Visste inte alls vad den skulle handla om men hade fått för mig att det var ett romantiskt 20-talsdrama men vet ni? Inte en enda kyss i hela filmen. Däremot mord och korruption. Älskade den! Och Angelina är så bra.





When things doesn´t turn out the way you want to

Idag skickade jag iväg ett mail till min hostmum där jag berättade att jag inte kommer och jobbar i USA i sommar. Har dragit på det hur länge som helst för jag visste hur jobbigt det skulle bli. Fy vilken svikare jag känner mig som. Hade lovat henne, E och inte minst mig själv. Saknar dom mycket idag.
Jag tycker det är så jobbigt och tråkigt när det inte blir som man tänkt sig. Allt ifrån när någon säger att han ska hälsa på en men det blir aldrig av till att ett sommarjobb sen länge planerat går upp i rök.



Men kan det inte från och med ikväll vara slut på att allt går emot mig? Ikväll blir det bio med mamma och resten av veckan ser också bra ut. Första dansträningen i Kulturhuset. Skola igen - längtar! Jobb torsdag och sen en efterlängtad helg i Linköping. (Hata SJ)
Det gäller väl bara att börja om och ta nya tag...


Charlestown

Gokväll en snabbis!
Igår såg jag och Linda handbollen hos Michaela. Trevligt :) Håller med E, skumt att inte en enda "stor" bloggerksa nämner något om sport. Alltså intresset för att följa sport. Inte utöva yoga.

Imorse tog jag mig upp ganska tidigt(riktigt tidigt höll jag på och snooza btw, 5.45 typ haha) för promenad med hunden och sen åkte jag in till stan där jag gått omkring med Ehlin. Blev en liten festjacka i väskan! Innan jag åkte hem blev det även en fika med Hjalmar :D Så kul att ses!!!

Nu vill ja iväg och se Lets Dance i Forshaga men så är det ju herrmatch här i Deje at the same time... Svårtsvårt!

Gud vilket kul inlägg, bäst ja slutar så det inte går riktigt illa. Puss

AP1ers

Varit en riktig toppendag idag! Började hos Ehlin där jag blev bjuden på lunch. Riktigt gött - pannbiff och mos! Ska de va så ska de ;) Vi fick även ordning en del på dansen så det känns bra! Sen facebookdejtade vi och brottades med Ester i sängen.
Hem och vända hann jag med innan jag hämtade upp Jennifer och vi åkte till universitetet - började ju skolan idag! Jag hade verkligen jättekul :D Skulle vilja gå i skolan varje dag, haha. Vi var iaf knappt 25 pers och då var 7 av dom svenskar!!! Så det va verkligen folk från hela världen i det lilla klassrummet. Flera asiater.. Finland, Tyskland, Polen, Österrike, Spanien, Frankrike, Västafrika.

"And Jennifer is gonna have a biiiig party February 7th and everyone in here´s invited" hhahahah

Jaa, men onsdagkvällar kommer verkligen bli favvokvällar i fortsättningen om det fortsätter i den här stilen :)


All around the world...

The Hills vs The City

Igår innan jag somnade kollade jag ikapp The City-avsnittena. Man kan ju inte låta bli att längta...






Har inte kollat på The Hills alls sen ja kom hem från USA så det blir nattens catching up.

Me

Ikväll har jag, David och MattiasM äntligen sett färdigt SAW-filmerna. Hade fyran och femman kvar. Men tydligen tar ju inte historien slut där så nu inväntar vi 6:an. Nån som vet när den är på gång?
Well, nu ska jag nog sova för imorrn tänkte jag gå upp och göra lite dans så vi har nåt och öva på när vi har lunchdansträning imorrn. Haha!
Imorrn börjar jag även skolan :D Ska bli skiiitroligt. Hoppas jag känner så efter imorgonkväll också. Jennifer ska börja samma kurs så det är extra skoj!
Godnatt på er :)



Matte, jag och David


Little Miss Cant-Make-Up-Her-Mind

Eller rättare sagt - Little Miss Makinguphermindallthetime.
hahahahha gud va jag vimsar. Plan efter plan spricker men jag är inte sen på att skapa nya. Om alla bara hade en kalender att följa vore ju livet sååå mycket enklare. 
Allt går verkligen upp och ner upp och ner och jag vet inte vad jag vill nånstans. Eller jo, jag vet att jag vill träffa världsbästa Jennifer! nunnunununuuu





Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


Who? Not me?

Åhå, just nu går första avsnittet av Samantha Who på fyran. Älskar den serien :D


Nothing

Verkligen allt, allt, allt går emot mig nu.


hb

Ser på handboll, äter chokladglass och varma hallon.
Bra måndagkväll!

amanda, fille, david, niklas, benjamin och gänget!

Haft en jättemysig kväll :) Häng och middag med Amanda och senare även Felicia. Så roligt att ses och gå igenom det senaste året och året som komma ska!
Efter det gick jag till Filmstaden och mötte upp David och Kihlle. Vi såg Benjamin Button-filmen. Riktigt bra. Kanske lite vääl lång bara men snyggt gjord.


Nu ska jag bara slösurfa tills ja somnar och sen sova tills ja vaknar! Haha. PUSS

haha Word ae!

"TO NIGHTS WE'LL NEVER REMEMBER AND TO FRIENDS WE'LL NEVER FORGET"


















Update..

För varje dag man inte bloggar är det svårare att komma tillbaks, visst är det så? För man vill ju få med allt ändå. Så, vad har ja nu gjort?
I onsdags var jag hos Fredrik, fick lunch å hängde där. På kvällen var det revyträning och sen Ehlin/Top Modelmys här.
I torsdags jobbade ja mest hela dagen.
I fredags hade vi gäster här och på kvällen var det Lets Dance med forshagingarna hos Linda!
Igår jobbade jag, gick till mamma på SOS och väntade tills hon slutade, åt på Max och sen pratade jag framtid med Fille - as usual nowadays.
Idag har jag varit barnvakt och nu väntar jag på att få åka in till stan och träffa efterlängtade Bergie! Inte setts sen min hejdåfest för typ 1½ år sen(SHIT) om vi bortser från vimlet på juldan då ;)

Så är läget mina vänner. Jag har inte så mkt att säga för jag vet varken ut eller in om nånting just nu...



Well I can dance with you honey!

ÄLSKAR ATT DANSA
VILL DANSA
SKA DANSA
Dansar hela tiden!

It´s over

Morning!
Gud va länge jag låg och drog mig i sängen idag. Men vad gör man inte när ens hund inte vill ut utan hellre gosar med en i sängen!? Nu har vi iaf varit ute och gått långis. Gött att det inte blåser lika mkt ute, var ju riktigt skönt!

Vad hände föresten med Knut igår? Vi hade inte en enda Knutgubbe. Så tråkigt det där. Knut var ju verkligen den första stora höjdpunkten på året när man själv var liten. Och man fick klä ut sig till preciiis vad man ville! Och var man riktigt på hugget gick man ju först på ens eget kvarter, sen på kompisens, sen på mormors kvarter och avslutade med en runda hos lågstadiefröken May.
Ja idag är det iaf StorKnut då och julen ska väck. Allt pynt är borta på Prästgårdsvägen men granen står kvar så den ryker nog idag!



Byebye Julen!
Bild från min och Sandras lilljul.

Dress up!

Heeej Måndag!
Nu kommer Ehlin snart hit och då ska vi tillsammans med Maria åka upp till Eksons och leta revykläder.
Ha en bra dag :)



Just nu har vi ingen aning...

Sex Offenders

Har varit hos Andrea ikväll och sagt hejdå å sånt. Hon åker till Nya Zeeland på fredag och blir borta... - länge!

Vi började iaf prata om Sex Offenders-sidor eftersom det cirkulerat hett i Deje på senaste tiden så nu var jag inne på en amerikansk verison och kollade upp mitt gamla hemområde där. Just mitt kvarter var ju, som ja trodde, lugnt men vägen till och runt om i M-town där man hängde typ varje dag hade både det ena och det andra markerat. Framför allt var det Offense against children. Usch usch.
Men ja... det är ju en svår fråga det där om dom ska hängas ut eller inte efter att dom avtjänat sitt straff.
Moraldilemma it is!


Karin - Greenen - Morristown
Bilden har (typ haha) inget att göra med texten! :P :P

Can't you see that it's just rainin' - There ain't no need to go outside

Från toppen till botten om man säger så...


Just nu behöver jag en kompis. Ett jobb. Är varmt resmål. Nåt att se fram emot. Chokladtårta.


Var barnvakt imorse.
Halv 9 till 11.
Precis tagit igen sovtimmarna jag missade då.

Linköping and Lund here I coooooome

Alltså att man inte har tagit itu med vissa saker.. Nu har jag äntligen blivit medlem i SJ Prio och köper skitbilliga biljetter under januari.

JENNIFER och AMINA - räkna med besök inom dom 3 kommande veckorna!!!!!
När får ja komma A?


SAKNAR EEEEEEEEEEEER!

Sweet like

Fick LaRedoutkatalogen idag. Vilken besvikelse. Hittade ingenting direkt ja ville ha. Trist...


Nu kommer Ehlin snart hit. Operation: Dans ska inledas på allvar. Ska även upp till Folkets Hus senare å se om det tränas ikväll.

Puss å Hej

Now if she moves like this, Will you move her like that? Come on, shake shake shake shake shake it

Nu har jag i nån vecka beundrat alla som skrivit nyårskrönikor och gjort resumeér. "Vad folk har hunnit med" har jag tänkt. Vad har jag gjort? Jag har bara vistats i USA har det kännts som. Men jag är helnöjd. Jag har gjort en massa.
Här kommer mitt tvåtusenåtta.



Firade in det nya året med Sonja.


Åkte med min värdfamilj till Orlando. Hard Rock Hotel och Universal Studios.


Åkte återigen ner till Florida med min svenska familj som var på besök.


Jag fyllde 20 år och fick en fisktårta!


6-månadersdagen firades i Mars.


Hängde mycket med den här underbara tjejen.


Värdsklasshelg med värdsklassgäng - Silverbay!


Robyn med Olof i city.


Valborg i Little Italy.


Östkusten.


Sverige och Kansasbesök :D Sandra, Michaela, Linda. Här i Empire State Building.


Midsommar


Weekendresa till Washington D.C


Bon Jovi-konsert!!!!!!!!


Yankeesmatchen va grym


Mamma kom på besök i Augusti!


Min hejdåmiddag med tjejerna. Ville inte släppa taget...


Jag och Linda gjorde Kalifornien på alla sätt man kan!


Surprise, Surprise. Jag och Linda dök oväntat upp i Sverige. På mammas födelsedag och allt!


- Bilder från oktober och november finns ej på den här datorn.. :/ -




Eleonor fyllde 20.


Lilljul som traditionen bjuder med Sandra!


ETT FRUKTANSVÄRT BRA ÅR. DET SYNS VÄL?!?!

Årets låt: Metro Station - Shake it
Årets mat: Burgare i alla dess former
Årets dryck: Float
Årets ord: Awesome
Årets film: Juno


Will guide you

Igår, måndag, var den bästa dagen på länge. Hände roliga saker precis hela dagen.
Jag var på stan och gick viktiga ärenden och hann dessutom med en fika med Mattias. Blev upphämtad av pappa, fixade nytt pass och sökte jobb. Hem till Deje, in med mor och bror och bilen in till stan igen. Jättegod middag på the Lepruchan och sen traskade vi till Scalateatern där vi såg Canal Cabary.
Hemkomna igen tittade jag och bror på favoriten Pineapple Express och när den var slut började försnacket till hockeyn! JVM-finalen. Vilken skit. Men spännande - oh så spännande.

Ja, bättre än så kan inte en måndag bli skulle ja vilja påstå.

saturday night






Sweden.Tom-Yam.SlingBlade.

GUD vilken spännande och rolig JVM-match det va ikväll!!! Nu väntar final. Gooo SWEDEN.


Har haft en jättemysig eftermiddag med Sandra och sen på kvällen joinade Michaela. På eftermiddan sjöng vi mest Singstar och sen tog vi bilen till stan där det blev middag på Tom-Yam. Äntligen!!! Har tjatat på mig själv i flera år att jag borde gå dit så det va kul att det blev av. När grannen och andra bekanta jobbar där måste man ju unna!
Orkar inte lägga in bilder ikväll så det får vi vänta på några timmar.

Nu ska ja fortsätta kolla på Sling Blade som går på ettan. Verkar vara en bra film. I min smak.

TGIS





Goaste Wilmer igår!!!



Har precis varit ute med min bror i friska luften. För hans del  första gången I ÅR ;)
Nu blire dusch för snart kommer Sandra och mamma hem!

Shine

Gooookväll!
Nu har lilla Ludde fått några dryga timmar SPA av mig. Inte uppskattat av honom direkt men desto mer av omgivningen. Han belv så mjuk och go och ja tror även att han ser ungefär 100 gånger bättre!


Om 2 minuter ska ja åka iväg och hälsa på lilla familjen Olsson-Larsson. Skämms att jag inte varit där oftare, men det ska det bli ändring på :)

Ha en bra fredagkväll!

Study Horse

Åh, jag har precis fått upplägget för kursen jag ska läsa i vår; English for practical and business purposes! Och jag är värst pepp :D Vet inte vad som ska bli roligast.. Att äntligen få nånting fast att göra i min vardag(om än bara för en kväll i veckan) eller att få prata engelska igen!!!
21 januari börjar ja - Cant wait.



Making Plans - Making Dreams

Godmorgon Godmorgon!
Igår var ju dagen då Sverige äter mest pizza på hela året. Och vad gör då en ickeätande pizzatjej som jag? KEBAB såklart. Intogs hos Pär med Anna-Ida och gänget :) Såg på dålig vampyrfilm och rolig Stig-Helmerfilm.

Nu har jag tagit morgonrundan på datorn och ska precis ladda upp ett foto på mig själv för CampAmericaprofilen. Sen är jag helt klar med ansökan. Intervjun är på ingång när som helst. I sommar åker jag och Anna-Ida, (ehlin, du då???) till USA och jobbar på camp mitt ute i skogen. Lovely.

Nee måste upp och styra upp dagen. Snart kommer förmodligen nån hit och då blir det ut i kylan för promenad. Puss och puss!


Camp Westmont. Picture from the Visiting Day in July.

NYE 2008

För ett år sen firade jag nyår genom att vara med i en bilkrock, åka polisbil, äta mos och turkey, fira 12-slaget på ett tåg, gå på gayklubb i nyc, sova på Penn med Sonja och gänget.
Denna gång blev väl inte lika händelserik men att få vara med dom närmsta vännerna betyder så mycket. ♥

Nyår kortfattat:
ζ Middag hos Sandra på Herrhagen. En väldigt smaskig buffé. Till största del italiensk men även inslag av spansk och indisk mat.
ζ 12-slaget firades med utsikt över hela Karlstad på Haga. En fin framtid väntar oss. Inte mörk.
ζ Tillbaka till Herris. Mogna kärleksdiskussioner mellan två herrar. Jag, Sandra, Erik sjunger igenom hela Mazarinplattan för Linda och Daniel.Taxibolag som inte svarar. Försvunnen Majja.  Massa tjöt i sängen. Jag vill ha jordgubbar.