picknick

HEY!
Gårdagskvällen va helt perfa. Som ja skrev igår var picknick inplanerat och picknick blev de! Träffade Linda uppe i Deje och vi inhandlade det viktiga, massa frukt, godis och cider. Vi glömde DOCK chipsen. (Dock kan användas både positivt och negativt Pär;))
Sen tog vi en cykelrunda på Mon och sen åkte vi runt Forstjärn för att hitta perfekta platsen! OCH de gjorde vi. På taket på ett litet rum precis intill tjärnen. Görfint. Vi slår oss ner och brer ut filtarna och efter ett litet tag kommer Michaela, Eleonor och hennes kompis Olivia. Vi myser och äter äckliga vindruvor och melon. Lyssnar även på finfin musik. Har lite kontakt med Matte och dom får givetvis komma förbi OM dom köper med chips. Dom lovar men när dom kommer har dom inga chips :(
Chill chill chill... Sen går Michaela, Ellis å Olivia iväg för å träffa några killar OCH köpa chips. Dom kommer tillbaka men självklart inga chips med sig:/ Då är väl klockan närmare 22 och vi fryser och jouren stänger snart så jag och Linda cyklar å köper chips! LYCKA. Man får helt enkelt ta saken i egna händer om nåt ska hända. Efter en liten pratstund med Rebecca och Linn cyklar vi hem till mig, ser American History X (VÄRLDENS BÄSTA FILM) och äter CHIPS!!! hahaha. Som sagt, helt perfekt kväll.
bilder på mangsbo.bilddagboken.se as vanligt

Idag har jag bara tagit det lugnt och slappat ute i solen. Helt underbart. Å imorrn blire sovmorgon. Tror ja tänker börja runt 12 om vi inte har helt fel.


HARE GÖTT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback