Torsdag - As I went down to the river to pray

Nu har skolan alltså dragit igång på riktigt, på riktigt-riktigt. Hmm..
Idag började vi med medieproduktion, det verkar dock bli riktigt trevligt. Roliga lärare och roliga saker som ska göras. Inte de minsta teoretiskt :D
Idag hade vi, som vi kommer ha varje torsdag, väärsta sovmorgonen. GÖTT! Men imorrn... då har ja körlektion 8.00 å sen börjar inte skolan förrns 13.00! TUR att man har den bästa sandra som har erbjudit säng och frukost hoppas ja på!

Igår föresten hittade jag en man i slänten i backen upp till mig. Jag blev jätterädd, trodde han va död eller nåt å sprang å hämta mor. Sen gick vi tillbaka men de visade sig att han bara hade "råkat somna" hahaha:D
-Ja va visst lite i tagna!
Joo lite ja!
Usch för män i den där backen. Hatar backen å männen som går där gör det inte de minsta bättre. huuuuh! ://

I helgen ska ja på loppis med en betydligt trevligare man. Looking forward.
Å imorrn fyller Mattias år :D wohoo! BÄSTA presenter kommer från mig å Malin. Jää.

Sov gott å hejdå.

Flashbacks

Idag hittade jag några trevliga 1or från Deje på skolan. Kul å snacka med. Man börjar allt längta tillbaka lite till Dejeskolan...
Å nu när jag letade efter mitt lås (som ja förövrigt INTE HITTAR :@) hittade jag avslutningsboken från 9an. shit va man saknar gemenskapen...://
Måste bara citera två av mina bästa killkompisar;

Hej Sara!
Nu ska alla niors skara ut och fara
Minnena är många och de tre åren är snart gångna.
När jag tänker tillbaka på tiden som gått, tänker jag på Hawila där vi mest låg och vila.
Men det blev inte så mycket lugn och ro, på grund av FO.
Eller Erik som försökte rappa, när du jag och matte försökte slappa
Eller Arne Weise som ville att jag skulle pumpe bajse.
Jag minns att jag hade tre kronor över, vi kastade dom i vattnet och önskade oss något som om de vore förklöver.
Iskolan är det mest längtan om att det ska va över, och att sommaren ska ta över
Men vi syns väl igen. Och Sara, Ta vara.
Pussar och kramar
Mattias Nilsson



ShoOoOoo!!!
När jag minns tillbaka på min skoltid så ser jag några underbara ögonblick där du varit en av huvudpersonerna. Det var tider då det begav i fyran. Jag hade just fått medlemskap i discoklubben då det var dax för partaj, vilken fest ååhhh!
Den tiden vill jag uppleva med dig igen.
/Din evigt trogne vän Fredrik Olsson


Gaah! Jag vill faktiskt också uppleva den tiden igen. Bra mycket bättre än tiden just nu...
Hitta lås till Cp-skåp vare ja!





 


Söndag - Will not be your memory

Så var de söndag igen å visst känns de inte som man ska till skolan igen imorrn va?! Känns mer som om vi gjorde ett litet uppehåll på sommarlovet två dagar (tors-fre) å nu fortsätter lovet som ingenting har hänt! De ska mitt göra ett tag iaf :D hiih. (egentligen är ja inte alls så optimistisk som ja låter, bara något min allra yttersta figur fått för sig)

Idag har ja varit duktig! Jag har lekt med farmor farfar å mor. Jag har klättrat berg å tjänat pengar ;) 40 kg svamp :D De du! Blev en del kosing...


Å nu kom bror hem med världens godispåse, å ja har chips. Å snart börjar världens bästa serie efter ett LÅÅÅNGT uppehåll, SOPRANOS! Oooohohoo!
Den här dagen va allt den bästa på länge. Antar känslan av välbehag försvinner imorrn?
Ciao

Lördag - Freedom ´s just another word for nothing left to lose

(Jämt bara för att citera Johnny Cash eller Janis Joplin, vem du vill)


Så va de lördag igen då. Jag tror helgerna kommer bli lite mer uppskattade och markerade framöver, pga av skolan förövrigt. Skolan som ja inte alls ser fram emot längre, trots bra schema, överskåp å bra klass....

Igår utnyttjade jag å Eleonor att Linda har fått körkort och vi tog oss smidigt ner till Ksd ;) Bio i siktet och Pirates skulle de bli. Sagt och gjort jag gick och köpte 3 biljetter - LÄNGST fram fanns bara kvar.. Efter nån minut stöter vi på 3 Dejekillar som skulle på United 93, då slog de oss att vi kanske inte alls behöver gå på Pirates och sitta längst fram utan att det faktiskt finns ett större utbud.
Eleonor flirtar lite med biljettförsäljaren och vi får byta bio. United 93 blev och herregud va bra! De va lite tråkigt att man visste hur den skulle sluta men ändå, hade det varit en helt "vanlig" amerikansk film skulle den ju slutat lyckligt och alla skulle klara sig, så man skulle ändå ha vetat slutet!
Kommer hem och går å lägger mig så tidigt så tidigt, 22.30!!! Har de hänt en fredag förut? :P Men de värsta är att ja sen inte vaknar förens efter 11 dagen efter. Sov alltså över 12 timmar, duktigt! Ja behövde lite nattsömn. Denna vecka har ja nog sovit totalt mer på dagen än vad ja gjort på natten...

Idag har det varit en soft dag. Men ja har faktiskt städat hela övervåningen å tvättar å grejat ^^ Sen så har vi varit hos mormor å ätit. Mos å köttbullar till mig som inte jättegärna äter fisk :D TACK!!
Nu ska ja snart dra mig mot Forshaga (eller stan som Anna-Ida gärna kallar byn) o därefter ska vi vidare till Bomstad där det ryktas Träningsoverall-fest !!! jää. (en gång i tiden stavade jag overoll, hahahha DET var tider de)
Fast det blir nog ingen träningsoverall för mig! En dagens outfit kanske vore på sin plats Ehlin?!
Svarta stuprörsjeans. Vitt linne. Grå kritstrecksväst. Det va den de!


Nee nu ska vi no dra oss snart. HEJ!






Fredag - Å klockan är.... 06.35 ?!?

Herregud va allt snurrar sådär nu igen. FUCK!

Detta är tidigt, för tidigt. Å jag är sjuk OCH sjukt trött. Men körlektion om drygt en timme. Det känns!



Igår fick 2/3 körkort, eller aa 3/4 kan man ju också säga. :D LINDA DU är iaf bäst.

Trodde aldrig ja skulle hinna sitta vid datorn pga av att jag går upp så tidigt. Men det här kanske är det nya jag? Wiho.
Skolan suger förövrigt redan!

i wanna get away from this town

Tisdag - California show your teeth

ihiii! Planer skapas inför hösten. Tur att drömmar, planering och förverkligande finns nu när sommarn är slut och skolan börjar om 2 dagar. Annars blir de lätt som förra året, lever kvar i tron att jag har sommarlov och får världens högsta frånvaro.
Onej, denna hösten finns saker att se fram emot å då ska inte skolan bli lidande. Idol 2006 börjar ju t ex nästa vecka, bara en sån sak:D hahaha!

So come on now Ellis, make the right decision!


Jag är fortfarande sjuk. Imorse kunde ja nästan inte prata. Usch. nu låter de väl lite bättre iaf. hoppas ja blir snyggare till torsda ;D MÅSTE ju bara till skolan!!!

Förövrigt funderar jag på att använda ord som sedermera och meningar som "gosa ihop oss i mina Schlossberg-lakan" Varför inte menar ja?



Just de, även fast jag var duktigt sjuk igår med tog jag mig in till Sandgrundsudden med Mor. Picknicken med Sandra å Eleonor blev avblåst på grund av det ej så tillfredsställande vädret. (jag ser ni, där kom ett sånt där ord) Jag och Mor skrattade gott åt Starboys med Smala-SUsie idolerna i spetsen. Sandra o Eleonor joinar å sen kommer dom ÄNTLIGEN, Sven-Ingvars!! wooooh. Deras sista konsert? och nästan 30 000 pers där, inte illa när man tänker på vädret.
Konserten var bra men allt för lång. Ööööh? skrev inte ja om de här i förra inlägget? :D haha kände igen att ja skrivit att den va dryg. Hmm, aja.

Ha en god kväll. /sMbo

Måndag

SJUK SJUK SJUK!!!

Sven-Ingvars blev dock, bra men drygt. Han avslutade men dunder å brak typ 10 ggr.

Dagens bild

Wohoo! Hittade mycket gammal bild. Va bara tvungen å lägga upp. Jag å Eleonor går igenom hennes garderob X antal år sen ♥

73439-52



Dagens - mycket coola - bild

Emma Ward
73439-51



Btw...

Duktig tjej?
http://youtube.com/watch?v=ioFOw28HwbE

Lördan - Body, body wanna feel my body

Heeey!
Igår styrdes Anna-Idas 18årsfest.
Mycket trevligt hemma hos henne, välkomsdrink där hennes mamma inte tog leg på oss :D Värsta coola mamman, hoho ;) Gästerna droppade in, hmm, ganska sent :P (SOFIA) Så vi väntade ganska länge med att grilla men de gjorde bara aptiten bättre (Speciellt aptiten hos SOFIA haha) Riktigt trevligt å träffa Fifare å klassbabes! En spännande tipspromenad som resulterade i diverse tävlingar, jag vann min :D Men inte det totala om man fattar (Ehlin som no är den enda som läser du fattar iaf ;)) Ehlin vann förövrigt totalt.
Anna-Ida hade även fixat en skiva där det spelades en låt om varje gäst, gulligt ♥ GISSA vilken låt de blev om mig? hemm....
Senare styrdes skjuts in till stan (känns som ja börjar bli lite stammis i den där bilen nu...) å Arena sååklart, alla 18åringars favvohak! FAST kanske inte just denna kvällen, haha. Riktigt dåligt med folk första timmen, men då var vi där tidigt också så att... Men då blev de lite häng utanför å träffade mer klasskamrater å annat kul folk :) Dans på arena = åsa å sara L, skär sig å blöder en massa!!! Själv fick ja världens skavsår. knepigt.

Skjuts till forshaga å sen kom världens snällaste Marcus å hämtade mig. De va schysst tyckte jag å Johanna blev lugn! :P

73439-49

"Vaken och nykter nu?"

Hmmm, drog mig nästan direkt när jag vaknade till Linda med Ellis. Kul, va ett riktigt bra tag sen ja såg Linda... Där såg vi på Casanova (jag sov nog mestadels iofs) Efter ett tag joinade även Andrew.
Efter filmen gick vi några meter till Andreas hus å där hände de inte så mycket så jag å Eleonor åkte å köpte mat å sen hem till Andrea igen. Vi åt en MASSA! Fetaste kebabrullen någon? hahaha. Tur att vi har 2 pizzerior här i deje så de blir lite konkurens, godast så ;)
 73439-50
efter maten satte vi på ännu en film, Dawn of the dead? Efter ett tag joinar även Linda, haha. Rörigt?
Å nu har ja cyklat hem därifrån i spöööregn. ysch.


Caaalifornia reeest in peace


FREDAG - Anna-Ida älskling 18 år :D:D

oooj oj, efter ett hmm mindre lyckat sovförsök i husvagn med bror+kusin sov ja hemma i min säng till typ halv 1. Vaknar å de är vääärldens sommardag nu IGEN :D Gött! Tänkte gå ut å lägga mig på baksidan men ja möts av en tragisk syn. Det är höst på min baksida. Den gröna gräsmattan är täckt av bruna, äckliga lönnlöv. Jag fick värsta idéen å började kratta som en galning, men NU efter några timmar har ja en sommargräsmatta igen! Ja ska aldrig mer kratta löv...

Som sagt va fyller en av dom bästa år idag! Roligt me så fint väder. Vi ska hem till henne ikväll å grilla å greja så då är de ju alltid gött me sol, senare blire utgång :D Hoppas på en lyckad kväll. Nej nu ska ja gå å tjäna pengar :P









 

Gissa vem som klarade teoriprovet med 52 poäng? ;)♣

ihiiihhhh

FUCK va nervös ja är.
Alla klarar de ju så borde även jag. men tänk om....


nee ja klarar inte sånna här pressade situationer. bara å inse

dagens bild

Världens snyggaste Kate Moss! oooh73439-48



Tisdag - no music

haha har ni vart med om känslan "jag-känner-mig-som-om-jag-är-med-i-en-film"?
När ni sitter på bussen, är med om något komiskt etc å de känns precis som om det skulle kunna vara en filmscen. haha är ja bra på å förklara?
okej, de hände mig idag iaf. scenen jag var med om skulle kommit in i film ganska i slutet. Tänk dig en romantiskt komedi. En tjej har träffat en kille, dom blir världens lyckligaste par men sen gör killen nåt dumt, tjejen gör slut å jaa ni vet hur de blir. De går ett bra tag utan att dom ser varann. DÄR kommer min scen in.

Tjejen (jag) är ute och går. Det blåser fruktansvärt men ändå mysigt och tjejen ser sådär oerhört myspys ut :P haha. Hon ser mycket tankspridd ut och alla VET vad hon tänker på, HONOM. Hon lyssnar på musik och en låt börjar även att spela i själva filmen. (Plain White T's - Hey There Delilah) en låt om att sakna någon, eftersom dom aldrig träffas, men det kommer bli bra igen. Vinder blåser fortfarande och 3 pojkar är ute på ett fält och flyger med en drake. Tjejen ler lite åt pojkarna som är så faccinerade utav vinden.
Men ändå kan hon inte riktigt vara glad innerst inne, hon vet att något saknas. Hon måste ringa honom!
Helt plötsligt börjar några droppar komma. Hon börjar gå fortare. Hon vill inte bli blöt och hon MÅSTE ringa honom!!! Det regnar bara mer och mer å pojkarna med draken springer in. Även hon börjar springa. Åska också. Det åskar och blixtrar och hon är jätteblöt. Precis när hon kommit fram till huset där hon bodde rycker någon tag i honom, HAN!

Aa, allt stämde väl in förutom de där sista då :P Ja hade då ingen kille som to tag i mig.
haha okej ett ganska fluminlägg men fattar du? Känslan av att "aa de här skulle kunna bli en bra filmscen".

haha :D hejhej


Picture of today

Bettina Rheims
Hon är besatt av bröst. (Ja gillar också bröst) Snygga bilder tar hon iaf.

73439-47

Jag är en mediahora ingen vill ha

Vare inte så låten gick?

Aja iaf, fotofreaks är vi nog allihopa på sammedia/media. ÄVEN jag, så nu.... NY kategori.


Dagens bild

Wohooo ♥

Måndag å mysmys

Inatt sov ja ute. de va MYS (bl a har gottfried förstått nu att ja gillar mysiga saker, mhm) de va f r u k t a n s v ä r t gött å ta me sig duntäcket å massa kuddar å slå sig ner i hamocken. En massa regn.
Tyvärr ingen åska, tyvärr ingen av det motsatta könet. (fulländat)

Idag har ja tillbringat dagen till största del med David. 11 åkte vi in till stan å satt några timmar vid datorerna vid körskolan. FUCK va ja kommer köra....................... =/
Sen åkte vi hem å då höll mor på att baka äppelpaj så david å maria traskade så gärna med in :) mys på altanen igen (finns de ett bättre ställe?)
Å sen har ja bara försökt å läst läst läst. Måste verkligen skärpa mig om de ska gå vägen. (hoho vägen)

Mamma var snäll å följde med mig upp å handla plugggodis. Då inser jag, Deje har blivit invarderat av nya gymnasister och Ica kommer bli deras hängställe. Shit va ungar de va där :S. Massa nya okända killansikten och massa kända små Dejetjejers-ansikte som snyggt stod å hängde på torget i hopp om att nån av dom nya killarna ska ta mod till sig å börja prata. (Känner vi igen oss? hahaha needå vi skötte oss faktiskt snyggare får ja lov å säga) Men de va även en massa dejekillar som cikulerade. Hmm har ja missat nåt nu? Har dejekillarna accepterat Fiskepöjkera? Di som är så töntiga....?! Haaallå?


Welcome to my life

Ja gillar inte mörker, ja hatar att va ute å gå i mörkret. Men ja gillar regnet, men inte regn i mörker, usch :/
HATAR mörker.
Modet du gav mig försvann liksom när du försvann...
"För du vet Sara att gör han dig nåt, dödar ja honom"
Ja gillar inte mörker, ja hatar att va ute å gå i mörkret. Men ja gillar regnet, men inte regn i mörker, usch :/
HATAR mörker.
Modet du gav mig försvann liksom när du försvann...
"För du vet Sara att gör han dig nåt, dödar ja honom"
Ja gillar inte mörker, ja hatar att va ute å gå i mörkret. Men ja gillar regnet, men inte regn i mörker, usch :/
HATAR mörker.
Modet du gav mig försvann liksom när du försvann...
"För du vet Sara att gör han dig nåt, dödar ja honom"
Ja gillar inte mörker, ja hatar att va ute å gå i mörkret. Men ja gillar regnet, men inte regn i mörker, usch :/
HATAR mörker.
Modet du gav mig försvann liksom när du försvann...
"För du vet Sara att gör han dig nåt, dödar ja honom"
Ja gillar inte mörker, ja hatar att va ute å gå i mörkret. Men ja gillar regnet, men inte regn i mörker, usch :/
HATAR mörker.
Modet du gav mig försvann liksom när du försvann...
"För du vet Sara att gör han dig nåt, dödar ja honom"
Ja gillar inte mörker, ja hatar att va ute å gå i mörkret. Men ja gillar regnet, men inte regn i mörker, usch :/
HATAR mörker.
Modet du gav mig försvann liksom när du försvann...
"För du vet Sara att gör han dig nåt, dödar ja honom"
73439-46



Söndag - I give in to sweet temptation

Igår kom Sandra hit, de va mys :) Vi tittade mest på EM tror ja. Eller hon gjorde iaf. Sen efter ett tag blev vi upphämtade av Michaela, åkte till Minilivs för att köpa godis till Jennifer. Sen gick vi till Eleonor (Nu hade hon duschat å valt kläder i 2 timmar så vi tyckte de va dags att joina). Hos ellis blev tyvärr godipåsen uppäten så vi kom tomhämta till Jennifer ;/ Inte snyggt kanske, MEN hon hade däremot köpt på sig ostbågar flera sorters chips å typ 3-4 påsar popcorn, glass också ja å en massa dricka. En hederlig tjejkväll alltså, som förr i tiden :) Miss.

Idag har ja vart huuur seg som helst, vet inte varför de blev inte jättejättesent igår så... tillbringade iaf början av dagen hos farmor å farfar för Bengt fyllde år. En massa god mat blidde.
Sen cykla ja hem i regnet å har mest kollat på tv å läst teori resten utav dagen :) Inte länge kvar nu...
Ja å david ska vara seriösa å åka in till körskolan imorrn, PÅ TIDEN :D haha
Sen kan man hoppas på att få träffa Melly också.

Jag och bror är ensam hemma. Bror tittar på Beck (Är de 10:e gången den går på tv eller?) å ja sitter här å äter nudlar, som vanligt. Nej nu har ja fixat musik på mobilen så nu ska ja ta mig en riktigt lång promenad.

See you later

Fredag - You can give me your number, when it´s all over I let you know

SÅ var en dag till slut då.. dagen har gått ut på att städa framförallt mitt rum + övriga delar av huset.
För övrigt så har ja sovit sjuuuukt länge hela veckan ;S Kan bero på att ja vaknar halv 6 på morron å är jättepigg så ja bara ligger där, hmm skumt.
Ikväll beställde vi hem Kinamat å hade familjemys me Maria ;D David hade ju "grabbkväll" han, å simon hade lyckats fått tag på en stuga till slut... ://


Idag lyckades ja å Sandra äntligen bestämma oss så nu är resa bokad. FATTA va kul vi ska ha?! Längtar...
Å hoppas Sandra-babe kommer imorrn. Va längesen vi hade en riktigt tjejkväll å nu har vi ju blivit inbjudna till en så... :P Får hoppas de styr sig, Michaela också :D Även kallad Musslan.. ohhooo



yeye, nu vankas de mer film, vilken filmsommar detta är...


torsdag+fullmåne=varulvsnatt ://

mm men visst ja vaknar halv 6 imorse. kunde I N T E somna om. Man får sån panik när man VILL sova, måste sova. Checkar nyhetsmorgon, högerblocket har gått om vänster osv... halv 8 börjar de spöregna, går å lägger mig på altanen. finns inge skönare. uhuu va ja å hunden myste där hela förmiddan.
Regnet fortsätter så blev en perfekt dag för film
Sen upp till stugan å gratulera mormor ♥, 69 år. Nästa år lovade hon att vi skulle fira henne i USA :D Inga fel hoho.
Hela kvällen har spenderats åt att plugga teori me Dave. Vi SKULLE va seriösa vi SKULLE vara ambitiösa! hur tror ni de gick?


Pusss 

Joina?

Ja ikväll blev de inte nudlar till kvällsmat utan ja har gjort 4 portioner chokladpudding. nån som vill dela? joina? till A lovesong for Boby long  ♥

som sagt, movietajm nu.

Onsdag - Look at the stars, look how they shine for you

herregud ja vet inte va ja gjort men ja har suttit å läst en blogg från juli förra året till NU! ett helt år fyyyyllt me en bra massa inlägg. shit. men herregud va kul å intressant de kan va :P
man borde kolla runt på andras bloggar oftare. denna tjejen var en stockholmsbrud som hatade Värmland mest av allt, förstår inte varför? Vi pratar visst konstigt? Aldrig hört...
Hon fick mig iallafall att bli sugen på picknick. har blivit för lite i sommar. Å något stugparty har ju inte blivit av än... va sägs om sista helgen innan skolan? ;) NÅT måste ju styras iaf.

Annars händer de inte så mycket för närvarande. Jag slår rekord i att sova länge och tar det hyyyperlugnt, bara 2 veckor kvar nu av skolan. Men känns inte helt värdelöst ändå, ser fram emot 3an å sen har man ju Aiya-resan att se fram emot =)

ingen gottfried på besök - nu - pga av jobb, men vi ska brottas nästa gång så de är lugnt ;D ho ho.



HAHA ja KLARA INTE AV BYZ!!!! hur kan ni ? ja skäms att ja har flera låtar på låtlistan, nepp radera radera radera.

snurrar

ja tänker för mycket. de kan inte va bra. allt bara snurrar runt nu. varför kan man inte ta mer lättsamt på allt som händer? snurrsnurrsnurr. tänker fram å tillbaka ut å in å fram å tillbaka ut å in. de kan inte va bra


Jason Mraz - I'm Yours

Helgen / Ååååh RICKY va äre för daatum idag? Stööön

Fredag
Minns inte att ja gjorde något speciellt på dagen? Så iaf inget minnesvärt. Vid 4 drog ja å Ellis in till stan. Gick runt lite å sen åkte vi hem till Sandra. Eleonor skulle göra sig iordning men först blev de pinsamt besök på Konsum-Norrstrand. ALDRIG MER!
Hmm typ vid 9-tiden kommer Michan å Linda o joinar Norrstrand. Strax efter det går vi ner till bussen  å precis när bussen anländer kommer sandra på att hon har glömt sin dryck :D BRA :D Så hon å Eleonor får hämta å sen gåå in till stan istället ;)
Väl inne i stan sätter vi oss på torget för att vänta på Anna-Ida. Anna-Ida som varit borta aaalldeles för länge från mig ;/ SÅ GÖTT å se dig igen gumman :D
SEN gick vi till obligatoriska förfestartrappan vid älven, myspys där. Ja å A-I hade ju rätt mycke snack å ta igen. De andra söp 3.5or, wiiiho.
Nån timme där å sen mötte vi Alexandra med syster på tågstation å sen tågade (hoho) alla vidare till hamnen. "Underbara" hamnfestivalen ;) Huuuur mycke folk som helst, jobbigt men ändå va de ovanligt lite folk man kände igen. Pussglad Jessica, FULL Linn, FULL Sara, Johanna som berätta för alla när hon skulle köra upp good luck babe;)
Michaela - Öjj! Eleonor strular med en 40åring.
Sandra - Nesh han är bara 30!
De visade sig dagen efter att han va 23;D Mer lagomt va?
Jag, Michaela å Anna-Ida åkte världens bästa skjuts hem iform av en vääään :D lär dig mif-fan ;)
VILL DU TA PÅ MIN MUSSLA?
Kvällens roligaste citat.

Lördag.
Denna dag startas också med mjukstart, alltså kommer ja inte ihåg va ja gjorde.
16.05 åkte familjen till Orrvägen där de ryktades om grillparty. Årets största :D:D Familjen Leben x3 Familjen Mangsbo x2 å Familjen Isaksson, plus Falk:D haha. Va de mer folk där? hmm minns inte. David va riktig mästare vid grillen å ALLT som fanns att äta va GÖTT! hoh. Ovanligt.
O efter sommarna näst största negerbollar (smögens slår ALLA, år efter år) blev de en snabbvända hem. Packa packa packa. Packa pappas kappsäck. Sen begav sig jag å far norrut. Rakt i Munkforsrondellen. Vänster vid Myra å Vänster vid Sörby sen rakt.
-Dennis? Ja hittar inte :/
-Hmm nej ja vet inte heller hur du ska åka.

-Hej igen dennis. Det finns inga skyltar här.
-Nee ja vet men.... DÄR DÄR ÄR DU!! STAAAAANNA
-DÄR HEEEJ! ÄR DE DU? PAPPA STAAAAAAAAAANNA.

hahah. så möttes ja å densan_88. sen fick ja alltså Dennis-skjuts till hans underbara stuga. Där satt Melly å Ricky å väntade. Vi gjorde oss hemmstadda. Ricky kände sig mest hemma i badtunnan där han skurade på som aldrig förr! Duktig. Själv var ja mest DJ å Malin var mest fotograf. Dennis fick som vanligt göra allt annat.
Ja å Malin gjorde goo potatisgratäng å killarna grilla kött. (mm ja va jättesugen på grillat) Å sen satte vi oss å åt. Stämningen blev inte så god så middagen avbröts ganska fort och vi begav oss därför till lyssnarrummet. Jojo, i Dennisstuga finns både lyssnarrum och tittrum=) Praktiskt.
Samtidigt som vi lyssnade (på varandra å på musik) styrdes badtunna. Nån timme till gick å vi tog oss ett dopp i de jättevarma vattnet :D Blev dock inte så varmt när man gick upp så därför kröp vi ner i badtunnan som hade blivit varm å go (någorlunda iaf) Myspys :)
-Här har du Ricky.
-Nej ja ska dricke i TÖNNA!
JA SKA HAT I TÖNNA!!! JA SKA DRICKA I TÖNNA! Kvällens bästa.  Och oja, vi fick i oss en del iaf. Malin vatten å höll på å svimma i tunnan ? eller va hon nu höll på me.
Vi fick dra oss innåt till stugan där vi fastnade framför 2 superfilmer :D
Sen somna vi..
HALV 7 SÖNDAG MORGON RINGER TELEFONEN!!!!!!!!!! gaaah.
Sara -Va händer?
Ricky -Ja de kan inte va nå bra om nån ringer så här tidigt.
de ringer vidare men vi tror att malin å dennis svarar där nere... de ringer en gång till. ricky å ja svarar men ingen där. ringer ännu en gång. ricky svarar...
aa ja tänker inte ens försöka skriva vad som sas. SNUSKGUBBE FRÅN 08-LAND vare som ringde å störde vår sömn. uuhuuhuhuuhu... =´/  :P
låg å drog oss väääldigt länge å sedan vare bad som gällde. frukost, bad igen. titta på tv. städa. få skjuts till munkfors å sen tog ja å malin buss hem :D
Jättefin helg. Även om vi inte ens träffades 24 h. hoh


Va har ni gjort? ;)


Trevlig kväll

Tjabba

Ej så händelserik dag idag. Försökt styra helgen på alla möliga håll. Mycket folk man ska snacka med.
Ikväll åkte jag iaf till David för å plugga lite teori. När ja cyklar in på gårn ser ja nån bekant, hmmm. STEPHAN! Inte setts på typ 10 år kanske, nåt snabbt bara nångång men de va iaf flera år sen. Han som ja va så kär i, å han som tyckte de va synn att ja inte va äldre så vi kunde gifta oss :P
Nu va han här i Värmland me frugan men barnen hade fått stanna hemma hos faster just denna kvällen. Riktigt kul å träffa dom iaf. Efter långt kvällsfika tog vi oss en tur i Simons bil å sen fastna dom 3 kusinerna i motorhuven å då åkte ja hem:D Ludde i cykelkorgen, så söt.

Fredag imorrn, hamnen styrs. Date me ÄLSKLINGS-ANNA-IDA!!!!!!! ♥
Lördag sen, Dennis sommarstuga i Hagforstrkaterna me Malin å Ricky. Om nu Ricky tar ett rätt beslut :P

Sen så äre nästa vecka :P Hoppas på besök...
Pöss tja

Sommar 2006 - so far so good

Eftersom min blogg i de nära har varit nerlagd typ 1½ månad tänkte ja sammanfatta vad jag gjort istället för att sitta här ;) 

 

29 juni - 2 juli BARCELONA
En snabbvisit i numera favoritstaden Barcelona (Jag som har varit i så många kan uttala mig) Helt perfekt va de iaf, vackert - mycket vackert väder. Vi shoppade en massa å bada en del, men de som vi ägnade mest tid åt var ändå att äta. Maten va görbra;D Vare sig de va en liten kebabgrill på gatan eller flott restaurang längs strandpromenaden föll den mig i smaken. Fotbolls-VM var ju i full gång också!
England-Portugal. De va ja å David å 2 holländare mot alla spanjorer som bodde på hotellet. hahaha så kul, synd bara att England loosa. Å sen på kvällen va de Frankrike-Brasilien. SHIT vilket liv!!!! Roligaste kvällen.


8 juli
MARTINAS VÄLKOMSTFEST
En mycket efterlängtad kväll när vi äntligen fick välkomna våran kära Martina Marta Steen hem till Sverige igen. 1 år i Brasilien är lång tid å vi hade saknat henne <-------så-------> mycket ;D
Det som var ordnat nu var världens överraskningsfest och hon blev suuuuperöverraskad när alla hennes närmaste kompisar stod där på veranden vid hennes sommarstuga. Själv trodde hon att hon skulle ta en skönt dopp i vattnet å kom därför osminkad å i pyjamasen, söt :D

14 juli FERRE HOS FERRIE
Sommarens roligaste fest - hittills - styrde Jennifer. Dom aaallra flesta bästa kompisarna från högstadiet var där å alla va så glada. Så kul å festa me alla dom. Alla blev riktigt goa i huvvet utan att nån gick över styr (hrmm, Risberg) Detta måste göras om mer regelbundet. 
Vi var tvugna att stoppa förfesten för att de gick lite väl fort för dom flesta.
Nicklas å Johanna styrde vääldigt magisk lek som njaa, inte riktigt gick hem.
Emma å Sara VET hur man super till på toaletten.
En ack så vänlig Fredrik skulle hjälpa ack så go-i-huvvet-Sara ner från studsmattan men är själv för go-i-huvvet å båda ramlar, ajaj
Sandra trillar på studsmattan å fick blåmärken all over her face.
Risberg spred rykten om de mesta - som vanligt
Helen fyllde 18!!!! :D
En lååång cykeltur hem som Sara å Malin klarade galant.

17-19 juli TÄLTNING PÅ STORÖN - VISTEN
Äntligen slog jag å Sandra slag i våran dröm, att tälta på storöa. Åkte dit på måndag eftermiddag, styrde tält å allt var jättefint. Natten blev dock ett minne för livet. Vi invarderades av bävrar (MINST 1, kanske 2 tillåme) Sandra skreeeek ALDRIG EN NATT HÄR IGEN. NU ÅKER VI HEM. JAG VILL HEEEEEM. Fast vi skrek å slog på tälten mm försvann dom inte:O vet inte va de var för några superbävrar men äckligt var de iaf.
Men dagen efter kom modet tillbaka å vi tillbringade ännu en dag å en natt på storön. Minne för livet.

20 juli MICHAELA 18 ÅR
Våran älskling Michaela blev 18. Så nu är de väl lite fler än hälften som nått den magiska åldern iaf, GÖTT ;D Vi åkte iaf hem till Miffan å där fick hon 18 paket, hoho så fint av oss va? De innehöll bl a snygga trosor, en klocka, vas å blomma, smink, hårgrejar. Sånt där bra-å-ha.
Vi grillade å hade hmm, aa de va nog våran första riktiga s-e-r-i-ö-s-a diskussion. Vi pratade främst om flyktingpolitik å kriget i Libanon. Herregud vilken diskussion. Till slut fick vi ta fram en penna å de va BARA den som höll i pennan som fick prata. Trevlig kväll ;)

22 juli PÄRS 18-ÅRSFEST
Fast de va ju mera en förfest men iaf så åkte vi hem ett gäng, rätt stort gäng till Pär som dagen innan hade fyllt 18 år :D Där fick vi grillade hamburgare å gött som hans snälla föräldrar gjorde iordning. Mycket trevligt folk där å stor åldersbredd:p Kul. Efter en riktigt duktig förfest gled tjaaa, 5-6 bilar iväg till Arena:D
De blev en mycket svettig kväll men kul va de, även om de mest bara va folk man kände! Ibland kan de väl va kul å träffa nytt me...

24-25 juli GULLSPÅNG - GOTTFRIED
Ooh, härliga dagar i Gullspång. Träffa Gottfried å hela familjen. Förutom minsta bror(9 år) å äldsta för dom va på reggaefestival, hehe. Kul å träffa Palle igen iaf, nästan 1 år sen sist. De första vi gjorde var å bada för de va MKT MKT MKT varmt. Gött! Å ja fick se bakåtvolter å andra coola grejer:P haha.
Sen bestämde vi oss för att åka ut me båten över natten, ja o Gottfried så vi åkte ner till Ica för att handla mat, 10 skivor råttbiff. hahahhah. bästa.
Båtturen blev iaf perfekt, båda segla å motor blev. Vi gick på grund (okej, de va kanske till största delen mitt fel. men ja tyckte ja tittade så bra efter stenar :/ ) så vid den fina solnedgången kunde vi inte stanna utan fick åka till en annan ö. Men blev bra de me:D Låg på båten å tittade på åskan. Blixtrar å dunder, mys. Å sen när de blev mörkt en fin stjärnhimmel. Kändes som Osten-tiden förra året. Dagen efter blev vi väckta typ 8 av hans snälla kompisar som kom me båt å banka å hade sig. Men de konstiga var att vi redan va vakna? Så okej dom väckte oss inte. Sen sov vi några timmar till. Sen åkte vi båt, stanna här å där å tog oss ett dopp. MYCKET trevligt blixtvisit. Ska göras om.

28 juli - 1 augusti VÄSTKUSTEN
Trevliga dagar med familjen på västkusten. Bodde i lyxvilla på Orust och försökte hinna med så många ställen på kortast tid. haha hann iaf med Lysekil, Smögen, Kungshamn, Skärhamn, Malö, Flatö, massa ställen på Orust å sen massa andra små ställen:p
Gooa dagar.




Å de är vad jag hunnit med hittills, umgåtts med massa trevliga vänner här i Deje också såklart. Förgyller... Får väl se om de blir nån mer trip. Göteborg vore ju. Annars blir bara plugga teorin. närmar sig alltför fort. Men gött å ha de gjort också :)

Herrå!


 


Sara Barkley

73439-25

Do I Make You Crazy ?


Okey!

För alla er (Ehlin) som läser min oerhört populära blogg vill ja bara säga att jag inte är död. Har bara haft semester. hahah

Mer update ikväll eller så småningom. Så småningom är bra ord föresten. Ingen vet riktigt när det är... :)

See ya