En egen Kretalista

Just nu är kroppen inställd på 01:40. Jag är trött. Jag har sovit kanske 6 timmar de senaste två dygnen och det känns :P Men tydligen så måste det vart några som saknat mig eftersom besökarantalet rusade upp just idag! hihi.
Jag och tysklands befolkning har varit på Kreta en vecka. Mkt skönt och bara för att ska jag göra en lista. Min alldeles egna lista! hoh.

Veckans dryck: Pepsi twist eller färsk apelsinjuice
Veckans miss: Kinderchokladen ligger kvar i kylskåpet på rummet
Veckans Bäckström: "Reseguiden" var ett utmärkt exemplar av Bäckström!
Veckans läge: Hotellet precis vid havet
Veckans mat: GYROS GYROS GYROS
Veckans godaste: Pestopasta med kyckling
Veckans trångaste: Bak i bilen
Veckans smeknamn: Einstein på mig eller Bashhaw på han som kom på Einstein
Veckans brännskada: Knäna!!!
Veckans stekare: HAHAHAHAHAHHAHA! Badbyxorna talade för sig självt
Veckans drygaste: Köerna på Kretas flygplats. 30 min innan man ens fick komma IN på flygplatsen?!
Veckans djur: hunden på restaurangen eller kattungarna i  rabatten eller sniglarna i gräset eller fågeln i buren
Veckans kommentar: Bashhaw i mitt knä. "-Hoooooo, your boyfriend gonna kill you! -Lucky YOU I dont have a boyfriend. - Oh no, LUCKY YOUU!"
Veckans suraste: Kärring vi väckte mitt uppe i bergen när vi ville keka på hennes taverna!
Veckans ord: Tsaaaalos
Veckans bästa: Reseguiden som var ny och lurade iväg några på flera timmars promenad (enligt honom 40 min) i regnet eftersom han sagt att det inte gick och ta sig från byn!


To be continued...


Sömnigt telefonsamtal

Runt halv 8 tiden sov jag. Då ringde David och jag kommer inte ihåg riktigt vad vi sa. Sen somnade jag om igen och vid halv 10 kom jag på att han ringt så ja ringde upp och frågade vad han ville :P Han och Carl såg iaf film och åt mat. Jag var välkommen och åkte dit med en K-T. Mycket trevligt.
Jag hade sagt att jag var trött och att såna filmer är inget för mig...



Imorrn blir det en fullspäckad dag.

Idag gjorde vi nästan klart projektet :P
Well, ja tror de får bli gnatt där. Puss!

Mys!

image256
Hittade en snygg bild med bra ljus på mig och Ehlin♥

CP-System

Precis kommit hem från dagens skola. Tråkig samhäll, reportagerespons och sen jobbade vi projekt. Puuh! Imorrn måste vi bli färdiga!

Förut var jag på vårdcentralen för att göra hälsoundersökning:P Det gick la sådär. Jag va så frisk så frisk men hon kom tydligen inte åt mina vaccinationer!? CP-system det där. Vanliga sjukvården och skolhälsovården är tydligen helt olika saker? Journal som journal tycker jag.


Dåligt väder+sjukdom+reportage klart=smågodis, duntäcke och tjejfilm! Idag blir det nog Thelma och Louise.


På återseende. Eller, Vi syns i Sthlm!

Tradera

NEJ, jag har då inte spenderat förmiddagen åt plugg. Däremot har jag tittat runt på Tradera och vunnit min första auktion :P haha. En väska för 3 :- Inte så farligt va?!
Men okej.. nu ska jag börja på allvar med att ringa runt litte. Sen är det jag, Anton och David som åker till farmor för 3-rätters.

Puss dååå

grrr!

haha jag kommer nog aldrig komma iväg till USA i den här takten som vårdcentralen jobbar.
buhuuu =(

Let us fuck it all

blää! Varför ska man bli sjuk när man absolut inte får?! usch usch. Imorrn är jag ledig men inte det minsta när man tänker på att jag ska göra ett helt reportage meaning ringa runt och göra intervjuer, ta kort och sen skriva ihop hela skiten =// Mekom, pos. livsstil, religion behövs också pluggas right? För att inte tala om projekkkkt


Imorrn kommer min älsklingsmorbror och söta kusin hem! Jag ska nog kunna slita mig från plugget ett liiitet tag ;)

Linda ringde förut och vi hade ett långt och trevligt samtal med planering. Allt ifrån imorgon då Linda ska ta reda på smaskiga detaljer om det "hygieniska", lördan och melodierna, till hur vi ska packa med oss allt hem från USA om typ 1½ år:P haha. Förmodligen så skickar dom resväskor från Sverige som vi fyller och skickar tillbaka hem. Orka(ordet orka?) dra runt på hela ens liv det senaste året i en hel månad!


Wellwell, här i familjen är vi inne i en hysterisk sockerkakaperiod och nu kom en nygräddad precis ut ur ugnen.


Syns!

trevlig trevligare trevligast mest trevlig

Idag har varit en mycket trevlig dag. (Underbar, skön, magnifik, förträfflig, bra, toppen)
På morgonen gick jag och mamma runt i Deje. Jag fick en hamburgare och cheescakeglass från grillen. Sen åkte jag in till skolan för kort samhällskunskap och trevlig fotolektion. Bara en gång kvar på det nu!
Jag och A-I har även haft vinstdragning för vårt lotteri:P hahaa. Och Ola som vann en duk blev så glaad så glaaad!

Efter skolan mötte jag upp med Sandra och hon bjöd mig på nachostallrik. Back in the days-mat! haha minnen i 15-huset. Minnen var väl det vi diskuterade mest. Och snart kommer det förflutna upp till ytan. Kring studenten kommer minnen grävas fram som ingen trodde fanns...

Hade en trevlig stund på stan. Vi letade mest bikini och solglasögon men kom istället hem med årets brunutansol-bodylotion (vilket ord!) Inte blev det Dove, Aco är det som gäller! Väl hemma grejade jag ihop en egen peeling. Den blev väl sådär:P Känns som jag smörjt in kroppen i margarin. Men det ska tydligen kännas så här?


Sötis

image253
Wilma som jag fick leka en stund med igår!

Tips!


Jag skulle bara vilja tipsa om två saker så här på kvällskvisten!

Söt katt

Duktiga Ehlin

För nu har vi flytet nu är det som det ska, för här myser...Andrea och jag!

image252

Grilla anyone?

Det har varit en hel del som pågått de senaste dagarna...

Onsdag: Eftersom vi inte hade nån skola satt jag mest ute i solen och pluggade samhäll. Det blev en tjejlunch med kyckling och på kvällen åkte jag till A-I och åt nachos. Plugg plugg och sen sov jag där.

Torsdag: Åkte in och gjorde provet. Rätt ovärt prov så spelar ingen roll hur de går... En som vanilgt trevlig textkom. eftersom alla är så pratglada och sen blev det stan med Amanda och Ida. Glass på soltorget och blodtrycksfall i hissen. Hahah. Letade bikini och svart kjol. Hittade det ena.

Fredag: Oooh min och Ehlins lektion med Pos. Livsstilgänget blev äntligen av. Och fast vi va där 45 minuter i förväg så tyckte jag att allt blev väldigt lyckat. Vi var på Free Sun och pratade om I.D Makeup. Köpsuget bubblade i magen. Sen fick man även rabatt på solning och behandlingar och det utnyttjades :D Lite mediapro. och sen snabbt hem där det väntades grillat. Gottgott. Tog även en sväng upp till Deje för att hämta mitt balklänningstyp. Problemos promlemas. Kom inte hem med något =(
Kvällen fortsatte hos David där jag lagade en massa såser och mat och till det blev det grillat IGEN. Snäppet godare denna gången. Det blev mycket film och mycket spel och mycket trevliga människor meaning skön kväll!

Lördag: Tadam, till lunch grillade vi och efter det åkte jag med familjen upp till stugan. Inne i stugan såg det ut som ett slagfält för antagligen hade en fågel tagit sig in (hur?) och sedan flygit omkring och haft ner vartenda löst föremål som fanns i stugan och sedan flygit ut igen (hur?) för de fanns då inget dött eller levande där inne. Städade iordning och satte på värmen.
Hem en sväng och David kom hit och umgicks. Sen kom Karlstadchicksen Amanda, Martina, Malin och Felicia och hämtade upp mig. Vi åkte till stugan igen. GRILL blev för fjärde gången på 2 dagar. Jag klagar inte... (eller jo) Ehe, vi summerar kvällen kort och gott som MYYYCKET trevlig!

Söndag: Idag har jag hunnit vara ute och gå och sedan ätit frukost ute. Nu funderar jag på om jag ska ut i solen igen eller sätta på Rain Man. (Sugen film) Idag blir det inte grillat tack och lov. Sen ska jag va barnvakt=) jääy.


image251

Cykelpump på flykt i min bedövade mun

Hos tandläkaren blev jag smörjd och sprutad med bedövning på en tand som spred sig lite här och var i hela munnen så känns något konstigt just nu. Bedövad litte i tungan, litte i läppen, litte i tandköttet, litte i gommen.
Cyklade hem i ruskig fart för att hinna med bussen och precis när jag är klar för att springa till den ringer A-I och säger att vi är lediga. HUURRREYYYY!
Då blev det istället ut på cykelpumpsletning eftersom jag lagt den i en grushög eftersom den skulle blitt snodd i Deje (Inga kommentarer) Hur som helst var den inte i grushögen längre så jag och mamma har gått på jakt. Grannar involverades och snart var hela Risäter ute och letade efter denna pump. Hahaha! Kan bara säga att nu är den på stället där den ska va! Tack och lov.

Funderade på och åka in till skolan för lite projektplugg men Njeee. Skönt väder. Prov imorrn = Plugg på altan.



Nu ska jag njuta. Hejdå.

Skynda skynda

Godmorgon sötisar

Nu ska jag cykla upp till Deje för att hinna med min tandläkartid.
Sen ska jag skulle tillbaka till Tjusbol för att hinna med 11.15 bussen.
Sen ska jag springa till religionen eftersom jag är sen till skolan.

G110. Jag har kollat upp!

Min hund har blivit lat

image250
Så fort vi ska ut och gå traskar han till bilen istället...
Fast jag klandrar honom inte, jag väljer ju också bil före promenad.

Välkommen våren - Välkommen plugget!

1 maj

Insåg helt plötsligt vad mycket det var å ordna med just nu. Speciellt om det blir utlandet nästa vecka... Hujedamig. Så jag tog tag i saken och nu har jag äntligen skrivit klart mina texter för höstens textkom. Och även börjat med ekonomin. Läst första delen, nog lättaste delen men ändå.


Igår var det valborg. Det var mycket spännande att se hur kvällen skulle te sig. Började iaf hos på grillferre hos ferri. Mkt trevligt och folm man gillar. Min kyckling blev perfekk ^^ Gick lite sämre för de andra med grillen :P Speciellt Matte som skulle lägga på sin flinta typ 1 timme efter alla andra. Det var tyvärr inte så varmt då...
Efter Tjärnheden åkte vi upp till Deje. Fyrverkerier och mingel i ungefär 2 timmar men sen beslutade jag att kvällen faktiskt fick ta slut. (Jag ville ju vara PIGG idag, hoho) Kihlle var så snäll och följde mig hela vägen till mamma som kom och hämtade mig.
Inga förväntningar... Det är då det blir så här bra!