Never back down!

Det var typ sjuttioelfte gången gillt för mig och Lovisa ikväll men vi sågs alltså äntligen. Mötte även upp en tyska och åt god asiatisk mat. Beställde in rätt efter rätt eftersom att vi "skulle sitta länge" men när vi inte ens kommit halvvägs tog det verkligen bara stop för alla. Att få maten wraped är mer regel än undantag här in the states så det fick det bli!
Visste inte vad vi skulle göra riktigt när vi ätit så fort men till slut bestämde vi oss för en bio med Ryan Phillipe som Lovisa berättade handlade om krig och sånt - typ som Pearl Harbour. Men det kom aldrig någon Phillipe och inte heller något krig! Hahaha. "Fel" film igen. Filmen vi såg var dock riktigt bra! Never back down med snyggigarna Sean Faris och Cam Gigandet (seen from O.C). Det var typ en modern version av Fight Club om man bortser från allt psycho. Mycket bra musik också! Alla låtar man har lärt sig att gilla här. Alla man förknippar med USA.
Aja, så vill ni se en film med lite för mycket våld och aaaalldeles lagomt mycket snygga överkroppar så är den lätt värd!


image653

image654

image655

image656
Vi digga toan!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Den filmen verkar ratt bra. Sag en trailer pa den :P
Men Stop Loss vekrar inte helt fel heller, Ryan Philippe OCH Channing Tatum!!! Yummy XD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback