Hejdå en vecka!

Godkväll
Idag har jag varit uppe vid stugan och hälsat på - som vanligt - men det gäller att umgås tätt med släkten när man får chansen ;$ hih. Sen vid 4-5 åkte jag till Matte där killarna hade börjat förfesta. Vi såg på Evan Allmighty och hade allmänt trevligt :D:D När dom sedan skulle dra vidare mot Sunne åkte jag istället hem och blev bjuden hem till Ehlin! Där såg vi på Red Dragon och mös med vitlöksbröd och snacks. Gottgott.
Men drog ifrån där ganska tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorrn och packa och greja och sen åka iväg tidigt för att fira mormor. Överraskningsmiddag i Filipstad nånstans :S 70 år blir hon och alla barn och barnbarn är hemma :D:D Jäääj.

Just nu håller jag på att övertyga Linda om att vi måste gå på Spice Girlskonserten i december. Visserligen är den på en tisdag och ligger på andra sidan USA - San Jose - men det ska nog gå ändå :P haha. Vill man så går det!


Imorrn efter middagen åker jag vidare med mina kusiner till västkusten och dom släpper av mig i Skärhamn där jag mönstrar på
Götheborg igen! Spännande att se vad det är för folk man får dras med denna veckan :D Ska nog skriva ut lite fakta så jag kan läsa på så jag känner mig lite mer som en riktigt guide denna gång! haha. Sedan ska jag också packa partykläder istället för arbetskläder, att man aldrig lär sig rätt! Ha det så bra alla här hemma. Älskar er! ♥

Ett seriöst inlägg om kalendrar, vin, morotssås och USA!

Jag tänkte försöka mig på ett mera seriöst blogginlägg nu eftersom det varit sällsynt denna vecka.
Har inte gjort något särskilt men har inte heller haft någon skrivlust...

Har varit mkt uppe vid sommarstugan där mina morbröder befinner sig just nu med varsin familj. Så trevligt. Inte träffast sen jul typ... Där uppe har dom gjort om den annars så fridfulla plats till världens träningscenter. Badminton/Volleybollplan, frisbeegolfbana(gissa om jag kom sist när jag körde mot 5 killar?!) och sen speciell springrunda. Den skippar jag däremot. Men resten av släkten är uppe och springer just nu. Så seriösa :D:D

I måndags tog jag mig en liten tur till stan själv! Jag kom på att jag skulle ha en kalender och det var inte det lättaste. Vilket projekt!!! Utsidan spelade inte så stor roll utan för en gångs skull tänkte jag börja organisera mitt liv lite. Nu är det ju ändå ett jobb det handlar om ;D Skolan var inte så viktig. Men det fanns inte någon som var perfekt... Kom hem med en till slut där man kunde designa sin egen framsida. Får se om jag orkar det någongång bara. På kvällen blev det vin hos Michaela och sedan några timmar i bilen med A-I och Andre runtrunt i stan. Vet inte vad vi höll på med?

   


I onsdags blev jag hembjuden till Ehlin. Hon dukade upp som aldrig förr :D Hjalle, Ehlin, Amanda, Anna-Ida och Pär var sällskapet. Vi kände oss riktigt gamla när vi diskuterade var alla skulle ta vägen nu och när vi blickade tillbaka på åren som gott. hoho. Så trevligt så trevligt!
Igår kom jag och A-I på sent sent att båda var hungriga så hon tog bilen hit och jag gjorde iordning pasta och morotsås. Gott så gott...



Och veckans BIG NEWS är ju förstås att allting äntligen är spikat för USA. Både för mig och Linda. Så därför ska vi ta och fira ikväll. Dock är vi ganska ekonomiska, hrrm, så vi stannar inomhus! Jag kommer ta hand om två pojkar på 5 och 10 år i New Jersey och Linda kommer bosätta sig i Kansas med fyra pojkar!
Känns bara så GÖTT att allt är klart. Känns toppen med denna familj verkligen!

08:26

Kul att man kan sova...

NU ÄR DET KLART!


Jag ska flytta till Morris Plains, New Jersey!

Jag åker den 10 september.

Puss


Au Pair talk

Det kanske är tråkigt att läsa om min Au Pair planering men det är ju det som rör sig mest i huvudet just nu så jag måste skriva lite om det :P För nu börjar det hända grejer! Pratade nyligen med Elesy från New Jersey i telefon, typ 30 min! Två pojkar, 5 och 9 år. Söta! Allt verkar jättebra :D Förutom att dom såklart bor på fel ställe... men jag tänker att jag har ju min månad efteråt att resa på så då får jag väl ta västkusten då? Eller hur... men vore ju häftigt att uppleva Californien PÅ RIKTIGT, bo där!
Jaja, nu är jag i vilket fall som helst jättekluven men det lutar åt att det blir NJ. 4-5 timmars jobb varje dag. Allt man kan tänka sig inom 15 minuter och 50 minuter från New York. Bil, telefon, dator, tv, egen våning. Jaa. det låter ju fint iaf. Ska ha bestämt mig imorrn! Hoppas dom gillar mig lika mkt som jag gillar dom.


Nu är det verkligen paw rikthit.

Godmorgon!


Om ni vill hitta mig idag finns jag i sängen med min hund, oboy och massa donuts.

Förmodligen åker vi 10 september.

As the days goes by

Då var det dags för blogg igen!
I fredags tillbringade jag dagen på Rottneros. Dock gick mesta tiden åt till telefonsamtal för att bestämma om kvällen. Det var ju Michaelas födelsedag så senare intogs Nöjes uteservering av 10 dejetjejer! Inte illa. God mat och dryck blev och även Helen blev firad :D Trevligt trevligt.


Sandra och hennes älskade Dry Martini!


 
Jag och Andrea leker Mysiga-Flicksnärtor-leken
(Ja, det finns en lek som heter så!)




Lördagens första timmar innebar sol men när molnen blev alltför många åkte jag istället in till Tingvalla IP för att se THE BIG GAME!! Myyycket spännande. Det roligaste tyckte jag var när speakern ropade ut att Pär fyllde 20 år. Felfelfel :P Andrea joinade bilen hem; Bergvik - släppa av Andrea - hem och äta - köpa mera - hämta Eleonor - åka till Andrea. Sen hade vi en skvallerkväll utan dess like hemma hos henne! Jag hade varit borta från Dejehistorierna allt för länge kändes ;D När kvällen blev natt släppte vi av Eleonor och körde till Karlskoga där Sandra, Michan och Erik var och festade till Takida. Dom hade även hunnit med att få sig en plats i Karlskogatidningen imorrn. Håll utkik kära vänner ;) Efter en orande bilfärd hem då vi hörde om slagsmål och akuten på hemmaplan kände jag mig mkt välkommer i min säng efter halv 4.

image368
Den här bjuder dom på!


Idag blev det upp tidigt för att äta lunch hos farmor och sen skjutsade vi mamma till stan för att hon skulle fortsätta till Sthlm. Så nu är det bara jag och far som håller låda här hemma eftersom min bror har stängt in sig på rummet och vägrar komma ut förens Harry Potter är en avklarad historia.

Saradagen på indiskt vis!

Så idag har det då varit min namnsdag och släkten har kommit och gått i olika grupper hela dagen. Som vanligt  blev det jordgubbstårta i solskenet men framåt kvällen när jag fått nog av den svenska sommaren åkte familjen+david (äh han räknas också till familjen men bara så att alla har allt på det klara :P) till Bombay Dreams och fick en riktig festmåltid! Det var roligt att prova på något nytt! Alla fick varsin gryta med sin rätt plus massa ris. Och paanbröd - Ganska smaklöst men gott med vitlök på!
Lunchbuffé har dom där för bara 70 kr! Måste skriva upp så att jag inte glömmer bort. Det ligger ju inte precis i Mitticity :P Men iaf, 6 rätter, dricka, bröd, sallad och kaffe! Kan inte bli bättre. Sugen på det redan imorrn ;)

Nej imorrn är det andra planer. Michaelas födelsedag och vi tänkte ta det ganska lugnt och sitta på en uteservering på kvällen. Innan det ska jag med släkten till Rottneros och strosa runt där. Min huvudsakliga uppgift är att äta gott som jag nyss påpekade för A-I.

Sådär. Då vet ni läget idag och imorrn. Roande. Gnatt


image364
Bombay Dreams!

Me like!


Här är två killar jag gillar!

image363

Bilder från föregående vecka - Götheborg

MARSTRAND - UDDEVALLA - GREBBESTAD
8/7-15/7


   

♥ Vi glider under Tjörnbron. Förövrigt en riktigt snygg bro!
♥ Folk som trängs i kön en mkt tidig morgon
♥ Våra Björnar!
♥ Patrik och jag ute i Uddevalla


   

♥ Min favorit Eva! Vi var grymma ihop
♥ Alldeles för snälla Kalle. Han var också grym!
♥ Allas våran bebis/maskot/älskling Hugo. Sötare får man leta efter
♥ Och hela styrbordsvakten har vi på sista bilden


  

♥Matilda, kapten Fredrik, Robin och ryggen på Linnea efter sista middagen
♥ Anna healar Emils onda rygg
♥ Trots att vi kom en dag för tidigt hade några människor samlats i Grebbestad när vi la till


   

♥ Sista kvällen! Anna och Matilda
♥ Linnea, Torben, Emil och Maria-Lotta
♥ Robin, Patrik, Anna och Matilda
♥ Snyggaste tjejen på hela resan träffade jag sista kvällen - MARTA!




Igår var en mycket trevlig dag!

Första riktiga sommardagen 2007 ägde nog rum idag. Om man bortser från början av juni men då var det ju bara student som gällde. I vilket fall som helst spenderades dagen vid stugan med familjen och David - så som det ska va! Lite båt, lite bad och mycket sol. På kvällen drog samma gäng en grillning här hemma. David åt pasta till grillat för första gången. Aldrig försent för pasta som jag brukar säga!
På kvällen tog jag en liten tur till Karlstad där jag hämtade upp Sandra och vi träffade lite folk på stan och fortsatte sedan till BK! Jag ville ju prova nachobugaren men den har dom tydligen slutat med så det fick bli chili cheese instead!


Idag är det åska = strömavbrott och Bevvandag. Tröttheten har kommit ikapp och jag har mest inte ork eller lust till någonting idag.
Min kamera som lever sitt eget liv (Den har spelat död några dagar nu) börjar så smått vakna till liv och jag har iaf kunnat lägga in bilderna från veckan i datorn men att ta kort kommer inte på fråga - inte än så länge.

Planer för veckan är att fira diverse folk. (Including my self, min namnsdag är sommarens höjdpunkt för större delen av min släkt) Jag skulle också vilja titta in hos Malin som nu har fått eget boende.

Ha en trevlig dag. Snart kommer det bildbevis! Puss

En vecka ombord på Götheborg i listform

Vi kör en Kretarepris med veckans för att inte gäster som hatar långa utlägg om varje dag ska tyna bort!

Veckans hurra: Glädjen var stor när Tropicana Apelsinjuice dök upp på frukosten och ersatte blaskig saft.
Veckans dryck: "Jag ska gå igenom aaaaaalla Xidersmaker inatt" Toncan och Robins sangria kommer på delad andra plats!
Veckans ord: WasaBi, WasaBBi! "Du är så jäääla cartoon!" Cartoooooooon. Se upp för cartoonbarnen. Hela båten är gärna cartoon.
Veckans smeknamn: Ma Darling. Och pga av att Robin inte lärde sig några namn förens sista timmen var "Mina tjejer" också vanligt förekommande.
Veckans utemat: Bookmakertoast serverad av självaste Rajraj. Eller var det chippen?
Veckans båtmat: Lyxbuffén sista kvällen då vi äntligen fått en riktig kock igen! 20 kg räkor kan vi räkna dit. Och vinet till maten som tom gjorde Barbara snurrig även om det bara var tilldelat ett glas per person.
Veckans hypokondriker: Patrick. "Ånej jag får tjära i rumpan =/" Förutom att han vid veckans slut hade ont i varenda kroppsdel hade han även en könssjukdom på armen.
Veckans konstiga namn: Barbara, Maria-Lotta, Torben, Lili,
Veckans skönaste: Klättringen i riggen och att jag slapp nattpasset. 00-06 är inte att leka med.
Veckans intressantaste: Att höra Li Li berätta om Kina varje dag.
Veckans båtparty: När alla mitt i tältrivnngen började freestyla med både capoeiradans och annat till reggaemusik.
Veckans landparty: Sista natten! Carnevalen i Grebbestad! VIPkorten som tog oss över allt! Hej bara sova 2timmarnatt.
Veckans tråkiga: Carnevalen i Grebbestad som gjorde att nattvakten fick ta hjälp av 4 securitavakter och 3 poliser...
Veckans födelsedagsbarn: Linnea som sista natten avslöjar att hon denna dag fyller 25 år! Jag och Torben bryter ut i sång.
Veckans sorgsna: Begravningen/urnnedsättningen mitt ute på havet.
Veckans WOW: 14.000 pers ombord på båten under bara 3½ dag.
Veckans jobbigaste: 14.000 pers ombord på båten under bara 3½ dag.

Veckans bästis: Eva kommer föralltid finnas i mitt hjärta. Bajamajorna är vi.
Veckans frågetecken: Att alla som jag kände mig jämngammal med visade sig vara 25+
Veckans bilfärd: Hem från Uddevalla mitt i natten. 11 pers!
Veckans tjat: Turister som frågar samma sak OM OCH OM IGEN!
Veckans kunnautantill mitt i sömnen: Har ni hört den om punschen? ;)
Veckans pinsamma: När jag skämmer ut min familj genom att på en restaurang skrika "JAG HAAAR INTE GONORÉ"
Veckans sämsta: Min kamera är paj.
Veckans bästa: I'm going back!
Veckans date: Martina!
Veckans oväntade date: Patric och Linn.
Veckans historia: Lille Kalle följde med sina föräldrar till en nudiststrand. Väl där går han omkring och tittar och efter en stund kommer han tillbaka till sin mamma och säger "Mamma mamma det finns jättemånga tjejer här som har större bröst än dig. Varför då?" Mamman tänker ett tag och säger sen "Alla med stora bröst är dumma" Kalle går vidare längs stranden och kommer efter en stund tillbaka "Mamma mamma det finns jättemånga killar här som har större snopp än pappa" Mamman svarar "Alla med stor snopp är dumma" Kalle försvinner en tredje gång men kommer strax tillbaka "Mamma mamma. Pappa pratar med en jättedumtjej och pappa blir bara dummare och dummare"
HAHAAHHAHA

To be continued...

Hejdå!



Byebye Bruket!
Byebye Värmland!

Nighty!

image347
Godnatt.
Nu fungerar min mobil igen.
Hint hint.

En rapport om fästingar och vin!

image346


Tjatja! Korta inlägg nu på sistone och jag tänkte bara rapportera lite. Igår efter en stressig dag åkte jag, ehlin, a-i, matte, matte, kihlle och pär upp till Mohlins stuga. Där blev det riktigt slappt och mycket hände! David som jobbar och står i kikade även förbi en stund. Ganska lång tillslut... Däremot svek Erik, var synd! typ 6 månader sen man som honom senast. Vid stugan blev det en hel del firning av Kiipey som precis fyllt 20! Hoppas att det tog igen lite eftersom du inte kan fira i helgen! Idag blev vi kvar vid stugan ett bra tag. Sen åkte jag hem och sooov! Tidigast uppe imorse behövde det!! (Som berodde på att mamma ringde stugtelefonen och sa åt mig att gå upp - det är fint väder!" Nu ikväll har jag hälsat på lite hos A-I men jag kände att jag inte riktigt var på samma nivå som dom andra så jag drog efter bara en film.

Jag tänkte bara berätta att till följd av stugbesöket sög sig en fästing fast på mig. Jag blev faktiskt mest glad... Det bevisade ju bara att jag varit ute i naturen. Och i min familj ger det hög status!

Imorrn hoppas jag på att få dricka vin och rocka loss till Takida. Hoppas att det för en gångs skull blir som man tänkt sig. Vet inte hur många planer som redan är krossade denna sommarn? Men på söndag! Då åker jag ner till Marstrand och kommer bort en vecka, DET ska bli skönt!



Nåväl nåväl. Då vet ni var jag befinner mig. Vart är du?

ILSKAAAAAA!




FUCKING KUUUUUUUUUUUUUUUUKströmavbrott!
INTE NU!

Mr. H



På den pyttelilla promenaden jag nyss tog med min hund kom Mr. H och körde förbi i sin bil TRE gånger. Det tycker jag är lite läskigt. Hade han stannat och pratat med mig idag hade han förmodligen sagt "Va trött och sliten du ser ut Sara, har du nyss vaknat?" Idag hade det stämt.

100 saker att göra gratis med Rinrin!

Nyss hemkommen från långfika med min älskade Rinrin. Vi hade mkt att diskutera idag och bl a skrev vi en lista på 100 saker man kan göra GRATIS. Eftersom båda nu lever på minimiinkomst, eller ens det :P Kom inte riktigt upp i 100 men om man göra alla saker naken så har man ju dubbelt så många grejer! Rocka Rockring Naken?
 
Just eftersom vi har så lite pengar så undvek vi affärer men till slut blev det ändå en. Annas Vintagestore. Och självklart gjorde vi av med pengar där... haha! Det börjar bra.

Summa sumarum (Uttryck?) mycket trevlig eftermiddag!


image345
 

Fucking nervous!

Här har jag gått och varit nervös hela dagen så får jag mail nu...



Sara
 I am having some phone issues today. So can I call you tomorrow July 4th at the same time???
Leslie Carter



Nej ring mig gärna nu! Vad kan det vara för telefonproblem? Jag vill inte hamna hos en familj som har telefonproblem? En telefon är nog nödvändig för mig i USA.

Sena nätter

Ikväll har David och delar av släkten varit här på GRANDE grill! Säg nåt som inte fanns på bordet?! Vi tog igen lite från studenten eftersom det inte grillades då. Även lite tårta som killen hade beställt.

haha, nu kom Solid Base - Push it på. Tillåt mig skratta ;) MOhahahahhaah




Jaja, många sena nätter framför datorn har det blivit. Jag och Kihlle räknar ner till hans 20-årsdag då jag kan börja utnyttja honom till max :D haha. Nej men... vi ska tänka på honom allihopa när vi festar i helgen ♥

Nej så mycket mer blir det nog inte utav denna måndag/tisdag. Imorgon/Idag ska jag ha studentfika med en tant. Hoppas att få en glimt av Linda. Vänta nervöst på ett telefonsamtal från Virginia. Men fuccckkkkk. Min mobil funkar ju inte kom ja på nu?! Hoppas hon väljer hemnumret.
Over and out

Några bilder...

  
Fredagens förfest


  
Lördagens skogsäventyr



Infravärme

Jag kom på att jag ville fixa infravärme till altanen inför kvällens grilltillställning.
Tips? Vart ska man köpa?
:D:D:D

Nu ska här grejas! Puss

KÄR OCH GALEN!


image339

♥♥♥♥♥
Andra säsongen av BEVERLY HILLS är här. Och den ligger i min brevlåda inom några dagar.
Tacka Ginza och studentpengarna för det!