Swing Vote

I lördags kväll hängde jag med Lovisa. Vi åt alldeles för mycket mat, pratade om Sverige, räkmackor och konstiga människor.
Sent på kvällen åkte vi för att kolla om det gick nån bra film och vi valde den bion vi inte visste nånting om - Swing Vote! Haha, iingen av oss hade hört talas om den men Lovisa hade bra erfarenheter av att välja en randomfilm så vi satsade! Vi var dock där i lite väl god tid så vi hann se allt folk som kom ut ur salongen från föregående visning. Och nu skojar ja inte - BARA pensionärer kom ut ur dörrarna!!! Hahaha, vi började genast tvivla på vad det här var för film eftersom det inte gjorts nån reklam om den och ja tänkte ut att det måste vara nån dokumentärfilm om årets presidentkandidater! När det var våran tur att slå oss ner i salen hade medelåldern sjunkit men det var bara massa outsiders. En hel del som gick själva och ja.. alla såg bara konstiga ut!
MEN, det visade sig vara en urmysig, rolig, sorglig, spännande film! Handlar om en försupen pappa (Kevin Costner) som får ansvaret att avgöra hela USAs/världens framtid. Absolut en familjefilm!
SE SE SE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback