Ordning och reda i SB

Nä hörreni, nu ska vi skapa ordning och reda i den krångliga Sunset Beach-avslutningen!

I det näst sista avsnittet hade Ben och Meg och Michael och Vanessa dubbelbröllop. Allt var frid och fröjd och det kändes ju mer som ett sista avsnitt.
MEN i det allra sista avsnittet vaknar Meg upp i Kansas och tror att hon bara drömt livet i Sunset Beach. Alla människor hon mött i Sunset Beach är egentligen hennes släkt och vänner hemma i Kansas. Alltså - hon har inte gift sig med Ben och är istället på väg att gifta sig med Tim.
MEN (2) allra, allra slutet är ju så att Meg vaknar upp IGEN - i Bens säng (nygifta) och inser att hon DRÖMT att det var en DRÖM!

Hängde ni med? Kommer ni ihåg?

Kommentarer
Postat av: E

haha ååååh sunset (L) Älskade när dom var på ön där i slutet (tror ja..?) o de va mördare med..Ouuuh va spännande.. underbart o komma hem o läsa massa inlägg (+till alla bilder :D) i din blogg. du är så saknad att det är fasen gaaalet!!! PUSSSSSS:´)

Postat av: Mikaela

Nej men jeezez va krangligt det ska vara da ^^ Men men, det ar ju Sunset Beach, allt hander ju i den sapan! Tror du man kan fa tag pa dvd av serien?

2008-07-22 @ 03:57:59
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/
Postat av: Eleonor

nu kommer jag ihåg :) tur att det slutade med en dröm till och att hela Sunset Beach verkligen funnits! annars hade jag nog aldrig kommit över det ;P

2008-07-22 @ 08:05:56
URL: http://eleonors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback