Bon Jovi-konsert

Åh, lördagen var helt galen fin.
Jag och Amina möttes på Dovertåget på eftermiddagen och den resan gick mest ut på att lyssna på Bon Jovi-snack folk hade. Hur och när fick du dina biljetter? Vart ska man gå in? Ska man åka upp direkt?
Vi köpte sallader och tshirtar för att sitta på och tog tunnelbanan upp till 77e gatan. När vi väl kom fram till Central Park visade sig att kön in till parken var suuuuperduper lång så vi fick gå ner ända till 70e gatan igen! När vi väl kommit in i kön var det första vi gjorde att sätta oss ner för matpaus :D Haha, välbehövligt i värmen!

   

Sen ställde vi oss i kön igen som var låååång. Kändes som dom tog oss runt hela parken i smala gångar! Det hade stått att man inte fick ha med sig kameror och att dom skulle ta alla förbjudna föremål så vi var jättenervösa men det gick ju till slut bra - som ni ser eftersom att ja lägger upp kort! Haha. Väl inne i parken var det PACKAT men vi hittade till slut typ en kvadratmeter att dela på och vi hamnade precis bredvid ett gäng danska killar som vi hängde med under konserten!

    

Konserten började och det var SÅ bra! Även om man önskade att man kunde fler låtar. Haha, men vi kunde iaf dom första två:D När man satt ner kändes det verkligen packat med folk men när alla ställde sig blev det helt plötsligt jättemycket utrymme och det var hääärligt. Precis framför oss hade vi underhållning som nästan slog Bon Jovi själva ;D Det var en sååå söt köttbulletant som rörde sig på ett sätt svenskar inte vet att man kan röra sig på utan alkohol i kroppen!!!
När det mörknade blev allt ännu finare! Vi stod på en stor gräsplan omringade av träd så man trodde att man var i skogen, men vände man sig bakåt såg man skylinen av alla skyskrapor som lyste upp! Fantastiskt!

     

Sen blev det lite nattvandring i Upper East Side (Fiiiiina sidan ni vet, Gossip Girl-sidan) och nattmat på Planet Hollywood. Amina tog på våra idolers Jonas Brothers handavtryck :D

  


Lyckad kväll!!!



Kommentarer
Postat av: Linda

Ah vad roligt att det blev en lyckad kvall for er :D

2008-07-14 @ 00:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback