Årets sista dag!

Så har klockan precis passerat 12slaget och det är den allra sista dagen av året 2006. Gött. Skitår detta på många sätt.... men kanske skriver ihop nån sorts sammanfattning imorrn om vad som hänt, om jag orkar.
Ikväll fick jag beskök igen. Utav David Carl o Mohlin. Mkt trevligt. Vi såg på Chaos, den va nog egentligen bra men vi kom aldrig riktigt in i handlingen. Fanns ju annat å prata om. Nyårsafton. Carl (hans mor) ska laga mango?gryta åt oss.. med massa frukt. Låter intressant. Vi blir en del folk ändå. Det verkar styra sig. Sen får vi se om vi stannar där eller drar vidare till Mölnbacka.
Skönt att inte planera för mycket.

Jag funderar på om man ska ta å laga sig lite mat...
Later

Beeeevvan!

Okej visst, Sex and The City och Vänner i all ära. Dvd-box hit och dvd-box dit! men jag har den bästa utav dom alla! FÖRSTA SÄSONGEN AV BEVERLY HILLS... ohoh, I love it.
Så efter dansen idag (känns faktiskt riktigt bra efter idag) så åkte jag hem och kröp upp under täcket, såg flera avsnitt och käkade upp godiset från igår. Mäkta mys!

Nej jag vill bara konstatera att det inte finns någon bättre serie än Beverly Hills :)


73439-114

Spontanitet!

Ooho vad glad man blir över besök ibland. Sånt där besök som inte är planerat utan som bara blir.
Tack världens bästa Amanda Berg för ikväll ♥

73439-11273439-113


Jag tänker mig mjuk säng, gott i munnen å bra på tvn!
Aa, jag med :D
Men kom då.
När?
Bussen gick för 5 minuter sen
Men ja springer så hinner jag.
Men sluta skriv då!!!

Dan före dan före dan före nyår

Så är det redan torsdag. Igår blev jul helt avklarat om man nu menar julklappar. Släkten är ju fortfarande kvar... så snart vankas det mos å korv för alla som vill ha å sen guidad tur i MittiCity!
Nyårsplaner då... eheee... folk hoppar av och folk kommer till. Vi har ingen plats å va på än men vi försöker styra Plan A. Annars har jag å Malin både Plan B och Plan C!  Så det kommer nog bli bra iaf :D:D

Jag börjar bli frisker nu igen iaf. Mår inge dåligt men låter värre.
Nej om man ska ta sig en dusch och sen svida om till Lunchklädseln.

hepåre!

Sjuksjuksjuk

Åjo! det kom iaf 1 till fyllesamtal igår. Men det var mer runt halv 3 och då blev ja bara sur.

just nu har jag blivit hejvilt sjuk. Sitter mest å skakar å vet inte vart ja ska ta vägen. har tillbringat tidigare timmar av dagen i soffan eller i sängen. å det är nog dit jag får bege mig igen.
puss å hej

Juldagens fyllesamtal nr. 1

Juldag meaning FEEEST! (för många) Inte för mig. Jag vill inte och jag är sjuk.
Iaf så är det ju andra som festar åt mig märkte jag nyss. Min käre vän Fredrik Olsson, som jag för övrigt aldrig haft telefonkontakt med förr, ringde mig nyss. Fick reda på;
* Han var på Vargåna
* Borna låg i diket
* Han såg Bridget Jones Dagbok med Linnea. M i 6:an
* Han saknar mig och midsommarfesterna
* Att det inte finns något bättre än att umgås med högstadievännerna och att om jag fixar något på nyår är han nr. 1 på gästlistan

samtalet avslutas ungefär såhär:
(Någon annan i bakgrunden) - Vem snackar du med?
(Fredrik) - Men du får ha de så bra!
- VEEEEM pratar duuuuuu med???
- vi kan ju höras imorrn?
- FREDRIK VEM FAN SNACKAR DU MED?
- men då hörs vi då
- Fredrik Fredrik, säg!!!
- okej Hejdå. Puss
- VEEEM?

ahhaa. ja undrar vem den nyfikna personen var. lät inte helt obekant.




förövrigt kan jag bara hålla med alla bloggerskor om att det här var en utav dom bästa jularna. Trots att jag inte gillar min egna tradition med sjukdom lagom till jul men de får väl gå det med.
Jag ska vara väldigt duktig och berätta att julen innebär ju både ge och ta så här är lite av vad jag

GAV:
Läppglans som jag gjort själv till diverse kvinnor i släkten
T-shirt till dave
kalsipper till simp
skitsnygg kruka till mor
det blev ingen cd-klock-radio till far utan en tråkig bok
dvd till bror som han redan hade. MISS!!! men han fick även en skjorta som blev riktigt snygg. TUR!!!
småtjejerna fick cernitlera å magneter, fönsterfärg och böcker
far och morföräldrar fick revybiljetter ^^

å här är lite av vad jag

FICK:
Kläder från min å farmors shoppingtur
Två nästan identiska halsband av Sandra och farmor
halsduk vantar av mormor
presentkort av kusiner och farbror
pyjamas
och de två absolut bästa:
Ny kamera av mor och far
BEVERLY HILLS SÄSONG 1!!!! Herregud vad glad jag blev. Denna har jag letat och letat efter men aldrig hittat. Började seriöst att gråta. Så nu har jag en väldans massa timmar med Bevvan framför mig.

haha NU VET NI hur min jul tedde sig.



På schemat denna vecka.
Bli frisk
Dansa som en galning
Styra nyår


På återseende

Gammal härlig historia

Åh jag hittade den här på en sida. Det sjuka är att när vi var små kunde vi den här heeelt utantill! Fattar inte hur det gick till riktigt. Är ju en massa text.

Jag bodde på Köttbullsgatan nummer fläsk, tre trappor upp på nedre botten. Där låg jag i min bottenlösa säng och läste spännande tågtidtabeller. Då hörde jag ljudlösa steg i trappan, och en man kom in med en bladlös kniv utan skaft. Han stack kniven i hjärtat på mig, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen och överlevde. Jag sprang ner till hamnen, båten tutade och bryggan gick. Efter en lång resa råkade jag ut för skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. Jag kom till en obebodd ö där nakna kannibaler dansade omkring med händerna i byxfickorna. Jag gick fram till en hydda, sparkade upp dörren och hoppade in genom fönstret. Därinne låg fem uppätna mackor på ett bord. Jag åt upp dem och fortsatte sen in i djungeln. Plötsligt stod jag öga mot öga med två lejon. Jag sköt det den med mitt sista skott, sen lyfte jag bomullstussar tills jag fick ryggskott, och med den skottet sköt jag det andra lejonet. Sen ramlade jag ner i en fallgrop där det fanns en rasande tiger. Nu hängde mitt liv på en tråd och på den tråden klättrade jag upp, sen sprang jag ner till stranden och skrek så att det eka, och i den ekan rodde jag hem.

aaaahahahhaha! tror ja dör!!

Mamma ropade nyss på mig innifrån vardagsrummet. Där har vi förövrigt lagt alla julklappar i hörnet där det snart även kommer stå en julgran.
Jag och bror hade lagt vår julklapp till hunden där (en gosegris) och när jag kommer in i rummet var Ludde(hund) i fuuuull fart med att öppna sin julklapp!
Han hade alltså gått fram till högen. Valt just sin julklapp och sen slet han å greja så till slut hade han fått upp hela paketet och dragit ur grisen :S Vi kunde bara stå å gapa å skratta. Hur lyckades han? De va inge speciellt som luktade eller så.... aa jag förstår inte.


Duktig hund?

LILLJUL - tejp tejp tejp

Dagen före julafton. 23 december. Lilljul.
Tradtition sedan länge. 6 år tillbaka kanske vi hade vår första? Först hos Sandra sen hos Sara sen hos Sandra... en minijulgran med 2 ljusslingor och röda kulor följer alltid med. Stjärnan gjorde Sandras pappa i folie för ungefär 5 år sen. Julmust och julmusik är ett måste. Paket under granen och gärna en liten ringdans kring den också. Fast den bara når upp till våra knän.
Mmm. Lilljul är bra. Jag gick trosor, oboy och ett jättesnyggt halsband. Vi snackade minnen och framtid. Sandra ska flytta till Leksand.

Under eftermiddan har jag och bor haft julklappsinslagning så nu är det tejp i hela köket och hela matsalen/vardagsrummet, hoho.
Ikväll blir det Bingolottos uppesittarkväll och jag hoppas mamma hinner klart med allt så hon kan joina.

Igår var en mkt trevlig kväll. Lindskog, Heddan och Anna-Ida kom hem till mig runt 7. Då var det kinamat som gällde. Det är allt nya favvisen de. synd att de inte blir oftare. men bil och körkort underlättar iaf.
Efter ett tag kom även David å Matte hit. Tänkte att Karlstadchicksen skulle bli lite beblandade. Efter ännu en stund anländer Amanda Berg och då blir det filmtajm. Snake on a plane! Trodde den skulle va bättre. hade fått för mig de. Inte så jätteverklig men helt okej ändå!
Efter den spelade vi spel långt in i natten. Jag kom väl i säng runt 3 iaf!


Å nu är det mat. Jag viiill inte ha julmat. Jag spyr!

Fram med trevliga och sociala människor + nya traditioner!

Kan inte alla människor bara börja prata mer med varandra? Folk som inte känner varann kan åtminstone ägna en fras om vädret åt en annan människa.
Imorse började en prata med mig när vi väntade på bussen. haha å vi hann att prata om mkt. Allt blir ju så mkt trevligare då. Än att man ska stå där en halvmeter ifrån varandra, frysa näsan av sig men inte säga något. Känner ju bara stelt egentligen?! Jo hon var iaf förtidspensionerad. Skulle in till stan för att köpa julklappar. Skulle fika med en väninna. Var nyinflyttad. Vi konstaderade att bussen skulle komma strax efter kvart över men att den var försen och konstaterade även att den skulle gå över Skived! Hoppas vi syns mer.

Efterlysning. Du kille som satte dig brevid mig på en bänk på torget för nån månad sen. Du var snygg och välklädd och jag har aldrig sett dig förr men vi började prata och det kändes inte det minsta konstigt eller stelt? Kändes som vi var kompisar och allt var jättenaturligt. VARFÖR finns det inte fler av din sort?


Idag var det sista svenskalektionen någonsin. Var väl skönt på sitt sätt men ändå, man kommer sakna Monica och hennes galna upptåg. Hon är allt en speciell lärare. Stannade kvar lite efteråt och pratade om julen. Hon är tydligen sån som på julaftons kväll ser till att ALL julmat är borta är huset (slänger eller skickar med släkten) och på juldagen är det stek och klyftpotatis som står på bordet! kaaaan inte vi också göra så? Julmat kan vara mysigt en enda dag, på julafton. Sen räcker det verkligen. Gillar inte julmat det minsta.
Då tycker jag vi kan införa en ny tradtion som farmor påbörjade idag. Istället för lutfisk på julafton bjöd hon på kinamat idag :D inte mig emot. Var jättemysigt och "hela" pappas Dejesläkt var samlad! Kinamat är väl ändå något av det bästa? 
Looking forward to next year.


nej nu måste jag se slutet på Boston Public.
Ciao 

Cooold! Fix You

Uhuuu va kallt det är. Fryser ihjäl. Upp till sängen blir snarast.
Sitter här å har ont i nacke, axel å örat:P Vet inte vad den där doktorn gjorde riktigt. Å sen luktar jag solarie, TROTS att jag duschade (aa jag vet jag är svettig) så luktar de än... gillar inte riktigt den där lukten.

Ikväll var jag ju iväg till ehlin igen . gick väl inte lika bra idag men ändå :)
sen kolla ja på Persbrandt-intervjun! hahahah SKÖN!

Och NU blir det sovning.
På återseende


Körkort!

Whoo! Idag har jag varit på posten å hämtat ut mitt körkort! Kändes stort. haha :D jag fick för övrigt frågan om jag inte kunde köra till Hemsedal på jullovet. Ungefär 8 timmar i bil in i Norge, jäääj! jättegärna :D

Annars har jag idag:
*  Varit på en lektion i skolan. Jäääätteseg lektion där Ola bara snackade och ingen brydde sig. Han brukar själv säga att det är sån tur att han får prata första lektionen på måndagen annars skulle han somna, ja ni kan ju själv fatta vad vi gör!
* Suttit läääänge i cafeterian med ett glas vatten tills vi kom på att vi faktiskt kunde fika (!) vi var ju i en cafeteria after all. Te och chokladcookie blev för mig.
* Varit hos doktorn eftersom jag fortfarande hör cp på ena örat. Hon kom inte fram till så mycket mer än att "Jak bestämmer du har små öron" (nej hon var inte svensk) och bad mig komma tillbaka om en månad. Tack för hjälpen!!!!!
* Sovit framför tvn och gråtit framför Extreme Makeover. Jag vill OCKSÅ ha ett sagobröllop i ett slott.


Ikväll ska jag försöka komma iväg å sola å sen ska jag väl till Ehlin och dansa! Igår gjorde vi iaf stora framsteg och jag har även fått lite inspiration av Amanda idag i skolan. Det här ska vi fixa!!!
 


Seg dag...

bara suttit framför datorn hittills idag. Dansat lite..
iallafall ska jag väl snart iväg till Ehlin å dansa tror ja!? ;D Nu vet jag iaf vart hon är.. haha skönt samtal.

vet inte hur allt ska hinnas med i veckan. imorrn ska jag iaf till skolan, till doktorn. Sen vore de bra om vi hann med att åka till Eksons, dansa, köpa julklappar!?!?
gahh.
hejrå

BOND!

Gud vilken bra film!
Gottfried såg den också ikväll så just nu har vi het diskussion! För en gångs skull tycker vi ganska lika. wiihey.

Tröttis nu. Sova/TV blir nog. händer inte så mkt på msn en lördagkväll heller för den delen. hoh.
hejhej

smeeeek

Godkväll.
Igår blev planerna lite omvända. Istället för att vara i Mattes källare blev vi i Davids vardagsrum. Istället för att se Bond, Borat och Jackass2 såg vi The Net 2.0, lite av nån annan och Dum Dumare! Jag Kihlle Matte David å Simon åt nachos mm å hade det jättemysigt :)
När Kihlle väl kört hem mig med 2 ungefär så ringer mamma som är på väg hem från stan och vill ha company för hon skulle köra hem nån till Olsäter. Så det var bara att ge sig ut igen , hoho.

Idag har det varit slappt. Dansat en del och spanat in MTV osv för nå inspiration/danssteg men de är ju mest bara sörja där så gick inte så bra.

Jag och Anna-Ida hade tänkt att ha en kväll på stan med våra mammor ikväll, Bio och Alfie men det blire inte, så istället ska jag på bio med far och bror! Bond blir äntligen haha. Å eftersom de inte bli nå Alfie tänkte jag laga mat här hemma nu. Har hittat värsta goda pastasåsen med morötter å purjo!. Skitgott!
Och till alldeles nyligen skulle jag iväg å hämta Carl å Matte inatt eftersom vissa hade bråkat men nu har vissa blivit sams igen så jag behöver inte hämta! Skönt :)


Ser inte fram emot veckan som kommer direkt, träning måste nog bli varje dag. har paniiiiikstresssss. inte en enda julklapp har jag köpt paniiiiikstress. haha. ska sola, fixa kläder till revyn ut å äta med släkten OCH gå i skolan. grrr! nej de här gillas inte.


nej nu ska jag som sagt var gå å laga mat.
På återseende

UPPPDATE

såå, dom senaste dagarna har varit mkt bra!!!
I tisdags va jag å Ehllan ensamma i folkets hus och dansade. usch va stressad jag är över revyn nu. Det går saaaakta framåt :/ Efter träningen var det dags för lussevaka. Jag, Amanda Lid, Amanda Berg och Anna-Ida åkte till Ehlin för att ha en riktigt trevlig natt ihop.
Mkt tv, mkt godis, mkt te å mackor, mkt promenad, mkt lek, mkt skratt och liiiite sovning. hahaha jag har världens minnesluckor från omkring 4-5 och frammåt. Fick sova typ 7-10 iaf :D Sen struntade vi i skolan och jag åkte hem för att sova men då kom jag på att jag skulle in till stan och köpa lite julklapps med farmor, DRYGT:D

Idag har det vart SPEX! Skitkul å se. Och jag är faktiskt glad att jag inte kom med, är nog roligaste att titta på allt! hihi. Kändes dock lite fel med luciatåg idag, ska de va ska de väl va på rätt dag tycker jag!!!

Å ikväll har det varit träning igen. Går fortfarande segt och jag är stressad. ehehiii.

Helgen styrs lugnt. Skulle va trevligt å gå ut med Sandra å gänget imorrn för det var längesen men har inte riktigt råd tror ja. Måste köpa nån juklapp först iaf! haha.
Men det verkar bli filmkväll imorrn. Bond, Borat, Jackass2 och alla Sagan om ringen filmerna står på schemat.

Lät ju inte helt fel kanske ;


Mattias | säger:

kanske kan va här;P

Mattias | säger:

har ju hela källaren för mig själv.. soffa, uppblåsbara sänagar fåtöljer;P

Ja helgen spörs!
Later...


Update!

såå, dom senaste dagarna har varit mkt bra!!!
I tisdags va jag å Ehllan ensamma i folkets hus och dansade. usch va stressad jag är över revyn nu. Det går saaaakta framåt :/ Efter träningen var det dags för lussevaka. Jag, Amanda Lid, Amanda Berg och Anna-Ida åkte till Ehlin för att ha en riktigt trevlig natt ihop.
Mkt tv, mkt godis, mkt te å mackor, mkt promenad, mkt lek, mkt skratt och liiiite sovning. hahaha jag har världens minnesluckor från omkring 4-5 och frammåt. Fick sova typ 7-10 iaf :D Sen struntade vi i skolan och jag åkte hem för att sova men då kom jag på att jag skulle in till stan och köpa lite julklapps med farmor, DRYGT:D

Idag har det vart SPEX! Skitkul å se. Och jag är faktiskt glad att jag inte kom med, är nog roligaste att titta på allt! hihi. Kändes dock lite fel med luciatåg idag, ska de va ska de väl va på rätt dag tycker jag!!!

Å ikväll har det varit träning igen. Går fortfarande segt och jag är stressad. ehehiii.

Helgen styrs lugnt. Skulle va trevligt å gå ut med Sandra å gänget imorrn för det var längesen men har inte riktigt råd tror ja. Måste köpa nån juklapp först iaf! haha.
Men det verkar bli filmkväll imorrn. Bond, Borat, Jackass2 och alla Sagan om ringen filmerna står på schemat.

Lät ju inte helt fel kanske ;

Mattias | säger:

kanske kan va här;P
Mattias | säger:

har ju hela källaren för mig själv.. soffa, uppblåsbara sänagar fåtöljer;P

Ja helgen spörs!
Later...


YES YES YES YES! (jag är tillbaka)

sådär, en veckas lagomt blogguppehåll. Har väl inte hänt så mkt så va ganska onödigt att uppdatera.
men nu idag, då BLEV DET KÖRKORT!
Å ja mådde så illa innan. herregud va nervös ja var :)

hihi sen kom mormor morfar farmor farfar å grattade å nu har precis david och maria åkt hem efter att dom varit här och ätit tacos! Jag som tjatat om Kinamat i flera veckor skulle äntligen få det men då har dom STÄNGT på måndagar, typiskt.

yeye. nu ska jag sova för jag har sovit jättelite senaste dagarna. eller okej, msn ett tag först. hejhej

YES YES YES YES! (jag är tillbaka)

sådär, en veckas lagomt blogguppehåll. Har väl inte hänt så mkt så va ganska onödigt att uppdatera.
men nu idag, då BLEV DET KÖRKORT!
Å ja mådde så illa innan. herregud va nervös ja var :)

hihi sen kom mormor morfar farmor farfar å grattade å nu har precis david och maria åkt hem efter att dom varit här och ätit tacos! Jag som tjatat om Kinamat i flera veckor skulle äntligen få det men då har dom STÄNGT på måndagar, typiskt.

yeye. nu ska jag sova för jag har sovit jättelite senaste dagarna. eller okej, msn ett tag först. hejhej

Söndag - Natti nattie

Hmm, skulle som vanligt plugga idag ja. GIck inte jättebra, somnade som vanligt ifrån men kanske får ta å läsa lite innan jag går å lägger mig. Och om vi har det imorrn blir det råplugga på håltimmen!

Dagen har förövrigt varit slapp. Förväntade mig superParlamentet ikväll när både Glans och Robert Gustafsson skulle va med men de va inget utöver det vanliga.
Har även hunnit med att titta på Snövit. Mamma hade tydligen aldrig sett den?!

Funderar på om jag ska ta å knopa ihop Lektionsbrev 3 till Göte. Önskemål om Ekosystemet men njaaa, tror inte de va!



Jaja, de här blev inte så bra! hejrå

Söndag - Sovmorgon

Blev sen natt inatt. Först blev jag ju bannad från klotter och satt å va sur över det ett bra tag. Sen kom diverse olika människor in på msn å de va trevligt. Till slut drog jag mig uppåt mot sängen å tänkte somna till en film som gick på tv. men filmen var för bra :P haha. Men kunde liksom inte blunda med ögonen när Viggo Mortensen va med... 

73439-111


I vilket fall som helst somnade jag väl runt 4 nångång å vaknade runt 12 imorse. Då tog jag fram godispåsen från igår och mamma å Ludde joinade mig i sänge å vi såg återigen på Idol. haha. Geeks. Idag är det ju första advent och skyltsöndag men ja skippar nån dejevandring och ska försöka sätta mig med samhällen istället. Har ju kaaanske muntligt prov imorrn. Bäst å plugga på iaf.
nej nu ska ja ta mig en dusch å sen gå en promenad.
hejhej

HAHAHAH WHAT??

ja tänkte prova efterfestens klotter/chat för andra(tredje:$) gången i mitt liv. finns inte så mkt annat å göra just nu... fredrik å jonas är inte dom socialaste! MEN då dyker detta upp..


Kunde inte logga in på klottret. Anledning: Du är antagligen bannad från klottret. Prova igen senare.
Välkommen till klottret!
Ha roligt, men var noga med att sköta dig!
hahahahha? okej! Jag är tydligen avstängd från efterfestens klotter. Hurra! Men jag ska ABSOLUT "prova igen senare"

kul natt? :P

haha har suttit och läst igenom det mesta ur min blogg nu! kul att ha så mkt nerskrivit. när det känns som man inte gör nåt av sitt liv kan man kolla här å konstatera att man faktiskt har gjort nånting - eller att man hade rätt, jag har inte sysslat med nånting speciellt senaste månaderna!

Kul läsning vare iaf även om det kanske känns rätt meningslöst. Är oerhört trött men känns bra å sitta här just nu så ja stannar nog ett tag.

det värsta är dock att min hörsel börjar försvinna igen:D heja! haha å de beror väl på att ja börjar bli förkyld. får nog ta å kolla upp de där kanske. vet inte hur många gånger Matte fick höra "VAA?!" ikväll.

SAW3

73439-110
Okej han är inge mysig denna gubben! Å inte filmen han är med i heller. Huuhuuuu. Va så man ville spy! Förutom illamåendet riktigt bra film ;) Det är nog bra å må lite illa ibland skulle jag tro, lite illa iaf!
David som istället för att gå på bio med mig å matte hade biomys med sin klass såg vi aldrig men vi hittade hans bil och lämnade ett litet meddelanda. Snällt va!
Fredrik han lanar han och är nog ganska pratsjuk. Bra musiksmak å så har han iaf. Det är kul.

Bond, Borat eller Saw?

Hmm, bio blir ikväll för mig å matte än så länge, kanske blir några fler?! Vet inte vilken vi ska se bara. Alla dom 3 vore kul. Bond är säkert utsålt kom ja på. Men de går inte å komma in på Karlstad-grejen på sf.se! Stockholm ska alltid va i vägen...

Idag sov jag jättelänge å sen blev det mat hos farmor, som vanligt när det är helg! Nu ska ja nog gå å lägga mig igen eller ragga lite.
pöss

Kvällen styrde sig till slut!

Fast att det inte blev nåt med Sandra å Linda blev de bra ändå:P
En väldigt bra grej är eftersändning på dvd:n! Då kunde jag åka å titta på handboll. Var hemma typ halv 10 med David å Matte i släptåg och de va bara å sätta på dvdn! Hoppa över all reklam och kunde se allt i lugn och ro! iiiiiih. Va bra det var!
Å JÄMT! Det var väl bara i sista låten, vinnarlåten, som Markus glänste mer! Så rätt person vann verkligen. Om man nu ska bortse från att det brukar gå bättre för 2an! Men det kommer nog gå bra för båda två.

Vi kom på förrut att det precis är ett år sen Gotte va här första gången. Då satt vi jättespända å tittade på Sebastian och Agnes fight! haha. Tänk va längesen de var, fast ändå jättenyss?! Mmm, det var ett år sen det. Va mkt det är som förändrats...

Well, tack david matte å familjen för bra kväll :P
På återseende

IDOL IDOL IDOL!

Hmm, jag undrar hur och vart de blir :D bara en massa krångel. kanske bäst å stanna hemma med far! Alltid lugnast så.
Nej de spörs. Handboll äre också. Ska man orka med det med?! Spörs också.

hejhej




MALIN HAR KÖÖÖÖÖÖRKORT :D HURRA HURRA HURRA!