Rast


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Nu är ja för första gången på massa dagar ensam. Mamma och Anton valde att åka till Nyc idag eftersom jag ändå hade skola och ska jobba... Nu är lektionen slut och jag börjar jobba om en timme. Så nu ska ja bara lägga mig ner, äta svenskt godis och läsa igenom aaallla bloggar jag halkat efter i under dom här veckorna!
Hare-Kanin
Pelican är numera min favoritfågel!
image574

Här är jag!

Jag lever men spenderar kvalitetstid med min familj. Tyvärr åkte min pappa hem igår och det var inte kul. Men jag har några dagar kvar med min mamma och min bror så det känns bra!

Så här mycket levde jag i lördags:

image573

Puss mina godingar!

Min 20-årsdag!

Jo, dom kom ju till slut. Det blev några glädjetårar och sen var allt som vanligt. Var som vi aldrig hade varit ifrån varandra. Och ändå hade det gått 5 månader och 1 vecka. Jag vill ju såklart utnyttja mina timmar med dom så mycket som möjligt (nu sover dom) så därför blir det inte mkt bloggande.
Igår hade vi en heldag i NYC och eftersom pappa bara har en dag där försökte vi hinna med så mkt som möjligt. Gick väl sådär...
Idag har jag visat dom alla ställen jag hänger på här omkring också avslutade vi med en födelsedagsmiddag med min hostfamily och Rebecka på Black River Barn.
Hmm, tänk att jag inte är tonåring längre. Måste nog filosofera mera över det någon annan dag men nu ska jag sova för om 4½ timme ska vi gå upp för att dra oss neråt till Miami och Key West.
Bloggen - vi ses på söndag!
Puss alla mina älsklingar. Va goa ni är!

image571


image572

Ursäkta tjatet...

image570
... Men här är dom!

Sovmorgon?

Hade tänkt och ta mig en rejäl sovmorgon idag eftersom det blivit dåligt med det i veckan plus att det nog inte kommer bli så många kommande dagarna heller då pigga värmlänningar, som tror att klockan är 3 på eftermiddan, kommer dra upp mig!
MEN, folk har sprungit med skor där uppe i köket hela morgonen och solen har lyst ovanligt starkt genom mitt pyttelilla fönster som ändå har gardin... Så det blev inte så mkt sovande. Men jag ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är snart 12 så det jämnar väl ut sig :P

Nedräkning: 6 timmar och 40 minuter!

Killarnas favoritkommentar just nu:



I´m a bad, bad girl who needs to be punished!

SPM3


NU är det ju så att jag tror att jag har med mig SPM3´s samlingsdvd hit till USA. Och jag fick av nån konstig anledning ett väldigt sug efter att se denna just nu. Men jag kan inte hitta den! Jag har ungefär sjuttioelva byrålådor men den finns ingenstans. Undra om det är värt att fortsätta leta? Eller ligger den hemma i tryggt förvar?
Tänk tänk tänk. Har jag något annat förvaringutrymme här i mitt lilla rum?
Jaja, vi får se om ni får nån positiv uppdatering!

Fina minnen med folk från gamla klassen:

 
   
 
  

Återkommande..

Jobbar ju som sagt va kväll och gissa vad vi gör... Tittar på Hairspray för sjunde gången på tre dagar. Wohoo!
Så jag unnade mig faktiskt att ta upp datorn.
Funderar på om ja ska göra mig lite mat eller spara mig till stora godispåsen som står där nere och väntar på mig...
Vad gör ni? Är ni på maskerad? Är ni på Arena? Är ni på ett tåg till Connecticut? Är ni på dejt? Tränar ni barn?

Vad ni än gör.. ha en grym fredagkväll/natt. Det ska jag, eeeh, ha! :P haha


PUSS

Stressmoment

Sådär då har jag klarat av 2/3 grejer som ja va ruskigt stressad över förut.
1. Jag har gjort prov.
2. Jag har gjort klart och lämnat in inlämning. Bl a SWOT-analys. (Mediavänner - Jag är fast i träsket igen!!)

Men trean...
3. Mina föräldrar kommer imorrn.
Har jag ju faktiskt inte "hunnit" med. Kommer få vänta ett helt dygn och ännu mer. Och jag är så nervös över hur allt kommer gå. Kommer mina familjen ens kunna kommunicera? Spännade...


Innan skolan blev det en snabbis med Rebecka på Starbucks. Haha va fel det lät :P Hann iaf slänga i mig en macka och säga hej och hejdå!
Nu sitter Jason där uppe med morfarn och tittar på Hairspray för sjätte gången på 3 dagar. Jag borde väl lösa av morfarn så han får åka hem. Det är ju ändå jag som är Au Pairen.
Ikväll blir det jobb. Men efter det skulle ja vilja hitta på något... så har du vägarna förbi - Tveka inte!

image560

Det är fredag! Ät, drick och var glad!

VF kommer få nååågra fler besökare i framtiden...


hahahhaha
VAA? Schulmans bloggar för VF!! VF av alla tidningar??
"-Vi kände att vi passade in i mixen"
Hahah.. jaani, välkomna till Värmland!

Dejt med Lovisa!

För några år sedan var min pojkvän magsjuk och istället bakade jag hjärtformad gräddtårta, dekorerad med vindruvor och fyllningen var chokladpudding, till David och Kihlle. Det va tider det...

Idag hämtade jag upp Lovisa och vi drog runt i Morris Town. När vi gick där och tog upp hela gångbanan kände vi att en kille kom närmare och närmare med väldigt bestämda steg. Lovisa säger med hög, lite sur röst, Öööh han vill nog FÖRBI. Ja flyttar mig, han går förbi och vänder sig om å typ spärrar ögonen i oss och säger TACK! Så är det världens stockholmare! Hahaha. Sammanträffande. Kvällen var iaf jättemysig. Fick en stor påse svenskt lösgodis av henne. M U M S! Trodde inte jag saknat det så.. Men det finns verkligen ingenting som lösgodis här! Vi åt middag och såg på bio!


Imorrn är Jason hemma sjuk igen och själv ska jag till en väldigt intressant lektion i skolan! Haha, får se om jag återkommer med info.

Uppdatering - Hairspray

image559

Vi tittar på Hairspray för tredje gången på 18 timmar!

U n d e r b a r a torsdag!


Vaknade halv 7 imorse av att jag var sur på Ehlin eftersom hon inte vevade tillräckligt på cykeln vi cyklade på!!! Vi bara trillade hela tiden. Tittade på min mobil vilken tid jag ställt alarmet på. Brukar vara nångång runt kvart i 7 men nej det stod på 09.00!!! Haha, jag måste ha vaknat inatt och ställt om det eller nåt? Så tack
Ehlin för att du i min dröm gjorde mig så sur så att jag vaknade och det resulterade i att jag inte försov mig :D

När jag kom upp vid 7 möttes jag dock av en otrevlig syn. Jason ligger helt utslagen i soffan. Han hade tydligen på bara nån timme sent igår blivit jättesjuk och har haft feberfrossa och spytt hela natten. Så vem är det som får jobba hela dagen idag också? Det känns sådär lagomt kul att ha chans att smittas av vad-han-nu-har inför helgen/nästa vecka! Men jag ska vara frisk! Jag ska inte ta mer i barnet än jag verkligen behöver. Haha. Och Elyse har varit snäll att jag iaf får ha datorn här uppe eftersom jag sa att mina föräldrar skulle vara online...
Åh, jag vet att jag klagar men efter en heldag igår tänkte jag sova ut riktigt länge, plugga klart allt inför imorrn, ta en sväng till mallet, duscha, städa rummet/nedervåningen.

image558

Trevlig alla hjärtans dag föresten!

Okej, en sista grej!


När jag letade efter bilden på Linda (som för övrigt är från New York) hittade jag en bild på min älskade far.

image557


Nu är det bara 24+24+24-5 timmar tills jag får krama honom. Och mamma. Och Anton.
Tänk er att inte ha fått se sin familj IN REAL LIFE på över 5  månader. Tänk tänk tänk.
Gahhh!


Limpan!


Jag skriver allt för sällan om denna tjejen! Även om det nästan var lika längesen jag såg henne som mina kompisar där hemma i Sverige så känns KansasLinda så nära - men ändå långt bort (Vem är det som flummar LJo?) Det är mycket skönt att ha någon som henne "här". Någon som kännt mig länge, länge men som jag kan ändå snacka om snowdays med! haha. Härlig kombination.
Ikväll har vi för andra veckan i rad suttit och kommenterat The Moment of Truth. Nytt favvoprogram månne? Har även kommit underfund med att våra kanalar inte ligger på samma nummer. Nu gick hon och bäddade ner sig och det borde väl jag också göra, speciellt med tanke på att jag är en timme före henne.
Hoppas jag får se henne i maj. Hoppas ja får åka dit nångång under sommaren. Hoppas vi kommer få en riktigt trevlig resa våran sista månad i USA :D

image556

Linda, Linda, Linda!
Vad skulle jag göra utan dig?

Bilduppdatering


     
  

Jag tror inte jag har visat min "nya" keps som ja köpte för nån månad sen. Den gillar jag jättemkt. Den har så annorlunda kort skärm :P Lite fulsnygg.
Dom översta bilderna är från när jag och Reb var i NYC i söndags!
(Jag har tjuvstartat lite med en hjärtask :$)

Fuck snowdays!


Idag hade barnen snowday så dom va hemma hela dagen. Meaning jobb 6-6 för mig.
Var i min egen skola en liten sväng dock å fick reda på att provet va uppskjutet.
Nu ska jag åka iväg å hämta upp rebecka så ska vi ha onsdagsmiddag på Applebees. Pusss

image546

Reb-Beb!

Hej igen!


Men HEJ bloggtorkan.
Jag tänkte faktiskt skylla på att blogg.se har haft driftuppehåll flera nätter i rad när jag varit som mest bloggsugen och sen tappar man ju suget :S
Ikväll har jag dödligt ont i min rygg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har iaf pluggat flera timmar eftersom att jag har mitt första prov imorgon så nu ska jag fira med dubbelavsnitt av Nip/Tuck.

Natti!

Hannah Montana



Hannah Montana, eller Miley Cyrus som hon egentligen heter, är så sjuuuuuuukt stor här! Hennes turné som varit nu under hösten och vintern har varit det allra mest eftertraktade underhållningsgrejen i hela USA (världen?) och väldigt svårt att få biljetter till. Därför kom hennes konsertfilm i 3D ut förra veckan eftersom det var så många som inte fått biljetter. Man får alltså sitta där med 3Dglasögon och titta på en konsert. Roligt?
Hon tjänade 290 miljoner DOLLAR på bara denna första vecka!!!!!! Om jag fattat rätt är det mer än t ex Titanic drog in. Kan ni förstå hur rik denna lilla tjej är?
Hon är typ bara 15 eller 16 år.
Heja Miley!
Amy Dimond ligger i lä!

image545

Vad ska man ha för rubrik idag?

Godkväll mina vänner!
Ingen som nappat på mitt aprilerbjudande än? Jennifer?
Nu har jag precis slutat jobbet för idag. Till skillnad mot andra kvällar när det bara brukar bli tv spelade vi faktiskt sällskapsspel ikväll. Family Feud. Det är jätteroligt. Förr har vi spelat det på datorn men nu hade dom det alltså på "bord" eller va säger man? Board games heter det ju på eng iaf, haha! Ethan blir bara så jobbigt frustrerad när man inte fattar ibland eller när det inte går som han vill. Och jag tycker han är löjlig så räknar han HÖGT, jättesnabbt ner från 10 när Jason ska svara gör jag minsan samma sak åt honom. Då kan inte han tänka och det tycker jag är kul :D haha! Dessutom låter han mig aldrig läsa reglerna till något spel utan han gör det så sen kan ingen annan än honom ha rätt ;S Mindre kul...  

Imorrn ska jag och Rebecka åka in till Nyc. Det ska tydligen vara gratis att åka den här helgen genom colleget! Fast jag har ju ändå Andys kort men det är en bra idé tycker jag :D Bara vi inte får regn... Skulle vilja strosa runt i Central Park + lite shopping såklart.


 
Ethan och jag

 
Rebecka


Float


Måste bara kommentera sista bilden. Detta var något jag ofta brukade göra hemma i Sverige!!! Blanda chokladglass med Fanta. Och här, här i USA, här säljs det ju sånt lite överallt! Mmm. Så gött gött gött :D

Melodifestivalen Göteborg


Ja då har man sett melodifestivalen. Inte missar jag väl det spektaklet bara för att jag är några mil utanför gränsen :D Nejnej! Men herregud vilka dåliga låtar det var. Det brukar väl alltid vara något man fastnar för lite extra men inte denna gången. Fast ja tror nog att Amys låt kanske tar sig när man hört den några gånger - eller sett henne. Hon är ju söt! Men det bästa av allt var ju lätt Björn Gustafsson. Hur får han till det gång på gång? Det är verkligen k ä r l e k till honom alltså!
Näe nu ska jag gå upp och höra när dom vill att ja börjar jobba ikväll å sen ska ja plugga. Har mitt första prov på onsdag! Ska ta med pojkarna ut på mexikanskt ikväll har ja tänkt. Sen blir det väl som vanligt att Ethan vill spela tv-spel och jag somnar framför nån film som Jason ser på.

Ha en trevlig lördagkväll allihopa. Pusspuss! ♥

Nattinatti!


Att man fortfarande är vaken när klockan snart är två på natten och man inte gjort nånting på hela kvällen är ju rätt pinsamt... Men så går det när folk är sjuka (har nu undvikit två magsjukor på bara en vecka, heja), har pojkvänner på besök, är hemma i Sverige eller bara är allmänt tråkiga. Hade dock en trevlig middag med min hostfamily och fick reda på att ja kommer vara ensam hemma några dagar i början av april så är det nån stackars svensk som har ett par lediga vardagar till övers och längtar efter en stackars Sara är du välkommen :)

Idag fick jag brev av farmor och farfar. Dom grattade på 20-årsdagen. Visste väl att dom skulle va ute i god tid!
Idag hade jag lektion. Idag hade inte läraren en fet svart fläck i pannan. Det hade han i onsdags.
Idag hade Jason playdate. Trodde det skulle bli gött då ja trodde att dom klarade sig själva men det blev bara hets hets hets.
Idag försökte jag se Purpurfärgerna eftersom det enligt mig är en måstefilm men det gick inte så bra. Tyckte den va rätt dålig faktsikt.
Idag fick jag lön! Woho :D

Idag gick jag inte på dejt.


Sov gott alla vackra människor. Pusspuss
Och föresten. Melodifetivalen ska gå att se över nätet. (pju). Men pågår tydligen bara i 1½ timme. Slutar redan halv 10/halv 4. Vad hände med kvällarna när man fick sitta uppe ända tills ett nytt dygn?

image540

Ehlin! Imorrn (Idag) är det melodifestivalen!

Imorrn är det tydligen melodifestivalen back home! Den skulle jag vilja se ju. Jag undrar om den sänds på nån SVTkanal som når mig? Måste undersöka saken... För imorrn är planen. Plugga på dagen och jobba på kvällen. Så då borde ju lite melodofestival mellan 3 och 6, eller när den nu kan tänkas gå, sitta fint?
Nu kom jag på mig själv att skriva 3 och 6. Jag vet inte vad jag gillar bäst. AM/PM eller Sverigetänket. Jag drömmer iaf inte på engelska. Det brukar Elyse fråga mig om. Det gjorde tydligen deras gamla Au Pair. Då känner jag mig dålig som inte drömmer på engelska. Men det kanske kommer...
Oj vad ja fumlar iväg. Melodifestival vare ju!

image539
Och första bilden jag hittade var på våran kära Christer!

Karlstad vs Stockholm


Att en hel del personer redan har besökt mig detta dygn (bara 7 på morgonen hos er) är en gåta utan svar men trevligt ändå med intresserade personer.
På tal om intresserad så har jag under den senaste timmen, timmarna? har tappat tiden, suttit och läst igenom en forna Karlstadtjejs blogg som tog ett stort steg och flyttade till Sthlm. Ojojoj vad man kan tro sig. Helt plötsligt var inte lilla Värmland värt någonting. Jag menar inte att alla måste gilla staden/orten man är uppvuxen i men att ha så höga tankar om något annat och att undervärdera folk så... Jag menar, hon är inte den enda som vet något om plattan eller Durling (och jag menar heller inte att det måste finnas något värde i att veta det). Nej folk måste sluta bli så märkvärdiga.
Jag hoppas verkligen inte att det är fallet med mig men isf - let me know!

Sögen?


Det var värst va svårt det ska vara att få blogga när man vill. Två kvällar (nätter) i rad blogg.se strejkat :/

Igår tänkte jag iaf berätta att jag varit här i USA 150 dagar. Och förutom att man saknar sin familj och sina vänner så är det ju sina matrutiner!!! Okej jag är inte kinkig för att testa ny mat men man har ju ändå sina favoriter back home!
I början var det ett väldigt sug efter mjölk och oboy. Sen kom lösgodis, stuvade makaroner, köttfärslimpa... Men nu, dom senaste dagarna, har alla mina tankar kretsat kring smörgåsar! Jag är så grymt sugen på en polarmacka med ost och gurka. Eller tekaka med skinka och tomat. Eller en toast med köttfärs och paprika!
Dom äter ju inte riktigt smörgåsar på samma sätt här. Bagels med creme cheese har ju blivit det vanliga för mig. Ethan brukar äta nåt tråkigt bröd med jordnöttssmör. Annars äre inget annat...
Wellwell, den enda fördelen med det här är väl att allt kommer smaka så gott, så gott när ja kommer hem :)

image538

Färgad


Sådär nu var äntligen håret "klart". Och jag måste nämna det igen - va FUL man ser ut när man sitter där i stolen. Dom måste ha några speciella lampor som skiner på sin utväxt och platta hår :/ Blev inte 100% nöjd.. tycker att håret vid benan är ljusare än topparna. Men enligt en av dom många frisörerna som sprang omkring skulle det bli bättre om några tvättar - annars kunde jag komma in igen. Då måste dom ju "erasea" och det sliter väldigt mkt va?
Jaja, det blir nog bra det här med.

Nu ska jag äta lite swedish fish och sen blir det jobb!
Bevara oss alla från magsjuka!

Bekännelser!


Jag och Linda tittade på The moment of truth (det där lögndetektorprogrammet) "tillsammans" igår och kommenterade allt. Det var en riktig Bad Boy med som både hade tjänat svarta pengar och flirtat med andra tjejer fast han hade flickvän.
Jag och Linda bestämde oss för att också bekänna något för varandra så jag fick reda på att Linda hade "snattat" ett tuggumi på jouren när hon var liten. Det var dock inte medvetet.. hon glömde helt enkelt att betala.
Själv bekände jag att jag och David ätit mandlar ur en påse som råkat öppna sig på Ica. Simon såg detta och hade det som hållhake på oss läänge länge.


Kom igen mina vänner! Bekänn något för mig!

image536



















Djurläten!


Det är lustigt det där att djur "låter" olika i olika länder/språk. Jason sjöng precis Old McDonald had a farm för mig och det här var dom ja kom ihåg:

Hund - Ruffruff
Häst - Nejnej
Får - Baba
Gris - Ojnkojnk

image535

Dagarna går...


Sitter här och mumsar på mango och tänkte berätta för er vad som händer i mitt ganska tråkiga liv just nu.
- Elyse är hur trött som helst sen helgen och gnäller mest bara.
- Jag skjutsade Ethan till skolan för första gången idag och var jättenära på att komma ut på en jääättestor motorväg. Men istället backade jag mig genom en kö av rusningstrafik! hahaha. Tror ni jag fick många tuuuut på mig?
- Har varit i skolan. Idag lämnade vi in förslag på ett företag och produkt vi ville marknadsföra. Jag valde Ikea och bokhyllan Billy. Alla lämnade in "hemliga" lappar till läraren med förslaget på och han muttrade åt de flesta (inte negativt) men till mig sken han upp och sa att "Det passar ju dig perfekt". Alla kollade lite mystiskt på mig och undrade nog vad jag hade tagit. Haha!
- Hoppas på Gyros med Rebecka ikväll. Efter det Am. Idol och nåt mer!

Har faktiskt inte så mkt att säga. Är mest bara trött efter några dåliga nätter med sömn. Blir nog mer bloggning ikväll. Men då sover väl ni :/ Nattinatti!

SNART ÄR DET FREDAG!

Garderobsbekymmer!


Ni som läser min resedagbok vet att jag igår klippte mig och även försökte få mitt hår färgat. Färgningen blev det ju inget av så istället hade jag tänkt mig att komma iväg idag. Men när ja lämnat av Jason vid bussen insåg jag att ja måste ta vara på dagarna jag är själv i huset så det har jag gjort idag istället. Bara gått omkring här inne, lekt skåpråtta och njutit!
Fast mot slutet av dagen fick jag städryck och fixade hela mitt rum. Alla som vet hur mitt rum brukar se ut hemma i Sverige kan vara lugna - samma här! Alltså låg mer än halva min garderob ute i olika högar i rummet men nu är allt på galgar och i hyllor :)
När jag plockade in alla saker försökte jag även tänka på vad ja ska lämna till mamma när dom kommer hit. "För jag använder ju faktiskt inte allt"  Men man (jag iaf?) ser ju ett användningsområde för allt. Och dom kommer i ett svårt läge. För jag vill ju inte skicka med hem vinterkläder eftersom det fortfarande är kallt och jag vill ju inte göra mig av med mina sommarkläder eftersom sommarn faktiskt kommer nångång!

Jaja, jobbigt I-landsproblem hörrni.

Är väldigt hungrig och jag vet inte hur ja ska lösa detta.
Puss å Kram!

YEEES!!!


VI VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!

Gooooooo GIANTS!

Kom igen nu då. Nu får ni faktiskt skärpa er.
Jobbat färdigt på partyt. Lämnade i halvtid. Okej... NU KÖR VI IGEN!

image534

Atonement


Nu är det dags att berätta om ännu en film. Haha. Amerikanarna går väldigt mycket på bio och jag likaså!
Ikväll såg jag och Rebecka Atonement. Den finns väl i Sverige också nu va? Men ja vet inte namnet.
Åååh vilken Sara-film!

Krigstid - Överklass - Fina kläder - Vackra människor - Sorg -  Oväntat slut - Massa kärlek

Det var lite Titanicfeeling över den. Come back to me.

image533


Jag fattar inte att fler kärlekspar på duken inte blir det även i verkligenheten Jag blev kär i båda två!

Döda djur!


Jag vet att jag skrev en liten kommentar om det i min resedagbok i början men tror inte jag nämnt det här.

Det ligger SJUKT många döda rådjur (och andra djur) överallt här. Det är så äckligt. Man kollar ner i ett dike så ligger det där ett djur med avskuren hals och tittar på en. Huhhh! Rådjuren blir ju självklart värst eftersom dom är så stora så det lika gärna skulle kunna vara en människa...
Dom ligger där hur länge som helst också. I Sverige har vi väl "nån" (ursäkta titeln jag satte - du gör ett underbart jobb) som plockar bort men inte här inte. Här får vi titta. Nu ligger det ett precis på den vägen jag måste åka för att komma nånstans varje dag. Jag vet vart jag inte ska titta!

Men... nej? :(


image532

Dom kan väl bara inte ge upp sådär gång på gång? Det var ju bara för ett kort tag denna återföreningen skulle va så då kunde dom väl hållt ihop? :(
Är 1 februari ett annat datum för 1 april i andra delar av världen? Hoppas verkligen det!

Basket


Får man inte gå på handboll i kära Hallen eller hockey i LLA får man försöka hitta på något annat. Därför ska jag och Rebecka nu åka på collegebasket. Har ingen aning om vi kommer hitta eller om folk ens går och kollar på basket här i byn men vi kan väl hoppas att det är några fler i publiken än oss iaf.
Hmm.. det var väl mest det jag ville säga.
Go HKB.


image531

Godnatt!


Nu har jag precis kommit hem från Lovisa där även Elin hängde. Vi försökte oss på The English Patient men jag gav upp efter ett par timmar.. Det är ju en sån där film som man "ska ha sett" men ingen utav oss hade gjort det. Men så här i efterhand fattar jag inte alls varför man ska ha sett den? :P Haha. Den var väääldigt konstig. Fast det hade väl varit skoj att se slutet. Det får bli nån annan gång!

Lovis åker hem till Sverige för en stund imorgon. Hon lovade att hälsa från mig. Så ni får känna er träffade om ni vill ha en hälsning från mig ;)

Sov gott alla godingar!

image530

" Det var en hel del bröst i den här filmen
Men... HETER han Dick???
Va? Ska han kasta henne nerför klippan?
Vilket långt hååår!
Vilket HÅRIGT bröst!
Vänta! Nu hänger jag I N T E med! "

Det är faktiskt storm här med!


Idag är det storm. ISSTORM! Vägar, träd, bilar. Allt är täckt med is. Det var riktigt halkigt när jag lämnade Jason vid bussen imorse och när jag vaknar efter min f.mnap skriver Rebecka KÖR INTE IDAG. Haha lätt för mig som hade skola om 1 timme. Så jag var verkligen i valet och kvalet om ja skulle åka men det gjorde ja.. föööörsiktigt!

Och det var bra för jag hade inte velat missa skolan idag ;D



Helgplaner:
Fredag: Träffa Lovisa?
Lördag: Försöka gå på collegebasket med Rebecka. Åka lite bil med Andy och sen se Atonement med Rebecka.
Söndag: Sova länge. Plugga. Jobba på ett superbowlparty!