Kortis

Usch inatt hade ja värsta mardrömmen på jättelänge. Så dålig sömn plus ingen sömn gjorde att jag inte vaknade på min bästa sida :/
Men nu har jag tagit ett litet förmiddagsnap och ska alldeles strax åka till Simone och plaska i poolen så förmodligen blir dagen bättre :D


Imorrn är det FREEEDAG igen ;D Woho! (Dock en fredag fylld med jobb)

Brittan?

Om folk såg mig idag vid lunchtid trodde dom förmodligen att det var Britney Spears i sina dåliga dagar dom såg;

Slapp klänning
Slarvig knut mitt på huvudet
Stora svarta solglasögon
Flipflops
Påväg ut från snabbmatskedja
Stor soda i ena handen
Starbucksmugg i andra


Bara fotograferna som saknades!

I´M COMING HOME!!!

NU verkar det som att vi äntligen har fått ett hemresedatum :D
3e okt!!! SKRIV UPP DET :D:D:D
Nåt mer vet ja inte.. Det här har jag fått reda på av Linda som har fått reda på det från sin AD. Min hjälper inte till förens efter 20e aug :S Menmen... 98% att vi kommer hem FREDAG 3e OKT!
OKEJ?

Aj:s

ja KLIADE precis bort en leverfläck på mkt olämpligt ställe. nu är det ett hål där och det forsar blod. fuck - jag som tänkte sova! måste ja ligga här med papper å vänta på att det slutar blöda nu? har ju inget plåster.
åh :/ jag som gillade den där leverfläcken.. den utgjorde en del av min personlighet.

har ni kliat bort en leverfläck nångång? vad hände? hur gick ni vidare?`


det svider

2005


Förmodligen ett av världens bästa band!

Idag YouTubebattlade jag med Fredrik och den här låten dök upp. Blev alldeles varm och pirrig i hjärtat :D CHICAGO! Högstadietider. Första gången jag skulle träffa Malins Dennis hade vi gjort en dans till en av deras låtar. Midsommar i min stuga! Fredrik tyckte han va ocool som lyssnade på powerballader men är inte det det häftigaste som finns? Slår aldrig fel :P Minnen minnen minnen..

Haha.. Ja, va kul vi hade ♥



Tea cookies

Idag gjorde jag och Karin sanslöst goda tekakor! Vilket team vi var!

Lets be on time so they won´t leave us

Sådär, nu har jag ätit 3 chokladpuddings och lite chips och ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Kroppen värker och det har varit en skitdag. Men kul hade vi!?

En fucking aweeeesome day!

Idag hände något fantastiskt.
Först åkte vi mil efter mil genom skog, gröna ängar med betande kossor och det var 10 minuter mellan varje hus. Jag trodde jag befann mig i Sverige och det kändes bra. Till slut kom vi till Ethans sleepawaycamp nånstans i ingenstans i Pennsylvania. Det var sååå kul att se Ethan igen!
När vi kom fram till killarnas bunks möttes jag av en vägg jag tidigare inte sett här i USA. En vägg av SNYGGA KILLAR. Jag tänkte "Är vi i Sverige på riktigt?" Men det var bättre upp.
Det var HETA engelsmän med världens finaste dialekt och korta tennisshorts och blonda kaluffser och dom sa Pardon och dom spelade rugby och dom spelade riktig fotboll och dom pluggade till lärare och dom hade världens vackraste ögon och dom var tennisproffs och han hette Nathan...
Alltså, jag vet inte om ni förstår.. Men killar av DEN sorten finns vanligtvis inte på denna sidan atlanten. Och jag dog lite. Och jag dog ännu mer efter det här:

- And this is Sara, our Au Pair, she´s from Sweeeeden.
- Oh, okey, thats cool.
- Eheee, ehhe, GO EUROPE! (Gör peacetecknet)


Bilden har ju ingenting alls att göra med texten men den är i alla fall från idag..

Kan man göra annat än att älska?


The Dark Knight

Precis varit och sett nya Batmanfilmen med Karin och Amina. Och tro det eller ej - Jag tyckte den va jättebra!!
Trodde inte alls det skulle vara en Sarafilm, gick mest för att Amina ville se den och att det är lite av en måstefilm med Heath och allt. En aaaaningens lång, 2,5 timmar men det va verkligen inte en tråkig stund.

Nu ska jag sooova för imorgon rullar bilen iväg halv 7 till Pennsylvania! Puss å kram




När det går som det går...

Har du eggat ngn?
-Nej inte vad jag minns, kan väl ha slängt iväg ett ägg eller två.

Sara hjärta Teenstars!

Favoriter just nu! ♥


Miley Cyrus


Jonas Brothers


Jesse McCartney
Okej han är väl inte teen längre men får räknas till den här katergorin iaf tycker ja!

Catfight in the house

Nu har det gått flera mornar när jag inte vaknat av mitt alarm utan istället av mitt extra alarm som ringer en minut innan jag börjar jobba! (Duktigt att jag ens har ett extra va?!) Nu kom jag på att jag förmodligen har blivit så van min alarmsignal att den inte stör min sömn längre så jag bytte helt enkelt signal. Till Sizzling! Tycker det passade mig bra ;) Så nu ska jag sova. Också håller vi tummarna för att jag kommer upp imorrn!

Ska bara kissa för tredje gången på 1½ timme! Chai Latte rinner raaakt igenom vill ja lova!

Idag var jag hos Amina. Vi åkte trappräcke och åt tårta!




Bring it

Ikväll hade jag en jättemysig kväll med Simone. Har varit dålig med kameran hela dagen men vi slänger in en gammal bild för det såg typ likadant ut ikväll :D MASSA mat på Applebees blev och avslutning med massa prat på Starbucks. Trevligt värre!


Och jag har hicka för första gången i USA :O SKITjobbigt!

Ville bara säga..

♥Stuvade Makaroner med Köttbullar och Rivna Morötter ♥

Sweetie Cookie Baby Honey

Åkte bil med Jason idag. Radion var så dålig så jag fråga om jag inte fick sätta på min svenska skiva. (Med sommarplågor) Visst fick jag det och Mr Cool blev genast en hit. Amina var det inte dina barn som också gillade den? Däremot när Manges - Giftig kom på sa han "Hahaha, OMG what is he trying to do? Sing? Puuh - can you change?"

Blev mexikanskt till middag. Mangosallades you know. Första gången den här veckan så gick absolut bra! Jobbade hela kvällen för att mina host var på dinnerparty. Vi somnade framför Austin Powers (ja, den spelas fortfarnade flitigt) och åskan utanför fönstret. Mys!

Nu har jag ätit glass och tittat på favoriterna Will and Grace.
Ja, det var min onsdagkväll det.
Tänk - imorrn är det redan torsdag och det räknas ju nästan som helg!
Och jag har mindre än 50 dagar kvar hos familjen! Huja!
PUSS


Också har vi världens bästa pöjk!

 


Behövs liksom inte mer än så!

Gammelt

Åh jag saknar datorn där hemma så mkt! Där jag kan sitta och bläddra igenom alla gamla kort. Här har jag ju "bara" kort från 10 månader. Sandra skickade iaf lite kort till mig idag men dom får nog förbli censurerade dom flesta..
Men hittade lite annat gott och blandat i Mottagna Filermappen:

Kan ni tänka er att jag sett ut så här?


Och såhär?





Onsdag

- Dålig sömn
- Jobb
- Gåing med Elyse och Bonnie
- Praaat med brorsan och farsan
- Nap
- Dusch
- Rens i E´s rum
- Nu dator
- Snart glass å TV

Shopping

Åh igår köpte jag det finaste på länge! Denna underbara jacka. Här på bilden ser den ju dock ut som en tråkig vindjacka men den är så mycket finare på riktigt. Fick tag på den sista i hela butiken - tyvärr en storlek för stor. Så det är lite väl mkt tyg i ryggen. Synd men kunde inte motstå... Vad glad jag blev :) Älskar rosetterna!


Frukost

Nu på senaste har jag kommit på vad gott det är med yogurt. Och här har dom ju massa spännande smaker - precis som med glassen! Ja, jag vet inte om det är bättre eller sämre än i Sverige. Har inte så stor koll på utbudet där...
Nu äter jag iaf Vit choklad med jorggubbssmak :D Myyyyyms!

Vad händer idag? Pusss

Ordning och reda i SB

Nä hörreni, nu ska vi skapa ordning och reda i den krångliga Sunset Beach-avslutningen!

I det näst sista avsnittet hade Ben och Meg och Michael och Vanessa dubbelbröllop. Allt var frid och fröjd och det kändes ju mer som ett sista avsnitt.
MEN i det allra sista avsnittet vaknar Meg upp i Kansas och tror att hon bara drömt livet i Sunset Beach. Alla människor hon mött i Sunset Beach är egentligen hennes släkt och vänner hemma i Kansas. Alltså - hon har inte gift sig med Ben och är istället på väg att gifta sig med Tim.
MEN (2) allra, allra slutet är ju så att Meg vaknar upp IGEN - i Bens säng (nygifta) och inser att hon DRÖMT att det var en DRÖM!

Hängde ni med? Kommer ni ihåg?

Dagens lunch

 
 
 

Nostalgi

Åååååååååååååååååååååh! Kommer ni ihåg? :D Den ALLRA FÖRSTA öppningen!


Sunset Beach

                                        

Jag Wikipediade (kan man säga googlade kan man väl säga wikipediade?) på Sunset Beach för jag tänkte ta reda på var serien spelades in. Kan det vara något jag och Linda kan besöka när vi gör våran västkusttrip? ÄLSKADE, ÄLSKADE Sunset Beach.♥
I vilket fall som helst var den första meningen som dök upp:

Sunset Beach was an American short-running television soap opera.

Short-running??? Satt vi inte i fleeera, flera år och titta på Sunset? Dag in och dag ut? Vi övade självförsvar med Derek i tankarna och suckade åt Annie eller Olivia som alltid pratade högt för sig själva när någon annan stod och tjuvlyssnade.
Men tydligen gick den bara från -97 till -99 i staterna... 3 år. 3 underbara år. Högstadietider!



Jag hittade inte vart det spelades in. Fast jag ska fortsätta söka nu. Var bara tvungen att skriva ner mina Sunset Beach-tankar. Det är inte nån av er som vet vart det spelades in?


Helgen i bilder!

Fredag; YANKEEMATCH

    



Kvällen outfit enbart tillägnad Ellis


Typ hela lördagen jobbade jag; 2pm-12.30am. På kvällen hade vi disco. Allt som saknades var en discokula tyckte Jason, annars hade vi allt!
 

KARIN 21 ÅR!!!
Förra helgen fyllde våran kära Karin år men det firades på hennes verande idag. Mycket myyyyys. GRATTIS igen=)
 


Söndagkväll

Ikväll åskar det här. Åh va mysigt det är! Synd att jag inte har stora panoramafönster i källaren..

Killin it

Det här var väl ändå det fulaste jag sett på länge? Visserligen är dom gjorde "against smoking" men jag skulle ändå inte vilja gå runt med två cigaretter i öronen.


Butter_tjej_tjugo

Igår var jag på Yankeematch och det var grymt! Vi kom när ungefär hälften hade spelats och det var alldeles lagomt. Mycket bättre än Metsmatchen - förmodligen för att det då var svinkallt och regn i luften..

Den här kvällen är skit. Jobbar.. Vi bråkade om vad vi skulle äta och det slutade inte alls bra. Haha. Nu mår ja bara illa av allt ja åt. Han har sleepover i min källare. Vi hade disco och det var kul. Sen somnade både till Mumien som vi kollade på så nu sitter jag här och gör ingenting! Känns så ovärt när jag vet att det finns så bra platser att vara på ikväll. Både hemma i Sverige och här i trakterna!

Men, man kan väl inte förvänta sig att varje dag ska glida som man vill.

Sämsta Saradagen ever!

Fredagshumor

. Sara - Shut up and let me go säger:

ååh, va ska man ha på sig på en baseballmatch då?

. Sara - Shut up and let me go säger:

måste va amerikansk

. Sara - Shut up and let me go säger:

kanske en blå klänning..

» Eleonor säger:

det blir perfekt

» Eleonor säger:

kukbra, hahaha


And the day goes on

Jahapp, så var man färdigjobbad då. 45 minuter blev det nu i eftermiddag iaf - inte illa! Haha. Helt sjukt!

Om ca en halvtimme åker jag, Elyse och mormor Bonnie iväg å ser Sex and the City.

Have fun kids!

Reflections in the waves spark my memory

Idag är en riktig deppdag. Men man ska väl ha sånna ibland också va? Ja vet inte vad det är men mest av allt skulle jag bara vilja sitta i hamocken hemma på altanen och äta skorpor med hallonsylt. Eller i soffan med Sandra och röra.
Jag tittade på lite Allsång med då la datorn av så det kanske var ett tecken på att jag inte är hemma än. Istället plågade jag mig själv genom att läsa loggböckerna som jungmännen på Ostindiefararen skrivit. Det gör seriöst ont i mig att jag inte är där. Trots att det är ett sådant slitjobb kommer man bara ihåg alla underbara stunder och avundas alla som får slita just den här sommaren. Jag undrar om det kommer bli samma sak när man är hemma och hör om USA på nyheterna eller ser Central Park i en film. Det återstår att se...

Nejmen nu är jag där jag är och jag ska ta vara på tiden - bara inte just idag.

Dancing Queen

HAHAHAHHA, nu har dom ABBA-disco i Foxstudion!

Film 3

Och här kommer då kvällens sista film. Får inte bli för mycket, det är ju inte en filmblogg HELLER :P


Får jag presentera Jason:


In the jungle the mighty jungle
The Sara sleeps tonight
Then she farted - a earthquake started
And nobody survived

I´m a barbie girl
In a barbie world
My boobs are plastic
I feel fantastic


Observera att det var första gången jag hörde han sjunga Barbiesången!

Film 2

Ni trodde väl inte ni skulle bli utan hälsning tillbaka? :P




Och kollar ni in mitt You Tubeaccount ska det snart finnas en del två där ;D

Film 1

Tjabba!
Har massa videos från olika tillfällen att bjuda på ikväll.. Vet inte riktigt vart ja ska börja. Men vi tar det väl i nån tidsordning.

Jag sa ju att jag skulle sjunga med på Bon Jovi-konserten till Dead or Alive men det glömde ja bort att spela in. Ehlin bad mig sjunga med till Bed of Roses men nu äre ju så att den gjorde Jon Bon Jovi solo så den spelades alltså inte på denna konserten, tyvärr! Istället blev det en annan klassiker:


Den här bilden behövde ett inlägg helt själv!


Bloggmaterial som Amina uttryckte det själv ;)

Tisdagen den 15e juli 2008

Idag var jag "duktig" för det var ingen sovning på morgonen som gällde utan istället full fart. Köpte frukost på Dunkin Donut - Blueberry Bagel med Creme Cheese, English muffin med ost och ägg och chokladmjölk. Åkte till Greenen i M-town och avnjöt och Amina kom efter ett tag och tittade på mig!
Vid 10 stod vi och hängde på dörrarna till Century21 så vi var några av dom första in (var faktiskt fler folk som hängde utanför, haha) och där inne drog vi runt ett tag. Jag köpte presenter och höstkläder, ja tänkt - snart höst!

Bilarna styrdes till Harding och Aminas MANSION, hohoho, för hon har pool och det skulle vi utnyttja. Började såklart med att sola men eftersom att det inte är någon favoritaktivitet av nån av oss blev det pang på poolen. Eller kanske inte såååå mycket pang, vi gleed väl mer i :P
Härlig dag!






Love you!


Dom bästa! ♥

Ny favvoserie @ MTV!


Vad lyssnar vi på den närmsta månaden?

Från och med imorgon spelas Coldplay dygnet runt på XM51 - i en hel månad!!!
Vore nåt va Jizzle? ;D


Lille Ludde!

Åh jag har drömt om honom hela natten. Om och om igen... Saaaaaaaaaaaaaaaaknar!!!


And now?

Me hon gick ju inte ens vidare till top 15. Vem ska man nu heja på?

Snyggast i år

Fick lite random på NBC och vad går inte där just nu om inte Miss Universe! Ser någon på det nu för tiden? Jag älskade det när jag var lite men nu känns det lite.. B? Ska iaf titta på det! Men verkar inte som att Sverige är så involverade längre, varför? Dom tävlar inte ens?

Norges tjej verkar söt iaf, vi hejar på henne!

Hjälp oss!

Vill man lyckas inom reklam ska den upprepas och komma från alla håll. Därför är det efter A-I, Ehlin och Robins tur nu min.

RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTA PÅ VÄRLDENS SNYGGASTE TJEJ!!! Och, ni behöver inte göra mkt, bara tryck RÖSTA!!



 

RÖSTA HÄR!




WE WERE THERE!


Bon Jovi-konsert

Åh, lördagen var helt galen fin.
Jag och Amina möttes på Dovertåget på eftermiddagen och den resan gick mest ut på att lyssna på Bon Jovi-snack folk hade. Hur och när fick du dina biljetter? Vart ska man gå in? Ska man åka upp direkt?
Vi köpte sallader och tshirtar för att sitta på och tog tunnelbanan upp till 77e gatan. När vi väl kom fram till Central Park visade sig att kön in till parken var suuuuperduper lång så vi fick gå ner ända till 70e gatan igen! När vi väl kommit in i kön var det första vi gjorde att sätta oss ner för matpaus :D Haha, välbehövligt i värmen!

   

Sen ställde vi oss i kön igen som var låååång. Kändes som dom tog oss runt hela parken i smala gångar! Det hade stått att man inte fick ha med sig kameror och att dom skulle ta alla förbjudna föremål så vi var jättenervösa men det gick ju till slut bra - som ni ser eftersom att ja lägger upp kort! Haha. Väl inne i parken var det PACKAT men vi hittade till slut typ en kvadratmeter att dela på och vi hamnade precis bredvid ett gäng danska killar som vi hängde med under konserten!

    

Konserten började och det var SÅ bra! Även om man önskade att man kunde fler låtar. Haha, men vi kunde iaf dom första två:D När man satt ner kändes det verkligen packat med folk men när alla ställde sig blev det helt plötsligt jättemycket utrymme och det var hääärligt. Precis framför oss hade vi underhållning som nästan slog Bon Jovi själva ;D Det var en sååå söt köttbulletant som rörde sig på ett sätt svenskar inte vet att man kan röra sig på utan alkohol i kroppen!!!
När det mörknade blev allt ännu finare! Vi stod på en stor gräsplan omringade av träd så man trodde att man var i skogen, men vände man sig bakåt såg man skylinen av alla skyskrapor som lyste upp! Fantastiskt!

     

Sen blev det lite nattvandring i Upper East Side (Fiiiiina sidan ni vet, Gossip Girl-sidan) och nattmat på Planet Hollywood. Amina tog på våra idolers Jonas Brothers handavtryck :D

  


Lyckad kväll!!!



Viiii fick biljetter :D

Woohooo! Imorse gick jag upp kvart över 4 och åkte till Rockaway Mall för att köa till Bon Jovi-biljetter. Nämligen en radiostation som skulle ge ut några där.. Amina joinade också och till slut fick vi biljetter :D
Så imorrn kommer vi infinna oss i Central Park med 59.998 andra och sjunga Deaaad or Alive!!!

Hahaha, och morgonens roligaste: Killen framför oss i kön kommer på 06.58 att han är i helt fel kö!!! Han trodde han köade för nya iPhone som ju släpps idag:D

   








 




Fina vänner man saknar, del 4

Kära, Kära Pär! Jag är så stolt över dig ska du veta!



Och dessutom saknar jag dig massor! Jag vill bara cykla hem till dig mitt i natten och bli bjuden på korv och makaroner och ligga och prata framtid i flera timmar. Jag vill få fina och roliga dikter och jag vill titta på film i din soffa. Också vill jag krama dig så du nästan kvävs och bli hög på din parfym. Sen kan vi äta kebab... Nej nu har jag varit utan Pär för länge. Det känns!

Vilket håll du än går...

The police said This girl is a liar, look at the gun in her hand

Så vad hände då egentligen i tisdags kväll som jag sa att jag skulle skriva om?

Jag hade varit en kort sväng i M-town för att bland annat säga hej och hejdå till Lovisa som åkte hem till Sverige för några veckor igår. När jag körde där ifrån runt 10-tiden kom en polisbil bakom mig med blåljus men jag tänkte inte så mycket mer på det. Men han låg kvar, utan ljud... Till slut kom ja på att han kanske vill förbi så ja svängde in på en tvärgata men polisen följde efter MIG!!! Så jag stannar där, vevar ner rutan. (Det hela utspelar sig i ett latinokvarter så det dröjde inte länge förens jag hade en hel ring med människor omkring bilen och folk som tittar ut genom fönstrena.)
Polisen kommer fram till mig och jag får vääärldens utskällning eftersom att jag inte hade stannat och han pratar till mig som om ja vore heeelt dum i huvvet. Till slut ber han om att få titta på mitt körkort. Och det körkortet jag har är det internationella och jag vet ärligt talat inte om det är giltigt än eller - men det visste inte han heller, så jag drar en vals om att det minsann går ut samtidigt som mitt visuuuum och visar honom mitt pass också! Han muttrar lite och berättar sedan att jag gjort mig skyldig till "Köra mot rött ljus", "Byta fil utan att signalera" och "Inte stanna när polisen åker bakom med blåljus"
Eeeeh, Oops! Men ljuset var faktiskt gult och jag visste inte att man skulle signalera vid det filbytet :/
Han skäller åter igen ut mig för att inte stannat när han åkte bakom. (Dom kan ju faktiskt tro att man försöker smita) Men sen säger han "Well, have a good night" och sen går han :S Förmodligen blev det allt för jobbigt för honom när det visade sig att jag inte var en vanlig amerikan och lät mig därför åka. Men trodde verklgien han skulle ge mig böter eftersom att han va på så dåligt humör.
Menmen, slutet gott allting gott. Fast snacka om att jag va skiiiitskraj, nervös, skakis...


Du undrar vad jag gör just nu?

Garden state mall med Amina och Karin NU!!

Punktform

- Jobb
- Sova
- Visitorday på Jasons camp. Poollek, T-ball och show bjöds det på.
- Jobb
- Middag med J och Andy
- Davidsnack :D:D:D
- Fika med Karin, Frida, Lovisa och Julia

Och vad som händer sen tar vi i ett helt inlägg imorgon. Usch å blä. Nu ska ja dö under täcket. Puss

Bäst musik just nu!

Måste bara avsluta med denna låten innan jag slumrar... HETAST just nu!




Ååhååå, repeat repeat repeat repeat!!

Vardag

Au Pair-livet går vidare som vanligt... Soft dag, jobb på seneftermiddan, middag med familjen (ikväll kyckling, lax, stek, potatis, ris, grönsaker, glass) och sen träffa kompisar.
Ikväll blev det fika med Amina och Simone. Riktigt trevligt ;D Sen blev det att sitta i bilen och prata framtid med Linda ett bra tag. Snart borde vi få reda på vårat hemresedatum :D Spääääännande!

Nu ska ja tjöta lite med Kihlle och somna till Sweet Sixteen.
Imorgon är en ny dag.
Gnaaaaaatt!


Föresten, igen. GUD va söta ni va på filmen i föregående post. Och A-I med solglasögon :D hahaha. Sötisar!! ♥

Alltså herregud :D Jag har nog väääärldens bästa polare där hemma!


Skönsång på stadsbussen
Uploaded by eeehlin


Fuuuuuuck va ja saknar er allihopa!

A lot of Jizzle and Sizzle!

Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer
Omg I all ready miss this girl so much! She has only been gone since yesterday but to have no one to talk with this time at night is lonely.
I didn´t get her shaving gel but instead she gave me a gift card at Starbucks. I promise to drink a lot of chai latte for us, ok? ♥
I met her in the end of September. It sounded like this.
"Is any one of you Jennifer?"
"Yes, I´m Jennifer"
"Öh... öhhhh öhh eehm. SVERIGE"


So... this is for 9 wonderful months and I´m sure there are more to come!
I´m not gonna bore you out with more letters, pics are more fun.

September


October


November
  

December
 

January
 

In February and March I was so fed up with Jens snoring and hugging and talking in bed so I punished her by not take any snapshots for two whole months! Anyway, in April everything was back to normal...

April
  

May
 

June
 

July



Jen, my own bajamaja in spanish.

Nybäddat!

Åååh, nu har jag precis bäddat om i sängen! Rött och guld/beige blev färgerna. Helt oanvända lakan. Sååå gött! Börjar bli riktigt haj på den amerikanska bäddningen nu. Är ju inte riktigt samma som den svenska. Lite enklare på ett sätt men samtidigt lite svårare. Man(Jag iaf) sover liksom med ett lakan plus ett överkast/täckte över mig. Alltså inget påsklakan och täcket är inte fluffigt. Det där med att ha ett lakan under kan vara lite problematiskt och det gillar jag inte alls...
På ena kudden drog jag även på örngottet jag fått av Ehlin där det så fint står kääärlek överallt. Kärlek till DIG E! Och bredvid den kudden ligger kudden med fodralet jag fått av
A-I plus E! En vacker bild av dom pryder det hela. Men det börjar bli så utslitet nu för jag gosar med den hela tiden :D ♥





Haha, och dom här fina bilderna hittade jag som Ehlin skickat till mig en gång. Sara, Ehlin och Fille under fotolektion i 1:an!


Martin Stenmark - Sista dans

Maggie Moose-glass och Jones soda, det är livet det!
Amina och Sara






Fynd från idag!

  

Självklart meningen att sladden i bakgrunden ska vara där :) Tror ni inte jag lärde mig något under 3 år på media?


Från rese...


Idag har jag varit här 300 dagar så  jag och Linda är alltså inne på vårat sista hundratal av dagar! Blandade känslor som vanligt...

Nu har min goa USA-bästis Jizzle lämnat mig här och åkt hem till Sverige. Riktigt tråkigt men vi ska nog kunna fortsätta att telefonterra varandra och jag kommer ju snart efter... :)

Igår spelade vi mest en massa spel och sprang omkring. På kvällen åt vi mat med Bonnie och Gary. Dinern för tredje gången denna veckan! Haha. Mexikansk kycklingmangosallad har jag också ätit tre gånger den här veckan. Heja variation! Jason somnade uppe i Elyse och Andys säng nångång runt 9-tiden och sen låg jag och halvsov framför tvn till klockan 1 då dom kom hem från Las Vegas. Lagom seg då...

Idag hade jag tänkt att sega i sängen och tycka synd om mig själv men istället blev det mallet med Amina. Superdupershopping blev. Två kjolar som tillsammans kostade 15! Från början kostade dom 60+50! Och en jättefin klänning som från början kostat 50 men nu kostade den 30. Såååå nöjd ;) haha! Pratade lite snabbt med mor+far och lite längre med bror i telefon och nyss har ja hängt lite med familjen där uppe. Fick bland annat 2 t-shirtar från Las Vegas. (ÄÄÄÄLSKA turist-tshirts från ställen man inte själv varit på?!!!!)

4th of July

USA´s nationaldag det vill säga.
Är som jag kanske skrivit ensam hemma med min 5-åring Jason och då blir man minsann inte bjudna på några fester. Jag trodde man skulle märka av nationaldagen på gator och torg, alltså mer officiellt, utomhus liksom. Men nej ingenting. Istället är det privata fester som gäller. Grill och poolbadande. Men vi hade lite picknickmys i en park med 4th July cupcakes och runt 8-9-tiden åkte vi till mormorn och morfarns lägenhet. (Dom var självklart borta på party). Dom har iaf vääärldens finaste utsikt så där såg vi på massor av fyverkerier. Dock regnade det så var väl inte ultimata fireworkkvällen men det var rätt mysigt ändå :)

Har ju tagit lite bilder under dagen också men jag är faktiskt för lat för att lägga upp dom. Men nu vet vi hur min dag var! Så bra!

White Oleander

Åh, åh åh. Hur bra är den inte?
Någon som har läst boken föresten? Sägs vara ännu bättre. Blir!







Natti

Förbättringar

Åååååh va gött :D Jag hade varit inställd på att jobba hela kvällen samtidigt som ja hade morfarns vakande ögon på mig hela tiden, börja jobba imorgon klockan 8 och sen hela dagen..
MEN, nu tog morfarn Jason till å sova hos dom istället. Så jag är ensam hemma hela kvällen å natten! Plus att han inte tar tebaks Jason förens nångång på förmiddan. Göööött!

Mmmm. Så ikväll ska jag kolla på White Oleander som ja håller på å ladda nu. BRA film. Ska beställa nån mat också, men vad? Mexikanskt mangosallad för fjärde dagen i rad kanske? Njaa.. tror inte de!

Lunch

Gårdagens lunch blev ju glass hemma i soffan. Dagens lunch blev först kaka på Cosi och sen glass på Rita´s. MUMS. Det är sommar de ;) Dagens sällskap var Karin :D Vi är föresten uppe i 5 stämplar nu hos Rita. När man har 10 får man en glass GRATIS! wooooh.
Nu skulle ja behöva åka runt och ta tag i saker jag aldrig tar tag i. Och jaa... idag kanske är dagen? PUSS


Goooodnatt

Nu har jag skapat film i flera timmar så jag tycker jag är värd lite sömn. Ja sömn blir. Gäsp gäsp. Gud va trött jag är.
Imorrn är det torsdag! Wiho

Sååå?

Dagens uppstigning: 7am
Dagens samtal: Pappa!!!
Dagens aktivitet: Ensam hemma i solen
Dagens lunch: Chokladglass med banan å strössel (Just nu)
Dagens TV: Judgeprogram

Sen har vi inte kommit längre... PUSS!

Cruel to be kind

Sätt på musiken och LÄS ffs!


Lägg märke till tjejernas förskräckliga "baaaaaaaaaby"



Åh jag är så kluven.
Jag trivs så bra i familjen Levy. När vi är ute och äter middag har vi the best time ever och när vi sitter i bilen och Nick Lowe kommer på och Andy skruvar upp volymen och trummar frenetiskt på ratten och Elyse försöker överrösta radion med sin sång fast hon inte alls kan sjunga och Jason kör sina schyssta dansmoves och vi saknar Ethan och jag skrattar så jag tror att min mage ska spricka.
Jag trivs så bra med mina kompisar. När jag och Jennifer ligger utomhus hela natten under stjärnorna och spelar Takida och skrattar och gråter och delar problem och delar upplevelser och när vi äter på Friendlys eller Ruby Tuesday eller nån random Diner och när vi dricker chai latte från Starbucks. Med Sonja där allt bara är så naturligt och lätt. Med Karin där vi samlar Ritastämplar. Med Simone som har sjukt bra humor och har den härligaste dialekten.

Men sen har vi ju er. Mina älskade gosungar och underbara familj där hemma. (Eller vi är ju utspridda överallt, men ni är inte med mig). Idag har nog fler än någonsin frågat om det inte är dags att komma hem snart och sagt att dom saknar mig. Och när jag pratar med er, då är det bara hemma som finns i tankarna och jag fattar inte vad jag gör här. Åh vad ni är underbara.

Man kan ju aldrig få allt. Så är det väl? Nu ska jag verkligen njuta av mina sista två månader hos familjen. Ha en underbar månad med Linda och seeeeen ska jag åka runt på Sverige/Norge/England-turne (eller vart ni nu befinner er i höst) och krama ihjäl er. För jag saknar er så det gör ont så då är det eran tur att få lite smärta ;)


Busstuuuuur

I helgen var jag och Jennifer så turistiga man bara kan bli. Vi åkte på en busstur med människor från hela världen till Philadelphia, Washington DC och Baltimore. Vi såg en himla massa saker som man sprang ut och tog kort på i 30minuter och sen var det vidare till nästa ställe. PERFEKT! För seriöst, vem vill gå runt ett monument i flera timmar? Nej här gällde det att få ut mesta möjliga på minsta möjliga tid :)
Så nu blir det ännu roligare att titta på amerikanska filmer eftersom vi såg massor av grejer som brukar vara med. Redan lördag kväll när vi såg Evan Almighty kunde vi peka ut flera saker vi sett samma dag. Coolt.

Och lite bildbevis:


Helgens godis: Air Heads!


Capitol!




Diamanten från Titanic. The Hope Diamant


Vita huset


Jizzle and Washington Monument


Jag framför världens näst mest romantiska plats - The Jefferson Memorial


Lincoln Memorial


Och vi avslutade mkt trötta på Pennan.