Sara goes LKPG

Hemma efter bästa helgen hos Jennifer i Linköping! På fredagen blev jag uppmött av hennes söta mor på stationen och på kvällen tog vi oss, trots sjukdom, en tur på stan där det blev middag och inköp av två stooora godispåsar som fick agera frukost resterande dagar.
På lördan blev det shopping i Ikanohuset och bilguidning runt om i staden. Finns nog inte en enda del av Linköping som Jizzle eller familjemedlem inte bott i! haha. Kvällen innehöll asskön förfest och utgång. Var faktiskt sååå skönt att gå ut och inte känna igen ett enda ansikte ;) Efterfest och ett väldigt, obligatoriskt, tjatande om min dialekt.

 
Några timmar senare..
 



När vi vaknade upp i söndags hade vi båda sån fruktansvärd träningsvärk i magen. Haha, helt sjukt. Men det måste vara ett bra betyg att vi dansat och skrattat så det ger oss träningsvärk! På söndan fick ja se Linköpings centrum i dagsljus och deras nybygge i finaste solnedgången. Middag hos J´s föräldrar. Smarrig thaigryta, filmkväll och natten innehöll Super Bowl-party hos grannen. Hur gryyyyyymt spännande var det inte???! Tyvärr förlorade vi ju dock så det var tråkigt...


Tröjan på och taggar inför Super Bowl! Gooo Arri!


Idag var det bara chill innan mitt tåg gick och sen var det rälsen som gällde hela eftermiddan.
Ja, där fick ni ett kort sammandrag av helgen.
Tack världens bästa Jennifer för att du finns :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback